Cum să-ți antrenezi pitbull

Cum să-ți antrenezi Pitbull

Pit tauri pot fi cele mai uimitoare și incredibil de cuddly animale de companie. Cu toate acestea, o mulțime de oameni timizi departe de a adopta un taur de pit datorită Press rău pe care îl primesc. Adevărul este că taurii de pit sunt într-adevăr copii mari, și dacă știți cum să vă antrenați pitbull, comportamentul lor va depinde întotdeauna de proprietar. Adică, uită-te la asta Giant blând 175 lbs!

Un sfat foarte important pentru a începe cu este dacă adoptați un taur mai vechi (e.G. de la un adăpost), este absolut vital pentru a cunoaște istoria și ce tip de mediu vine acest câine. În timp ce ilegale, luptele subterane de câine încă mai are loc și nu știți niciodată tipul de instruire proprietarul anterior folosit pe câine.

Dacă vă gândiți să obțineți un puppy Pit Bull, nu este niciodată o idee proastă de a cerceta rasa lui Pooch înainte de a aduce noul dvs. membru al familiei. Ar trebui să fiți conștienți de orice comportament trăsături de rasă, cât de bine fac cu copiii, orice preocupări medicale și trăsături de personalitate.

Cum să-ți antrenezi Pitbull

O mulțime de oameni încă nu știu că Bull & # 8221; este o categorie sau un tip de câine. Cinci rase de câine cele mai frecvente considerate a fi tauri de groapă sunt:

  • American Staffordshire Terrier
  • Staffordshire Bull Terrier
  • American Pit Bull Terrier
  • Terrier de taur
  • American Bulldog

Ultimele două - Bullder Terrier și American Bulldog - nu sunt reali & # 8221; Pit tauri și sunt adesea omise din lista câinilor de taur. Istoria acestor cinci rase se întoarce în a fi crescută pentru lupte, vânătoare și de a lucra câini în tot felul de zone.

Astăzi, taurii Pit sunt însoțitori foarte loiali pentru oameni. La fel ca orice alt câine, ei se vor comporta frumos și se vor comporta rău, în funcție de pregătirea lor și de capacitatea proprietarului de a-și controla câinii. Dar părtinirea publicului față de natura istorică agresivă a acestui tip de câine poate răsuci de multe ori realitatea în presă sau altfel. Cu toate acestea, dacă ați decis să adoptați această rasă de câine, aici sunt câteva sfaturi despre cum să vă antrenați pitbull.

Cum să-ți antrenezi Pitbull și unde să începi?

Proces de instruire de a instrui câinele dvs. de taur de mână începe de obicei în același mod Ca și în cazul altor canini, dar există câteva părți pe care ar trebui să o acordă atenție atunci când luați în considerare cum să vă antrenați pitbull și să deveniți un câine ascultător și prietenos.

Concentrați o mulțime asupra socializării

Cum să-ți antrenezi Pitbull

Pentru cei care au adoptat deja un Pit Bull recent sau au avut unul pentru o vreme și caută modalități despre cum să-ți antrenezi câinele Pitbull și au început deja cu elementele de bază ale antrenamentului, aici un alt pro-sfat: Începeți să îl socializați mai devreme.

Cu cât câinele dvs. mai devreme interacționează cu oamenii și cu alte animale de companie, cu atât mai confortabil va fi. Este bine ca ei să fie în jurul valorii de o varietate de oameni diferiți și de situații diferite cât de des posibil, Atâta timp cât știți că vă puteți ocupa de câine.

LEGATE DE: Sfaturi importante despre cum să ai grijă de un câine

De obicei, fiecare contact este o ocazie bună de antrenament de a vă învăța taurul de pit cum să se angajeze cu ceilalți. Când aveți câinele dvs. interacționează cu străinii și animalele de companie, asigurați-vă că nu permiteți lupte sau jocuri dur. Chiar dacă sunt încă pui, Acest lucru poate semnala comportamentul agresiv și este mai bine să eliminați orice ostilitate potențială.

