Staffordshire bull terrier profil

Staffordshire Bull Terrier, De asemenea, cunoscut ca un personal, este 82nd Cel mai popular câine din Statele Unite și 5a Cel mai popular câine din Regatul Unit. Acest câine iubitor a primit un rap rău, deoarece este membru al familiei Pit Bull, dar în curând veți vedea că această carte nu ar trebui să fie judecată prin coperta sa.

Staffordshire Bull Terrier ProfilEste adevărat că acești câini au fost crescuți să se lupte cu câini, dar acele zile au dispărut de mult. Acum ei sunt cunoscuți pentru inteligența lor, dragostea familiei și capacitatea de a fi un mare animal de companie. Aspectul lor poate fi un pic intimidant, cu corpul lor puternic, muscular și privirea intensă, dar veți fi surprinși să aflați că sunt blânzi și afectuosi.

Fanii acestei rase iubesc personalul mediu construit și haina scurtă. Acești câini sunt energici și sunt un mare partener pentru plimbări zilnice, alergare sau drumeții. Staffordshire Bull Terriers sunt inteligenți, ceea ce le face ușor să se antreneze. Această rasă atletică este fericită să participe activități care sunt atât implicate mental și fizic. Nu veți dori să le lăsați nesupravegheați de mult, totuși.

Rasele inteligente ca acesta tind să se plictisească cu ușurință. Dacă este lăsată singură în afara, există o șansă bună că personalul dvs. va găsi ceva de a se distra. Acest lucru poate însemna urmărirea unei veverițe sau urmând un vecin la plimbarea lor zilnică. Dacă lăsați singuri înăuntru înainte de a fi instruiți în mod corespunzător, Terrierii de tauri Staffordshire Bull sunt cunoscuți ca fiind distructive.

Staffordshire Bull Terrier Profil

Staffordshire Bull Terrier Profil

Caracteristicile principale ale lui Staffordshire Bull Terriers

Acest câine de dimensiuni medii vrea doar să fie membru al familiei. Staffies sunt foarte devotați și loiali familiei lor deasupra tuturor celorlalte lucruri. Dacă acest câine simte pericolul, el va păzi familia prin orice mijloace pe care le consideră necesare.

Staffordshire Bull Terriers sunt plini de energie și pot ține pasul cu tine toată ziua. După ce au făcut joc, se vor bucura Relaxați-vă cu dvs. pe canapea vizionând un film. Acești câini doresc doar să fie oriunde ai face tot ce faci.

Când vă antrenezi sau jucați, veți descoperi că acești câini sunt plini de energie și doresc doar să joace. Ele pot fi puțin încăpățânate și doresc lucrurile lor, dar cu o mână blândă, dar fermă, le puteți învăța repede cablurile. Odată ce știu linia, vor fi jucători mari pentru tine și pentru copii. Ele pot fi foarte blânde, chiar și atunci când sunt greu.

Dimensiunea Terrierilor de tauri Staffordshire

Terrii Staffordshire Bull sunt câini de dimensiuni medii. În medie, acestea vor varia de la 14-16 inci înălțime la umăr. Acest câine compact împachetează o mulțime de mușchi în forma lor mică. Ei sunt capabili să reziste la jocul copiilor mici și să se bucure de un joc bun și dur cu proprietarii lor. Staffies poate cântări între 24-38 de lire sterline. Ca cele mai multe rase, femelele sunt de obicei mai mici decât omologii lor de sex masculin.

LIFEPAN OF STAFFORDSHIRE BULL TERRIATOR

Multe lucruri pot afecta cât timp este însoțitorul dvs. cu dvs., inclusiv cât de bine este exercitat, cât de mult mănâncă și chiar genetica lui. Majoritatea terrierilor de la Staffordshire va trăi până la vârsta de 12-14 ani. Păstrarea câinelui dvs. în formă optimă poate adăuga câțiva ani în viața lui și lăsându-i să devină obezi poate dura ani de pe ea. Cu cât este mai puțin tulpina pe care o are animalul tău pe corpul său, cu atât mai fericit și mai sănătos va fi.

