Puppies pitbull de vânzare

Puppies Pitbull de vânzare

Înarmați cu unul dintre cele mai cunoscute zâmbete dintre populația canină, puiul Pitbull pot fura cu ușurință inima oricărui potențialul părintelui câine cumpărături pentru un animal de companie de familie. Cu toate acestea, ar trebui să menționăm că nu toată lumea poate face față unui Pitbull Așa cum are multe trăsături de personalitate care o fac nepotrivite pentru multe gospodării - acest lucru este valabil mai ales pentru acele case care au deja un alt animal de companie ca o pisică în reședință.

Cu toate acestea, nivelul ridicat de inteligență al Pitbull face posibil ca câinele să învețe cu ușurință trucuri și comenzi. Pupul este dotat cu acest minunat zestul de viață care îi face dornici să fie implicați în fiecare activitate din jurul lor. Pitbull menține un comportament puppyish chiar și la vârsta adultă și este această vitalitate înnăscută care face ca canina să trăiască cu. Oamenii care au devenit să cunoască rasa de-a lungul anilor, de multe ori se întreabă cum au reușit să trăiască o viață fericită fără puii lor Pitbull. Înainte de a lua în considerare unele pui Pitbull de vânzare, aici sunt câteva informații și sfaturi suplimentare despre ele.

American Pit Bull Terrier Puppy

Informații cu pitbull

Termenul "Pitbull"Nu este pentru nici o rasă particulară; Se folosește în descrierea presupuselor rase de gropi de canină, care includ Staffordshire american, Terrierul Bull, Terrierul de la Staffordshire Bull, și, bineînțeles, terrierul american Pitbull - care pare să fi luat monopolul numelui așa cum este adesea menționat ca "pitbull".

În timp ce există oameni care sunt de părere că atât American Pitbull Terrier iar American Staffordshire Terrier este unul și același câine, alții văd ambii câini ca și rase complet diferite.

Dar sa convenit că această confuzie în clasificare a început cu decizia Clubului American Kennel în jurul anilor 1930 pentru a separa terrierul american Staffordshire, din istoria luptelor sale, oferindu-i un nume nou. Cu toate acestea, Clubul American Kennel este încă de a recunoaște terrierul american Pitbull, dar a dat o recunoaștere completă a terrierului american Staffordshire, care este destul de mic.

Pitbull Lifespan

Durata medie de viață pentru un pitbull este între 8 și 15 ani, dar mulți pot depăși în continuare intervalul.

Dimensiune pitbull (înălțime și greutate)

Dimensiunea rasei Pitbull poate varia de la mediu la mare; Greutatea lor poate fi de la 30 la 90 de kilograme, în timp ce înălțimea poate ajunge până la 17 până la 19 inci.

Ce să vă uitați la cumpărarea unui a Puppy Pitbull

Dacă sunteți în căutarea unui a Hypoallergenic Dog, Orice pui Pitbull de vânzare nu ar trebui să prezinte în lista dvs. de câini preferați. Deși sunt acoperite cu scurt timp, ele nu sunt clasificate sub grupul hipoalergenic de canini. Deci, dacă sunteți tipul care este alergic la Dander, nu mergeți la el.

Un alt factor de luat în considerare înainte de a face o decizie de cumpărare cu puii Pitbull este că sunt Câini prietenos pentru copii. Cu toate acestea, trebuie să le socializați cu copiii exact așa cum ați face cu pisici și alți câini. În plus, copiii ar trebui să fie sfătuiți să renunțe la praguri cum ar fi trageți urechile și coada câinelui pentru a evita agresivitatea.

Din punct de vedere medical, Pitbull este relativ sanatos; Acesta este un alt factor care va face un părinte potențial de câine să se stabilească pentru el. Dar trebuie să fiți sigur că ați achiziționat puii Pitbull de la crescători de reputație care vă vor oferi un certificat de sănătate curat.

