Este agresiunea pitbull genetică?

Este agresiunea pitbull genetică?

Există multe noțiuni preconcepute despre Pitbulls fiind agresive. Ele sunt, de fapt, agresive animale și nu de obicei umane. Odată ce erau câini de nanny! Dar de unde vine agresiunea lor? Și este Pitbull agresiune genetica sau are o influență asupra mediului?

Există, de obicei, o influență genetică și de mediu în multe tipuri de comportament. Deci există unii Agresivitatea pitbulică genetică, Chiar și la niveluri scăzute? Există opinii puternice însoțite de dovezi pe ambele părți ale argumentului. Vom afișa ambele și vom rezuma credințele noastre pe această temă. Deși ceea ce putem fi de acord este că avem cu siguranță nevoie de cercetări suplimentare pentru a vă ajuta să confirmați unde provin aceste trăsături.

Sunt pitbulli agresivi genetic? Două puncte de vedere opuse

Behaviori, oameni de știință și proprietari au opțiuni opuse asupra locului în care provine agresivitatea Pitbull. Vom prezenta ambele opinii alături de dovezile pe care trebuie să le susțină aceste teorii.

Punctul de vedere 1: Pitbulls nu sunt agresivi genetic

Unii cred că Pitbulls pur și simplu nu posedă agresiune în genetica lor. Ei cred că sunt folosiți ca câini de luptă datorită puterii fizice, mușchilor și puterii fălcilor lor. Ei sunt atunci ridicată într-un mediu pentru a induce agresiune Și asta provoacă comportamentul lor.

Alternativ, agresiunea lor poate fi pur și simplu cea a percepției și fiecare individ diferă. ASPCA Sprijină acest punct de vedere și menționează cât de diferit fiecare individ este turnat de mediul și experiența lor, chiar și peste rase. Că chiar și # 8220; Labrador Retriever Bred a fi un câine de serviciu poate fi agresiv față de oameni ", și că totul depinde de modul în care cresc. Ideea că un pitbull este agresiv a fost crezut de mulți ca urmare a mass-mediei. Această rasă are o utilizare comună ca un câine de luptă datorită atributelor lor fizice și, prin urmare, prizele de știri au fugit cu aceasta și au creat percepția unui monstru.

Provocare și neînțelegerea comportamentului câinilor poate fi, de asemenea, ceva care duce la afișaje de frică și agresiune. Aceste afișări conduc către proprietari care prezintă frica și agresiunea în schimb, iar apoi răspunsul se întărește la o afișare regulată a acestor comportamente negative. Prin respectarea oricărei rase de câine și a oricăror limite ale fiecărui individ, acest lucru împiedică apariția posibilelor comportamente agresive de la apariția și formarea unui răspuns regulat. Urcăm o privire la scara de agresiune canină, Oamenii pot deveni educați când pot oferi un câine cu spațiu. Cu cât mai multă înțelegere a unei persoane are un câine, cu atât mai mult pot evita crearea unui mediu care poate duce la agresiune și la continuarea acestui stereotip.

Punctul de vedere 2: Agresiunea în Pitbulls este o trăsătură genetică

Pe de altă parte, există cei care cred că nu numai că genetica joacă un rol în crearea unui Pitbull agresiv, dar sunt motivul principal din spatele ei. Când este un câine selectiv crescute Pentru anumite trăsături comportamentale sau fizice, un crescător va alege părinții care posedă aceste trăsături. Fiecare așternut care este creat de părinții care posedă aceste trăsături este mai probabil să le aibă și chiar să-l întărească. Dar unde a venit agresivitatea Pitbull, în acest caz?

Unul dintre motivele pentru care Piturile de pit au fost inițial crescute este pentru sportul de sânge, În special, Bull-Baiting. Un act în care taurii și câinii s-ar confrunta unul împotriva celuilalt. Datorită scopului lor, crescătorii ar scopul rezistenței și agresiunii ridicate când le reproduce în mod selectiv. Acest Tipul lui Pitbull este, de asemenea, în lupta de astăzi, și încă o dată, creați așternut cu alți indivizi potriviți. Deși este ilegal, este încă foarte proeminent, din păcate. Deci, chiar și Pitbulls care nu sunt implicați în lupta de câine vor avea adesea o influență genetică din partea sporturilor de sânge.

