8 Sfaturi despre cum să se ocupe de păzirea resurselor la câini

Care se ocupă de paza resurselor la câini

Paza resurselor la câiniPaza resurselor la câini este termenul folosit atunci când un câine prezintă comportamente, cum ar fi mârâul sau sfărâmă pentru a convinge oamenii sau alte animale pentru a rămâne departe de o resursă pe care câinele are. Acest lucru poate fi hrană pentru câini, jucării, oase sau tratamente - ceva special pe care câinele are și nu dorește ca nimeni să ia. Unii proprietari de animale de companie creează acest comportament până la instinctele naturale ale unui câine, dar adevărul este acela Paza resurselor este un comportament foarte periculos care trebuie corectat.

Este un comportament natural la câini, deoarece ei au evoluat de la alimentatoare oportuniste. Acest lucru înseamnă doar că câinii sălbatici tind să mănânce ori de câte ori apare ocazia, pentru că niciodată nu știu unde poate veni următoarea masă. Câinii domesticiți încă alimente (și alte lucruri pe care le consideră speciale) ca o resursă pe care trebuie să o protejeze.

De obicei, cu o pregătire și o expunere adecvată ca un catelus, un câine va învăța că paza resurselor nu este un comportament acceptabil. În unele cazuri, câinele nu poate învăța acest lucru ca un cățeluș sau dorința de a proteja resursele poate fi mai puternică decât media. Acest lucru poate duce la o situație foarte periculoasă și ar trebui să abordezi acest lucru Problema comportamentului cu un profesionist pentru a vă asigura siguranța.

Cum să se ocupe de păzirea resurselor la câini

Paza resurselor la câini

Paza resurselor este una dintre principalele cauze ale agresiunii caninei spre oameni. Paza resurselor este, de asemenea, unul dintre cele mai frecvente motive pe care câinii mușcă copiii. Câinele dvs. trebuie să înțeleagă că trebuie să fie dispus să renunțe la oricare dintre posesiunile sale unui om, chiar dacă este un om foarte mic.

Aici sunt opt ​​sfaturi cele mai bune despre cum să se ocupe de paza resurselor la câini de la unele dintre cele mai renumite și respectate site-uri de câini de pe Internet.

1. YourdogsFriend.Org

Trebuie să înțelegeți exact ce păzire a resurselor la câini este și cum arată. Prietenul câinelui tău a publicat acest lucru postare pe blog explicând comportamentul și de ce este atât de periculos. Postul explică faptul că câțiva câini protejează numai elementele pe care le au în posesia lor, în timp ce alți câini vor proteja resursele în vecinătatea lor generală.

  • Unii câini se protejează numai ceea ce dețineau de fapt (de exemplu o jucărie sau oase) sau când mănâncă. Alți câini de găzduire a câinilor sau tratează în vecinătatea lor generală, chiar și atunci când nu par a fi interesați de ei. Câțiva câini de protecție a câinilor, ca și canapeaua sau patul.

2. ASPCA.Org

Paza alimentare este cu siguranta cel mai comun tip de paza a resurselor. Pentru a afla mai multe despre acest comportament specific, puteți citi acest lucru Articolul extins de la ASPCA. Pentru că sunteți sigur ce element câinele va fi agresiv în timp ce protejează, este mai ușor să controlați paza alimentelor decât paza generală a resurselor.

Este încă un comportament care ar trebui corectat, iar ASPCA oferă câteva sfaturi și trucuri pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, ei explică, de asemenea, că în anumite situații este mai ușor să găsești o modalitate de a face față problemei care păstrează toată lumea, mai ales dacă aveți un câine mai în vârstă care exprimă acest comportament de mulți ani.

  • În multe cazuri, paza alimentelor nu trebuie tratată. O mulțime de părinți de companie cu câini de păzire alimentară au pur și simplu măsuri de precauție rezonabile pentru a asigura siguranța tuturor. Ei își lasă singuri câinii în timp ce mănâncă sau ar putea chiar să-și hrănească câinii într-o cameră separată, într-o cutie sau în spatele unei bariere.

3. Salvarea labedă.Org

Sarah Wilson a scris Acest blog post pentru salvarea labedă.Org care explică modul de prevenire sau oprire a păzitorului de resurse utilizând o tehnică dezvoltată de antrenorul câinilor Pat Miller. Bineînțeles, învățând un catel că paza resurselor este un comportament inacceptabil ar fi mult mai ușor decât încercarea de a corecta comportamentul la un câine adult. Oricum, luând timpul pentru a lucra cu animalul dvs. de companie este singura modalitate de a vă menține și familia în siguranță.

