Cum să vă opriți cuibul în cutie

Cum să vă opriți cuibul în cutie

Majoritatea părinților de animale de companie noi renunță cu ușurință pe ideea de a deveni părinți de companie cu plăcere integral pentru simplul fapt că nu pot suporta plânsul și whining de catelus lor Mai ales noaptea când toată lumea dorește deja un somn liniștit. Din păcate, nu există comenzi rapide pentru antrenamentul cu crate și fiecare catelus va fi ușor diferit de cel din fața lui și cel care urmează. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă neapărat că veți deveni un ostatic Puppy plângând și plâns pentru totdeauna. Iată câteva modalități despre cum vă puteți opri cățelușul de la plâns în cutia sa.

Introduceți cutia încet în viața sa

Dacă erai cățelul și maestrul uman te-a pus brusc într-o cușcă, cum te-ar face să te simți? V-ați simțit cu siguranță înspăimântată și neajutorată, chiar? Exact ceea ce simt cățelușii atunci când sunt tăiați mai ales când au fost introduși în cutie fără pregătire adecvată. Și prin pregătire adecvată, înțelegem încet introducerea cutiei ca o contragere normală a vieții sale de zi cu zi. Nu obțineți un cățeluș de la adăpost și îl împingeți automat într-o cutie, gândindu-vă că este în regulă, deoarece a petrecut cea mai mare parte a vieții sale la adăpost într-o cușcă. Acest lucru nu este un început bun pentru nici un catelus sau pentru orice caine pentru asta.

În legătură cu o postare: Cea mai bună crăpătură de câini

Catedra de catelus

Permiteți catelul să se plimbe cu cutia în vizualizarea simplă. Doar lăsați ușa cuștii deschise și lăsați-o cățelușul "mirosul". Puteți întotdeauna să vă "atrageți" tânărul tău pooch pentru a merge lângă cutie, dar nu lovește-o niciodată înăuntru. Lăsați-vă puiul să accepte prezența cutiei ca fiind "naturală". Acesta este de fapt secretul de a face ca puii dvs. să învețe să trăiască în interiorul cutiei, fără a fi nevoie să plângă sau să plângă tot timpul.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cutii de câine

Faceți Crate un loc sigur și invitativ

Știați că așa cum vă place să dormiți și să vă odihniți într-un dormitor care este confortabil și relaxant, cățelul dvs. va avea nevoie de un loc sigur și primitor pentru a dormi și? Acum aruncăm o privire la cutia de pui. Are un pat confortabil care este drept pentru catelul dvs? Ce zici de o pernă sau poate chiar o jucărie că puiul tău este cel mai afectuos? Ideea este că, în timp ce cutii arată ca cuști, nu trebuie să-ți faci ca puiul să se simtă ca și cum trăiește în interiorul unei celule de închisoare. Cutia ar trebui să fie văzută de puii dvs. ca un loc minunat, un spațiu foarte relaxat și o zonă cu adevărat primitoare pe care micuța ta o poate numi propriul loc privat.

Ați putea dori, de asemenea: Paturi de câine și paduri

Determina cauza plângerii puilor

Există multe motive pentru care puii plâng sau strigă mai ales atunci când sunt în interiorul cutiilor lor. Ar putea fi pentru că vor atenția dvs. sau ar putea fi, de asemenea, că ei trebuie să meargă și nu pot face asta pentru că sunt în "acasă".

Dacă problema este prima, prin toate mijloacele rezistă tentațiilor de a da imediat. Majoritatea proprietarilor de animale de companie au acest răspuns automat pentru a merge să-și vadă imediat puii. Dacă faceți acest lucru, vă învățați de fapt puștiul că modul de a vă atrage atenția este prin plâns. Cei mai tare și mai "neajutorați" strigătul este mai probabil că veți merge să le vedeți și lăsați-i să iasă din cutii lor. Așteptați până când puii voștri a încetat să plângă sau să plângă înainte de a pleca și să o vadă în cutia sa și chiar să o deschizi. În acest fel, nu va fi capabil să vă asociați la cutie pentru a vă vedea animalul la nimic.

Post legat: cel mai bun Capete de capăt de cauciuc

Crăciun de câine

Acum, dacă problema este că puii dvs. trebuie să meargă, va trebui să vă întrebați dacă observați un program de eliminare pentru puii dvs. Trebuie să înțelegeți că puii au mai multe intestine hiperactive și vezice decât câinii adulți. Deci, dacă ați pierdut acest punct, asigurați-vă că le aduceți pentru a vă plimba pentru a le elimina mai întâi înainte de a le pune în cutii lor.

Uneori, motivul pentru care puii plâng în cutii lor este că au rămas acolo mai mult decât de obicei. Dacă într-adevăr trebuie să le obișnuiți mai mult decât este necesar, asigurați-vă că ați făcut-o prin petrecerea mai mult timp cu ei când vă întoarceți.

Carava nu trebuie să fie niciodată asociată cu pedeapsa. Aceasta este cheia pentru a pune o oprire a catelului tău plâns în cutia sa. De aceea trebuie să mergeți încet în antrenament cu crate și să faceți ca cutia cât mai comună și mai confortabilă posibilă. În cele din urmă, abordați diferitele motive pentru care tinerii dvs. Pooch Plooch Plânge în cutia sa.

În legătură cu o postare: Cea mai bună lesa de câine retractabilă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă opriți cuibul în cutie