De ce oamenii primesc puii?

Aur Retriever Puppy în iarbă

Dacă ați frecventat vreodată internetul, ați văzut câteva drăguț poze și videoclipurile de pui care fac tot felul de lucruri nebunești adorabile. Variind de la doar napping în soare, pentru a încerca să transporte ediția de duminică ziar care este de 2 ori mai mare decât ei - vă poate face mult timp pentru a obține un nou catelus! Dar de ce oamenii aleg să ia un catelus?

Oamenii adoptă puii pentru că sunt drăguți

Ca persoană care a lucrat cu câinii cea mai mare parte a vieții sale, ați crede că la un moment dat pot fi desensibilizat la vederea unui pufos pufos, cuddly mic. Dar vă pot spune că este nu este cazul. Și, sperăm, nu există niciodată o zi în care nu sunt atât de jadat că mă simt așa. Deci, atunci când vorbim despre acest subiect, nu puteți reduce primul motiv pentru care oamenii primesc un cățeluș este un factor imens adorabil.

Asta e numărul unu. Chiar nu poți da vina pe cineva pentru a avea acest lucru ca primul lor argument convingător cu privire la motivul pentru care au nevoie pentru a obține un catelus. Care nu vrea un ursuleț de pluș?? Sau un cățelu de taur mare care rulează în jurul casei încercând să-și dea seama cum să folosească scările și să nu se opună când mănâncă cina? (Vă rugăm să rețineți că puii nu sunt animale umplute vii, oameni mici într-un corp umplute animal, nici un mini urs real. Vă rugăm să respectați nevoile caninei ale catelusului.)

Unul dintre cele mai grele adevăruri ale industriei animale este că puii cresc și că adorabilul, pufosul pufos dezvoltă într-o versiune matură și proporțional completă a sinelui ei mai tineri. Acest lucru nu este cu siguranță un lucru rău, este într-adevăr doar un fapt de viață, dar unii oameni pot deveni dezamăgiți că catelul lor nu mai este mingea drăguță cu pufurile pe care le-au fost odată. A determinat câțiva dintre acei oameni să încerce să găsească o casă nouă pentru câinele lor.

Când vă gândiți să obțineți un catelus, întotdeauna important să vă amintiți că cresc! Știu că pare evident, dar este ușor să uităm că frumosul catelus de 10 kilograme, în doar câteva luni, poate cântări 100 de lire sterline și mănâncă 6 cești de mâncare de câine scump pe zi! Dacă nu sunteți sigur că veți putea să vă ocupați de versiunea adultă a acestui puțină catelus, atunci este posibil să nu fie momentul să obțineți unul.

Oamenii adoptă puii să-i ridice așa cum doresc

Un alt motiv pentru care auzim foarte des de la oameni despre de ce doresc să obțină un cățeluș, spre deosebire de un câine mai în vârstă, este ca ei să aibă șansa de a lega cu ea ca un catelus și poate asigura că socializarea se face în mod corespunzător. Pentru a fi sincer, acesta este unul mare pentru noi. Pornirea unui catelus În mod corect în viață cu formarea, socializarea, manipularea și desensibilizarea este o cheie pentru a avea câinele pe care l-ați dorit întotdeauna. Dar, dacă nu sunteți în stare să petreceți timpul să faceți antrenamentul dacă nu aveți abilitățile sau nu aveți banii pentru a putea angaja ajutor, atunci ați creat o situație care vă face viața mai greu in josul drumului.

Abilitatea ta de a evalua cât de bine puteți să vă ocupați de sarcina de a socializa și de a pune o bază pentru un catelus este cheia aici. Vă puteți angaja să luați un catelus noi locuri, introducându-le încet la câinii noi pe care îi cunoașteți va fi respectuos pentru un cățeluș și să lucreze pentru a le arăta că lucrurile pe care aceștia nu le place uneori trebuie să fie făcute (cum ar fi ținut labele lor pentru a tăia unghiile lor)?

