4 Câini mai înfricoșători conform statisticilor

La fel ca oamenii, câinii pot fi predispuși la un comportament periculos și agresiv. Un astfel de comportament poate fi adesea atribuit lipsei de formare, de domesticire slabă sau o inacțiune continuă atunci când companionul nostru canin acționează. Cu toate acestea, toate rasele de câine sunt diferite și există câteva rase de câine periculoase și agresive, care vor face adesea lista de sus Cei mai înfricoșați câini.

În calitate de proprietari avem datoria de a oferi câinilor tradițional agresivi cu atenția și dragostea necesare pentru a atenua agresiunea lor. Cu toate acestea, chiar și a regim de formare diligentă se poate dovedi uneori fără rost.

Este important să recunoaștem că unele rase, indiferent de anii lor formatori, tind să se comporte mai agresiv față de oameni și de alți câini. Lipsa schimbării comportamentului câinelui dvs. nu este nici un motiv să renunțați.

LEGATE DE: Să vorbim despre legislația specifică a rasei (BSL) și restricțiile

În toate cazurile, cercetarea este critică atunci când adoptați și dețineți un câine cu o natură agresivă. Din moment ce citiți acest lucru acum, luați pașii potriviți! Când efectuați investigația dvs., luați zgomotul cu un bob de sare. Social media ne-a oferit o perspectivă la ambele capete ale spectrului agresiv de câine.

Grupurile de avocați opuse au prezentat argumente atât pentru, cât și pentru, Politici care înconjoară Câinii tradițional agresivi. Cele mai extreme din aceste conflicte care implică o rasă agresivă se termină pe știri sau pe social media; Acest lucru a condus la ambele părți care își apără în mod viguros timpul de poziție și timp din nou.

Lista scurtă a celor mai înfricoșători de câini care sunt adesea etichetate ca rase agresive este discutată și discutată. Cereți pe cineva de pe stradă care să se asigure că ar fi asociat cu cea mai periculoasă și probabil că veți auzi o combinație de la fel patru sau cinci rase.

LEGATE DE: Cum să se ocupe de agresiunea câinelui fără coliere de antrenament?

În această listă de câini de top cei mai înfricoșători, vom arunca o privire la patru dintre cele mai frecvent discutate Canine Canine. Este important să se ia în considerare implicațiile de a deține un câine natural agresiv specific rasei lor.

4 Cei mai înfricoșați câini în conformitate cu statisticile: rase de câine periculoase și agresive

Lista de mai jos a câinilor cei mai înfricoșători se concentrează pe acele rase care sunt predominante în SUA. De asemenea, începem cu cel mai cunoscut suspect pentru aceste liste, după cum era de așteptat. Cu toate acestea, în minte faptul că o mulțime de aceasta este percepția și nu înseamnă că toate aceste rase de câine sunt de fapt periculoase pentru oameni sau necorespunzător pentru adopție. În cele din urmă, totul se ridică la proprietarii lor și cum câinii au fost ridicați și instruiți.

1Tauri de pit

Cel mai notoriu și discutat câinele periculos, Bulls Pit poate fi găsit pe orice listă a celor mai înfricoșați câini. Ei au avut o parte echitabilă de critici de-a lungul anilor, și nu fără motiv.

Gropile au o istorie lungă de agresiune față de oameni și câini. Niciun alt câine nu a fost implicat în incidente mai periculoase în ultimul deceniu decât taurii de pituri și Datele sunt acolo pentru a sprijini acest lucru.

Din studiul CDC legat mai sus:

În perioada 1997-1998, cel puțin 27 de persoane au murit de atacurile de mușcătură de câini (18 în 1997 și 9 în 1998). Cel puțin 25 de rase de câini au fost implicați în 238 DBRF uman în ultimii 20 de ani. Pit de câini de tip Bull și Rottweilers au fost implicați în mai mult de jumătate din aceste decese.& # 8221;

Smoală și taur amuzantDatorită unei lungi istorie de reproducere și de formare pentru sport, taurii de pit sunt, în general, câini puternici și puternici. Ele dezvoltă mușchii la o rată accelerată și se bucură de utilizarea lor sub formă de joc și, da, acest lucru înseamnă uneori contact fizic.