Caracteristicile fizice ale lui Staffordshire Bull Terriers

Terrierul de la Staffordshire Bull are o mulțime de caracteristici similare altor terrieri de tauri. Deși există unele diferențe care pot fi observate. Una dintre cele mai distincte diferențe este forma urechilor lor. Staffies vin în 14 culori diferite, inclusiv negru, albastru, alb, fawn, brindle sau o combinație a acestora. Nu există marcaje care să le păstreze în afară de orice rasă.

Staffordshire Bull Terriers au cranii largi cu obraji foarte pronunțați. Au o scurtă față și un nas negru. Roz, cunoscut și ca un Dudley, nasul sunt considerate defecte în standarde. Ochii lor ar trebui să fie o culoare întunecată, deși pot reflecta culoarea straturii lor. Ei vor fi rotunzi și mijlocii și se fixează în cap, astfel încât să pară drept înainte.

Staffordshire Bull Terrier ProfilUrechile personalului sunt una dintre cele mai distincte caracteristici. Ei ar trebui să fie jumătate înțepați și nu prea mari. Urechile lor nu ar trebui să fie pe deplin ridicate și nici nu ar trebui să fie complet scoase. Această rasă trebuie să aibă un gât muscular pentru a-și ține capul mare. Gâtul lor sunt de obicei scurți și lărgiți la baza în care se atașează umerii lor.

LEGATE DE: Profilul de rasă Beagle

Au un corp muscular foarte compact. Coastele lor sunt destul de largi, iar capetele lor din spate sunt conduse la talie. Cozile lor sunt lungime medie și au o ușoară curl pentru ei, în mod obișnuit legată de un "mâner de pompă de modă veche."

Picioarele Staffordshire Bull Terrier sunt destul de largi, cu picioarele s-au întors puțin. Este acceptabil Prin standardele de a elimina ghearele de rouă. Terrierul de la Staffordshire Bull are un strat scurt elegant. Cu îngrijire regulată, haina lor va fi frumos, strălucitor și sănătos.

Aranjamente de viață pentru Staffordshire Bull Terriers

Staffordshire Bull Terriers sunt un câine de energie medie, dar atâta timp cât sunt bine exercitați, pot trăi în aproape orice mediu. Ei fac tovarăși mari când în oraș, atâta timp cât atunci când ieșiți pentru plimbările voastre, vă asigurați că câinele dvs. este pe o lesă.

Nu este sugerat și descurajat puternic să vă luați personalul oriunde în afara lesa sau la un parc de câine.

Când locuiți în suburbii, asigurați-vă că aveți câinele într-o grămadă în curte. Un gard electronic nu este suficient pentru un terrier Staffordshire Bull Terrier. Cu pragul lor ridicat la durere și instinctul lor de pradă, acești câini pot trece peste limită fără să se oprească la gardul electronic. Celălalt dezavantaj la aceste garduri este că nu împiedică alte animale să vină în curte și dacă este un alt câine, pisică sau un animal mic, personalul tău va merge după el.

Acești câini sunt minunați pentru oricine trăiește o viață moderată activă și va avea o mulțime de timp pentru a avea tovarășul lor de partea lor. Ele sunt, de asemenea, minunate pentru familiile tinere cu copii mici. Majoritatea terrierilor de la Staffordshire Bull sunt cel mai conținut când locuiesc pe cont propriu. Dacă doriți au alte animale în casa ta, Asigurați-vă că vă socializați catelul dvs. imediat când vine acasă. Acest lucru îl va ajuta să adopte aceste alte animale în pachetul său.

Staffordshire Bull Terriers sunt cu siguranță un câine de familie. Îi place să fie cu oamenii lor, în casă, pe o plimbare sau chiar și pentru o călătorie. Oriunde te duci, vor să fie chiar lângă tine. Ei nu sunt menite să rămână singuri pentru perioade lungi de timp, dacă sunt, nu fiți surprinși când veniți acasă la lucrurile de mestecat, ei s-au plictisit și trebuiau să se distreze.

