Pit tauri de câini de nanny care nu au fost niciodată (desenking pe mit)

Un iubitor de câine poate vedea feroce Reputația American Pit Bull Terrier (APBT), cu o mulțime de scepticism. Având o iubire a lumii caninei poate fie să-ți fie judecata sau să vă permită să fiți mai bine educați. A fost un moment în care gândul Pit Bulls Dogs Nanny au fost obișnuite în multe case din întreaga lume.

Mulți proprietari de câini va crede că comportamentul unui câine este adesea până la antrenamentul proprietarului său. Dar, este un comportament al câinelui, de asemenea, efectuat de genetica sa? Există câini care sunt predispuși la comportamente agresive sau câini care nu fac bine în jurul copiilor din cauza ADN-ului lor?

Credeți că taurii de grâu se încadrează în această categorie prea agresivă?

Pit Bulls Dogs NannyAcum, să luăm vederea unui iubitor de câini. S-ar putea să vă simțiți din ce în ce mai îngrijorați la gândul unui câine de taur, împreună cu copiii, în aceeași cameră împreună. O mare parte din această anxietate ar putea fi datorată hype-ului media constantă.

Ca și în cazul tuturor povestirilor, mass-media tinde să se concentreze asupra povestilor de groază. Ele aleg de obicei să arate poveștile care portretizează că acest câine particular nu este o rasă pe care o putem avea încredere. Mass-media a ajutat la crearea unei frenezie de frică în jurul câinelui de taur pit.

Desigur, există povestiri oribile care implică tauri de pit. Există povestiri oribile care implică practic fiecare rasă de câine - trebuie doar să le căutați. Aici, la sfaturile de top Câine, ne bucurăm de partajarea de povestiri pozitive despre tauri de pit pentru a dovedi că stigmatul negativ nu este adevărat pentru fiecare pitty. În timp ce aceste povestiri nu pot fi vorba despre câinii de la Pit Bulls, unele dintre aceste povești de inimă includ:

Pit Bulls câini de nanny care nu erau niciodată
Debunking mitul

Pit Bulls Dogs Nanny

Origine din taurul de pit

Pit Bull își datorează strămoșul unei rase de câini cu funcție în Marea Britanie, Staffordshire Bull Terrier (Staffie). Deși taurul de pit este mai mare și mai voluminos decât un personal, ele arată similar.

Staffie a venit, ca urmare a reproducerii unui terrier englez vechi cu un câine de taur. APBT, a fost creat pentru a fi puternic și atletic. Ca și în cazul personalului, acești câini făcuți pentru sânge de sânge - folosit în momeală de taur, bătăi de baite și lupte pentru câini.

Alte utilizări, în trecut, au fost ca câini de lucru pentru conducerea animalelor și ca animale de companie familiale. În ciuda faptului că sângele sunt ilegale în SUA, unele tauri de pit sunt încă crescute pentru abilitățile lor de luptă. Chiar și astăzi, această rasă va participa la lupte de câine clandestine.

În ciuda acestor caracteristici înfricoșătoare, taurii de pituri câinii de nanny au câștigat recunoașterea. Având în vedere că Pit Bull este un descendent al unui câine care a fost în principal crescut pentru a lupta, cum a făcut exact reputația ca câine de nanny?

RECOMANDAT: Cum sunt instruiți câinii de luptă - realitatea sumbră

Dog dog sau nu?

Pit Bulls Dogs NannyUnii cred că câinii nanny au câștigat acest titlu datorită mai multor fotografii din secolul al XIX-lea care au ajuns la lumină. Ei descriu câinele de taur Pit, prezentând alături de membrii familiei și de copii. Se pare că marii noștri părinți nu au avut nici o problemă cu taurii de pituri în jurul copiilor lor.

Ei câștigă, de asemenea, reputația câinelui de nanny pe baza caracteristicilor lor pozitive. Aceasta este o rasă cunoscută ca fiind puternică, dar și loială și dedicată familiei lor. Loialitatea lor față de pachet le face să protejeze copiii mici.