Proprietarii potențiali ar trebui să ia în considerare implicațiile de a deține o groapă bazată pe stilul lor de viață, mediul de acasă și cei care trăiesc în jurul lor. Este important să contactați asociația casei locale pentru a vă asigura că acestea nu sunt în afara legii în comunitatea dvs.

LEGATE DE: Cum să-ți antrenezi taurul

Due Diligence este în special cheia când dețineți o groapă. O mulțime de exerciții fizice și de formare a ascultării sunt esențiale cu această rasă de câine. Ei sunt învață dispuși și capabili, astfel încât formarea și timpul de joc ample sunt modalități excelente pentru ca ei să-și canalizeze energia. Cuplat cu o sensibilitate inteligentă, gropile pot face pentru tovarășii minunați ascultători care nu vor reprezenta niciodată niciun pericol pentru proprietarii lor sau comunității.

2Rottweiler

Urmând numerele studiului CDC asociat mai sus, Rottweilers sunt cu ușurință pe lista celor mai înfricoșați câini. Cu o maxilar puternic și impunând set de dinți, Rottweiler cu siguranță merită discuția ca cea mai intimidantă a câinelui.

A existat un moment în care au fost considerați ca fiind cel mai periculos câine din lume, în special după mai multe atacuri asupra copiilor mici la mijlocul anilor 1990.

Rottweilers sunt, de asemenea, al doilea câine cel mai împușcat (10%) de către ofițerii de poliție, potrivit unui poliție Raportați în NY Times din 2008:

"Când se aprind la câini, aproximativ 55% din fotografii au lovit acasă. Cele mai multe dintre obiectivele lor sunt tauri de groapă, cu o grămadă de Rottweilers și Shepherds German.& # 8221;

fericit zâmbitor rotweilerIstoria recentă a demonstrat că puștiul poate fi atât blând și sociabil. Cu toate acestea, mentalitatea lor docilă poate fi înșelătoare; Dacă se simt amenințate sau că familia lor este în pericol, putrezi se va afirma. Acest lucru, cuplat cu o construcție impresionantă, poate fi îngrijorător pentru părinții lui copii de vârstă școlară sau proprietari de câini mici.

Rotts au nevoie de socializare devreme și adesea în timpul formatorilor lor. Așa cum am fost câini de lucru, au o capacitate naturală de a se supune și de a se comporta în jurul câinilor nefamiliare, având în vedere direcția corectă. Oferindu-le o fundație ascultătoare la o vârstă fragedă poate asigura că un Rott va rămâne compasiune în jurul tuturor câinilor și a oamenilor.

3Doberman Pinscher

Fanii avidă ai vulpei de lungă durată "Polițiști" sunt utilizați pentru a vedea Dobermans ținând cont de criminali sau să-i prindă contrabandă. Datorită construirii și inteligenței lor atletice, ele fac partenerul ideal în desfășurarea muncii poliției.

Inițial, câștigând din Germania, Dobies sunt însoțitori extrem de loiali și curajoși, motiv pentru care majoritatea l-ar găsi ciudat să vedem această rasă pe o listă de câini mai înfricoșătoare. Cu toate acestea, la fel cum alertele și tendințele lor vigilente pot oferi familiilor cu un gardian capabil, ele pot fi la fel de periculoase pentru străini atunci când nu sunt instruiți în mod corespunzător. Mai mult, fizicul lor intimidant este suficient pentru a descuraja chiar și cei mai neînfricați ar fi intruși.

