American staffordshire terrier profil

American Staffordshire Terrier este denumită în mod obișnuit ca Amstaff. Acest câine iubit este 80a Cel mai popular câine din Statele Unite. Ei pot arăta intimidant, dar acești câini sunt de fapt foarte afectuosi și se bucură de a fi în jurul oamenilor.

Deși un taur pit nu este rasa lor proprie, terrierii americani Staffordshire sunt cel mai frecvent menționați de cei care nu sunt în știință ca doar un taur de pit. Alte rase care au fost lumped în umbrela de taur Pit Bull sunt American Pit Bull Terrier, taurul Terrier și Staffordshire Bull Terrier. Fiecare are propriile lor caracteristici, dar ceea ce au în comun sunt strămoșii lor.

Prin dezinformarea masivă și evidențiază de la unii proprietari de câini răi care au maltratat și au neglijat câinii lor, acești câini au primit un rău rău. Din cauza rapului lor rău, există multe municipalități care au interzis terrierul american Staffordshire din întreaga lume.

Terrierii americani Staffordshire sunt cunoscuți că sunt puternici, optimi și gata și dornici să vă rog. Ele sunt, de asemenea, loiale, tenace, curajoase, protectoare și inteligente. Acești câini iubesc oamenii. Ei doresc doar să fie în jurul oamenilor, dar dacă simt că familia lor este în pericol, vor face tot ce trebuie să facă pentru a proteja oamenii pe care îi iubesc - chiar dacă este împotriva unui alt om și chiar și la costul lor propria viață dacă este nevoie.

Când pregătiți sau jucați, veți descoperi că acești câini sunt plini de energie. Ele pot fi puțin încăpățânate și doresc lucrurile lor, dar cu o mână blândă, dar fermă, le puteți învăța repede cablurile. Odată ce American Staffordshire Terrier știe linia, vor fi jucători mari pentru tine și pentru copiii tăi. Ele pot fi foarte blânde, chiar și atunci când sunt greu.

American Staffordshire Terrier Profil

American Staffordshire Terrier Profil

Caracteristicile principale ale lui American Staffordshire Terriers

Amstaff, cu dimensiunea medie și corpul muscular poate arăta foarte intimidant. În realitate, ei doresc doar să fie membru al familiei. Îi place să fie incluse în fiecare activitate pe care o faceți și chiar să vă îndoiți în panoul dvs. pe canapea pentru a viziona un film.

Mulți oameni pot și confunda terrierul American Staffordshire și Bull American Pit. Principala diferență este dimensiunea lor. Terrierul american Staffordshire a fost crescut special pentru a se conforma clubului american Kennel, a spus că American Staffordshire Terrier este recunoscut în cazul în care Bull American Pit nu este.

Dimensiunea American Staffordshire Terrier

American Staffordshire Terrierii sunt câini de dimensiuni medii. În medie, acestea vor varia de la 15-19 inci înălțime la umăr. Acest câine compact împachetează o mulțime de mușchi în forma lor mică.

Ei sunt capabili să reziste la jocul copiilor mici și să se bucure de un joc bun și dur cu proprietarii lor. Amstaff-urile pot cântări între 30 și 85 de lire sterline. Ca cele mai multe rase, femelele sunt de obicei mai mici decât omologii lor de sex masculin.

LIFEPAN OF AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIATOR

Multe lucruri pot afecta cât timp va rămâne partenerul dvs. cu dvs. Cât de bine este exercitată, cât de mult mănâncă și chiar genetica poate afecta durata vieții sale. Majoritatea terrierilor americani Staffordshire vor trăi până la vârsta de 12-16 ani.

Păstrarea câinelui în formă optimă poate adăuga câțiva ani în viața sa, lăsându-l să devină obezi poate dura ani de pe ea. Cu cât este mai puțin tulpina că câinele tău are pe corpul său, cu atât mai fericit și mai sănătos va fi.

Caracteristicile fizice ale teritoriului american Staffordshire

American Staffordshire Terrier are o mulțime de caracteristici similare celorlalți veri din familia Pit Bull. Din moment ce toți au fost crescuți de la terrierii originali care au fost folosiți pentru bull Bating, nu este de mirare că au o mulțime de asemănări.

Amstaff-urile vin în multe culori diferite. Acestea includ roșu, albastru, maro, gri, negru și alb, și brindle. Ceea ce nu veți găsi este un terrier american american alb. Hainele lor ar trebui să fie scurte, rigide și strălucitoare.