Socializarea Târrierii Tarm Staffordshire Bull

Staffordshires iubesc oamenii. Ei au fost crescuți în urmă cu secole pentru a lupta împotriva altor animale, dar pentru a-și adora personalul. Aceste trăsături au continuat în terrii Staffordshire Bull pe care îl cunoaștem și îl iubesc acum. Staffordshire Bull Terrier va fi mare în jurul tuturor oamenilor, așa că nu fac câini de gardă mare.

Deși atitudinea lor iubitoare nu va merge întotdeauna spre alte animale. Dacă doriți ca Staffordshire Bull Terrier să fie social cu alte animale, asigurați-vă că îl aveți în jurul multor alte animale din momentul în care este un pui tânăr.

Staffordshire Bull Terrier Profil

Cele mai cunoscute fapte de buldog

Staffordshire Bull Terriers sunt bine cunoscuți pentru a găsi modalități de a se distra. Dacă nu sunt păstrate mental și stimulate fizic, ei vor face acest lucru pentru ei înșiși, ceea ce înseamnă, de obicei, că le veți găsi într-o mină de teren a unei curte care arată că tocmai a trecut printr-un câmp de luptă. Îi place să sapă, și nu se vor gândi de două ori pentru a vă rupe curtea din față.

Ei sunt, de asemenea, artiști de scăpare mică. Acești câini vor săpa o gaură sub gardul lor și vor scăpa în acest fel. Pentru a evita acest lucru, fie bazându-vă gardul în ciment, fie utilizați firul de pui la baza gardului pentru a le ajuta.

Staffordshire Bull Terriers sunt vărul mai mic pentru terrierul american Staffordshire.

Unul dintre principalele motive Ectandshire Bull Terriers, cum ar fi scăparea curții lor este de a urmări după animale mai mici, de obicei pisica de vecinătate. De-a lungul secolelor au fost crescuți pentru a urmări după o pradă mai mică. Acesta este motivul pentru care în epoca victoriană au fost folosiți ca rataturi. Cu corpurile lor compacte și mișcările agile, personalul sunt specimenul perfect pentru urmărirea acelor animale mai mici.

Staffordshire Bull Terriers sunt membri ai familiei Pit Bull. Ei au fost crescuți de la buldogi și teritoriul cu câteva secole în urmă. Ca atare, ei au o mușcătură foarte puternică și o maxilară inferioară. Ei au, de asemenea, o obsesie tenace cu urmarirea animalelor mai mici.

Acest lucru a făcut-o Cele mai multe rase de taur Pit au fost interzise în multe țări, orașe și municipalități. Înainte de a adopta sau a cumpăra Staffordshire Bull Terrier, asigurați-vă că ați verificat cu guvernul local cu privire la regulile în ceea ce privește personalul dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă protejați câinele de a fi confiscat inutil și distrus.

Există multe țări care au exclus Terrierul Staffordshire Bull din Banul Pit Bull. Unele dintre aceste țări includ Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă. Din păcate, Statele Unite nu au urmat costumul. Staffordshire Bull Terrier sunt incluși în toate interdicțiile de taur Pit care sunt înființate în U.S.

Articol conex: Cum să-ți antrenezi Pitbull

Staffordshire Bull Terrier ProfilDacă credeți că, doar pentru că terrierii Staffordshire Bull sunt membri ai familiei Pit Bull, ar fi un câine mare de gardă, ai fi greșit. Ei au fost crescuți să fie afectuos față de oameni, ceea ce înseamnă că este mai probabil să vrea să se joace cu un hoț decât să păzească bijuteriile. Cu toate acestea, vor spune când cineva intră în curte. Ei vor lătra ca abordări de intrus pentru a obține un pat.