  • Pentru a preveni dezvoltarea păzită a resurselor, învățați câinele dvs. să tolereze prezența oamenilor și a altor animale în jurul vasului alimentar, jucării, pat și alte lucruri pe care le-ar putea considera că are o valoare ridicată. Învățați câinele dvs. să comercializeze lucruri bune pentru lucruri mai bune, apoi să-i dați lucrurile originale bune înapoi. Vrei ca el să răspundă pozitiv la abordarea ta. Pentru câinii care prezintă deja paza, modifică comportamentul cu programul lui Miller 10. Timpul merită.

4. RSPCAVIC.Org

 RSPCA din Victoria explică importanța interacționării cu câinele dvs. în timp ce mănâncă Acest articol. Mulți proprietari de animale de companie nu-și dau seama că de obicei au pus doar hrana câinelui în jos și apoi pleacă. Câinele mănâncă întotdeauna singur, și astfel nu-i place să aibă oameni în jurul lui când își are cina.

  •  Când ne hrănim câinele de la un castron, de obicei plasăm mâncarea în jos și apoi plecați. Uneori, singura interacțiune pe care o avem cu câinele nostru când mănâncă este să luăm ceva de dorit din ea! Un câine care mănâncă în mod consecvent este mai probabil să respingă intruziunile la mesele sale la o dată ulterioară.

5. HomeWardBoundGoldens.Org

Dacă adoptați un cățeluș, este crucial să-l învățați că nu are nici un motiv să păzească orice resurse. Acest articol din Acasă legată de retriever de aur de aur explică câteva modalități excelente de a lucra cu puii pentru a preveni aspectele legate de paza resurselor.

Câinele dvs. trebuie să afle că este de așteptat ca el să se întoarcă oricare dintre posesiunile sale în orice moment. Pentru ca el să-l antreneze să facă acest lucru, pur și simplu trebuie să-l înveți să-l dai lui & # 8221; Ori de câte ori are ceva în gură.

  • Învățați-l "ia apoi da.& # 8221; Practica & # 8220; out & # 8221; cu puiul tău: urcați când mestecă o jucărie și spune, și # 8221;, și ia jucăria și apoi laudă-l pentru strălucirea lui. Dați-i imediat un tratament. Întoarceți jucăria și plecați. Câteva săptămâni de la aceasta o dată sau de două ori pe zi și câinele tău va dori să vii și să-și ia jucăriile.

6. Peninulahumanesocietate.Org

La fel de Acest articol din Peninsula Humane Society & Spca Statele:

  • Mergi încet. De prea multe ori, proprietarii se grăbesc acest proces. Este important să rețineți că de fiecare dată când câinele mărește, vă întoarceți progresul și trebuie să faceți câțiva pași înapoi

7. Njsheltierescue.Org

Joan Orr și Teresa Lewin sunt co-fondatori ai Doggone Sign, O organizație non-profit pentru educația de prevenire a mușcăturii pentru câini și sprijinul victimelor. Ei au scris Acest articol pentru Asociația canadiană a Buletinului profesional de câini de companie PET.  Are câteva sfaturi foarte utile pentru a ajuta la lucrul cu copiii dvs. pentru a vă antrena câinele că paza resurselor este inadecvată.

Adesea, adulții sunt cei care antrenează câinele, așa că câinele învață că trebuie doar să asculte adulții. Câinele poate acționa complet diferit în jurul unui copil. În cazul păzitorului resurselor, doriți ca câinele dvs. să înțeleagă că este un comportament inacceptabil, indiferent de cine o face.

  • O altă lecție importantă pe care o puteți învăța este schimbul. Instruiți-i pe elevi să obțină două oase identice sau kong-uri și să le folosească cu bunătăți și să-i dea unul pentru catelus. Ei pot apoi să ia celălalt os sau kong și să-i facă pe catelus interesat de cel de-al doilea și să ia primul departe. Puppy-ul va primi în curând ideea că oamenii care iau lucrurile departe este un lucru bun. 

8. Clevelandapl.Org

Liga de protecție a animalelor Cleveland împărtășește, de asemenea, un mare Plan de instruire pe 7 pași Pentru a preda un câine că paza resurselor nu este un comportament acceptabil. Planul este conceput special pentru protecția alimentelor, dar ați putea să o ajustați pentru a satisface nevoile oricărei păzgări de resurse la câini.

  • Dacă credeți că câinele dvs. este în pericol pentru mușcături, obțineți ajutorul unui profesionist de comportament. Poate fi periculos să lucrați cu un câine care gardizează alimente, iar siguranța este prima dvs. prioritate. Pentru a trata comportamentul de protecție a alimentelor, urmați planul de șapte pași de mai jos. Treceți la următorul pas atunci când câinele dvs. este capabil să se relaxeze pentru zece mese la rând.

Acum este rândul tău!

Au alte resurse pentru a partaja, sau sfaturi și sfaturi pentru proprietarii de câini? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și discutăm!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi despre cum să se ocupe de păzirea resurselor la câini