American Staffordshire Terrier ProfilAmerican Staffordshire Terrierii au capete foarte mari, largi. Cu botul lor de lungime medie și fălcile puternice cu mușchii obrazului foarte pronunțat, ei vor putea să mestece aproape orice pe care le dați.

Articol similar: Română Profilul rasei Bulldog

Urechile lor sunt așezate pe capetele lor, și ar trebui să fie jumătate înțepate și să nu fie pe deplin s-au drooped. Ochii lor sunt întunecați, rotunzi și se așeză jos în cranii lor. Ochii americani Staffordshire Terrier ar trebui să fie îndepărtați departe. Ei nu ar trebui să aibă pleoapele roz.

Această rasă are un bot care este lungimea medie și se termină într-un nas negru. Pe partea superioară a botului lor, ar trebui să fie rotunjită și să cadă sub ochii lor. Dinții lor ar trebui să fie o fixare strânsă cu maxilarul superior, ușor de odihnă înaintea maxilarului inferior, oferind terrier american Staffordshire o ușoară suprapunere. Nu ar trebui să existe o piele liberă în jurul buzelor și fălcilor.

Au gâturi puternice musculare. Aceasta este o necesitate trebuie să-și păstreze capul mare și larg. Gâtul lor sunt ușor arcuite și merg din spatele capului până la umeri și în pieptul lor larg și adânc.

Spatele lor este destul de scurt. Ar trebui să existe o ușoară înclinare de la spatele lor inferior până la rump și se oprește la baza cozilor lor. Amstaffs au cozi care sunt scurte și conice terminate într-un punct. De multe ori aceste cozi vor acționa ca un bici, mai ales când câinele este încântat. Cozile lor nu ar trebui niciodată să fie andocate sau îndoite peste spatele lor.

Anunțurile lor ar trebui să fie ample și direct pentru a se potrivi cu pieptul larg, larg. Corpul lor ar trebui să conștientizeze o dată cuștile. Picioarele lor posterioare sunt drepte și nu ar trebui să se întoarcă sau să nu fie drepte.

Aranjamente de viață pentru terrierii americani Staffordshire

American Staffordshire Terriers sunt un câine de energie medie. Ele necesită o energie zilnică consistentă și atâta timp cât pot obține acest lucru, pot trăi aproape oriunde. Ei au nevoie de an Proprietar experimentat și încrezător. Dacă nu sunteți capabil să fiți membrul dominant al casei, atunci acest câine nu este pentru dvs.

Ei fac tovarăși mari când în oraș, atâta timp cât atunci când ieșiți pentru plimbările tale, sunt pe o lesa. Nu este sugerat și puternic descurajat, pentru a vă lua AmStaff oriunde în afara lesa sau a unui parc de câine. Acest lucru vă va păstra pe animalele de companie și pe alții în siguranță.

Când locuiți în suburbii, asigurați-vă că aveți câinele într-o grămadă în curte. Un gard electronic nu este suficient pentru un terrier american Staffordshire. Cu pragul lor ridicat la durere și instinctul lor de pradă, această rasă poate trece peste limită fără să se oprească la gardul electronic.

Celălalt dezavantaj la aceste garduri este că ei nu împiedică alte animale să intre în curtea ta. Dacă este un alt câine, pisică sau un animal mic, Amstaff-ul tău poate merge după ea.

American Staffordshire Terriers sunt o alegere excelentă pentru oricine trăiește o viață moderată activă și va avea o mulțime de timp pentru a avea tovarășii lor canini de partea lor. Acești câini sunt, de asemenea, minunați pentru familiile tinere cu copii mici.

Majoritatea terrierilor americani Staffordshire sunt mulțumiți când locuiesc pe cont propriu. Dacă doriți să aveți alte animale în casa dvs., asigurați-vă că socializați-vă catelul imediat când vin acasă. Acest lucru vă va ajuta câinele să adopte aceste alte animale în pachetul lor.

American Staffordshire Terrier Profil

Cel mai cunoscut fapte americane Staffordshire Terrier

Aceste dimensiuni medii, încrezător, de încredere, și câinii inteligenți vor iubi înverșunat și absolut. Ele sunt extrem de dedicate familiilor lor, până la punctul în care vor apăra oamenii pe care îi iubesc cu viața lor.

American Staffordshire Terrier este un câine de familie și vrea să fie un câine de lapte. Ele sunt complet loiale familiei lor, dar doresc să viziteze pe toți. Acești câini sunt foarte afectuosi și doresc doar să arate cât de iubitoare sunt ei.

Dacă un Amstaff are șansa de a juca, asta vor să facă. Ei vor petrece mult timp în curtea din spate doar jucând făcute cu tine. Dă-ți o mulțime de afecțiune și laudă americană. Ei sunt întotdeauna dornici să vă bucurați și doriți să fiți fericiți cu ei.