LEGATE DE: Să vorbim despre armarea negativă în timpul pregătirii câinilor

drăguț adorabil Doberman în căutareaDatorită energiei lor ridicate, Dobies necesită implicarea activității fizice în fiecare zi. Ei nu sunt probabil să se bucure de așezat pe linia laterală și să se bucure mai devreme de o acțiune în aer liber. Ele sunt foarte sensibile la sunete și miroase, subliniindu-se în continuare nevoia lor de a ieși din casă și de a explora ca nu cresc neliniștiți și apatici cu privire la învățarea lor.

Ele posedă, de asemenea, un nivel ridicat de inteligență. Dobermans trebuie să fie contestată pe un nivel mental, pe lângă activitățile lor fizice pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă și preveni agresivitatea. Ei s-au dovedit în ultimele decenii că fizicul lor magnific este completat de o dispoziție blândă dacă este dată o cantitate corectă de atenție și activitate.

4Ciobănesc german

Shepard-urile germane sunt atletice, puternice și au o structură osoasă ușoară, ceea ce le face extrem de agili. În timp ce ei sunt, în general, loiali oamenilor lor, ei pot fi avertizați față de străini. Întâlnirile periculoase cu oamenii și alți câini i-au dat o reputație ca câine agresiv și un loc pe lista celor mai înfricoșători.

În timp, studiile au identificat păstorii germani ca având cea mai puternică mușcătură de câini de orice rasă. Dacă nu erau suficiente, șepurile care nu sunt bine socializate sunt predispuse la mușcături în frecvență, în special în jurul câinilor mici. Incidentele unice care implică copii mici au dat, de asemenea, această rasă o reputație proastă.

Anumite rase mari sunt în mod semnificativ subreprezentate în statistici de mușcătură, cum ar fi câinii mari și retrieveri (e.G., Retrieverii labrador, Retrieverii de Aur) - La toate aceste rase pot avea subtipuri agresive. Rezultatele referitoare la câinii de ciobanesc germani sunt amestecați, sugerând că factorii neidentificați cauzează variații ale rezultatelor.& # 8221; - AVMA Studiu

Păstorul german cu trandafirÎn ciuda acestui fapt, păstorii germani sunt, de asemenea, foarte inteligenți și instruiți. De-a lungul timpului s-au dovedit a fi adaptabile la situațiile de intensitate ridicată ca în poliție sau în munca militară. Ele sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit ca niște câini de ochi, arătându-și capacitatea de a fi atât blânzi cât și decisivi.

LEGATE DE: 10 sfaturi utile germane de formare a păstorilor

Provocările mentale și fizice zilnice formează stâlpii unui păstor german încrezător și ascultător. Ei răspund bine la antrenament cuplat cu exerciții fizice sub formă de Fetch sau Frisbee, pentru a profita la maximum de capacitatea lor mentală și fizică.

Doar patru rase de câine completează lista celor mai înfricoșați câini în conformitate cu statisticile. Numerele pentru alte rase sunt prea mici pentru a face argumente valabile împotriva lor.

La sfârșitul zilei, acești câini cei mai agresivi și periculoși au văzut cota de control de-a lungul anilor. Realitatea este că acești canini tind să fie mai intuitivi, ceea ce poate duce la agresiunea lor. O lungă perioadă de timp Istoria vânătorii și munca tactică alături de oameni au dat aceste rase un sentiment mai puternic de conștientizare situațională.

Pit taur sărutând proprietarul

Uneori, dacă nu înțeleg ce se întâmplă în jurul lor sau se simte amenințat, aceste sentimente se manifestă sub formă de altercație fizică. În timp ce ideea acestui lucru ar putea speria proprietarii potențiali, astfel de oameni nu ar trebui să fie descurajați. Cu formare sistematică, iubire necondiționată și un pic de răbdare, proprietarii pot forma un parteneriat durabil și iubitor cu un câine tradițional agresiv.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Câini mai înfricoșători conform statisticilor