Acești câini pot lucra ca un câine de protecție numai pentru că aspectul lor va sperie orice hoț ar fi. Fără a cunoaște câinele și temperamentul lor, acest hoț ar putea să nu creadă că merită riscul.

Staffordshire Bull Terrier istorie

Staffordshire Bull Terriers, Ca și verișorii lor, au un trecut sângeros. Ei au fost obișnuiți să se lupte reciproc, alți câini, șobolani și orice altceva pe care și altceva nu le-ar putea gândi să-i ridice. Rasa sa născut în Anglia la începutul anilor 1800, când buldogii și mastiffs, cunoscuți și sub numele de terrieri britanici, au fost crescuți împreună. Amestecul acestor rase a creat aceste mașini de luptă puternice și compacte, care au fost apoi cunoscute sub numele de Pit Bull Terrier.

În anii 1800, Terrierii de la Staffordshire Bull și-au adus mari début luptând în gropi. Bărbații de clasă muncitoare, în special minerii de cărbune, ar folosi acești câini împotriva celuilalt, de multe ori luptând la moarte. Când nu sunt înființate împotriva unui alt câine, ei ar fi așezați împotriva altor animale.

Cu fălcile lor puternice și corpul muscular, au fost o forță de a fi socotit. Multe dintre aceste lupte ar continua în secret, deoarece luptele de câine au fost în afara legii în 1835. În 1860, James Hinks încrucișate vechiul terrier Pit Bull (ceea ce este acum cunoscut sub numele de The Staffordshire Bull Terrier) și a creat Terrierul de taur englezesc All-White.

În 1935, Staffordshire Bull Terrier sa alăturat rândurilor câinilor recunoscuți de Clubul Kennel din Anglia. Ei au fost, de asemenea, implicați în primul lor spectacol de club în acest an. A avut loc la Heath Cradley din West Midlands. 60 de câini, bărbați și femei, au fost introduse în acest spectacol.

În 1939, Staffordshire Bull Terrier a câștigat primele sale premii în spectacolele Clubului Kennel. Atât bărbatul, cât și femeile au câștigat în acest an, câștigătorii au fost Lady Eve și Gentleman Jim. În 1974, rasa a fost inclusă în Clubul American Kennel.

Staffordshire Bull Terrier Profil

Staffordshire Bull Terrier de sănătate generală și afecțiuni comune

Staffordshire Bull Terriers sunt o rasă în general sănătoasă. Există foarte puține afecțiuni comune asociate cu această rasă, deși, ca și noi toți, există câteva probleme genetice pe care ar trebui să le cunoașteți.

Deși nu sunt normale, există câteva cazuri de personal PRA (atrofia retiniană progresivă) și cataractă juvenilă. Alte probleme cu ochii sunt distichiazis, care este atunci când genele sunt inversate și pot irita corneea. Acest lucru poate fi corectat cu intervenția chirurgicală dacă vă afectează cu adevărat câinele.

Surditatea inițială a debutului este cunoscută să se întâmple și cu terrierii Staffordshire Bull. Din păcate, nu există prea multe lucruri despre acest lucru. Problemele comune cu această rasă pot include, de asemenea, palatul cleft și un palat moale alungit. Acest lucru este detectat la naștere și dacă problemele sunt prea severe, majoritatea crescătorilor vor pune puiul în jos decât să le facă să sufere. Problemele cu palatul pot face greu ca câinele să poată respira, dar majoritatea acestor probleme pot fi corectate cu chirurgie.

Staffordshire Bull Terriers sunt cunoscute ca au mange demodectic. Dacă constatați că acest lucru este cazul, discutați cu medicul veterinar cu privire la opțiunile dvs. pentru ao corecta. Nutriția corectă, băile și periajul vor ajuta la menținerea stratului curat, strălucitor și sănătos.