AmStaff tocmai vrea să fie aproape de oameni. Ele sunt foarte afectuoase! Un bun pat, frecați în spatele urechilor sau doar aruncându-le mingea va face ca acest câine foarte fericit. Chiar se bucură jucând cu copii. Cadrul lor robust le permite să poată rezista jocului copilului.

Chiar dacă sunt mari, ele pot fi foarte blânde cu copiii.

În mod surprinzător, deși sunt afectuoase pentru om, amstaff-urile sunt aproape opuse complete cu alte animale. Păstrarea AmStaff pe o lesa este esențială pentru siguranța lor și a altora. Dacă socializat de la o vârstă fragedă, ei pot trăi o viață fericită cu alte animale, dar aceasta nu este norma.

American Staffordshire Terrieri au fost crescuți pentru a fi rapizi și puternici. Ei se nasc pentru a juca, iar dragostea mergand pentru rulari cu proprietarii lor. Și AmStaff este de asemenea. Ei vor să fie puse să lucreze și să aibă un loc de muncă de făcut.

Acești câini au o mulțime de putere și doresc să o folosească pentru un scop. Ele sunt minunate pentru a trage obiecte grele sau pentru a folosi o sanie pentru a purta lucruri pentru tine. Acest antrenament mare și vă permite ca câinele să se simtă ca și cum are un scop. Când îl faceți să lucreze, asigurați-vă că păstrați lauda mare și greu. Îl va păstra fericit și dornic să vă mulțumească.

American Staffordshire Terrier ProfilAmerican Staffordshire Terriers sunt membri ai familiei Pit Bull. Ei au fost crescuți de la buldogi și teritoriul cu câteva secole în urmă. Ca atare, ei au o mușcătură foarte puternică și o maxilară inferioară. Ei au, de asemenea, o obsesie tenace cu urmarirea animalelor mai mici.

Acest lucru a făcut cele mai multe rase de taur Pit Banned în multe țări, orașe și municipalități.

Înainte de a adopta sau cumpăra terrierul american Staffordshire Asigurați-vă că ați verificat cu guvernul dvs. local cu privire la regulile în ceea ce privește amstaff-urile și rasele similare. Acest lucru vă va ajuta să vă protejați câinele de a fi confiscat inutil și distrus.

Cu toate informațiile rele care au fost acolo, credeți că terrierul american Staffordshire ar fi unul dintre cele mai bune câini de gardă în jur, dar ai fi greșit. Acești câini iubitoare adoră oamenii; toți oamenii. Atâta timp cât familia lor este în siguranță, ei vor trata toți oamenii ca și cei mai buni oameni, mai ales dacă vor da câinelui un pat.

Probabil că veți fi alertați la cineva din curtea voastră pur și simplu pentru că AmStaff-ul vostru îl va lăuda ca coada lui se învârte și se apropie de noul său prieten. Oricine cu intenție de mal care se apropie de casa ta poate fi speriat doar de la aspectul americanului dvs. Staffordshire Terrier. Ei arata feroce, asa ca aceasta ar putea pastra de obiectele tale sigure.

Dacă AmStaff-ul dvs. crede că tu sau orice membru al familiei sale este în pericol, te va apăra cu tot ce-ți va include viața proprie.

Există multe celebrități de-a lungul anilor care au avut teritoriul american al Staffordshire ca animal de companie. Unele dintre aceste celebrități includ:

  • Jessica alba
  • Jessica Biel
  • Alicia Silverstone
  • Rachael Ray (din rețeaua alimentară)
  • Jon Stewart (un membru politic)

Această rasă a avut 15 minute de mai multe ori de mai multe ori de-a lungul anilor. În timpul războiului mondial, au fost portretizați pe posterele de recrutare. Tige era un amstaff în Buster Brown benzi desenate. RCA folosea ciocănit ca câine de marcă. În comedia din anii 1930 arată "banda noastră" au avut un câine pe nume petey care era un Amstaff.

American Staffordshire Terrier Profil

American Staffordshire Terrier Istorie

Lucrul pe care trebuie să-l înțelegem înainte Învățarea despre istoria acestui lucru este rasă este că terrierul american Staffordshire a fost inițial crescut pentru a avea agresiune împotriva altor animale, dar pentru a fi blând cu manipulatorii lor. Stivuitorii lor trebuiau să-și piardă mâinile în gropi pentru a sparge luptele fără a fi răniți.

