Băuturi periculoase pentru câini - lista, mituri, faq & # 038; ghid

Băuturi periculoase pentru câini - Lista, mituri, FAQ & # 038; Ghid

Termenul 9220 de rase periculoase de câine & # 8221; este valabilă și nevalidă. Nu există rase care sunt inerent periculoase. Ele sunt doar rase cu o predispoziție spre ferocitate.

Cu toate acestea, agresivitatea caninei este în mare parte rezultatul modului în care câinii sunt slabi tratate, Socializat, instruit sau hrănit.

Ceea ce face ca o rasa de caine periculoasa?

Mai mulți factori afectează temperamentul unui câine. De exemplu:

  • modul în care mama lor a fost tratată în timpul ei gestaţie,
  • Cum a fost înțărcat câinele,
  • Habitele de socializare a puilor
  • Metodele de instruire utilizate de proprietar
  • Dieta câinelui și programul de masă.

Cea mai mare agresiune vine de obicei de la durere - instantanee sau susținute. Dacă câinele este sub orice formă de stres fizic sau se simte amenințat, Se va traduce în furie și atacuri potențiale.

Rasa de câine are foarte puțin de-a face cu problemele lor de furie. Depinde în cea mai mare parte de modul în care au fost socializat și ridicat. Pentru asta, câinii mai mici, cum ar fi Pomeranii, Poodles și Chiar câini de jucărie, pot fi instruiți să crească în animale agresive. In timp ce rase ca pitbulls și Rottweilers, care sunt infamă pentru a fi rase periculoase, pot fi ridicate pentru a fi și câini de familie iubitoare.

Diferența principală este în dimensiunea rasei. În timp ce puteți ridica un pudel pentru a fi o rasă agresivă de câine, există doar atât de multe daune pe care le poate face, datorită dimensiunilor sale mici. Poate fi terifiantă, poate, de asemenea, să muște, dar poate că nu poate să omoare sau să rănească prost. Întrucât ridicarea unui Pitbull sau a unui Rottweiler pentru a fi agresivi poate avea consecințe periculoase, deoarece acești câini sunt suficient de masivi pentru a mușca un organ oprit.

Sunt câini agresivi născuți în acest fel?

Agresiv Metode de instruire Răsuciți câini agresivi. Câinii nu sunt criminali născuți.

Un câine poate avea o ușoară înclinație spre agresiune, fie datorită unui fel de sarcină pe care o avea mama, fie în cazuri rare, din cauza geneticii. Dar nici un câine nu se naște atât de agresiv încât poate să-l omoare sau să-i omoare pe ceilalți în împrejurimile sale.

Mulți proprietari de câini folosesc metode stricte și brutale pentru a-și instrui câinii. Le lanț în moduri dureroase, le lasă foame sau însetate peste noapte sau uneori de zile. Le-au bătut și chiar le-au rostogolit cu forța pe spatele lor ca pedeapsă. Astfel de practici sunt ceea ce face un câine furios, ostil și imprevizibil. Niciodată nu știi când vor deveni violenți. Fiind mascul alfa nu este modalitatea corectă de a merge.

O lipsă completă sau chiar parțială de socializare poate, de asemenea, declanșarea ostilității la câini. Nu le scoate afară, fără să-i lase să se joace cu alți câini, fiind avertizați să-i arate orice fel de afecțiune le face să se înmulțească și să se înfurie. Ridicarea unui câine nu este foarte diferită de creșterea unui copil sănătos și fericit.

Sunt câinii dominanți întotdeauna periculoși?

Nu ei nu sunt. Câinii dominanți sunt polonezi în afară de câinii agresivi. Ei nu au nici o legătură unul cu celălalt.

Un câine dominant se gândește la el însuși ca bărbat alfa - refuză să se supună proprietarilor lor. Ele sunt animale de companie rebeli și pot dezmembri sau respinge ordinele. Ei aruncă tantrums, sunt încăpățânați și foarte puternici. Aceste trăsături pot duce la probleme de comportament de bază, dar nu la agresiune

Câinii agresivi, pe de altă parte, nu sunt neapărat puternici. Mânia lor este imprevizibil. Câinii agresivi pot fi câini vulnerabili. Ele sunt stresate, defensive și speriate. Ei ar fi putut fi martorii la ceva care le-a făcut să se înmulțească, anxios sau nesigur, motiv pentru care prezintă furie. Animalele agresive pot ataca și poate că a făcut deja, dar a mers neobservat.