Două pui americani Pit Bull Terrier

Pitbull Puppy Temperament, personalitate și instruire

Cât de mult latră?

Tendința de lătrat În Pitbull american este evaluat scăzut; deoarece sunt câini fericiți care iubesc să vă mulțumească. Ei tind doar să lage când sunt provocați.

Sunt ușor de antrenat?

Fără îndoială, rasele Pitbull sunt un grup greșit - aceeași trăsătură care le face jucători tenace și hotărâți atât în ​​jocurile de agilitate, cât și la ascultare, este, de asemenea, responsabil pentru atragerea reputației negative. Oamenii care sunt foarte lipsită de scrupule tind să angajeze calitățile inerente ale lui Pitty ca concurenți dur pentru inelele lor de luptă. Efectul rezultat în ultimii ani este că rasele Pitbull, în special Bull American Pit, au câștigat o reputație exagerată pentru a fi o rasă periculoasă. Din acest motiv, adoptoarele lui Pitbulls sunt adesea întâlnite cu ostilitate din partea publicului din cauza dezinformării lor despre această minunată canină. Această reputație pe scară largă a Pitbulls este foarte departe de adevăr. Dar frica și dezinformarea necorespunzătoare a acțiunilor câtorva canini deținute de unii adoptorii neglijenți penal au reușit să provoace legislația împotriva câinelui în anumite țări și chiar în orașele din întreaga lume.

Cu acea fiind spus, ar trebui să rețineți că Pitbulls nu sunt o rasă pentru toți, și chiar mai puțin pentru părinții câinilor care nu sunt dornici de a investi orele de calitate socializare și Instruire și nu sunt capabile să ofere îndrumări constante ferme. Un pitbull care este ridicat cu socializare și formare adecvată va face un excelent playmate și partener pentru copii. Câinele este destul de blând și iubitor cu oamenii, și datorită acestei trăsături, este adesea ca un câine de gardă din cauza dorinței sale de coadă de a se întâlni și a saluta întotdeauna oamenii la ușă. Pitbull este cunoscut pentru a arăta o loialitate și devotament considerabil față de familia lor adoptivă și poate apăra fiecare membru la moarte atunci când apare nevoia.

Toți puii plăcute de oameni sunt foarte instruiri, iar Pitbull nu este o excepție. Instruirea cu ascultare este printre cele mai bune moduri pe care le adoptă câini pentru a le lega cu prietenii lor blană, în timp ce ele pun la baza manierelor mari. Și la fel ca orice altă rasă de canin, angajament și exercițiu sunt importante pentru APBT dvs. Formarea pentru puii Pitbull este destul de ușoară din cauza naturii lor orientate spre oameni. Câinele este gata să facă orice pentru a vă bucura de oameni doar pentru unele recompense și laudă. Aceste pui de la Pitbull, care caută atenție pot fi provenite de oameni nefarsioni care doresc să-i antreneze în scopuri penale.

În mod natural, puii Pitbull nu sunt niciodată obsesivi exercițiu Ca și alte rase. Cu toate acestea, obținerea cu siguranță vă va motiva să obțineți exercițiul personal. O oră se plimba zilnic, sau chiar joc, va fi o formă bună de exerciții fizice. În ceea ce privește antrenamentul de ascultare, trebuie să-l începeți destul de devreme ca puii Pitbull tind să uite cine este șeful dacă este lăsat la propriile lor dispozitive. Câinele este cel mai bine păstrat ca un câine de casă, deoarece haina sa scurtă îi face imposibilă să tolereze frigul când au plecat prea mult timp. Formarea timpurie pentru puii dvs. Pitbull va ajuta, de asemenea, la minimizarea agresivității față de alte animale de companie de uz casnic. În acest fel, ei vor ști ce se așteaptă de la ei. Un catelus de pitbull bine pregătit va crește într-o pitty fericit, astfel încât antrenamentul timpuriu este cheia.

Sunt bune cu pisicile?