Acesta este modul în care trăsăturile lor au ajuns să fie, agresivitatea față de alte animale, dar fiind blândă și loială oamenilor. Dacă vă gândiți la adoptarea unuia dintre acești câini minunați, acesta este ceva ce trebuie să înțelegeți. Această trăsătură a fost crescută în câine și, deși nu mai sunt în acest fel, ar putea fi o trăsătură pe care nu o veți putea schimba cu socializarea și formarea corespunzătoare.

La mijlocul anilor 1800, Staffordshire Bull Terrier a fost adus la America. Americanul a vrut o rasă mai mare, așa că au lucrat la reproducere în trăsăturile care le-ar face apoi mai mari și mai puternice.

Abilitățile de luptă AMSTAFF le-au făcut un fan favorit printre domnii și lucrătorii. Au dominat absolut în gropile de luptă. A fost în gropile pe care au devenit cunoscute sub numele de Pit Bull Terrier, American Bull Terrier, și mai puțin Yankee Terrier.

Cu noile lor trăsături, au devenit câini mari pentru a ajuta la fermă. Ei au fost puse pentru a lucra jocul sălbatic de vânătoare, cum ar fi porcul sălbatic și urșii, protejând proprietatea de animale ciudate, găsirea și uciderea oricărui șobolani care erau în apropiere și (în timpul orelor liniștite) fiind un tovarăș la stăpânul lor.

Citirea suplimentară: Cum să se ocupe de agresiunea câinelui fără coliere de antrenament

În 1898, Clubul Kennel United a inclus acești câini în pliul lor. Ei au fost numiți terrierul american Pit Bull Terrier pentru UKC. În 1936, Clubul American Kennel a recunoscut pe American Staffordshire Terrier, deși le-au numit "Terriershire Staffordshire."

În 1972, AKC a schimbat oficial numele Terrierului Staffordshire către American Staffordshire Terrier pentru a distinge între cele două rase - versiunea mai mică de luptă și cea mai mare a căutat după linie. De atunci, rasa terrier American Staffordshire a fost crescută pentru a se conforma standardelor AKC care au dus la mici diferențe între cei doi veri. Unele dintre aceste diferențe includ construirea și personalitatea lor.

Sănătatea generală a personalului american și afecțiunile comune ale terrierilor

Ca majoritatea celor din umbrela familiei Pit Bull Bull, Terrierul american Staffordshire este, în general, sănătos. Deși, chiar și cu cele mai bune rase există câteva lucruri care pot merge prost. Înțelegerea acestei rase Condițiile de sănătate comune vă vor oferi sugestii despre ce să căutați atunci când pooch-ul dvs. nu simte cel mai bine.

Datorită formei corpului lor, este foarte posibil ca câinele să aibă Hip sau displazie cot. Cele mai multe dintre aceste probleme pot fi găsite în catelus, dar vor fi mai vizibile odată ce câinele dvs. are aproximativ doi ani. Câinii care sunt crescuți în mod responsabil nu ar trebui să aibă această problemă, la fel de mult timp să fie transmisă genetic.

Alergii cutanate sunt, de asemenea, foarte frecvente în amstaffs. De cele mai multe ori, alergiile se datorează lucrurilor care sunt în mediul câinelui dvs., cum ar fi; purici, iarbă, polen și praf. Mai puțin frecvente sunt alergii la alimente. Aceste alergii pot provoca mâncărime intense și fac ca câinele să fie foarte incomod.

American Staffordshire Terrier ProfilPentru a atenua mâncărimea, câinele dvs. se va zgâria și se va sapa la el însuși, uneori atât de mult încât să se vadă să sângereze. Acest lucru trebuie să fie tratat pentru că răni deschise Poate provoca infecții secundare în țesutul deteriorat.

În funcție de alergie, există câteva lucruri care pot fi făcute. Dacă puteți scoate alergenul din mediul câinelui dvs., care este primul pas. Dacă nu puteți face acest lucru, discutați cu medicul veterinar despre ce medicamente pot fi furnizate.

Există mai multe forme diferite de boli de inimă care sunt comune și în American Staffordshire Terrier. Cel mai Formularul comun este stenoza aortică. Acesta este un lucru cu care se naște câinele și poate afecta fiecare câine un pic diferit.

Stenoza aortica Restricționează fluxul de sânge prin ventriculele și aortasul inimii și poate determina câinele să fie obosit sau să sufere de o lipsă de energie. Poate provoca moartea bruscă fără nici un avertisment. În timpul vizitelor dvs. VET, medicul veterinar ar trebui să poată auzi o problemă cu inima. Ele pot apoi să meargă și să facă raze X sau o electrocardiogramă pentru a confirma că este stenoză aortică.