Bullii de pit sunt adesea câini oarecum leneși care sunt, de asemenea, blând. Se adaptează bine la împrejurimile lor și se fac foarte bine în locațiile urbane, atâta timp cât primesc o mulțime de exerciții fizice. Ele sunt extrem de afectuoase și iubitoare. Ei acționează ca niște copii mari și cred că sunt câinele dvs. de poală, mai degrabă decât un protector pe lanț. La fel ca orice alt pooch, Pit Bulls doresc atenția omului.

Cum să-ți antrenezi Pitbull
Bullii de pit sunt adesea câini oarecum leneși care sunt, de asemenea, blând. / Fotografie: Sparky

Ca și în cazul oricărui câine, fiți întotdeauna precauți

Pit tauri sunt, de asemenea, animale, La fel ca orice alt câine de companie domesticit pe care l-ați fi ales să îl adoptați. Piturile de tauri sunt, de obicei, puternice, ceea ce este ceva ce fiecare proprietar de taur pit are întotdeauna să păstreze în spatele minții lor.

Când vine vorba de introducerea străinilor la taurul tău, este cel mai bine pentru a fi în termenii câinelui. Dacă un străin (la câine) este primit în casa dvs. și taurul tău pit nu cunoaște persoana, o persoană ignoră animalul tău. Ei nu ar trebui să facă contact vizual, să încerce să se apropie sau să atingă câinele în orice fel. Odată ce câinele dvs. se simte mai sigur, el se va apropia de persoana, sniffing-ul și explorarea, dacă le lași. Numai atunci străinul poate atinge, anima și recunoaște câinele.

În afara acestor două observații importante - cea mai mare parte este atribuită forței de tauri groază, mai degrabă decât orice altceva - dacă doriți să știți cum să vă antrenați Pitbull, pur și simplu respectați procedura standard de formare a câinilor.

Accentuați și # 8220; blând & # 8221; Instruirea taurii tale

Cum să-ți antrenezi Pitbull

Numărul unu în formarea unui taur pit este o armare pozitivă - Este întotdeauna cel mai bun mod de a merge. Pitul tău este un cursant foarte dornic și fericit să te mulțumească. Folosirea tratează și o mulțime de laudă este o modalitate excelentă de a aplica formarea.

Învățând taurul tău tânăr să renunțe la Puppy Toys fără a arăta agresiunea este importantă. Folosirea jucăriilor, cum ar fi funia de remorcare, le puteți învăța cum să jucați frumos și cum să lăsați să mergeți cu respect. Nu încercați niciodată să trageți o jucărie din gura câinelui vostru. În schimb, încercați să-l învățați comenzi ca "Lăsați" sau "comerț" în a-l elibera să elibereze jucăria pentru un tratament este o modalitate foarte bună de a învăța un taur tânăr să fie blând.

Din păcate, taurii de pit au fost crescuți pentru a lupta cu câini, astfel încât acestea nu pot fi atât de tolerante față de alți câini, indiferent de formare. Cu acea fi spus, fiecare câine de taur pit va avea propria lor personalitate.

Introducerea taurului dvs. Pit la alți câini

Cum să-ți antrenezi Pitbull

Unele tauri de pit se fac foarte bine într-o gospodărie, printre alte animale, în timp ce alții nu-i plac în jurul altor câini. Este o trăsătură comună de rase de tauri de pit, dar nu ia acest lucru ca un semn că taurul tău nu va fi bun în jurul oamenilor.

Cea mai grea parte la deținerea unui taur de pitură îi va iubi pe fiecare alt câine din vecinătate, Dar acesta este prețul pe care trebuie să-l plătiți. Când vă întâlniți cu alt câine cu groapa, rămâneți întotdeauna aproape, păstrându-vă câinele pe o leșie, deoarece se simte confortabil în jurul celorlalte animale care sunt străini pentru el. Nu presupuneți niciodată că câinele dvs. va fi prietenos, chiar dacă 99% din momentul în care de obicei este.

LEGATE DE: Cele mai bune cărți pe care fiecare proprietar de câini trebuie să le citească

Chiar dacă câinele dvs. arată agresiune față de alți canini, este absolut responsabilitatea dvs. de a le învăța cum să se comporte în aceste situații. Adevărul este că taurii de pit pot fi agresivi, dar proprietarii pot și trebuie să-i învețe ca să nu fie (sau mai degrabă să-și susțină agresiunea).