A studiu În 2009 arată că agresiunea față de străinii umani are o influență ridicată față de genetică (60-70%). Dar este aceasta aplicabilă în general și în agresiune față de animale? Trăsăturile comportamentale vor avea o influență de bază de către genetică ca și cum au apărut diferite rase. De la natura blândă a Labrador la inteligența Collie de frontieră, Aceste trăsături au fost crescute selectiv în aceste rase. Prin urmare, Pit Bulls` Agresiunea inițială față de animale și străini poate avea o influență genetică datorită istoriei lor.

Cum să vă asigurați că Pitbull nu este agresiv?

Dacă dețineți un pitbull care afișează agresiunea, fie aveți îngrijorări că pot începe să facă acest lucru, Don`t Fret! Există mai multe moduri în care vă puteți împiedica să fiți și să afișați agresiunea.

Socializare

Asigurați-vă că câinele dvs. este socializat în mod corespunzător cu oameni, străini, câini și alte animale este esențial pentru a evita agresiunea. Actul de agresiune se poate dezvolta adesea din frică. Prin introducerea câinelui dvs. către oameni noi, acesta este îndepărtat faptul că frica și le permite să fie încântați și jucăușă în aceste situații. in orice caz, Puppy Socializare este crucială, fără ea, este dificil să se inverseze agresiunea câinelui tău.

Dacă dețineți un cățeluș, puteți începe socializarea treptată până la punctul în care acestea sunt confortabile cu grupuri diferite. Cu toate acestea, este o situație diferită atunci când vine vorba de un câine de salvare mai vechi. Cei care au trecut deja pe parcursul perioadelor lor sensibile consideră că este mult mai dificil de a deveni socializați la lucruri noi, cu toate acestea, nu este cu siguranță imposibil! Când vine vorba de socializarea câinilor adulți, asigurați-vă că aveți răbdare. Va dura ceva timp pentru ca câinele dvs. să se simtă confortabil cu străinii sau cu alți câini. În plus, consultați un comportament de câine pentru a vă asigura că faceți acest lucru atât de sigur și în metoda corectă.

Instruire

Un câine care nu a fost instruit corespunzător este unul care este prea rambunptiv sau pot intra în frică sau situații de inducere a agresiunii. De exemplu, dacă câinele dvs. nu răspunde la comenzi ", veniți", atunci ei se pot înscrie în situații periculoase. Ei s-ar putea întâlni cu un alt câine și se pot arăta imediat agresiunii, fie comportamentele lor prea excitabile pot duce la celălalt câine. Prin urmare, pitbull-ul dvs. poate răspunde în mod similar. Având un nivel ridicat de control asupra câinelui dvs. poate preveni apariția acestor situații negative.

Putin Instruire De multe ori este cel mai bun mod de ao implementa. Un bonus suplimentar despre instruirea câinelui dvs. este că vă ajută să vă întăriți legătura cu ei. Încercați să vă antrenați noul câine pentru câteva minute în fiecare zi inițial, pentru a nu le copleși sau confunda. Comenzile cum ar fi venirea și starea dețin doar cât de importantă, precum și formarea acestora pentru a nu fi reactive. Folosind Armare pozitivă este, de asemenea, metoda pe care o recomandăm cel mai mult ca fiind eficientă, ușoară și distractivă pentru dvs. și câinele dvs!

Pitbull agresiune
Câinii neinstruiți sunt probabil mai agresivi decât câinii instruiți.

