9 Rase de câine de lup: cunoașteți diferența și alegeți cu înțelepciune

Wolf-ca rase de câine

Câinii de tip Wolf au Un loc special în inimile noastre. Wolf-ca rase de câine sunt animale mari, frumoase, puternice care posedă un "factor rece" pe care unii oameni nu le pot rezista. Există doar ceva despre deținerea unui astfel de animal impresionant care să apeleze la anumiți oameni.

Când căutați rasele de câine de lup de lupi pentru a avea ca un animal de companie, există destul de multe rase care trebuie luate în considerare. Hibrizii de lupi sunt, de asemenea, disponibili și există multe combinații din care să alegeți. Pentru cei dintre noi care preferă să meargă cu un câine domestic încercat și adevărat, există o mulțime de rase care au acel aspect răcoros fără dispunerea lupului.

Unii câini domestici au fost crescuți intenționat să arate ca lupii, în timp ce alții arată doar în mod natural. Trebuie să știți diferența dintre toate aceste rase și faceți unele cercetări. Poate doriți ca un câine care arată rece, dar trebuie să selectați o rasă care să se potrivească și cu stilul dvs. de viață.

De asemenea, citiți: 25 de rase de câine de lup (și cum au ajuns să fie)

Băieri de câine de lup: cunoașteți diferența și alegeți cu înțelepciune

Băieri de câine asemănătoare lupilor - cunoașteți diferența și alegeți cu înțelepciune 1

Hibrizii de câine de lup

Hibrizii de câine Wolf sunt crescuți cu anumite caracteristici în minte. Ideea este de a ajunge cu un hibrid de lup care are o combinație bună de lupi și o dispoziție de câine domestice. Acestea sunt cu atenție Cultivate hibrizi care devin de fapt numiți rase.

  • Cehoslovakian Wolfdogs a devenit o rasă de câine recunoscută în 1982. Ele sunt rezultatul unei cruci între câinii de ciobanesc germani și lupii carpați. În general, acestea sunt hibrizi puțin mai mici de câine care cresc la 24 până la 26 de centimetri înălțime și cântăresc între 44 și 54 de kilograme, dar pot fi mai mari. Ele arata foarte mult ca lupii.
  • Mai multe despre ele pe Wikipedia
  • Saarlooswolffhond sau Saarloos Wolf Dog a devenit o rasă în 1975. Această rasă de câine olandeză este rezultatul trecerii păstorii germani cu lupi din lemn canadian. Sunt înalte de 24 până la 30 de centimetri, cântăresc 80 până la 90 de kilograme și arată foarte mult ca lupii. Este posibil să trebuiască să mergeți în Olanda pentru a obține unul, dacă vă decideți că doriți unul dintre aceste rase de câine asemănătoare lupilor. Ele sunt foarte rare.
  • Mai multe despre ele pe Wikipedia
  • Wolador Câinii sunt o cruce între lupii de lemn și retriveci de labrador. Aceștia sunt câini mari care se maturizează la 100 până la 175 de lire sterline. Ei tind să aibă haine negre, negru / maro, maro sau roșu labrador de tip Labrador.
  • Wolamutes sunt malamute x cherestea sau hibrizi de lupi gri. Ele sunt animale mari, care cântăresc în mod obișnuit între 115 și 175 de lire sterline. Wolamutes poate arăta foarte lupi sau ar putea arăta mai mult ca un malamut.
  • Mai multe despre ele pe Wikipedia

LEGATE DE: Adevărata mărturisire - I-am dat sora mea un hibrid Wolfdog

Hibrizii de câine Wolf ar putea sau nu să fie înregistrate de rase cu standarde de reproducere stabilite strict respectate. Fi extrem de precaut dacă decideți să obțineți unul dintre aceste animale. Caracteristicile moștenite vor varia, în funcție de rasele încrucișate.

Încercați să găsiți a Crescător de reputație care vă pot oferi o anumită asigurare a ceea ce va crește catelul. Un crescător bun va împărtăși, de asemenea, informații importante despre modul de îngrijire a câinelui în ceea ce privește antrenamentul, îngrijirea și vaccinările.

Unele rase de câine asemănătoare lupilor au cerințe speciale dincolo de evidente. De exemplu, hibrizii de câine de lupi pot avea o reacție gravă la o vaccinare care conține bacterină Leptospini. Un crescător de câine de renume va fi capabil să explice acest tip de informații.

Restricții legale privind hibrizii de câine de lup

Verificați ordonanțele locale înainte de a decide să faceți un lup hibrid o parte din viața dvs. Multe locații au foarte mult legi stricte despre aceste animale. Acestea nu pot fi permise în zona dvs., mai ales dacă locuiți în limitele orașului.

În unele locații, un hibrid de lup poate fi păstrat atâta timp cât este într-o incintă robustă. Unele state vă vor permite să păstrați un hibrid Wolf cu un permis special. Există state în care un hibrid Wolf este considerat a fi un animal de joc sălbatic și, este împotriva legii să le păstreze sau să le vândă.