Oamenii adoptă puii ca și copii practici

Practicați copiii! Ah, acesta este un motiv pentru care văd foarte mult (indiferent dacă oamenii o recunosc cu voce tare). Un cuplu frumos la începutul anilor 20 decide să obțină un cățeluș împreună pentru a-și face casa nouă. Este o modalitate atât de mare de a lucra împreună și de a învăța cât de bine sunteți la ridicarea ceva împreună înainte de a avea copii, corect? Ei bine, da și nu. Ridicarea unui catelus are unele dintre aceleași cerințe ca și creșterea unui copil (dar cu niveluri mult mai mici de responsabilitate). Deci, pentru cuplu, acesta poate fi un test grozav. Dar ce se întâmplă ca și catelul devine mai în vârstă? Ce se întâmplă atunci când aveți succes și responsabilitatea de a păstra această viață mică, iar acum este momentul să urcați la show-ul mare și să aveți copii? Unde se încadrează câinele în asta? Ea a petrecut-o intreaga viata Ca copilul tău loial, trăind până la potențialul ei și a fi tot ce poate fi pentru tine. Nu este momentul să puneți câinele deoparte pentru că sunteți gata să mergeți mai departe. Viața evoluează întotdeauna și ne mutăm cu ușurință la noi etape ale acestuia, dar amintiți-vă să vă aducem câinele de-a lungul și să le pregătiți pentru prima fază a aventurii familiei prin obținerea lor pregătită pentru un copil nou.

Oamenii adoptă puii să-și înlocuiască copiii care au crescut

Copii de înlocuire! Oh, băieți, vedem multe de asemenea? Copiii sunt cultivați și în afara casei? Timp pentru un câine nou! Sincer, acesta este un motiv atât de mare pentru a obține un catelus. Sa demonstrat că având un câine în jurul poate reduce nivelurile de stres și poate crește fericirea și scopul. Unii dintre cei mai buni câini pe care l-am venit sunt copii de înlocuire. Dar, poate merge și pe alt mod foarte repede. Ceea ce vedem cel mai adesea este cineva cu mai puțină energie și mobilitate care primește un cățel tânăr și nu este capabil să țină pasul cu noul nivel de energie al catelusului. În ajutarea oamenilor să găsească noi puii noi, am descoperit că cheia este de a se potrivi cu grupul de rasă și rasă al catelului cu personalitatea noului proprietar. Obținerea unui cățel australian de ciobanesc atunci când nu sunteți în stare să le umblați pentru o milă sau 2 pe zi nu este adesea un meci bun. Dar găsirea unui retriever mai vechi sau a unei rase de amestec care a maturizat și nu necesită o mai mare activitate poate fi o potrivire mai bună, nu că implică faptul că oamenii în vârstă nu pot face o treabă minunată cu un catelus de mare energie. Este doar nevoie de un mic gând și pregătire.

Oamenii adoptă puii să-și rotureze stilul de viață al copilului

Înlocuiți copiii! Dink Familia devine rapid un model adoptat de o mulțime de oameni. Living Childfree nu mai este privit în felul în care a fost odată, și o mare parte din același stil de viață este adesea animalele de companie. Pentru a fi sincer, asta e eu. Îmi place să fiu unchiul și să stau cu nepoatele și nepotul meu, dar una dintre cele mai bune părți le trimite acasă la sfârșitul timpului împreună! Acest lucru mă lasă capabil să continuu cu atâtea alte lucruri pe care nu aș avea ocazia să-l îngrijesc dacă aș fi trebuit să mă ocup de copii. Dar acest lucru face, de asemenea, relația cu câinii mei atât de importantă pentru mine. Câinii sunt alegerea mea pentru copii din cauza simplității, a comodității și a nivelului de responsabilitate. Știu o mulțime de alți oameni care optează pentru același lucru.

Care sunt unele alternative la adoptarea unui catel chiar acum?