Înțelegerea comportamentului câinilor

Prin înțelegerea comportamentului Pitbull, alături de alți câini cu care interacționez, acest lucru vă permite să înțelegeți limitele lor. Când nu respectați limitele câinelui, acestea vor afișa un comportament din ce în ce mai agresivo Încercați să vă comunicați acest comportament. Verificarea scara de agresiune canină vă va permite să recunoașteți semnele de avertizare că câinele dvs. este nefericit. De exemplu, dacă câinele tău arată albii ochilor lor sau gura lor timpuri în apariția unui zâmbet, acestea sunt semne de stres. Să recunoască aceste semne și poate împiedica creșterea tendințelor agresive.

Supravegherea este, de asemenea, ceva care este crucial în situațiile necesare. Dacă știți că câinele dvs. are agresiune alimentară, monitorizați-le și alți câini atunci când sunt hrăniți. În plus, încercați să le hrăniți într-o cameră separată de alți câini, pentru a evita inducerea scenariilor în care acestea pot fi agresive. Desigur, lucrați prin agresiunea lor. Dar, între timp, puteți evita situațiile care duc la aceste comportamente negative.

Pitbull agresiune - Întrebări frecvente

Este agresiunea la câinii genetică?

Deci, este agresiunea câinilor genetică? Bine, trăsăturile au de obicei o contribuție atât din genetică, cât și din mediul înconjurător. Unii câini sunt născuți cu niveluri mai ridicate de agresiune, dar din cauza mediului lor, sunt foarte calm și blânde persoane. Pe de altă parte, un câine care ar trebui să aibă un temperament foarte calm datorită geneticii lor poate fi destul de agresiv dacă au fost neglijați sau nu în mod corespunzător socializați.

Ce cauzează agresiunea în Pitbulls?

Agresiunea găsită în Pitbulls este aceeași cu agresiunea găsită în orice alt câine. Poate veni de la Genetica, un mediu slab sau o circumstanță slabă. Unii câini sunt în mod natural agresivi sau mai probabil să afișeze agresiune. Acest lucru poate fi contracarat prin pregătirea și înțelegerea corectă a comportamentului lor, dar cu siguranță este o cauză. O educație sau un mediu slab este, de asemenea, un motiv pentru care câinele dvs. poate afișa agresiune. Cum ar fi abuzul, socializarea slabă sau chiar încurajarea agresiunii în timp ce ei au crescut.

Cu toate acestea, există acel caz în care este doar o situație proastă. Un copil poate trage pe urechile câinelui dvs., un proprietar nu poate recunoaște semne de agresiune și avertizare. Aceste ocazii apar.

La ce vârstă, pitbullurile devin agresive?

Nu fiecare pitbull este agresiv, totuși, fiecare câine, indiferent de rasă, va avea vremuri sensibile în viața lor. Când câinii ajung pubertate, sau când este un câine de sex feminin gravidă sau are o gunoi de pui, Acestea sunt tot timpul când un câine poate deveni agresiv. Pitbull inclus.

Sunt anumite rase de câine mai agresive?

Anumite rase de câine au fost create pentru a fi câini de gardă, Rase de vânătoare, și chiar luptători. Acești câini sunt mai naturali predispuși la un nivel de agresiune mai mare. in orice caz, Nivelurile mai ridicate de agresiune genetic nu înseamnă că veți avea un câine agresiv.

Pitbulls își pornesc proprietarii?

Indiferent de rasă, Niciun câine nu se transformă în mod aleatoriu proprietarului lor, există întotdeauna un motiv pentru comportamentul lor. Indiferent dacă câinele dvs. este bolnav, într-o situație reactivă sau chiar este frică, semne de tulpină de agresiune datorită mediului sau personalului lor supărat. Un pitbull nu te va întoarce doar pentru nici un motiv, ca și cu orice rasă de câine.

Ca orice rasă, pitbulls pot fi minunate, dulci, câini de familie, în special cei de la Trusted Bully Bloodlines. Cu toate acestea, datorită agresiunii lor trecute, se poate argumenta că acestea sunt o rasă mai agresivă genetic. Ce credem noi? Ei bine, credem că natura și hrănirea au o influență asupra agresiunii pitbull și, de fapt, orice agresiune de câine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este agresiunea pitbull genetică?