Cum sunt instruiți câinii de luptă: realitatea sumbră

Știm că luptele de câine este ilegală, dar unii oameni încă mai cred că nu ar trebui să fie. Ce anume intră în luptă cu canini de luptă? Ce rase sunt folosite în aceste lupte? Este antrenamentul dur? În acest articol, aruncăm o privire în industria violentă, dar uneori lucrativă Lupta câinilor.

Cum sunt instruiți câinii de luptă

Luptele de câine este o crimă în toate cele 50 de state din SUA, precum și Puerto Rico, Insulele Virgine, Guam și Districtul Columbia. În 2014, Barack Obama a semnat factura de fermă (U.S. H.R. 366 / S. 666; PDF), care a făcut chiar și evenimente de combatere a animalelor ilegale. Această practică este adesea strâns legată de alte activități ilegale cu luptătorii de câini implicați în crima organizată.

Din păcate, este încă o practică obișnuită în unele părți ale lumii. De asemenea, statutul său de crimă nu a încheiat luptele de câine în u.Fie în întregime. Există încă lupte care apar în toată țara, deoarece unele culturi au istorii lungi de lupte pentru câini. Luptele de câine este privită ca unul dintre cele mai crude tipuri de abuz de animale, nu numai din cauza evenimentelor pe care animalele le sunt forțate să participe, dar și pentru că câinele va suferi pe toată viața sa.

Câinii sunt instruiți pentru lupte de la vârsta foarte fragedă. Dar înainte de începerea antrenamentului, există o reproducere. Câinii de luptă au fost crescuți de-a lungul secolelor cu câinii cei mai vicioși, comandând cele mai mari prețuri pentru descendenții lor. În timp ce majoritatea oamenilor pot recunoaște un taur de pit ca un câine de luptă imediat, mai puțin știu că există multe altele Popular & # 8220;lupta împotriva raselor de câini& # 8220;, inclusiv dalmații, care sunt crescuți și utilizați ca câini de luptă.

Cum sunt instruiți câinii de luptă: realitatea sumbră

Cum sunt instruiți câinii de luptă

Câini de momeală

Orice câine cu dimensiune și mușchi poate face un câine de luptă de succes. La reproducerea câinilor pentru luptă, unele pui nu vor avea la fel de bine ca un instinct de luptă ca colegii lor de gunoi; acești câini sunt apoi folosiți ca "câini de momeală" pentru a instrui luptătorii.

Mulți câini și cățeluși eliberați gratuit, de asemenea, ca câini de momeală. Oamenii care se antrenează de câini de luptă și aranjează aceste evenimente ilegale vor pune adesea anunțuri online pe site-uri precum Craigslist care doresc să adopte câini sau să caute alți proprietari de animale de companie care să evite să-și aducă animalele de companie la adăposturi și, în schimb, speră să le dea nici o taxă, rapid. Acești câini de momeală sunt, de asemenea, animale de companie furate.

În 2004, National Geographic a publicat un articol despre câinii furați care ar fi probabil folosiți ca animale de momeală. În conformitate cu ancheta lor, în doar șase luni, mii de câini vor lipsi doar în județul Pima, arizona singură și bănuiesc că cel puțin jumătate dintre acestea au fost furate.

Viața unui câine de momeală este una crudă. El este folosit, în mod repetat, pentru a instrui câini de luptă comenzile și tehnicile de luptă pe care trebuie să le cunoască. Acest lucru continuă până când câinele de momeală este în cele din urmă mort sau răni susținute care nu îi permite să facă și # 8220; # 8221; mai. Un câine de momeală poate fi menținut în viață pentru mai multe sesiuni de antrenament, dar când utilitatea lui sa terminat, el va fi dat unui câine de luptă pentru o ucidere sau va fi înecat sau strangulat de proprietari.

Gura câinilor de momeală este de obicei lovită, astfel încât să nu poată mușca câinele de luptă mai valoros. Un câine de momeală se confruntă cu oase rupte, lacerări severe și alte răni până la viața sa scurtă se îndreaptă spre un capăt. Ocazional, alte animale de companie cum ar fi pisicile sau iepurii vor fi, de asemenea, folosite ca animale de momeală pentru formarea câinilor de luptă.

Dogul de momeală și # 8221; De la National Geographic:

Tehnicile folosite pentru a crește agresiunea câinilor

Luptele câinilor sunt de obicei ținute pe lanțuri grele pentru a construi puterea corpului superior. Ei vor fi păstrați foarte aproape unul de celălalt, dar pe lanțuri care nu sunt niciodată suficient de lungi pentru caini să se ajungă reciproc. Ei sunt destul de aproape, totuși, să antagonizeze ceilalți, dar niciodată să obțină eliberarea emoțională a luptei.

De asemenea, formatorii de câini utilizează canin de alergare sau alte aparate pentru a merge pe câini și pentru a-și construi sănătatea cardiovasculară. De multe ori pisicile, iepurii și câinii de momeală vor fi folosiți pentru a atrage câinii în jurul unui stilou de alergare. După terminarea exercițiului, câinii vor primi atracția de a ucide.