Câini dominante
Câinii dominante nu sunt neapărat agresivi.

Care este cea mai agresivă rasă de câine din lume?

Pitbulls se numără ca rasa de câini agresivă numărul unu. O mulțime de țări au declarat, de asemenea, Pitbulls ca o rasă interzisă.

Bevioriștii animalelor au sugerat acest lucru agresivitate în Pitbulls este același ca și la alți câini (dacă nu mai puțin de Chihuahua ca pe o studiu). Fiecare câine, când este agresiv sau înfuriat, mușcă și apoi se află la mușcătură, făcându-l mai puțin și mai dureros. Își blochează fălcile pe mușcături și nu lasă să plece. Pitbulls au guri mai mari, făcându-le să mestece bucăți mai mari de părțile corpului pe care le mușcă.

Metodele de antrenament proaste fac, de asemenea, agresiunea lor imprevizibilă. Ei nu pot arăta semne de atac înainte de a Assault violent. Asta face ceea ce face un pitbull agresiv mai periculos decât alți câini, dar nu face pitbulls mai agresiv decât alți câini.

Este specifică câinelui agresiv?

da și nu. Câinii devin agresivi din cauza antrenamentului rău.

Cu toate acestea, unele studii sugerează, de asemenea, că câinii mai mici sunt mai predispuși la agresiune decât cele mai mari, datorită nesiguranței și vulnerabilității lor cu dimensiunea lor. Ei coacă, mârâie și muscă mai des și mai teribil.

Afișarea agresiunii la câinii mai mari este, de asemenea, similară, dar singura diferență este că câinii mai mari pot face mai multe daune. Și astfel agresivitatea lor poate fi privită ca periculoasă, în timp ce câinii mai mici este controlabilă. Într-un scenariu cel mai rău caz, un câine mai mic poate fi abordat fizic. În timp ce abordarea unui câine mai mare vă poate lăsa puțin de câteva părți ale corpului. De aceea, dacă faceți o privire mai atentă, majoritatea raselor de câine interzise din lume ca cele cu builts mai mari și mai puternice.

Top 17 cele mai periculoase rase de câine din lume

Iată cele douăzeci de rase de câine periculoase în conformitate cu statisticile provenite din diferite surse, inclusiv CDC.

Asigurați-vă că citiți, de asemenea, Rezultate dat de către Societatea de testare a temperamentului american La măsurarea nivelurilor de agresiune a câinilor. O mulțime de studii și meta-studii (agregarea studiilor anterioare) prezintă rezultate diferite, astfel încât folosiți simțul comun și nu luați aceste rezultate prea în serios.

Unele organizații numesc Numărul de atacuri În timp ce alții numără numărul de atacuri raportate ca procent din populația cunoscută a rasei.

1. Pitbull

Potrivit statisticilor înregistrate, Pitbull a comis 3.397 de atacuri care provoacă rău corporală și a ucis 295 de persoane.

Pentru ani, American Pitbulls au fost crescuți pentru luptele ilegale de câine, care au condus la ele, fiind înțeles greșit ca câini ucigași și le-a făcut o rasă de câine interzisă. Antrenamentul lor puternic construit și brutal ia făcut letal. Deși a provocat fără îndoială mult rău, Pitbulls pot fi câini de familie loiali, prietenoși și curajoși, dacă sunt tratați corect.

2. Rottweiler

Potrivit statisticilor înregistrate, Rottweilerul a comis 535 de atacuri care provoacă rău corporală și a ucis 85 de persoane.

O rasă de câine interzisă într-o mulțime de țări, Rottweiler este o rasă de câine inerent posesivă. Nu foarte inteligent, dar foarte loial, acești câini au nevoie de un mediu extrem de activ. O mulțime de agresiune vine de la a fi înlănțuit sau blocat în interior. Acestea sunt câini sportivi în aer liber care se plictisesc ușor și afișează-o ca furie sau supărare.

