Ce este un taur de pit?

Un taur Pit zâmbește pentru cameră

Termenul "Pit Bull" este adesea folosit ca termen de pătură pentru câinii care seamănă cu American Pit Bull Terrier sau American Staffordshire Terrier.

Oficial, nu există un astfel de lucru ca un taur de pit, deși poate fi folosit informal ca o porecla pentru terrierul american Pit Bull Terrier. Din păcate, termenul "Pit Bull" a devenit asociat cu luptele cu câine și comportamentul agresiv de-a lungul anilor. De multe ori, acest prejudecată cade pe întreaga categorie de câini adesea denumită "rase bully."Următorii câini sunt considerați rase bully:

Toate rasele de mai sus sunt rude îndepărtate. Strămoșii lor sunt buldogii de lungă, de mult timp, care au fost folosiți în luptele de câine și bătăi de taur. De-a lungul timpului, fiecare rasă a fost dezvoltată diferit. Din păcate, unele inele de lupte de câine ilegale sunt încă în funcțiune. Câinii obișnuiți să lupte sunt adesea variații ale terrierului american Pit Bull sau al terrierului american Staffordshire. Acest lucru este probabil pentru că posedă puterea și curajul vechilor buldogi de luptă, împreună cu tenacitatea și agilitatea teritorilor.

Sunt tauri periculoase periculoase?

Când întrebați dacă câinii de tip Pit Bull sunt periculoși, trebuie mai întâi să vă amintiți asta orice rasa de câine poate fi periculoasă. A întelege Ce poate face un câine agresiv, Luați în considerare următorii factori:

  • Un câine care a fost crescut în mod deliberat dintr-o linie de câini agresivi este mai probabil să aibă tendințe naturale agresive.
  • Un câine care nu este niciodată socializat în mod corespunzător este mai probabil să fie agresiv.
  • Un câine permis să se rostogolească liber sau la stânga în sus și singur este, de asemenea, mai probabil să dezvolte agresiune.
  • Câini de sex masculin intact sunt din punct de vedere statistic mai probabil să arate agresiune față de alți câini.

Din păcate, câinii de tip Pit Bull sunt uneori preferați de persoanele iresponsabile care doresc să le folosească pentru profit (lupte ilegale), ca câini de gardă sau chiar să "îmbogăți" propriile lor imagini. Mulți au fost crescuți pentru agresiune și vor continua să fie crescuți în acest fel. Adesea, câinii nu sunt sterilați / spart și pot fi lăsați întăriți sau lăsați să se rostogolească liber. Este furtuna perfectă pentru crearea câinilor mai agresivi. Din păcate, este un ciclu greu de rupt.

Ar trebui să fie interzise taurii de pit?

Cei mai susținători ai lui Rasa legislației specifice (BSL) Sper să vedem toate rasele de tip Pit Bull Banned. Ei cred că toți câinii de la Pit-Bull reprezintă un risc.

Oponenții BSL simt că interzicerea raselor nu va corecta problema. În schimb, oamenii răi vor găsi în continuare o modalitate de a obține câinii sau vor trece pur și simplu la o nouă rasă / tip de câine. Ei simt că soluția constă în urmărirea penală a proprietarilor răi, precum și educarea publicului.

Este important să știți că majoritatea câinilor de tip taur proprietari responsabili nu sunt câini periculoși. De fapt, mulți sunt tovarăși afectuosi și pot fi chiar Câini de familie buni. Cu toate acestea, dacă alegeți să adoptați un câine cu o istorie necunoscută (fie că este un tip de taur pit sau nu), câinele ar trebui să aibă testarea temperamentului făcut mai întâi.

Câinii periculoși vin în toate formele, dimensiunile și rasele. Există câini de tip cartofi periculos, dar există, de asemenea, retrievere labrador periculoase, podele, etc. Dacă întâmpinați un câine necunoscut, trebuie să vă purtați întotdeauna prudență Împiedicați mușcăturile câinilor, Indiferent de rasă.

Uita-te acum: 12 rase de câine gigant și ceea ce le face special

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este un taur de pit?