Când terrierul dvs. American Staffordshire lovește vârsta medie, poate fi diagnosticat cu Hipotiroidismul. Aceasta este atunci când glanda tiroidă nu mai funcționează corect și va determina câinele dvs. să înceapă să câștige în greutate indiferent de ceea ce faceți. Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să obțineți medicamente de la veterinarul dvs. Câinele dvs. va fi obligat să ia acest medicament pentru tot restul vieții sale.

Cerebellar ataxie este o boală neurologică care provoacă declinul progresiv al mușchiului. Aceasta este o boală moștenită. Primele semne De obicei începe să apară când câinele are între 3 și 5 ani.

Veți observa aceste semne atunci când câinele dvs. pare să-și piardă echilibrul adesea sau are probleme de a face colțuri. El poate, de asemenea, să cadă când își scutură capul. Recent, a fost dezvoltat un test de screening pentru a recunoaște această boală la câinii de transport. Când vă cumpărați catelul, asigurați-vă că amelioratorul utilizează această testare genetică pe câinii lor pentru a vă asigura că nu au trecut gena.

Obezitate este o problemă foarte ușoară de a păstra în verificare și este, de asemenea, foarte ușor ca câinele dvs. să devină. Asigurați-vă că are o cantitate adecvată de exerciții fizice și nu o cantitate excesivă de alimente va asigura că câinele dvs. rămâne la o greutate sănătoasă.

Dacă amstaff-ul dvs. este prea greu pentru cadrul său, poate provoca probleme comune. Acest lucru va face mai greu pentru el să meargă și să se apropie.

American Staffordshire Terrier Profil

Cum să mireze un terrier american Staffordshire

American Staffordshire Terriers au un strat scurt, Dar ei încă vărsau. Pentru a-și păstra vărsarea, asigurați-vă că ați periat AmStaff o dată sau de două ori pe săptămână. Folosind o perie de curry moale sau Deschiderea instrumentului ar trebui să fie suficientă pentru haina lui.

Amintiți-vă că în timpul schimbării anotimpurilor, câinele dvs. va vărsa mai des. Pentru a păstra părul de pe podea, mobilierul și hainele periați animalul de companie de 2-3 ori pe săptămână în aceste luni. Dă-ți băile de câini în mod regulat sau ștergându-l cu un prosop umed, va ajuta, de asemenea, să-și păstreze haina strălucitoare și sănătoasă.

American Staffordshire Terriers nu ar trebui să fie niciodată tăiat sau de-whiskered.

Urechi

Urechile lor sunt foarte ușor de îngrijit. Verificați-le periodic pentru a vedea dacă există orice ceară construită și, dacă da, o ștergeți cu o cârpă caldă. Dacă găsiți că există o mulțime de spațiu de acumulare, puteți utiliza un tampon de bumbac. Nu intrați niciodată în canalul urechii. Acest lucru poate provoca probleme severe la auzul câinelui dvs.

Urechile americane Staffordshire sunt pe jumătate droopate, ceea ce înseamnă că, în mod normal, aerul este capabil să intre în ureche pentru a le ajuta să-i usuce. Acest lucru va ajuta la cantitatea de ceară care se bazează, deoarece se va usca și va cădea. De asemenea, cantitatea de apă care va rămâne în ureche va fi minimă. Acesta va putea să se scurgă sau să se usuce.

Recomandat citit: Cum să curățați urechile unui câine 101: un ghid video pas cu pas

Nails

Staffordshire Terrier nu poate să-și poată purta propriile unghii în jos cu exerciții fizice. Asigura-te ca clipul sau mănâncă unghiile in mod regulat. Nu ar trebui să puteți auzi că unghiile Go Click, faceți clic pe, faceți clic pe ca câinele dvs. plimbă prin casă.

Dacă unghiile devin prea lungi, acest lucru le poate determina să spargă sau să se rupă. Chiar și mai rău îi este prins pe ceva și să se desprindă, ceea ce va însemna o excursie la veterinar pentru a obține cusături cel puțin. Cu o îngrijire preventivă ușoară, puteți să vă păstrați AmStaff sănătos și fericit.

Dinți

Îngrijirea orală este foarte importantă pentru a ajuta câinele dvs. să-și păstreze toți dinții. Poti Perie dinții lui în mod regulat și, de asemenea, utilizați produse de îngrijire cum ar fi coarne și oase de vacă. Lucrând departe de ciuma suplimentară și murdăria care se blochează pe dinții câinelui dvs. vor ajuta la menținerea sănătății.

