De ce pitbulls au o reputație proastă?

De ce pitbulls au o reputație proastă?

În întreaga lume, mulți proprietari de pitbulie se adresează, "# 8220;De ce pitbulls au o reputație proastă?& # 8221; Pentru marea majoritate a proprietarilor, câinii de tip Pitbull fac însoțitori loiali și iubiți familiei. Deci, este adevărat că sunt la fel de periculoși ca niște oameni susțin? Sau sunt aceste revendicări senzaționale?

A descoperi De ce Pitbulls au o reputație proastă Este important să începeți de la început. Ca câini de luptă, Câinii de tip Pitbull au fost crescuți în mod special pentru agresiunea câinilor. De-a lungul anilor, această reputație acerbă a rămas cu toții Câini de tip Pitbull.

Pitbull Istorie: baza acestei reputații rea a acestei rase

Rase moderne de tip pitbull provin din sportul istoric al Bull-Baiting. Începând cu în jur de 1209 în Anglia, Baul Baiting a fost un sport de sânge care a implicat câini de la tauri pentru divertisment. Mai târziu, vechiul buldog englez a venit să se angajeze în acest sport de sânge. Cu toate acestea, până în 1835, Cruzimea față de animalele a cerut o scădere a bull-batare și momeală de urgență, ceea ce duce la declinul Vechiul buldog englez.

În represalii la acest act, crescătorii au traversat vechiul buldog englez cu Vechi terrier englez, creând Bull-and-terrier. Această rasă a fost strămoșul raselor de la Pitbull modern și în mod specific Crescut pentru Dogfighting. Acesta a fost un sport de sânge care a fost mult mai ușor de ascuns decât baiajul și momeala de urnă. Această reputație de luptă persistă astăzi. Cu istoria luptelor Pitbull, rasele moderne sub umbrela de tip Pitbull pot demonstrează o înclinație sporită pentru agresiunea inter-câine și agresiunea față de alte animale.

Apariția intimidantă a unui pitbull

Pitbulls sunt puternic, Stocky și lumină pe picioarele lor. Acești câini au cranii largi, cu mușchi faciali bine dezvoltați, precum și fălcile puternice. Aceste trăsături sunt rezultatul reproducerii selective. Pentru dogfights, a fost cel mai bine să producă un câine care este ușor și agil, dar are o mușcătură puternică. Când a fost rugat să imagineze un pitbull, mulți oameni își vor imagina un câine cu urechi tăiate, care pot crea un aspect mai intimidant. din pacate, Cultură pentru urechi a fost o practică comună pentru lupta de câine care persistă astăzi. Acest lucru se datorează faptului că urechile sunt o țintă ușoară pentru un câine opus să apuce la.

Din păcate, nu este doar aspectul unui pitbull care intimidează oamenii. Într-un 2016 studiu, s-a descoperit că Pitbull & # 8221; eticheta reduce în mod semnificativ atractivitatea de câini într-un adăpost. Centrele de îngrijire a animalelor din NYC Odată ce a încercat să re-denumiți Pitbull la "New Yorkie.& # 8221; În mod similar, cu Societatea San Francisco pentru prevenirea cruzimii față de animale A încercat să moneze numele și # 8220; st. Francis Terrier & # 8221; pentru acești câini. Acestea au fost încercări de a îmbunătăți percepția publică a câinilor de tip Pitbull, sperând că mai mulți oameni îi vor adopta din adăposturi cu o schimbare de nume.

Proprietatea Pitbull și asocierea sa cu reputația de rasă

Aproximativ 33.000 de bande sunt activi penal în SUA astăzi, multe dintre ele utilizează câini. Anumite rase transmit un sentiment de control și statut pentru proprietarii lor datorită lor "intimidarea lor" # 8221; Aspect și reputație agresivă. Acest lucru a condus la membrii bandei de reproducere și câini de formare Pentru a ataca membrii grupului rival asupra invaziilor și amenințărilor cu turnă. Gangurile vor folosi, de asemenea, acești câini ca a armă pentru a facilita jaful, răpirea și alte crime grave. În plus, multe state consideră că câinii ca A & # 8220; Arma Deadly & # 8221; Dacă este folosit pentru a răni sau a amenința pe cineva.

Supra-reproducerea datorată proprietății iresponsabile este o problemă pentru Pitbull. Este probabil ca câinii de tip Pitbull să fie adesea rezultatul aleatorilor Călătorii fără respect pentru temperament. Rezultatul acestor rase aleatoare este o populație de câini cu o gamă mai largă de predispoziții și experiențe comportamentale. Este important să se ia în considerare fiecare caine ca un individ din acest motiv.