Deși există rase care au fost crescute de mult timp pentru luptă, luptătorii de câini vor continua să construiască mușchiul, puterea și dimensiunea totală a acestor câini Diete de umplutură și regimuri de exerciții. Câinii sunt, de asemenea, administrați steroizi și alte suplimente pentru a accelera procesul. Aceste steroizi pot crește și agresiunea la câine. Deoarece câinii de luptă sunt răniți foarte des, ei vor primi și antibiotice pentru a accelera vindecarea.

În majoritatea cazurilor, deoarece câinii de luptă sunt de unică folosință, rănile lor nu sunt adesea îngrijite în mod corespunzător, deoarece acesta va costa mai mulți bani. Este mai ieftin pentru ca câinele să găsească un alt animal de utilizat. De asemenea, luptele de luptă nu pot fi luate la un veterinar datorită naturii ilegale a ceea ce sunt forțați să facă. Veterinarii ar raporta probabil proprietarul autorităților. Astfel, acești câini sunt adesea eutanasiați.

Cum sunt instruiți câinii de luptăÎn Cazul infam bun din NFL Quarterback Michael Vick, care a organizat evenimente de luptă pentru câini, mai multe detalii despre procesul de formare a câinilor de luptă și tratamentul lor au fost dezvăluite.

În loc de metode de instruire a câinilor bazate pe recompense (armătură pozitivă), câinii de luptă sunt adesea abuzați atunci când nu se așteaptă așa cum era de așteptat. Acest lucru păstrează antrenorul înființat ca șeful absolut în mintea câinelui (cu câinele Alpha acum și # 8220; Mentalitatea de instruire). Abuzul face, de asemenea, un câine mai furios și vicios.

Un câine de luptă nu este niciodată arătat dragoste și afecțiune. Ei trebuie să se uite mereu la antrenor ca șef și niciodată ca prieten sau egal. Câinii de luptă sunt ridicați ca mașini, nu ca animale de companie. Orice semn de blândețe sau mila este negativ într-un câine de luptă. Dacă un câine este prea prietenos, acesta va fi ucis sau folosit ca un câine de momeală.

Foamea este o practică obișnuită ca un câine foame este un câine disperat. Câinii disperați au capacitatea pentru mai multă furie. În timp ce hrana trebuie să fie dată pentru a menține câinele în viață, se măsoară cu atenție pentru a evita plinătatea și a menține câinii foame, în ambele sensuri ale acestui cuvânt. Un câine complet este un câine de conținut. Un câine de conținut este un câine docil. Acești câini vor fi adesea hrăniți pentru a face mușchi, dar înfometați în câteva zile care au dus la lupta pentru a încuraja agresiunea.

Fighters de câine de multe ori caută Statistic și # 8221; câini deoarece acele rase sunt adesea mai puternice și pot fi predispuse genetic la agresiune. Lupta câinilor trebuie să fie inteligenți și ascultători. Ei vor învăța comenzi, cum ar fi oprirea, venirea și atacul. Multe dintre aceste comenzi sunt date ca semnale de mână. Câinii sunt, de asemenea, socializați în jurul oamenilor, într-o oarecare măsură, pentru a le împiedica să se rătăcească de mulțimile în timpul luptei.

Imagine de câine subterane și # 8221; De la National Geographic:

Câini care nu fac tăierea

Luptătorii de câini vor alege cu atenție rasele și adesea merg după rasele de câine interzise care sunt acum ilegale deținute în unele țări din cauza istoriei de reproducere și de luptă pentru câini. Un câine de luptă va avea, de obicei, cel puțin două lupte de testare înainte de vârsta de doi ani, câinii sub-performanți devin câini de momeală. Luptele de câine durează adesea până la moarte, cu câini câștigători care au cedat rănirii.

Anchetatorii din cazul Michael Vick a dezvăluit mai multe detalii sumbre despre ceea ce se întâmplă cu aceste animale după antrenament sau lupte. În majoritatea cazurilor, când câinele de luptă sau câinele de momeală devine inutil, proprietarii vor ucide câinii prin înec, electrocutare, bătăi sau eutanasie. Uneori, un câine se oprește doar lupta și nu mai poate merge din cauza rănilor, iar dacă acest câine nu poate comanda taxele de reproducere a campionului, va fi, de asemenea, ucis.

De ce oamenii încă o fac?

Există o mulțime de bani în luptele de câine. ASPCA și alte surse raportează că oriunde de la 20.000 de dolari - 30.000 de dolari pot fi făcute dintr-o singură luptă câine. Dacă aveți un câine de luptă campion care supraviețuiește multor lupte, oamenii vor plăti bani mari pentru privilegiul de a-și reproduce câinele de sex feminin cu el. De asemenea, jocurile de noroc implicate în "Sport" aduce la câștiguri mari la câștigători și cărți.

Luptele de câine este un act criminal care face apel la oamenii din organizațiile criminale și la bande. În țările în care este încă legală (cum ar fi Rusia, Japonia, Honduras și altele, conform Animallaw), este considerat un sport ca oricare altul. Cu toate acestea, prin educație și conștientizare, activiștii din întreaga lume speră să interzică acest sport crud & # 8221; fiecare tara.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum sunt instruiți câinii de luptă: realitatea sumbră