Puii își pierd dinții și când se întâmplă?

Când puștii își pierd dinții
Puii își pierd dinții ca oameni

da! Puii își pierd dinții pentru copii și cresc dinții adulți noi - La fel ca oamenii!

Când puii își pierd dinții pentru copii?

Puii își dezvoltă mai întâi dinții copilului (denumiți și ele Dinți foioase sau dinți de lapte) la aproximativ 3 săptămâni, iar cu 6-8 săptămâni, catelul dvs. va avea setul complet de dinți de lapte.

Cu toate acestea, puii nu au dinții de copil pentru foarte mult timp. După doar o lună, dinții de lapte al catelului vor începe să cadă, făcând calea pentru dinții de câini pentru adulți.

Aceasta înseamnă că catelul tău va probabil își pierd dinții de catelus La aproximativ 3-4 luni, Deși poate varia între rase. Nu coincidență, acest lucru este aproximativ același interval în care puii pot începe să mănânce Puppy Food, mai degrabă decât lapte.

Acest lucru este în jurul valorii de momentul în care majoritatea proprietarilor vor fi luați în cele din urmă casele lor. Pe măsură ce dinții bebeluși ai puilor cad și dinții adulți încep să iasă, veți dori să vă asigurați că vă oferiți cățelușul cu jucării și ușurință.

Puiul tău ar trebui să aibă un set complet de dinți adulți la aproximativ 6-9 luni. Odată ce dinții adulți ai câinelui dvs. au crescut și el este în siguranță în afara fazei nebun de dentiție, puteți începe să luați în considerare mai mult greu de mestecat jucării.

Aflați elementele de bază despre dinții de catelus din acest videoclip de la rețeaua de sănătate a animalelor de companie (Treci la 20 de secunde pentru a ajunge la lucrurile bune)!

De ce puii dinții?

La fel ca și bebelușii umani, și puii vor avea primul lor set de dinți pentru copii să crească atunci când sunt tineri. Procesul de a avea acei dinți noi și creșteți prin gingiile dvs. este destul de iritant și chiar dureros.

Puii vor fi disperați să mestece orice și tot ceea ce ameliorează durerea de dentiție - din fericire există O mulțime de jucării concepute pentru câine de pui care va servi mult mai bine decât pantofii dvs. preferați!

Ce se întâmplă când puii dinții?

Pupul tău sărac nu se bucură de acea senzație de dinți noi venind prea mult - de fapt, el va face orice să o atenueze, inclusiv mestecarea pe mobilierul tău preferat.

Când puii încep de la dinți, Puteți observa picături de sânge pe jucăriile lor sau chiar mici dinți pentru copii care au căzut! Nu vă faceți griji - este normal și nimic de îngrijorat.

Când puștii își pierd dinții

A existat o ocazie în care eram Dog Sitting un tânăr cățeluș și jucând de război cu ea. Așa cum am jucat, unul dintre dinții ei a apărut imediat! Nu am știut nimic despre câine și așa a fost destul de panicat (mai ales când a început să sângereze puțin), dar proprietarul mi-a asigurat că era în curs de creștere în dinții ei de câini mari!

Este mai bine să evitați să fiți prea dur cu gura puilor în această perioadă. Jocurile cum ar fi remorcherul războiului ar trebui evitate, deoarece ar putea afecta potențial creșterea dinților noi.

Vedeți, de asemenea, că catelul dvs. va deveni destul de gust - chiar mai mult decât de obicei! Acesta este momentul în care doriți să vă asigurați că vă oferiți pupii cu o mulțime de jucării de mestecat pentru puști, în timp ce învățându-l că nipping nu este ok (Chiar dacă dinții lui mici îl bâzâie).

Ați avut experiență cu câinele care pierde dinții de catelus? Distribuiți-vă povestea în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puii își pierd dinții și când se întâmplă?