Pitbull Stats

Marea majoritate a mușcăturilor de câine sunt minore. Din cele aproximativ 4.5 până la 4 ani.7 milioane de mușcături de câine, 0.01% duc la vătămări grave și spitalizare. Cu toate acestea, între anii 2005 și 2017, Pitbulls a reprezentat 284 decese legate de mușcături. Aceasta reprezintă 65% din decesele generale legate de mușcăturile legate de câini. În mod similar, în 2019, 69% dintre decesele musculare de câini au fost din Pitbulls, în conformitate cu Câinii mușcă. Pitbulls a provocat 56% din atacurile fatale asupra proprietarilor.

De ce rezultă mușcăturile Pitbull la mai multe decese?

În ciuda faptului că are A Forța relativ scăzută a mușcăturii, Mușcăturile Pitbull par să provoace mai multe decese și leziuni mai severe în comparație cu alte rase. Forța mușcăturii American Pit Bull Terrier este doar 235 psi. În comparație, forța de mușcătură a Siberian Husky este de 320 psi, iar cel mai puternic este Kangal, cu o forță de mușcătură de 743 psi. Deci, de ce mușcăturile Pitbull provoacă atât de multe daune atunci când acestea apar dacă forța lor de mușcătură este mai slabă decât cea a altor rase?

Este o concepție greșită comună că Pitbulls are și fălci de blocare și # 8221; care nu pot lăsa să plece. Cu toate acestea, pitbulls folosesc a Ștergeți și agitați și # 8221; Stilul de mușcătură. Acest comportament provine din reproducerea selectivă pentru luptele de câine. Ca urmare a acestui comportament, mușcăturile pot duce la ruperea mai multor mușchi.

Cum afectează această reputație proastă Pitbulls?

Câinii de tip Pitbull sunt rasele cele mai eutanice din adăposturile animalelor. In timp ce 33 până la 65% dintre câinii de adăpost municipali sunt tipuri de pitbull, Până la 75% dintre acești câini sunt adaptate imediat la intrare, rapoarte Salvați-o salvare. Studiile arată că 1 milion de pitbulli sunt puse în jos în fiecare an. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, 2800 de pituri sunt puse în fiecare zi. Unele studii dublează acest număr. Animale de origine animală raportează că Pitbulls au doar o șansă de 1 în 600 de a găsi o casă pentru totdeauna.

Reputația slabă a lui Pitbullse răspândește și la alte rase. În SUA, American Pit Bull Terrier, American Staffordshire Terrier, Bully american, și, uneori, buldogul american, toate sunt clasificate ca câini de tip Pitbull. Acest lucru duce la confuzie cu privire la ceea ce un câine de tip Pitbull & # 8221; ar putea arăta ca. A 2015 studiu sugerează că unul din trei câini fără patrimoniu Pitbull este văzut incorect ca & # 8220; Pitbulls & # 8221; de cel puțin un membru al personalului. Unul din cinci câini cu patrimoniul actual al Pitbull a fost ratat de către toți personalul.

Pitbull Bites
Mușcăturile Pitbull provoacă mai multă moarte în ciuda forței sale scăzute de mușcătură.

întrebări frecvente

Încă se întreabă, & # 8220;De ce pitbulls au o reputație proastă?& # 8221; Simțiți-vă liber să consultați secțiunea Întrebări frecvente pentru mai multe detalii!

Sunt pitbulls natural agresiv?

În timp ce gradul de agresiune inter-câine variază între indivizi, pitbullurile pot fi inerent intoleranța altor câini, nu la oameni. În 2008 studiu, sa constatat că 22% din Pitbulls au mușcat alți câini. Cu toate acestea, 7% dintre proprietarii Pitbull au raportat mușcături sau încercări de mușcături pentru oamenii necunoscuți. În contrast, 20% din Dachshund Proprietarii au raportat mușcături față de oamenii nefamilați. În timp ce aceste statistici nu vorbesc pentru toți câinii acestor rase, există un model clar care arată că Pitbulls nu sunt în mod natural agresiv față de oameni.

În timp ce genetica câinelui va predispune la un anumit comportament, Genetica nu este singurul factor de comportament. Comportamentul se dezvoltă prin interacțiuni între genetică și factorii de mediu. Astfel de factori ar putea include nutriția timpurie, condițiile de locuit, interacțiunile sociale și experiențele în perioadele critice. Deoarece experiența este atât de importantă, putem vedea diferențe vastă de la rasă la rasă. În timp ce găsiți un Pitbull Bred pentru a lupta care nu luptă niciodată cu câinii, puteți găsi și a Labrador Retriever crescând să fie un animal de serviciu care afișează agresiune.