Așa că am pus toate aceste informații pentru tine, corect? Dacă aș fi făcut un punct care te face să crezi că un cățeluș nu este pentru tine ... este o speranță pierdută? nu. Când decideți dacă să obțineți un catel, ceea ce am spus este doar o parte a ecuației. Prietenii și stilul tău și stilul de viață și experiențele pot schimba toate punctele pe care le-am făcut.

De ce ați putea dori să adoptați un câine adult în loc de un catelus

Există câteva alte lucruri de gândit ca alternative la obținerea unui catelus. În primul rând, ce zici un câine crescut? Adoptarea unui câine crescut (4 ani) vă va ajuta să vă faceți mai ușor energia, instruirea și socializarea. Toți câinele și adolescentul a încetinit și de multe ori personalitatea pe care o vedeți acum este ceea ce va fi restul vieții (cu câteva avertismente, desigur, care pot auzi în acest podcast despre alegerea unui câine de salvare).

De ce ați putea dori să adoptați un câine senior în loc de un catelus

Unul dintre cele mai triste lucruri ale sistemului nostru de adopție a animalelor de companie este acela Animalele mai vechi primesc mai puțină dragoste. Pe măsură ce câinii îmbătrânesc, oamenii nu doresc să preia problemele de sănătate și o durată de viață scurtă. Cu siguranță pot înțelege ezitarea de a fi atașat de un câine care poate fi doar în viața ta încă câțiva ani. Dar, în același timp, un câine mai în vârstă permite un stil de viață foarte casual. Ele necesită adesea un exercițiu foarte mic și doresc doar să se absoarbă toată dragostea și afecțiunea care pot fi învinși asupra lor. Întotdeauna încerc să conduc oamenii în această direcție este că nu sunt siguri cum viața lor va arăta 5 sau 10 ani în jos pe drum, dar sunt sigur că vor avea stabilitate în următorii câțiva ani. Luați în considerare oferirea unui câine mai în vârstă o șansă de a fi câinele pe care l-ați dorit întotdeauna.

De ce ați putea dori să adoptați un alt animal decât un catelus

Uneori, un câine nu este alegerea potrivită la acea vreme. Deci, de ce să nu luați în considerare un alt animal de companie? Poate că o pisică poate? Sau o pasăre sau iepuraș? Fiind o persoană de câine încercată și adevărată, eu nu sunt tipul de a întreba aici. Dar, știu că unii dintre alții despre.Canalele COM ca pisicile, peşte, păsări, și Mai mult! Dar, la fel ca toate lucrurile pe care le-am spus despre cățeluși, nici un animal de companie nu este un accesoriu. Toți merită o casă iubitoare că sunt considerate o parte a familiei!

Decizia dacă ar trebui sau nu să adopți un catelus

Așa înseamnă că este timpul pentru un catelus pentru tine? Aceasta este mai greu de răspuns și necesită să vă arătați îndeaproape la stilul dvs. de viață și cum arată timpul dvs. Câinii au nevoie de structură și de programe. Ei au nevoie de niște reguli și de ordine, astfel încât să știe unde se potrivesc în structura pachetului. Nevoia de baie obișnuită de baie, exerciții și stimulare mentală. Sunt norocos să am propria mea îngrijire pentru a-mi lua câinele, asta ia o încărcătură de pe mintea mea că are viața de care are nevoie. Când călătorim, care este unul dintre primele lucruri pe care le găsim - o îngrijire de zi cu zi că avem încredere și că îi place câinele meu. Dar există vremuri care au un câine este mult mai greu. Ea cere ca noi să fim foarte atenți la locurile pe care le trăim - nu numai că trebuie să fie binevenită, dar trebuie să fie un loc bun pentru a merge acolo unde se simte confortabil. Suportul din zonă are câini în jur, luând câinii la restaurantul la terase (sau cel puțin convenabil și în siguranță pentru a le lăsa în linia de vedere), luându-le în magazine și parcuri publice?

Există o mulțime de alegeri bune în această lume când ne gândim să obțineți un catelus. Apreciem că ne vizitați aici și verificați toate marile informații pe care le avem de oferit!

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce oamenii primesc puii?