Datorită formei corpului lor, este foarte posibil ca Staffordshire Bull Terrier să aibă displazie de șold sau cot. Cele mai multe dintre aceste probleme pot fi găsite în catelus, dar vor fi mai vizibile odată ce câinele dvs. devine aproximativ 2. Dacă adoptați un nou catelus, ar trebui să vă asigurați că crescătorul a fost testat pentru aceste probleme.

Staffordshire Bull Terrier Profil

Cum să mirezi un Terrier de taur de Staffordshire

Staffordshire Bull Terriers au un strat scurt, Dar ei încă vărsau. Pentru a-și păstra vărsarea, asigurați-vă că le periați o dată sau de două ori pe săptămână. Folosind un Instrumentul de perie de curry moale sau de vărsare ar trebui să fie suficientă Pentru această rasă. Amintiți-vă că în timpul schimbării anotimpurilor, câinele dvs. va vărsa mai des. Pentru a păstra părul de pe podea, mobilierul și hainele le perie de 2-3 ori pe săptămână.

Urechi

Urechile lor sunt foarte ușor de îngrijit. Verificați periodic pentru a vedea dacă există orice ceară care se acumulează în interior și, dacă da, ștergeți-o cu o cârpă caldă. Dacă găsiți că există o mulțime de spațiu de acumulare, puteți utiliza un tampon de bumbac. Nu intrați niciodată în canalul urechii. Acest lucru poate provoca probleme severe la auzul câinilor dvs.

Urechile lui Staffordshire Bull Terrier sunt pe jumătate droopate. Aceasta înseamnă că, în mod normal, aerul este capabil să intre în ureche pentru a le usca. Acest lucru va ajuta la cantitatea de ceară care se bazează, deoarece se va usca și va cădea. De asemenea, cantitatea de apă care va rămâne în ureche va fi minimă. Acesta va putea să se scurgă sau să se usuce.

Nails

Staffordshire Bull Terrier nu poate să-și poarte propriile unghii în jos cu doar exercițiul său. Asigurați-vă că ați clipit sau grind unghiile în mod regulat. Nu ar trebui să puteți auzi că unghiile Go Click, faceți clic pe, faceți clic pe ca câinele dvs. plimbă prin casă.

Recomandat citit: Dog Grooming provizii 101: Ghidul ultimului cumpărătorilor

Dacă unghiile lui devin prea lungi, acest lucru le poate face să se spargă sau să se rupă. Chiar mai rău le este prins pe ceva și să se despartă. Acest lucru va însemna o excursie la veterinar pentru a obține cusături cel puțin. Cea mai bună modalitate de a-ți folosi animalul de companie pentru a-ți tăia unghiile este începând când este un catelus. Dacă nu ați făcut acest lucru sau ați adoptat un personal adult, poate doriți să căutați ajutorul medicului veterinar sau al unui groomer profesionist.

Dinți

Staffordshire Bull Terrier ProfilÎngrijirea orală este foarte importantă pentru a ajuta câinele dvs. să-și păstreze toți dinții. Poti Puneți dinții în mod regulat și, de asemenea, utilizați produse de îngrijire pentru a menține placa în jos între peria. Lucrul departe de ciuma suplimentară și murdăria care se blochează pe dinți vor ajuta să le păstreze sănătoși.

Staffordshire Bull Terriers au fălci care sunt suficient de puternici pentru a putea rupe tot ce le dai. Îi place să mestece, așa că asigurați-vă că aveți o mulțime de lucruri în jurul că este capabil să lucreze. Jucăriile umplute vor fi distruse rapid, deci va trebui să cheltuiți puțini bani pe niște jucării de câine de înaltă calitate pentru chewers agresiv.

Obezitate

Obezitatea este o problemă foarte ușoară de a păstra în verificare, dar este și una din cele mai comune condiții de sănătate din canini. Asigurați-vă că câinele dvs. obține o cantitate adecvată de exerciții fizice și nu o cantitate excesivă de alimente se va asigura că rămâne la o greutate sănătoasă. Dacă personalul dvs. este prea greu pentru cadrul lor, poate provoca și mai multe probleme comune. Făcând greu pentru el să meargă și să se apropie.