American Staffordshire Terrierii au fălci care sunt suficient de puternici încât vor putea să distrugă tot ce le dați. Îi place să mestece, așa că asigurați-vă că aveți o mulțime de jucării durabile în jurul că puii dvs. poate.

American Staffordshire Terrier Profil

Cum să antrenezi și să exercite un american Staffordshire Terrier

American Staffordshire Terriers trebuie să înceapă formarea lor de la o vârstă foarte timpurie. De îndată ce îi aduceți acasă, ar trebui să începeți pregătirea. Nu așteptați până când au transformat 6 luni pentru a începe formarea lor. Ei vor fi cel mai probabil stabiliți în căile lor și vor fi mai greu de antrenat până atunci.

Amstaff-urile pot deveni foarte încăpățânate, bossy și blocate în căile lor. Trebuie să vă asigurați că câinele dvs. știe cine este alfa al familiei și rapid. Acest lucru va face restul formării sale mai ușoare.

Acesta nu este tipul de câine pentru proprietarii de câini fără experiență sau pentru prima dată.

Asigurați-vă că rămâneți răbdători și relaxați când lucrați cu terrierul american Staffordshire. Energia pe care ați pus-o în antrenament va trece în Amstaff. Dacă sunteți subliniat, el va deveni subliniat și nu va putea răspunde corect. Fiind calm cu o comandă autoritară, îi va trece mult mai repede.

Ați putea fi interesat de: 10 cele mai bune rase de câine pentru primii proprietari

Dacă intenționați să aveți Terrier american Staffordshire în jurul altor animale, asigurați-vă că începeți să îl socializați de îndată ce vii acasă. Dacă adoptați un adult Amstaff, asigurați-vă că a fost socializat ca un catelus. Acești câini sunt cunoscuți că Chase pradă mai mică, dar terrierii americani Staffordshire care au crescut cu alte animale pot fi foarte iubitoare față de aceste creaturi.

Stimularea mintală poate fi o modalitate excelentă de a-ți instrui câinele. Făcând activități cum ar fi agilitatea, ascultarea sau chiar urmărirea instruirii cu câinele dvs. poate îmbunătăți cu adevărat dorința de a asculta și de a învăța noi trucuri. Continuați să lucrați cu el și să fiți răbdători cu o mulțime de laudă.

Arătați câinele dvs. uimitor și lăsați publicul să vadă cât de bine manierat și se comportă el. Permiteți oamenilor să se apropie și să vă admire animalul de companie. Ei vor fi mulțumiți de ei înșiși și veți putea să vă ajutați pe alții cu privire la cât de mare este o rasă pe care Terrierul American Staffordshire este într-adevăr.

Exercițiu

Exercițiul zilnic este extrem de important. Trebuie să vă păstrați bine Americii Staffordshire Terrier bine exercitată dacă doriți să aveți o casă fericită. Este foarte important să nu exersați în căldură sau rece extremă, deoarece această rasă este susceptibilă la hipotermie și epuizare de căldură. Încercați să faceți timpul de joc în afara temperaturilor răcite la temperaturi calde și jucați în interior cu răcire centrală sau încălzire în timpul temperaturilor extreme.

American Staffordshire Terrier ProfilExistă multe exerciții pe care tu și americanul dvs. Staffordshire Terrier vă puteți bucura împreună. Acești câini se bucură de o mulțime de locuințe brute, jucând remorcher-de-război, stimulând metalul, cum ar fi agilitatea și ascultarea.

Când jucați dur cu câinele dvs., asigurați-vă că își cunoaște granițele și când este prea departe.

Walks de leash sunt minunate atât pentru tine, cât și pentru pooch. Trei plimbări cu o jumătate de oră pe zi sunt ideale. Asigurați-vă că vă păstrați câinele pe o lecție în orice moment pentru a-l păstrați pe el și alții în siguranță. Din moment ce nu știi niciodată cum va fi în jurul câinilor ciudați, este foarte important să controlați aceste situații.

Asigurați-vă că aveți câinele dvs. bine pregătit umbla pe o lesa. De vreme ce amstaff-urile sunt atât de puternice, este foarte important să fiți mereu în control și câinele dvs. nu vă va depăși.

Parcurile de câine nu sunt recomandate. Alte interacțiuni de câine nu sunt capabile să fie controlate, astfel încât să vă păstrați câinele și toți ceilalți în siguranță, să evitați aceste situații.

Un joc bun de preluare în curtea ta este grozav! Fiind într-o grămadă în curte este ideală pentru a păstra distracția închisă și pentru a oferi terrier american Staffordshire un loc sigur pentru a se bucura de el însuși. Țineți niște jucării durabile distractive în curtea din spate pentru a juca cu.

