Unele orașe doresc să treacă ordonanțele "pre-mușcături"

Unele orașe doresc să treacă

Probabil ați auzit despre legislația specifică a rasei (BSL) înainte. BSL este un termen utilizat pentru legile care interzice anumite rase de câine sau au loc restricții asupra proprietarilor care aleg să adopte aceste rase. Cele mai multe state au ras legile specifice și multe orașe și orașe. Acum, un oraș Ohio încearcă să ia BSL la un nivel complet nou, enormând o ordonanță de câini "pre-mușcătoare".

Nu voi spune că sunt de acord sau nu sunt de acord cu reglementările specifice de reproducere, ci o ordonanță pre-mușcătură? Nu este la fel de nebun ca și cum sună. Un consilier din Consiliul Local al Lacului Avon a făcut referire la măsura ca fiind "cel mai cuprinzător și mai amănunțit animal-Legislația câinilor În statul Ohio."După luni de dezbateri, Consiliul a aprobat legislația în această săptămână.

LEGATE DE: Cum să se ocupe de agresiunea câinelui fără coliere de antrenament

Unele orașe doresc să treacă

Discuția a început după două atacuri canine care au lăsat doi câini mici morți și un proprietar de câine de 81 de ani rănit. Au fost făcute multe cercetări, iar Consiliul a trecut acum două acte legislative care sunt destinate să împiedice atacurile câinilor și să se ocupe de câini care au fost considerați periculoși în cazul în care un atac are loc.

Una dintre ordonanțe a devenit cunoscută sub numele de legislație "pre-muscată" și va da ofițerilor pe poliția din Lacul Avon forțează autoritatea de a defini potențial Câinii agresivi înainte de un atac sau muscatura de câine are loc. Consilierul Dave Kos a explicat noua legislație în termenii lui Layman:

"Un rezident care simte un câine este o potențială amenințare sau arată un comportament agresiv poate contacta poliția, care va expedia un ofițer de control al animalelor la scenă."

Pentru a face ca lucrurile să fie echitabile pentru proprietarii de câini, precum și pentru cei care înregistrează reclamații, oricine depune o plângere este obligat să-l documenteze în mod oficial și să îl semneze. Kos declară că Consiliul nu a vrut să accepte plângeri anonime, deoarece poate fi o pantă alunecoasă și există siguri că sunt mai false plângeri date dacă cineva poate lăsa unul anonim.

El spune că cineva care documentează o plângere trebuie să fie de acord să apară într-o audiere, dacă se încheie că este necesar. Kos spune că Consiliul a făcut cele mai bune rezultate pentru a oferi orientări care ar face ca plângerile să fie adevărate și mai precise posibil. Ofițerii de control al animalelor vor putea să ia în considerare incidentele anterioare, modul în care câinele este ridicat și orice fotografii sau videoclipuri care arată comportament agresiv pentru a le ajuta să determine dacă câinele este o neplăcere.

Pe de altă parte, ofițerii pot decide, de asemenea, că câinele nu are nici o amenințare. De fapt, cred că este o idee bună. Nu este părtinitor împotriva unei rase în special. Măsura permite pur și simplu oricărui cetățean în cauză să raporteze un câine că ei cred că este periculos. Nu este ceea ce facem cu oamenii pe care credem ca fiind periculoși?

Unele orașe doresc să treacă

A doua piesă a acestei legislații va plasa cerințe stricte asupra proprietarilor de câini care au atacat anterior o persoană sau un alt animal. Aceste cerințe includ:

  • A leșie ne-retractabilă pentru câine
  • Un vesta galbenă de neon și un guler care trebuie purtat ori de câte ori câinele îi părăsește proprietatea proprietarilor
  • Câinele trebuie plasat în interiorul unui gard securizat, autocuning, care este de cel puțin 6 metri înălțime sau un stilou închis în orice moment
  • Semnele trebuie postate pentru a informa pe cineva care intră în proprietate

LEGATE DE: Abuz de câine: vă permite să rezolvăm acest lucru, un câine la un moment dat

Aceste regulamente oferă, de asemenea, poliției autoritatea de a elimina un câine din îngrijirea proprietarului său, până la eliberarea sa prin ordinul instanței municipale. Kos spune că, într-un efort de a fi la fel de echitabil pentru proprietarul de animale de companie, cât se poate de asemenea o nouă lege dispoziții care vor elimina denumirea "neplăcută" în cazul în care proprietarii respectă dispozițiile Ordonanței, care ar necesita o anumită perioadă de timp pentru a trece Fără incidente recurente și trecerea unei clase de ascultare.

Îmi place faptul că această ordonanță oferă stimulente proprietarilor care sunt dispuși să ia măsuri corective. Câinii pot ataca în orice moment din orice motiv și nu este întotdeauna pentru că sunt predispuși genetic să fie agresivi. Accidentele se întâmplă și deoarece câinii sunt foarte imprevizibili, șansele unui accident care se întâmplă cu o canină sunt mai frecvente. Oferind proprietarilor de câini șansa de a corecta orice problemă fără a-și pierde animalul este o mare alternativă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Unele orașe doresc să treacă ordonanțele "pre-mușcături"