Staffordshire Bull Terrier Profil

 Cum să antrenezi Târrierii Staffordshire Bull

Staffordshire Bull Terriers trebuie să înceapă formarea lor de la o vârstă foarte timpurie. De îndată ce aduceți câinele dvs. acasă ar trebui să-și înceapă pregătirea. Nu așteptați până când au împlinit 6 luni pentru a începe să lucreze cu câinele dvs. sau cel mai probabil va fi stabilit în căile sale și va fi mult mai greu să-l antrenezi.

Staffies poate deveni foarte încăpățânat și blocat în căile lor. Trebuie să vă asigurați că câinele dvs. știe cine este alfa al familiei și rapid. Acest lucru va face restul formării sale mai ușoare. Sunt sigur că veți găsi încă dungi de încăpățânare strălucește, deoarece această rasă se bucură de margini de testare.

Acesta nu este tipul de câine pentru proprietarii de câini fără experiență sau pentru prima dată.

Asigurați-vă că rămâneți răbdători și relaxați când lucrați cu Terrierul de la Staffordshire Bull Terrier. Energia pe care ați pus-o în formarea sa va trece în personalul dvs. Dacă sunteți stresat, câinele dvs. va deveni stresat și nu poate răspunde corect. Calm cu o comandă autoritară va trece printr-un personal mult mai rapid.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune coliere de antrenament de câine seif pentru câini

Dacă intenționați să aveți Terrier de la Staffordshire Bull în jurul altor animale, asigurați-vă că începeți să îl socializați imediat ce veniți acasă. Ei sunt cunoscuți că Chase pradă mai mică, dar Tricoul Staffordshire Bull care au crescut cu alte animale pot fi foarte iubitoare față de prietenii lor.

Stimularea mentală poate fi o modalitate excelentă de a instrui un Terrier de Staffordshire Bull Terrier. De a face activități cum ar fi pregătirea agilității sau a ascultării Cu câinele dvs., poate să-și îmbunătățească cu adevărat dorința de a asculta și de a învăța noi trucuri. Continuați să lucrați cu câinele dvs. și să fiți răbdători în timp ce dați o mulțime de laude.

Exercițiu

Exercițiul zilnic este extrem de important pentru această rasă. Trebuie să păstrați Fericit Staffordshire Bull Terrier fericit și exercitat dacă doriți să aveți o casă fericită. Este foarte important să nu exersați în căldură sau rece extremă, deoarece sunt susceptibile la hipotermie și epuizare de căldură. Păstrați activitățile dvs. la activitățile corespunzătoare.

Încercați să faceți timpul de joc în afara temperaturilor răcoroase la temperaturi calde și jucați în interior cu răcire centrală sau încălzire în timpul temperaturilor extreme.

Există multe exerciții pe care tu și staffordshire tal terrier vă poate bucura împreună. Îi plac o mulțime de locuințe brute, jucând remorcher-de-război și stimulează metalul, cum ar fi agilitatea și ascultarea. Când jucați dur cu câinele dvs., asigurați-vă că își cunoaște granițele și când traversează linia.

Plimbările de leșie sunt minunate atât pentru tine, cât și pentru câinele tău. Trei plimbări cu o jumătate de oră pe zi sunt ideale. Asigura-te ca Țineți câine pe o leșie în orice moment pentru a-l păstra pe el și alții în siguranță. Din moment ce nu știi niciodată cum va fi în jurul câinilor ciudați, este foarte important să controlați aceste situații.

Asigurați-vă că aveți câinele dvs. bine pregătit să meargă pe o lesa, deoarece această rasă este atât de puternică. Este foarte important să fiți mereu în control și că câinele dvs. nu vă va depăși. Parcurile de câine nu sunt recomandate. Alte interacțiuni pentru câini nu sunt capabile să fie controlate, astfel încât să vă păstrați animalul de companie și pe toți ceilalți în siguranță, să evitați aceste situații.