Deși preferă să fie înăuntru cu dvs., este, de asemenea, bun să le permiteți un timp în aer liber, unde se pot bucura doar de ei înșiși și să fie un câine. Du-te afară cu Fido și aruncați niște jucării în jur pentru el. Frânghii durabile, bile și jucării din cauciuc vor ajuta la rezista maxilarilor lor puternici.

American Staffordshire Terrier Profil

Ce să hrănești terrierii americani Staffordshire

Nutriția sănătoasă este foarte importantă Pentru păstrarea Staffordshire Terrier Staffordshire Lean, Trim și sănătos. Când amstaff-urile se mănâncă, pot deveni obezi. Acest lucru provoacă o mulțime de tulpini asupra articulațiilor și organelor lor. Obezitatea va crește, de asemenea, șansele câinelui de a avea displazie de șold sau cot.

Păstrați-vă Amstaff la hrană pentru câini (cu atât mai mare gradul mai bine) și să păstrați resturile de masă. Majoritatea producătorilor de alimente câine au tipuri specifice de produse pentru diferite rase sau cel puțin pentru un câine mic versus câine mare. Achiziționați alimente câinilor care sunt realizate în mod specific pentru câinii medii și mari.

Veți dori, de asemenea, să urmăriți cantitatea de umpluturi care sunt în mâncare. Du-te pentru carne peste boabe atunci când iau dieta câinelui tău. Terrierul dvs. American Staffordshire ar trebui să obțină 1 ½ - 2 ½ cești de mâncare pe zi, împărțit în 2 mese.

Pentru mai multe informații despre cum să alegeți cele mai bune alimente pentru câini pentru animalul dvs. de companie, puteți citi unele dintre articolele noastre pe această temă, incluzând:

Cel mai bun hrană pentru câini pentru terrierii americani Staffordshire

Alegerea celei mai bune alimente pentru terrierii americani Staffordshire este crucială, deoarece va satisface nevoile individuale individuale individuale individuale. O conversație rapidă cu veterinarul sau un nutriționist canin vă va învăța despre cerințele nutriționale adecvate ale acestei rase și care dieta canin poate fi cea mai bună pentru FIDO.

Rețineți că toți terrii americani Staffordshire vor avea nevoi nutriționale diferite, în funcție de vârsta, greutatea și condițiile de sănătate subiacente. Iată câteva alegeri rapide pentru cele mai bune alimente pentru câini pentru un terrier american Staffordshire:

  • Royal Canin Mediu Adult Dog Dog AlimenteRoyal Canin Mediu Adult Dog Dog Alimente
  • NUTRO ULTRA FOOD DE CÂȘTIGURI DUMNEAVOASTRĂ
  • Hill`s Balantaj ideal pentru adulți gratuit pentru adulți
  • Newman`s Dog Dog Formula alimentară
  • Wellness TruFood Baked Amestecuri de cereale naturale Free Hee Dog Alimente

Puteți găsi mai multe informații despre general Cele mai bune mărci de mâncare câine în această recenzie.

Cum sunt terrii americani cu copii cu copii?

Ca și verișorii lor, Târrierii de Bull Staffordshire, Acești câini sunt, de asemenea, cunoscuți ca câini "nanny". Acceptarea și iubirea copiilor sunt foarte mari. De aceea această rasă ar face o completare excelentă la orice familie.

Ele sunt suficient de mari pentru a fi durabile în timpul jocului, dar sunt foarte blânde cu copiii dvs. mici. Ei sunt foarte răbdători și se vor bucura de ore nesfârșite (sau ce pot părea orele) de preluare atunci când copilul dvs. poate arunca doar mingea cu piciorul. Puteți găsi chiar pe cei doi care se învârte împreună cu AmStaff-ul dvs. păstrând copilul în siguranță și cald.

Deși sunt atât de bune cu copiii, nu ar trebui să-l lăsați niciodată pe copiii tăi mici cu câini. Acestea nu ar trebui să fie folosite ca babysitter supleant. Asigurați-vă că jocul între copiii mici și câini este întotdeauna supravegheat pentru a păstra pe toată lumea în siguranță.Învățați-vă copiii Cum să se apropie și să se joace cu toți câinii este foarte important.

American Staffordshire Terrier Profil

Unde să adoptăm terrierii americani Staffordshire și Puppies American Staffordshire Terrier?

