Cum să introduceți un câine nou unui câine agresiv?

Cum să introduceți un câine nou unui câine agresiv?

Indiferent dacă intenționați să obțineți un al doilea câine sau aveți probleme la mers pe jos câinele curent, un Pupresiv Pup face lucrurile dificile. Dacă te întrebi Cum să introduceți un câine nou unui câine agresiv, Vom trece prin cele mai bune modalități de a face acest lucru și ce metode ar trebui să eviți.

Când ești Introducerea unui nou câine un câine agresiv, Procesul ar trebui să se desfășoare cu prudență și răbdare. Nici câinele nu reacționează într-o manieră negativă pentru a vă frustra și înțelegerea motivelor pentru care se pot comporta acest lucru vă pot ajuta să găsiți cel mai bun mod în jurul acestuia. Unii câini sunt agresivi cu toți câinii, întrucât alții au agresiune selectivă.

Cum să introduceți un câine nou unui câine agresiv?

Iată un proces în patru etape pentru a introduce un câine nou unui câine agresiv. Vă rugăm să rețineți că Ajutorul unui comportament este întotdeauna importantă. În plus, asigurați-vă întotdeauna că sunteți în controlul câinelui dvs.

Pasul 0: Pregătiri

Înainte de a permite chiar câinele dvs. agresiv să vadă un câine nou, există câteva preparate pe care le puteți lua pentru a permite procesului să fie mult mai neted și să mergeți mai repede. Dacă vă asigurați că fiecare câine are o pătură lăsată în patul lor pentru câteva nopți sau o zonă se află într-o mulțime, în cazul în care dorm în patul tău ca mulți pui. Atunci tu Furnizați câinele dvs. cu pătură de cealaltă la sniff și se familiarizează cu. Simțurile câinelui sunt o formă de comunicare, adesea mai proeminentă decât comunicare verbala. Al lor olfactiv Sensul, cunoscut și ca simțul mirosului, este, fără îndoială, cel mai important instrument de comunicare. Prin urmare, furnizarea câinilor cu mirosul unuia dintre ele este, în esență, o introducere miniaturală, sigură.

Pasul 1: Păstrați-le pe leashes

Pentru prima lor persoană introductivă, veți dori mergeți pe leashes, de preferință cu tăiat înapoi Harness. Mulți proprietari doar consideră că folosesc un guler și, deși există o varietate de Tipuri de gulere Pentru a considera că toate țin propriul lor scop, ele nu sunt ideale în această situație. Câinii agresivi își vor trage adesea gulerul spre un alt câine, într-o încercare de a se apropia de ei și de a le ataca.

Atunci când un câine purtând un guler trage puternic de la proprietar, gulerele lor pot începe să le sufere, să-i provoace daune fizice, ar putea să iasă din ele, iar proprietarii generali au mult mai puțin control asupra câinelui lor. O ham oferă o opțiune sigură pentru a vă controla mai mult câinele. Ați putea dori, de asemenea, să luați în considerare un bot pentru siguranță. Cu toate acestea, acest lucru poate face câțiva câini mai reactivi, totul depinde de individul tău.

Pasul 2: Urcați-le împreună la distanță

Acest pas nu înseamnă să permiteți câinilor dvs. să meargă alături. În schimb, umblați pe ambii câini în aceeași direcție cu un spațiu între. Asigurați-vă că zona pe care o plimbați are o distragere minimă, cum ar fi traficul sau ceilalți câini. Pentru un câine agresiv, ei nu ar trebui să fie copleșiți. Ele pot deveni prea stimulate, ceea ce duce la o șansă minimizată de succes în întâlnire.

Asigurați-vă că decalajul dintre câinii dvs. este suficient de semnificativ încât nu există nici o șansă de rănire sau de stres crescut. Utilizați armarea pozitivă ori de câte ori câinii dvs. se comportă bine, aceasta include că mergeți în mod normal și se comportă calm. Dacă cineva începe să se comporte erratic, Nu trageți pe lesa lor. Opriți-le pe jos, creșteți distanța dintre ele și așteptați ca câinele să se calmeze și să stea. Odată ce au făcut acest lucru, recompensați-i cu un tratament și purtați plimbarea.

Pasul 3: Aduceți-le treptat aproape

În timp, distanța ar trebui să fie treptat mărită. Cu toate acestea, acest lucru ar trebui făcut doar odată ce câinii dvs. merg complet calm cu prima distanță plasată între ele. Dacă există încă semne de agresiune, păstrați-vă la pasul doi. Acest pas poate dura o săptămână sau două din plimbări, dar este crucial să se completeze înainte de a progresa.

Pe măsură ce creșteți spațiul, faceți acest lucru cu fiecare plimbare doar puțin și reduceți distanța cu orice reactivitate. Asigurați-vă că ați recompensat-le cu tratamentele pe măsură ce progresează prin plimbare calm și liniștit. Continuați să faceți acest lucru până când câinele dvs. este calm în spatele celorlalte și semnele minime de agresiune sunt evidente.