Clubul Kennel din Marea Britanie numit Staffie ca unul dintre primii trei cei mai buni caini, pentru a fi in jurul copiilor. Societatea americană pentru prevenirea cruzimii față de animale (ASPCA) are, de asemenea Lăudați pentru această rasă (PDF). Ei descriu un taur de pit bine instruit ca "unul dintre cei mai încântătoare, inteligenți și blânzi, imaginabile."

Reputația negativă a unui taur de pit

Unele opinii negative pot fi datorate părtinitorului de rasă Pit Bull, precum și faptul că taurii de pit sunt adesea priviți ca Câini agresivi din mușchi. Mai mult, unele vina pot fi plasate pe suporturi, care de multe ori vopsește această rasă într-o lumină negativă.

Este o convingere comună că taurii de groapă sunt câini inerent agresivi și violenți. În general, majoritatea oamenilor cred că sunt câini periculoși, chiar și atunci când există rase care sunt din punct de vedere genetic mai agresiv și # 8220; mai periculos & # 8221; decât tauri de pit pe baza incidențelor mușcăturilor de câine (cum ar fi Rottweilers, de exemplu).

Din cauza puterii musculare, a stării și a imaginii pe care le portreze mass-media, rasa de taur Pit atrage proprietatea de la elementul criminal în societate și majoritatea sunt bine conștienți de acest lucru. ASPCA ne informează acea:

Pit tauri atrag adesea cele mai grave tipuri de proprietari de caini si # 8230; Persoane care sunt interesate doar de acești câini, pentru combatere sau protecție. Ele sunt atât de des folosite ca un simbol de stare și chiar să intimideze bandele rivale.

Utilizarea lor în sânge, cum ar fi Dog luptând, continuă astăzi. Acești câini sunt deseori instruiți să fie intenționați agresivi și ostili, altor persoane. Există studii care susțin aceste dovezi și, bineînțeles, aceștia nu sunt câinii care cresc să fie tauri de câini de nanny.

În 2009, Jurnalul de Științe Forensive ne-au dat câteva rezultate interesante din studiile lor. Au arătat că Proprietarii câinilor potențial vicioși au fost mai probabil să fie activi penal decât alți proprietari de câini. Aceasta nu a fost o surpriză pentru majoritatea.

Aceste convingeri sunt atât de populare, că legislația din Marea Britanie, Legea câinilor periculoși, a făcut-o ilegală de a avea unul. Cu toate acestea, în ciuda acestei prejudecăți, taurii de pit sunt încă deținute de milioane de familii americane. Inclusiv familiile cu copii, și mulți nu au probleme deloc.

LEGATE DE: Legislația și restricțiile specifice rasei

Pit Bulls Dogs Nanny

Natura unui taur de pit

Pentru a înțelege comportamentul câinilor de nanny Pit, este la fel ca și cu orice câine de rasă. Un câine este un descendent domestic al unui animal sălbatic, un strămoș comun comun la lup.

Deși acest lucru a fost de aproximativ 34.000 de ani în urmă, un câine încă mai are multe instincte de adâncime înnăscute. Toți câinii sunt animale de ambalaj natural.

Piturile de tauri sunt puternice în statură și putere, iar un singur câine ar putea să depășească în curând un adult plin, să nu mai vorbim de un copil mic. Uneori sparile sau neuterizarea unui câine, poate ajuta la reducerea nivelului de agresiune.

În toată corectitudinea, dacă aveți un câine care arată agresiune oamenilor, atunci nu sunt animalul de familie ideal. Acest lucru este cel mai ales adevărat dacă copiii sunt prezenți în casa dvs.

Pit taur atacuri

Nu există nici o îndoială că taurii de pit sunt responsabili pentru multe atacuri asupra oamenilor, unele chiar fatale. Site-ul Câini de câine.Org Cererea de a fi un site de educație publică. Ei colectează statistici privind atacurile de câine fatale din rapoartele de știri.

Potrivit acestui site:

  • În SUA, în 2016, ultimul an de înregistrări finalizate, au existat 31 de atacuri fatale de către câini.
  • 22 din aceste atacuri, sau 71%, au fost prin tauri de pit.
  • Între perioada 2005 și 2016, Pit Bulls au fost responsabili pentru uciderea a 254 de persoane în SUA.

Unii susțin că aceste statistici nu sunt fiabile. Mai mult, mijloacele de înregistrare a câinilor responsabili pentru atacuri nu sunt fiabile.