Când învățați cum să vă antrenați Pitbull, începeți să practicați cele mai importante comenzi ca & # 8220; Sit & # 8221; și șederea; & # 8221; Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați animalul de a deveni prea agitat.

niste Formatori de câini certificați Sugerați-vă că prin faptul că vă concentrați pe Pit Bull pe tine în loc de celălalt câine, vă puteți ajuta să reduceți distragerile și să le calmezi. Oferindu-ți un tratat atunci când observă un alt câine sau animal, dar lasă-o singură și se concentrează pe tine va consolida acest comportament.

Cum să-ți antrenezi Pitbull cu profesioniști

Cum să-ți antrenezi Pitbull

Dacă după trecerea prin instruire, fido continuă să arate ostilitate, poate fi necesar să o înscrieți într-o Școala de formare a ascultării cu un antrenor profesionist care să ajute la eliminarea acelui comportament. Ei vor obține o mulțime de exerciții fizice și de formare directă.

Această rasă necesită cel puțin două ore de exerciții pe zi. Păstrarea lor activă vor ajuta la reducerea unei agresiuni, motiv pentru care orice tip de clasă este mare în plus față de ceea ce voi doi faceți împreună la domiciliu. Luând taurul dvs. de pit pe lungi pe plimbări sau joguri ajută la formarea lor să se comporte pe o lesă și cu distragerile.

LEGATE DE: Cele mai bune banda de alergare pentru a-ți exercita animalul de companie acasă

Având, de asemenea, taurul dvs. Pit prin antrenament de agilitate poate fi foarte benefică în formarea lor. Ca o rasă, taurii de pit sunt extrem de agili și cu determinarea lor puternică, vor prospera în acel tip de antrenament. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la reducerea agresiunii, reducerea hiperactivității și provocarea minții câinelui. Dog Sports în general este o altă opțiune excelentă de a vă arăta talentul lui Fido și în cazul în care taurii de pit poate excela.

Pro-vârf: În mod similar cu modul în care ați trata orice alt câine, în timpul perioadei de instruire a carii (și ori de câte ori este posibil), respectați întotdeauna limbajul corpului câinelui. Dacă taurul tău pitic este înfundat, mârâind sau pare să fie agitat, este mai bine să evaluezi rapid situația și să vezi ce poți face pentru ao schimba. Dacă această atitudine nu dispare, trebuie abordată cu un profesionist.

Câteva sfaturi despre instruirea taurului tău

Cum să-ți antrenezi Pitbull

Pit taurii prosperă atunci când au un loc privat pentru a merge când se copleșesc. Folosind Crăciun de câine sau oferind pooch-ul cu propriul pat sau Casa de câine este o modalitate excelentă de a le oferi acea ocazie, dar nu folosiți niciodată cutia de câine ca pedeapsă. O cutie este întotdeauna casa câinelui tău.

Ca și în cazul oricărui câine, respectați alți proprietari de animale și câini când sunt afară și despre. Există o stigmă care vine cu rasa de taur Pit, și puteți întâlni critici pentru a deține un taur de pit. Dacă cineva este nervos în jurul animalului dvs. de companie, țineți-vă pooch-ul pe o leșie și urmăriți-le îndeaproape. Chiar dacă puii dvs. poate fi cel mai dulce, un taur de pit va fi întotdeauna cel care primește vina dacă se întâmplă ceva.

În cele din urmă, dacă îl rupi, Pit tauri sunt tovarăși cu adevărat excelenți. Ele sunt foarte loiale și iubitoare pentru familia lor. Când vă gândiți la adoptarea unui taur Pit, este important să luați în considerare aceste cerințe, argumente pro și contra; Va trebui să le oferiți un mediu structurat și stabil. Dacă dați taurul tău o mulțime de atenție, afecțiune, exercițiu, formare pozitivă și au o înțelegere a sentimentelor câinelui tău, pooch-ul tău va fi un plus minunat pentru familia ta.

Pentru a înfășura lucrurile, permiteți-mi să vă părăsesc cu acest videoclip de antrenament Great Great:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi pitbull