3. Ciobănesc german

Potrivit statisticilor înregistratorului, Păstorul german a comis, 113 atacuri cauzând răni corporale și au ucis 15 persoane.

Fierby loial, foarte instruire și extrem de inteligenți, Păstoriștii germani sunt o rasă versatilă care face ca animalele excelente și câini mari de armată. Formarea necorespunzătoare a câinilor agresivi, deoarece sunt extrem de ascultători și perceptivi. Black GSDS sunt considerate la fel ca standardul GSD.

Manualul german de ciobanesc
Check out & # 8220;Manualul german de ciobanesc& # 8220; - Totul de a ști despre alegerea, hrănirea și îngrijirea unui GSD.

4. Presa Canario (taur mastiff)

Potrivit statisticilor înregistrate, mastifful taur a comis 111 atacuri care provoacă rău corporală și a ucis 18 persoane.

Taur mastiffAspectul puternic este intimidant ca este neînfricarea ei. Ei sunt câini de securitate mare și sunt extrem de posesivi despre oricine se simt protejați. Această gelozie îndrăzneață este ceea ce ia câștigat etichetat ca o rasă periculoasă de câine.

5. Wolf Hybrid

Potrivit statisticilor înregistrate, Wolf Hybrid a comis 85 de atacuri care cauzează răni corporale și a ucis 19 persoane.

Numele în sine sugerează că aceștia nu sunt câini de companie domestici. Atributele fizice ancestrale sunt ceea ce le face periculoase și imprevizibile. Fălci puternice construite și puternice și o neîncredere înnăscută a oamenilor (nevoia de a fi în sălbăticie cu alți câini de lup) este ceea ce face Wolfdogs Ferosome.

6. Akita inu

Potrivit statisticilor înregistrate, Akita Inu a comis 70 de atacuri care cauzează răni corporale și a ucis 8 persoane.

La prima vedere, acest câine pufos, blana nu arată deloc tipurile ucigașe. Cu toate acestea, reflexele puternice și atacul imediat este ceea ce a câștigat Akita inu un loc în această listă. Dacă nu este instruit bine, acești câini ar putea fi alertă în orice moment și pot ataca chiar și în timpul unei alarme false. Ei au nevoie de o pregătire excelentă pentru a fi domesticiți.

7. Boxer

Potrivit statisticilor înregistrate, boxerul a comis 64 de atacuri care provoacă rău corporală și a ucis 7 persoane.

Boxeri Dragostea la rubou, asta e treaba lor. Ei sunt jucăuși și foarte activi și foarte mari animale de companie pentru gospodăriile sportive. Cu toate acestea, atunci când este provocat, agresiunea lor poate deveni într-adevăr sălbatică, făcându-i periculoase. Inactivitatea le face agresivi.

câine agresivitate
Câinii devin agresivi în timp. Acțiunile trebuie luate rapid pentru a preveni ancorarea comportamentului rău.

8. Chow Chow

Potrivit statisticilor înregistrate, Chow Chow a comis 61 de atacuri care cauzează rău corporală și a ucis 8 persoane.

S-ar putea să vă simțiți greu să credeți că o frământare cu un nume ca Chow Chow poate ucide de agresiune. Cu toate acestea, aspectul lor este înșelător, deoarece acestea sunt o rasă care îi place să fie în afara. Ele sunt protectoare, dar nu sunt ușor de înghițit. Ele sunt, de asemenea, ușor de surprins. Când spațiul lor nu este respectat, ei pot obține agresiv.

9. Labrador

Potrivit statisticilor înregistrate, Labrador a comis 56 de atacuri care provoacă rău corporală și a ucis 3 persoane.

Motivul pentru care această rasă iubitoare de câine cuddly a făcut-o în această listă este pur statistică, deoarece sunt atât de largi adoptate ca animale de companie acasă. Ele sunt bune, răbdătoare și iubitoare, ceea ce le face pe cei mai populari câini de familie. În cazuri rare, unde bunătatea lor nu este reciprocă, Labradors poate afișa agresiunea și atacul.

10. Marele Dane

Potrivit statisticilor înregistrate, Marele Dane a comis 37 de atacuri care provoacă rău corporală și a ucis 3 persoane.