Staffordshire Bull Terrier Profil

Ce să hrănești Târrierii lui Staffordshire Bull

Nutriția sănătoasă este foarte importantă pentru păstrarea Staffordshire Bull Terrier Lean, Trim și Sănătos. Când personalul se mănâncă, pot deveni obezi, ceea ce provoacă o mulțime de tulpini asupra articulațiilor și organelor lor. Acest lucru va crește șansele de a avea displazie de șold sau cot.

Păstrați-vă personalul la hrană pentru câini (cu atât mai mare gradul mai bun) și Păstrați resturile de masă. Majoritatea producătorilor de alimente câine au tipuri specifice de produse pentru diferite rase sau cel puțin pentru un câine mic versus câine mare. Încercați să obțineți alimente pentru câinii mici și mijlocii. Veți dori, de asemenea, să urmăriți cantitatea de umpluturi care sunt în mâncare. Du-te pentru carne peste boabe atunci când îți iau mâncarea.

Cel mai bun hrană pentru câini pentru Terrier Staffordshire Bull

Alegerea celei mai bune produse alimentare pentru Terriers Staffordshire Bull este crucială, deoarece va satisface nevoile individuale individuale individuale individuale. O conversație rapidă cu medicul veterinar vă va învăța despre cerințele nutriționale adecvate ale unui personal și care dieta canin poate fi cea mai bună pentru animalul dvs. de companie. Rețineți că toți terrii Staffordshire Bull vor avea nevoi nutriționale diferite, în funcție de greutatea, vârsta și orice condiții de sănătate pe care le pot avea.

Aici sunt alegerile rapide pentru cele mai bune alimente pentru câini pentru Târrierii Staffordshir Bull:

  • Earthborn Holistic Great Plains Sărbătoarea Fără mâncare fără cereale
  • Merrick Granul gratuit Rețeta de mâncare uscată
  • Farmina naturală și delicioasă fără cereale fără cereale uscate
  • Pioneer Naturals Cereale & Cartofi Formula gratuită pentru câini
Natural Ultramix Cereale Free Dog Dog Dog

Puteți găsi mai multe informații despre general Cele mai bune mărci de mâncare câine în această recenzie.

Cum sunt Târrierii lui Staffordshire Bull cu copii?

În Regatul Unit, Terriers Staffordshire Bull au porecla de a fi un "câine de nanny."Sunt extrem de răbdători și blând cu copii, iar această rasă este suficient de robuste pentru a fi capabili să fie un mare coleg de joacă pentru copiii dvs. Majoritatea se vor bucura chiar de un joc bun de dress-up.

Deși sunt atât de buni cu copiii, nu ar trebui să-l lăsați niciodată pe copiii tăi mici cu câini. Acestea nu ar trebui să fie folosite ca babysitter supleant. Asigurați-vă că jocul între copiii mici și câini este întotdeauna supravegheat pentru a păstra pe toată lumea în siguranță. Învățând copiii dvs. cum să se apropie și să se joace cu toți câinii este foarte important.

Staffordshire Bull Terrier Profil

Unde să adoptați Terriers Staffordshire Bull și Staffordshire Bull Terrier Puppies?

Înainte de a căuta chiar și la adoptarea sau cumpărarea Un Terrier Staffordshire Bull asigură că verificați interdicțiile specifice ale rasei locale cu guvernul dvs. regional. Acest lucru va ajuta la prevenirea confiscării și distrugerii inutile a familiei dvs. de companie.

Există trei moduri diferite de a achiziționa noul dvs. Terrier Staffordshire Bull Terrier. Puteți trece printr-un crescător, un adăpost de adopție sau prin cluburi.

Crescător

Căutarea unui crescător de reputație ar trebui să fie de cea mai mare preocupare atunci când căutați să achiziționați un nou catelus. Căutați pe cineva care este interesat de tine și de familia ta și cum trăiești. Veți dori un crescător care este interesat de bunăstare a puiilor lor și unde vor fi plasați.