Înainte de a căuta chiar și la adoptarea sau cumpărarea Un american Staffordshire Terrier, asigurați-vă că verificați interdicțiile locale cu guvernul dvs. Acest lucru va ajuta la prevenirea confiscării și distrugerii inutile a familiei dvs. de companie.

American Staffordshire Terrier este întotdeauna inclus în interdicțiile Pit Bull.

Există trei modalități diferite de a achiziționa noul dvs. American Staffordshire Terrier. Puteți trece printr-un crescător, un adăpost de adopție sau prin cluburi.

Crescător

Căutarea unui crescător de reputație ar trebui să fie de cea mai mare preocupare atunci când vă gândiți la achiziționarea noului dvs. catelus. Căutați pe cineva care este interesat de tine și de familia ta și cum trăiești. Vei Doriți un crescător care este interesat de bunăstarea puilor lor și unde vor fi plasate.

Crescătorii de reputație se vor asigura, de asemenea, că adulții sunt bine îngrijiți și că puii sunt bine socializați. Ele se vor asigura că așternutul se află într-o zonă curată și sigură.

Creditorul dvs. ar trebui să fie deschis și cinstit cu privire la diferitele boli care sunt genetice în Terrierii Staffordshire Bull și ar trebui să aibă mai multe teste diferite pe puii înainte de a le obține. Acestea ar trebui să fie înregistrate la Fundația ortopedică pentru animale (OFA).

Testele pentru a căuta includ displazia șoldului și displazia cotului. Câinii ar trebui, de asemenea, să aibă ochii testate prin Fundația Canine Eye Registry. Puteți verifica dacă aceste teste au fost făcute și care sunt rezultatele lor pe site-ul OFA (OFA.org).

Rețineți că toate rezultatele sunt disponibile pe site-ul OFA, nu doar testele de trecere. Asigurați-vă că verificați ce este scorul înainte de a vă adopta noul catelus. Puteți găsi mulți crescători de renume care sunt înregistrați la Clubul american Kennel sau American Pit Bull Terrier Club din New England.

Adoptarea adăpostului

Din păcate, din mai multe motive diferite, Terrierii Staffordshire Bull nu pot rămâne mereu în casa lor. Acest lucru nu înseamnă că sunt câini răi sau chiar că este o problemă cu câinele însuși. Unii ar fi putut intra în adăpost din cauza unei descompuneri în casă sau a trecerii unui iubit.

American Staffordshire Terrier ProfilMulți dintre acești câini sunt minunați și au nevoie doar de o nouă casă pentru totdeauna. Și să ne confruntăm cu ea, puteți sări peste scena catelului făcând asta.

Există multe site-uri minunate pe care le puteți merge la momentul în care vă căutați noul însoțitor și, bineînțeles, ar trebui să încercați să aflați cât mai multe informații cum puteți despre acești câini. Veți putea, de asemenea, să vedeți dacă există probleme la câinii adulți. Hip displazia și alte implicite genetice vor fi mai proeminente într-un câine mai în vârstă.

Unele site-uri pentru a verifica sunt:

Cluburi

American Staffordshire Terrier Club din America este un loc minunat pentru a aduna informații despre unde să găsești și să achiziționezi noul dvs. pooch. Acestea vă vor ajuta, de asemenea, cu orice întrebări pe care le puteți avea cu noul dvs. câine sau cu orice crescători. Ele sunt o resursă excelentă pentru a găsi crescători de reputație sau câini care au nevoie de ajutor.

Ce să te uiți?

Profilul american Staffordshire TerrierCând vă achiziționați noul pui, doriți să rămâneți în primul rând și în primul rând de mori de catelus. Locuri care sunt doar în el pentru bani și nu-i pasă de bunăstarea câinilor sau unde vor fi plasate sunt, probabil, mori de catelus. Alte semne de mori de catelus sunt modul în care câinii sunt adăpostiți și câte gunoi sunt în mișcare în orice moment dat.

Alte semne sigure de rău sunt atunci când nu există documente disponibile pentru noul dvs. câine (dacă nu obțineți un câine de adăpost în anumite situații). Toate noi puii ar trebui să aibă fotografiile lor și să fie testate de vedeteri și profesioniști înainte de a putea fi eliberați.

Puii nu ar trebui să fie luați niciodată de mamele lor înainte de a ajunge la vârsta de 8 săptămâni. Ei au nevoie de acest timp pentru a învăța abilități de socializare adecvate și, de asemenea, au timp pentru toate controalele lor. Asigurați-vă că vizitați veterinarul dvs. în câteva zile de la obținerea noului dvs. câine. Ei vor putea să treacă peste noul dvs. câine și să-și verifice sănătatea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » American staffordshire terrier profil