Marele DaneÎnălțimea și dimensiunea înaltă sunt ceea ce le face formidabile la prima vedere. Ele cresc la dimensiunea unui mic ponei, dar sunt creaturi extrem de vulnerabile și sensibile. Pace iubitor și pacient, mare danezi au nevoie de propriul lor timp să se familiarizeze cu oamenii și împrejurimile. Când nu li se permite acest timp și spațiu, ei primesc agresivi.

11. Mastiff

Potrivit statisticilor înregistrate, mastiff-ul a comis 28 de atacuri care cauzează răni corporale și a ucis 5 persoane.

Mastiffs sunt câini puternici și pot crește la greutate până la 80 până la 100 de kilograme. Ele sunt ușor stresate și, astfel, pot arăta semne de agresiune cât mai curând ca ceva să meargă. Agresiunea lor este periculoasă, având în vedere dimensiunea lor și ar putea.

Tibetan Mastiff Creștere
Mastiff-ul tibetanului necesită loialitate atât de la câine, cât și de la proprietar.

12. Doberman Pinscher

Potrivit statisticilor înregistrate, Doberman a comis 23 de atacuri care cauzează rău corporală și a ucis 8 persoane.

Dobermans au fost inițial crescuți ca câini de armată. Ei au o tendință predispusă de a proteja și ataca când sunt deranjați. Unii cred că această trăsătură este ceea ce îi face atât de neînțelegeri - că și aspectul lor descompus.

13. Cane Corso

Potrivit statisticilor înregistrate, Cane Corso sau Mastifful italian a comis 21 de atacuri care cauzează răni corporale și au ucis 2 persoane.

Cane CorsoPiesele grele și apariția puternică sunt ceea ce îi face să înfrunte la început. Dar puțini oameni știu despre temperamentul lor bun și dulce. Ei pot fi câini de familie mari dacă sunt ridicați drept - sunt loiali, protectivi și puternici.

14. Bulldogii englezi

Potrivit statisticilor înregistrate, buldogul englez a comis 20 de atacuri care provoacă rău corporală și a ucis 1 persoană.

Inițial crescute și ridicate pentru momeala de taur, Bulldogii englezi sunt de obicei sensibile și fac ca câini de familie fericiți. Ei sunt câini de gardă mare și pentru case. Corpurile lor puternice și un temperament scurt inerent le-au câștigat un nume rău. Ei chiar se înțeleg bine cu alte animale de companie dintr-o gospodărie.

15. Heeler albastru

Potrivit statisticilor înregistrate, heelerul albastru a comis 20 de atacuri care cauzează răni corporale, dar nu a ucis nici o persoană.

Mai mică dimensiunea, mai mare agresiunea - asta este ceea ce face Heelers albastru Câini periculoase. Ei au dinți ascuțiți de ras, dar micul lor construit nu le permite să rănească mortal oamenii. Păstorii albastri sunt câini activi și fericiți, dar au nevoie de locuri mari de fermă pentru a supraviețui. De asemenea, au nevoie de o cantitate bună de socializare și afecțiune de la proprietarii lor.

16. Alaskan Malamute

Potrivit statisticilor înregistrate, Alaskan Malamute a comis 15 atacuri care cauzează răni corporale și au ucis 5 persoane.

Această rasă de câine regală, elegantă este extrem de puternică și poate transporta greutăți grele în condiții extreme. Alaska Malamutes sunt de obicei câini de sanie, dar fac și pentru animalele excelente. Aceste pufballs pot crește în dimensiuni gigantice și, dacă sunt instruite, fac ca animalele de companie foarte iubitoare și domestice, în ciuda pustiei lor inerente.

17. Australian Blue Heeler

Potrivit statisticilor înregistrate, Australian Blue Heeler a comis 13 decese și a ucis o singură persoană.

Australianul albastru australian sunt considerați periculoși numai datorită naturii lor detaliate și caracteristicile lor de construire și alertă atletic. Ei sunt câini de fermă excelentă și dacă sunt instruiți bine pot face o treabă bună în case și în case. Această rasă este sportivă și are nevoie de o cantitate bună de exerciții fizice.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Băuturi periculoase pentru câini - lista, mituri, faq & # 038; ghid