Crediții de reputație se vor asigura, de asemenea, că părinții sunt bine îngrijiți, că puii sunt bine socializați și că așternutul sunt într-un mediu curat și sigur. Creditorul dvs. ar trebui să fie deschis și cinstit cu privire la diferitele boli care sunt genetice în Terrierii Staffordshire Bull și ar trebui să aibă mai multe teste diferite pe puii înainte de a le obține.

Aceste teste trebuie înregistrate la Fundația ortopedică pentru animale (de la). Testele includ displazia de șold și displazia cotului. Ei ar trebui să aibă, de asemenea, ochii lor testați prin Fundația Canine Eye Registry.

Staffordshire Bull Terrier ProfilPuteți verifica dacă aceste teste au fost făcute și ce le Rezultatele sunt pe site-ul OFA (Offa.org). Rețineți că toate rezultatele sunt disponibile pe site-ul OFA, nu doar la testele de trecere, deci asigurați-vă că verificați ce este scorul înainte de a adopta noul dvs. catelus.

Puteți găsi mulți crescători de renume care sunt înregistrați Clubul american Kennel aici.

Adoptarea adăpostului

Din păcate, din mai multe motive diferite, Terrierii Staffordshire Bull nu pot rămâne mereu în casa lor. Acest lucru nu înseamnă că sunt câini răi sau chiar că este o problemă cu câinele. Unii ar fi putut intra în adăpost din cauza unei descompuneri în casă sau a trecerii unui iubit.

Mulți dintre acești câini sunt minunați și au nevoie doar de o nouă casă pentru totdeauna și să ne confruntăm cu ea, puteți sări peste scena catelului făcând asta. Există multe site-uri minunate pe care le puteți găsi și găsiți noul dvs. Companion și, bineînțeles, ar trebui să încercați să aflați cât mai multe informații cum puteți despre acești câini.

Veți putea, de asemenea, să vedeți dacă există probleme la câinii mai în vârstă, făcând acest lucru. Hip displazia și alte implicite genetice vor fi mai proeminente într-un câine mai în vârstă. Unele site-uri pentru a verifica includ:

Cluburi

Clubul SBT al Americii este un loc minunat pentru a aduna informații despre unde să găsești și să achiziționezi noul dvs. Staffordshire Bull Terrier. Ele vă vor ajuta, de asemenea, cu orice întrebări pe care le puteți avea cu noul dvs. câine sau cu privire la orice crescător pe care îl puteți lua în considerare. Ele sunt o resursă excelentă pentru a găsi crescători de reputație sau câini care au nevoie de ajutor.

Ce să te uiți?

Profilul de rasă de rasă de la Staffordshire Bull TerrierCând vă achiziționați noul cățeluș pe care doriți să-l în primul rând, să rămâneți în primul rând de la Mills Puppy. Acestea sunt locuri care sunt doar în ea pentru bani și nu-i pasă de fapt pentru bunăstarea câinilor sau unde vor fi plasate. Alte semne de mori de catelus sunt modul în care câinii sunt adăpostiți și câte gunoi sunt în mișcare în orice moment dat.

Fiți atenți la facilitățile de reproducere atunci când nu există documente disponibile pentru noul dvs. câine (dacă nu obțineți un câine de adăpost în anumite situații). Toate noi puii ar trebui să aibă fotografiile lor și să fie testate de veterinari și profesioniști înainte de a putea fi vânduți.

Puii nu ar trebui să fie luați niciodată de mamele lor înainte de a ajunge la vârsta de 8 săptămâni. Ei au nevoie de acest timp pentru a învăța abilități de socializare adecvate și, de asemenea, au timp pentru toate controalele lor. Asigurați-vă că vizitați veterinarul dvs. în câteva zile de la obținerea noului dvs. câine, ei vor putea să meargă peste ei și să-și verifice sănătatea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Staffordshire bull terrier profil