Alte considerații de câine Wolf-Dog

Hibrizii de câine Wolf au cerințe grave de spațiu și exerciții fizice pe care majoritatea oamenilor nu le pot gestiona. Cu excepția cazului în care aveți o curte foarte mare, o incintă robustă și o mulțime de timp, un câine domestic de lupi este cel mai bun mod de a vă satisface dorința de a deține rase de câine asemănătoare lupilor.

LEGATE DE: Cum să spuneți ce rasă este câinele meu

Câini Tamaskan

Câinele TamaskanCâinii Tamaskan arata foarte mult ca lupii, dar au fost crescute de la Huskies sanii castanitane, Alaskan Malamutes si Păstoriștii germani. Ele sunt medii cu aspect elegant pentru câinii mari care cresc la o înălțime de 24 până la 28 de centimetri și cântăresc 50 până la 99 de lire sterline.

Haina lor poate fi negru / gri, roșu / gri sau lup / gri. Acestea sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care iubesc aspectul lupului, dar nu iubesc ideea de a avea un câine care este cel puțin 50% lup.

Câini utonagan

Uttonganii sunt câini domestici care arată foarte mult ca lupii. Rasa a provenit din 1987 cu 5 câini fără adăpost salvați. Pe măsură ce programul de reproducere Uttonagan a progresat, malamutele din Alaska, ciobanești germani și huskies siberiană au fost adăugate la amestec.

"Utonagan" este un cuvânt chinook care înseamnă "spiritul lupului, F", dar acești câini sunt în mod decisiv, în orice fel, cu excepția aspectului lor. Acestea sunt inteligente, prietenos, Câini domestice. Ele sunt câini medii și mari care cresc la o înălțime de 23 până la 28 de centimetri și cântăresc 55 până la 90 de kilograme.

Câini inovați de nord

Câini inovați de nordCâinii Inuid Inuit arată atât de mult ca lupii că au fost aruncați ca direiwolve pe setul de tronuri din seria HBO. Câinii originali folosiți pentru a crea această rasă au fost hibrizi de câini de lupi care au fost crescuți de oamenii inuit. Acești câini originali au fost apoi amestecați cu păstori germani, malamute și huskies siberiană.

Din punct de vedere tehnic, a existat un lup în acești câini înapoi la începutul anilor 1980, dar nu a fost adăugat sânge de lup. Ele sunt considerate câini domestici și cresc ca oricare altul Câini pură, Deși nu sunt încă o rasă înregistrată. Acestea sunt căutarea de lupi de dimensiuni medii care cresc la o înălțime de 23 până la 30 de centimetri.

Alaskan Malamutes

Malamutele din Alaska sunt lupte în mod în primul rând pentru că rasa a provenit cu lupi arctici, în urmă cu 2000 până la 3000 de ani. Este sigur să spunem că acești câini nu mai sunt lupi ca în comportament. Ei sunt înregistrați, pură, câini domestici.

Acestea sunt câini prietenoși, afectuosi, inteligenți, loiali, care fac cel mai bine în climatul mai rece datorită straturilor lor groase. Ei sunt câini mijlocii care cresc între 22 și 26 de centimetri înălțime la umăr și cântăresc între 70 și 95 de lire sterline.

Câini Husky

Husky Wolf DogHuskies sunt câini domestici cu un aspect destul de lup. Există două tipuri diferite de Huskies, o rasă înregistrată și o rasă neînregistrată. Huskies Siberian sunt o rasă înregistrată recunoscută de AKC și CKC. Ele sunt prezentate în apelurile de conformitate și folosite ca niște câini de lucru sau de lucru.

Alaskan Huskies nu sunt un câine recunoscut de pâine. Ele sunt folosite în primul rând ca câini de lucru sau sanie. Ele arată foarte asemănător cu celălalt, cu excepția cazurilor siberice de obicei ochi albaștrii și Huskies din Alaska au un aspect ușor mai slab. Huskies, În general, cântărește undeva între 35 și 60 de lire sterline.

Alaska Amerindian Huskies sunt o cruce între Alaskans și Siberieni.

Wolf-cum ar fi rasele de câine - cunoașteți diferența și alegeți cu înțelepciune 2

Toate aceste rase de lupi au argumente pro și contra. Unii sunt câini pentru familiile cu copii, în timp ce alții nu sunt. În general, ei au nevoie de exerciții regulate cu un brisk Zilnic Walk și juca off-leash în curte.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de reproducere a câinilor

Unele dintre tipurile mai mici pot trăi într-un apartament, atâta timp cât luați câinele pentru o plimbare cu brisk în fiecare zi și aveți un parc de câine în apropiere, astfel încât el poate avea unele timp de joc în afara leash la fiecare câteva zile. În timp ce acești câini nu necesită un regim de îngrijire fastidios, ei fac vărsarea și trebuie să fie periat săptămânal.

Unele rase scoase profund în timpul primăverii și din nou în toamnă și vor necesita periaj zilnic în acea perioadă. Acestea nu sunt câini ușor de a păstra, dar păstrarea lor poate fi foarte recompensată. Asigurați-vă că efectuați cercetarea dvs. înainte de a aduce rasele de câine de la Wolf în casa dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Rase de câine de lup: cunoașteți diferența și alegeți cu înțelepciune