Face pitbulls snap din nici un motiv?

Pitbulls Nu faceți din nici un motiv. În unele cazuri, proprietarii și străinii nu recunosc gesturile adecvate ale unui câine amenințat. Fără recunoașterea acestor gesturi, mulți oameni împing în necunoștință de câini în luarea unor acțiuni suplimentare. Deci, ce semne putem căuta?

scară de agresiune este un rezumat al Gesturiază un câine utilizează înainte de mușcătură. Pe măsură ce câinele dvs. prezintă mai multe semne care se află pe această scară, agresiunea lor escaladă. În partea de jos a scării, câinele tău ar putea căsca, clipește sau își linge nasul. Dacă amenințarea nu pleacă, câinele dvs. se va întoarce, pleacă și se va întoarce cu urechile înapoi. Pe măsură ce amenințarea continuă, un câine poate să stea înclinat cu coada sub ei înșiși. În trecut, majoritatea câinilor se ridică și se uită la amenințare. Acest lucru escaladează la mârâie, apoi shipping, apoi mușcă. Până când un câine mușcă, de obicei, a dat mai multe semne de avertizare care au trecut neobservate sau ignorate.

Pitbulls își pornesc proprietarii?

Agresiunea Pitbull față de oameni este nealimentară de tipul de rasă. Mai degrabă decât agresiunea umană, câinii de tip pitbull în mod inerent mai multă agresiune câine. Potrivit mușcăturii câinilor, 19% din mușcăturile de câini în 2019 au implicat un animal de companie de familie care să-și omoare proprietarul. Pitbulls aveau răspundere pentru 56% din aceste atacuri fatale.

Sunt trei motive principale pentru care un câine ar putea dăuna proprietarului său. În cazul agresiunii de frică, un câine anxios sau maltratat poate deveni defensiv în fața unei amenințări percepute. Câinii care arată că agresiunea de frică vor arăta adesea semne care corespund scară de agresiune înainte de a răni o persoană. Câinele dvs. ar putea să-și arate și agresiunea de frică dacă sunt în durere sau disconfort și au fost împinși în ceva pe care nu doresc să-l facă. În mai multe cazuri extreme, câinele dvs. ar putea deveni agresiv dacă suferă de boală de ficat sau rabies. Agresiunea alimentară este un alt motiv comun pentru mușcături. În cele din urmă, probabil cele mai periculoase cauze sunt agresive redirecționate. Această formă de agresiune are loc atunci când un câine este trezit sau deja afișează agresiune față de altceva, dar o persoană interferează.

Pitbulls devin agresivi cu vârsta?

În timp ce comportamentul unui câine se schimbă cu vârsta, Pitbulls nu devin mai agresivi față de oameni în timp ce cresc. Cu toate acestea, în conformitate cu Salvați fiecare câine, Pitbulls încep de obicei să arate agresiunea câinelui între 8 luni și 2 ani. Între vârsta de 8 luni la 2 ani, câinele dvs. este în stadiul lor adolescent.

Cu schimbările hormonale ale adolescenței, unii câini încep să arate mai multă agresiune de câine la câini, un comportament teritorial și răspunsuri selective la formare. Ca și în cazul oricărei rase, Nerespectarea formării în acest timp poate duce la probleme comportamentale de lungă durată. Din păcate, la aceste veacuri că câinii se termină cel mai adesea în adăposturi, deoarece mulți proprietari se află în stare sau nu dorește să facă față unui comportament nedrept și provocator.

De ce mi-a atacat Pitbull?

Există mai multe motive pentru care câinele dvs. ar putea să vă rănească fizic. Acestea variază de la agresiunea alimentară la o boală gravă subiacentă. Dacă câinele dvs. devine brusc agresiv față de dvs., este important ca tu Căutați ajutorul unui profesionist. A Baieliști veterinari calificați va trebui să identifice cauza fundamentală a acestui comportament. Doar asigurați-vă că faceți mai întâi temele și alegeți un comportament de renume care este certificat de bord.

Când întrebați de ce Pitbulls au o reputație proastă, există mai multe lucruri de luat în considerare. Acestea includ originea lui Pitbull, supra-reproducere și agresivitatea între câini. Câinii de tip Pitbull au fost inițial luptători, dar modernul nostru-câinii de zi ar prefera mult să fie însoțitori.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce pitbulls au o reputație proastă?