Pasul 4: Lăsați-i să se amestece

Va ajunge la un punct în care câinele dvs. este suficient de calm pentru o introducere blândă. Unii câini sunt totuși reactivi. Care poate fi definit ca un câine care este mai negativ reactiv la stimuli și socializare, în timp ce un plumb din cauza sentimentului vulnerabil. Reactivitatea de leșie trebuie corectată înainte ca o întâlnire să fie încurajată între un câine nou și un câine agresiv, deoarece acest lucru va crește doar șansele de întâlnire în mod negativ. Dacă niciunul câine nu este reactiv, permiteți-i să se apropie reciproc cu un ham și o leșie, astfel încât situația poate fi cât mai controlată posibil.

Ei ar trebui să li se permită să se miște reciproc la o mică distanță și să rămână calm, amintiți-vă să le lăudați. În cele din urmă, li se permite să întâlnească față în față. Asigurați-vă că monitorizați comportamentul lor și căutați semne de comportament negativ de la scara de agresiune canină. Dacă vedeți oricare dintre aceste semne, faceți un pas înapoi și permiteți câinilor dvs. să vă relaxeze încă o dată. Au răbdare, și un miros calm este un pas minunat. De la sniffing blând pe plumb, să stea lângă fiecare și să stea calm. Apoi, puteți lua în considerare luarea câinelui de pe lesa și lăsându-le într-o zonă conținută.

O introducere blândă între câini
O introducere blândă este necesară înainte de a permite ca câinilor să se întâlnească față în față.

Tipuri de toleranță la câini

Fiecare câine are un alt tip de toleranță la oameni, alți câini și situații sociale. De la stări pozitive, neutre și negative ale toleranței, vom explica fiecare tip de care poate avea câinele dvs. Acestea vă pot ajuta să preziceți comportamentul și răspunsurile câinelui dvs. în diferite situații.

Câine social

Câini cu toleranță socială au o perspectivă pozitivă și adesea încrezătoare față de interacțiunea cu alți câini. Un câine cu o toleranță socială de câine poate întotdeauna legat de alt câine pentru a juca sau a aștepta ușor să-i salute cu o coadă de răsturnare. Punctul cheie aici este că câinele dvs. va afișa o reacție pozitivă față de toți câinii receptivi. Acești câini au fost aproape întotdeauna introduși în mod corespunzător câinilor în timpul perioadelor sensibile în timpul catelității lor.

Comportamentul și perspectivele lor pot să difere unul de celălalt, deși datorită personalității și trăsăturilor lor. Dacă dețineți un câine hiperactiv, sunt mai susceptibili să-și prezinte natura sociabilă într-o manieră mai jucăușă și mai energică, cum ar fi a face un arc pentru a iniția jocul și apoi de a se îndrepta și a sărit în sus și în jurul unui alt câine. Dimpotrivă, un câine în vârstă sau mai calm este mai probabil să se apropie de fiecare câine ușor, dar și-au răsturnat coada. Ambele tipuri de câini au o dispoziție socială, dar în raport cu propria lor personalitate.

Câine tolerant

Pentru a fi clasificate ca tolerant la câini, Un câine se va simți și va reacționa indiferent la alți câini. Acest lucru nu înseamnă că un câine nu va fi capabil să formeze prietenii cu alți câini, dar dispoziția și sentimentele lor naturale față de alți câini este cea a neutralității. În mod similar, cu provocare sau frustrare, un câine cu această toleranță are, de asemenea, abilitatea de a fi agresiv.

Acești câini pot sau nu să fi fost în mod corespunzător Socializat când erau pui. Comportamentul lor și reacțiile inițiale ale câinilor pot fi influențate numai de personalitatea lor. Unii câini au fost socializați doar cu pisici și oameni și nu au fost bine socializați cu alți câini, acest lucru poate duce la indiferența lor. Alții nu pot fi doar un câine care dorește socializarea caninului. Este neobișnuit, dar se întâmplă, este mai frecvent la câinii mai în vârstă. Acești câini preferă adesea interacțiuni liniștite și cele cu oameni, mulți chiar preferă singurătatea pentru majoritatea lor din timpul lor.

Câine selectivă

Ca și oamenii, uneori câinii vor avea preferințe peste câini. Ei vor forma prietenii unul cu celălalt și pot chiar să nu-i placă anumiți câini Din cauza trăsăturilor fizice sau comportamentale pe care le posedă. O situație în mod obișnuit văzută la câini este o reacție la un tip de rasă sau o trăsătură fizică. Acest lucru poate fi indus din cauza unui trecut negativ, un exemplu în cazul în care câinele dvs. a fost atacat de un câine cu părul lung, mare, atunci câinele dvs. poate fi selectiv agresiv față de indivizi asemănători.