Alte surse susțin că fatalitățile de către taurii de pit sunt rezultatul creșterii sărace, formării rele și a bărbaților ne-socializați. Ei spun că mulți câini agresivi de taur, sunt adesea deținuți de proprietarii iresponsabili.

Oricare ar fi statisticile adevărate, ei fac o lectură înfricoșătoare. Astfel de rapoarte fac ca fiecare părinte să aibă grijă de această rasă puternică. Statistici ca acestea do arată cât de periculos un câine puternic poate fi în mâinile greșite.

LEGATE DE: 13 rase de câine interzis (și sfaturi pentru a preveni comportamentul agresiv)

Pit tauri și copii

Pit Bulls Dogs NannyIndiferent de aceste statistici și de fiabilitatea acestora, nu ar trebui să lăsați niciodată un copil nesupravegheat cu niciun câine, în aceeași cameră. Comportamentul câinilor poate fi foarte imprevizibil, indiferent de rasa sau natura animalului.

Ne-am uitat anterior la Știință în spatele agresiunii câinelui. Studiile sunt foarte clare pe această temă. Dacă un câine se simte amenințat sau inconfortabil, instinctele sale animale de supraviețuire vor lovi cu piciorul. Asta ar putea însemna că va ataca oricare dintre cei care stau în calea lui. Credința că un câine poate ataca fără avertisment, este probabil înșelătoare.

Există întotdeauna un fel de semn. Mârâind, în special la barul dinților, hackles ridicate și alte semne. Un proprietar de câine de experiență va înțelege un astfel de limbaj corporal, înainte de atacurile de câine. Aceasta, desigur, nu este o consolare.

Un copil care este lăsat singur cu un câine, nu ar înțelege niciodată o astfel de amenințare. În plus, este puțin probabil ca un copil mic să fie capabil să scape oricum.

CITESTE MAI MULT: Ghidul final pentru creșterea copiilor cu câini - 17 lucruri pe care fiecare părinte trebuie să le cunoască

Câini și oameni

Nici doi câini nu sunt deopotrivă, deoarece nici doi oameni nu sunt la fel. Câinii, ca și în cazul oamenilor, au personaje cu sentimente înnăscute. Un câine sănătos este unul care are un echilibru bun de disciplină, exercițiu, mâncare și dragoste.

Pit Bulls Dogs NannyDe asemenea, ca și în cazul oamenilor, câinii preferă rutina în viața lor. În timp ce poate părea evident, țineți cont de faptul că câinii sunt animale. Toți prea mulți proprietari de câini, tratați-le ca și cum ar fi oamenii. Acest lucru este greșit și va servi doar pentru a provoca confuzie pentru câine.

Un câine este un animal de ambalaj și trebuie să știe unde se află în pachet. Acest lucru asigură că simte o parte a pachetului și își cunoaște locul. Cu echilibrul pe care l-am menționat, un câine ar trebui să rămână calm și fericit. Niciodată, va pierde comportamentul său instinctual, ar trebui să se simtă amenințat.

Deci, înapoi la întrebarea inițială, sunt câinii de nanny Pit Bulls o realitate?

Răspunsul simplu la acesta este un definitiv nr.

În toată corectitudinea față de Pit taur rasă, Niciun câine nu este potrivit ca un câine de nanny. Orice animal se poate comporta imprevizibil. Mai ales dacă se simte amenințată. Ce amenință un câine nu este un om pe care îl înțelege.

Este totuși un testament al rasei, că multe familii proprii tauri de groape fără probleme. Acest lucru arată că poate fi un câine bun însoțitor. Dacă păstrați un câine ca animal de companie, niciodată nu l-ați lăsat nesupravegheat cu copiii din jur.

Pit Bulls nu poate fi câini de nanny, deoarece mitul popular vă poate duce să credeți, dar sunt o rasă ca oricare altul. Socializarea, îngrijirea și formarea corectă este ceea ce face un câine bun.

Citiți următorul: Cum să înveți copiii să se comporte în jurul câinilor

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Pit Bulls Nanny Dogs Mitth

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pit tauri de câini de nanny care nu au fost niciodată (desenking pe mit)