Ce este un câine de convulsii?

Ce este un câine de convulsii

Câinii de convulsii sunt special instruiți câini de serviciu care ajută oamenii care au convulsii. Așa cum câinii de serviciu pot fi instruiți pentru a ajuta persoanele orb sau legate de scaun cu rotile, unii pot fi instruiți să răspundă la convulsii. Câinii de convulsii sunt instruiți să-și ajute personalul înainte, în timpul și după o convulsare. Aceste inteligente Câini de lucru Iubiți-vă slujbele și arată. Nu doar nici un câine este eligibil să devină un câine de convulsii, iar nu toți cei care trec prin antrenament vor face tăierea.

Ce este un câine de convulsii?

Câinii de convulsii sunt uneori numite câini de alertă de sechestru, câini de asistență pentru confiscare, câini de detectare a convulsiilor sau câini de răspuns la convulsii. Nu toate acestea sunt exact la fel.

Seizure alerta sau detectare Câinii pot simți că se aprinde înainte de a începe. Acest lucru se datorează probabil modificărilor subtile care apar în faza pre-dictală (perioada anterioară crizei). Câinele este instruit să afișeze un comportament care îi spune handlerului că vine o confiscare, cum ar fi privirea, apartamentul sau nasul la manipulator. Acest lucru permite manipulatorului să ajungă la siguranță înainte ca sechestrarea să înceapă. Alerta sau câinii de detectare a convulsiilor pot fi instruiți să acționeze ca câini de răspuns la convulsii. Când, de asemenea, instruiți să răspundă la convulsii, ele sunt adesea numite câini de asistență pentru convulsii sau pur și simplu câini de convulsii.

Seizure raspuns câinii nu sunt întotdeauna alertă de convulsii sau câini de detectare. Câinii de alertă de sechestru sunt instruiți să răspundă la o confiscare prin asistarea handicerului sau găsirea ajutorului, dar nu sunt întotdeauna în măsură să alerteze manipularea unui sechestru apropiat. Ei vor încerca să-și protejeze manipuloratul de la rănire în timpul unei confiscări și să găsească ajutor atunci când este necesar. Ei sunt instruiți să rămână în apropierea manipulatorului în timpul confiscării și să protejeze de rănire. Ei sunt, de asemenea, instruiți să alerteze o altă persoană dacă manipulatorul are nevoie de ajutor. Un câine de răspuns la convulsii este adesea instruit pentru a îndeplini sarcini utile, cum ar fi preluarea elementelor care pot fi necesare (medicamente, telefon, alarmă sau dispozitiv de alertă), ușile de deschidere sau închidere și oprirea și oprirea luminilor.

Câinii de sechestru sunt, de asemenea, instruiți să se comporte bine în toate locurile și să însoțească manipulatorul ascultător. Ei merg calm cu manipultatorii lor fara trăgând leșia sau mânerul cablajului. Când manipulatorul este așezat, câinele de sechestru este liniștit de partea manipulatorului.

Un câine de convulsii este asociat cu o persoană care suferă de convulsii, uneori un epileptic, iar cei doi devin o echipă. În general, câinele de convulsii va merge peste tot cu manipulatorul. În cazul în care începe o confiscare, câinele va răspunde în cel mai bun mod de a ajuta manipulatorul. Acești câini sunt instruiți să efectueze o varietate de sarcini în toate tipurile de situații.

8 tipuri de câini de serviciu și ceea ce fac

Cum câinii devin câini de sechestru

Nu fiecare câine are personalitatea potrivită, temperamentul și abilitatea stabilită pentru a deveni un câine de convulsii. Unele organizații au programe de reproducere, în timp ce alții vor lucra cu câini de salvare sau rase mixte. Câinii sunt evaluați ca niște puii tineri și intră într-o intensă program de antrenament Dacă sunt considerate adecvate. Cei cu atribute corecte încep faza timpurie a programului la fel de tineri ca și opt săptămâni. Se supun mai întâi de bază socializare, Instruirea cu ascultare, și Formarea casei. Ele sunt continuu examinate pentru temperament și sănătate pentru a vă asigura că sunt încă dreptate pentru slujbă.

Câinii care fac bine în fazele timpurii se deplasează la o pregătire mai avansată. În general, un câine de convulsii este instruit pe o perioadă de aproximativ doi ani înainte de a fi colaborat cu un handler. În majoritatea cazurilor, manipulatorul va trebui, de asemenea, să completeze un curs de formare. Formarea continuă odată ce manipulatorul și câinele sunt oprite pe cont propriu.

Există o anumită incertitudine în rândul experților cu privire la capacitatea naturală a unui câine de a detecta o convulsivă. Unii cred că acesta este un talent natural posedat doar de anumiți câini. Alții simt că toți câinii au capacitatea de a simți o confiscare înainte de a începe, ei trebuie doar să învețe cum să afișeze această cunoaștere manipulatorului. Acesta este motivul pentru care unii câini sunt instruiți să fie detectarea convulsiilor sau câinii de alertă și alții pur și simplu ca câini de răspuns la convulsii.

Viața cu un câine de convulsii

CONSIGURAREA CÂINILOR FORMA Obligațiuni foarte strânse cu stivuitorii lor. Echipa este mai mult decât doar câine-handler - este o relație de companie reciprocă. Cu toate acestea, câinii de sechestru nu trebuie să fie în modul de lucru tot timpul. Odată ce hamul vine, ei știu că sunt în esență "de la locul de muncă."Acesta este un moment în care pot acționa puțin mai mult ca animalele de companie, jucând și relaxante. Din fericire, majoritatea vor fi în continuare gata să acționeze în mod corespunzător dacă manipulatorul lor are o confiscare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este un câine de convulsii?