Agresiunea selectivă a câinelui poate provoca, de asemenea, din frică destinată anumitor indivizi, acest lucru este observat în mod obișnuit la câinii mici, cu micul sindrom câinelui ". Sindromul câinelui mic nu este o stare reală, ci un termen folosit pentru a descrie comportamentul câinilor mici, supracompensarea sentimentelor lor de vulnerabilitate cu agresivitatea vocală sau cu totul rotundă. Câinii mici cu acest lucru vor fi selectiv agresivi față de câinii mari, de obicei, deși din fericire, câinele mic va apărea, de obicei, mai agresiv decât atacă de fapt.

Câine agresiv

Aceștia sunt câini care sunt fie întotdeauna agresiv sau aproape întotdeauna agresiv față de alți câini. Ele sunt foarte reactive și vor progresa rapid comportamental prin scara de agresiune a caninului, unii vor sări de multe ori pe pași și vor ajunge repede pe cei de severitate mai mare. Acești câini au avut fie o interacțiune socială traumatică, necorespunzătoare sau fără socializare ca un cățeluș sau au extreme anxietate.

Trebuie să monitorizați cu atenție câinii agresivi câini, aceste tipuri de comportamente nu vor dispărea. Este nevoie de răbdare și expertiza unui comportament. Poate fi chiar cazul în care ar trebui să evitați situațiile în care câinele dvs. se va întâlni pe alții, în funcție de circumstanțele și al lor. Mulți câini agresivi au potențialul de a-și corecta comportamentul și agresiunea lor la minimum sau chiar eradicată, dar acest lucru poate dura ani și nu este întotdeauna tratamentul ideal, în special pentru un câine vârstnic.

Câine reactiv

Câinii reactivi sunt cei care nu prezintă semne de agresiune față de alți câini, cu excepția cazului în care sunt afectați de anumite declanșatoare. Unul dintre cele mai frecvente declanșatoare pentru reactivitatea câinilor se plimba pe o lesa. Mulți câini suferă de reactivitate de leșie, care este locul în care se întâlnesc un alt câine în timp ce pe lesa. În timp ce se simt constrânși, ei se simt, de asemenea, mai vulnerabili. Această vulnerabilitate se manifestă în agresiune ca o formă de protecție.

Cea mai bună modalitate de a ajuta un câine reactiv cu abilitățile sale de socializare este de a încerca să identifice și apoi să-și elimine declanșatoarele în momente de interacțiune socială. În cazul reactivității plumb, luați câinele de pe conducere atunci când întâlniți un câine nou, dacă acest lucru este posibil.

un câine care se adaptează la un câine nou
Va depinde de agresiunea câinelui.

Introducerea unui câine nou unui câine agresiv - FAQ

Am răspuns la cele mai frecvente întrebări despre introducerea câinilor agresivi de mai jos.

Cum introduceți un câine agresiv unui alt câine?

Un câine agresiv ar trebui să fie introdus unui alt câine over o perioadă mare de timp cu o mulțime de spațiu și control. Un comportaist poate recomanda cât timp va trebui câinele dvs. agresiv să se adapteze și ce prevederi ar trebui să puneți în aplicare pentru a le ajuta în mod specific.

Cât durează ca un câine să se adapteze la un câine nou?

Poate lua oriunde de la o săptămână la luni În funcție de nivelul de agresiune al câinelui dvs. Răbdarea este esențială în acest proces și nici un pas nu ar trebui să se grăbească, altfel, câinele dvs. sau alții ar putea fi răniți.

Cum obțineți un câine mai în vârstă pentru a accepta un câine nou?

Trebuie ai rabdare, Câinii mai în vârstă pot dura mai mult pentru a se adapta la un câine nou și trebuie să-i respectați limitele. Procesul nu ar trebui să fie grabit și ajutorul unui comportaist este puternic recomandat.

Cum opriți un câine de a fi agresiv la un nou catelus?

Există o singură sfat pentru a nota. Catelul dvs. ar trebui să fie întotdeauna monitorizat în timpul interacțiunii. Puii adesea nu înțeleg limitele și vor copleși orice câine, acest lucru poate fi deosebit de îngrijorător pentru câinii agresivi.

Un punct crucial de luat în considerare este vulnerabilitatea dacă un cățeluș și, deși procesul este relativ similar cum am descris deja. Acestea ar trebui să fie îndepărtate de la câinele dvs. dacă arată semne de nemulțumire. Mulți behaviori pot recomanda să nu cumpere un catelus dacă dețineți un câine nou.

Introducerea unui câine nou unui câine agresiv este o sarcină dificilă și, uneori, nu este decizia corectă. Cu toate acestea, dacă este, fiți răbdători și permiteți câinele dvs. să dezvolte încredere și confort în timp.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să introduceți un câine nou unui câine agresiv?