Câinele are această tendință naturală de a fi agresiv în compania altor câini, iar acest lucru include membrii populației feline. Cu toate acestea, diferite pitbulli sunt cunoscute ca având un nivel diferit de toleranță, iar orice pitbull care poate chiar tolera un alt animal de companie de uz casnic va deveni în curând aclimatizat animalului, având în vedere pregătirea corectă. Socializarea timpurie este cea mai bună cu orice catelus Pitbull, iar proprietarii care doresc să le ridice alături de pisici ar trebui să-și dea seama și să înceapă în timp. Dar atunci, întâlnirea lor cu o felină sau ceilalți câini trebuie să fie supravegheată mai târziu.

Puppy Pit Bull

Apariția catelului Pitbull

Rasa americană Pit Bull este foarte puternică, cu fețele lor largi ca cea mai definită caracteristică. Câinele de câine cu un cap plat cu fălci foarte puternice. Coada este subțire și scurtă, cu o pereche mică la mijlocie de urechi. Haina câinelui este scurtă și fină, dar culoarea lor depinde de felul de terrii și buldogi care au intrat în amestec pentru reproducerea lor - aceasta poate fi orice culoare. Mai important, câinele are un zâmbet uimitor, care este adesea confundat ca și fălcile de blocare.

Cât de mult face Pitbulls Shed?

Datorită straturilor lor strălucitoare, scurte și plate, vărsarea în rasa americană de taur este redusă la minimum; Ca rezultat, păstrarea lor nu este deloc de stres, deoarece nu va trebui să vă confruntați cu prea mult păr în timpul sezonului lor de vărsare.

Ce culori intră?

American Pit Burt Rarm poate veni în orice culoare. Am văzut cum ar fi negru, albastru, roșu, gri, maro și alb.

Aveți nevoie pentru a muri un catelus pitbull?

Din cauza stratului scurt al Pitbull, câinele nu necesită multă îngrijire. De fapt, ei vin sub categoria câinilor de întreținere redusă, care nu au nevoie de băi frecvente. Periajul nu este chiar necesar, deși poate veni la îndemână în timpul îmbătrânirii, iar majoritatea se bucură de experiență. Cu toate acestea, puteți menține strălucirea naturală a hainei prin perierea cu ajutorul unei periei rigide, apoi ștergeți-o folosind o cârpă curată. Nevoia de tunsoare câine nu va apărea niciodată, iar blana nu este odihioasă prin natura.

Recomandare pentru igiena dentara se presupune a fi zilnic, dar dacă nu puteți face față, două sau trei ori pe săptămână să fie suficientă. În acest fel, veți putea să eliminați majoritatea bacteriilor ascunse și Tartar construi. Dar ar trebui să rețineți că respiratie urat mirositoare și infecție gingivală pot fi verificate numai cu periajul zilnic.

O dată pe lună ar trebui să fie ok pentru Coapturi de tăiere, Deși acest lucru se poate face așa cum apare nevoia, mai ales cu puii care își poartă unghiile în jos - este o modalitate bună de a evita lacrimile dureroase și problemele legate de probleme. Toenailurile unui câine au unele vase de sânge înăuntru, iar tăierea foarte aproape de degetele de la picioare poate duce la sângerare - acest lucru va face în mod natural câinele necooperant la următoarea vedere a unui tuns. Drumul dvs. este de a atrage serviciile unui groomer dacă nu puteți face față.

În ceea ce privește urechile, ele ar trebui să fie verificate din când în când pentru mirosul rău sau în roșeața - acestea sunt indicații ale Infecții. Curățarea pentru urechi este cea mai bună realizată cu un bumbac de bumbac sau o cârpă curată umezită cu cleanerul urechii (pH-echilibrat). Orice descărcarea de la ochi ar trebui curățate în mod egal cu o cârpă umedă.

Faceți timpul de îngrijire a timpului o experiență pozitivă pentru prietenul dvs. de blană, începând foarte devreme. Se ocupă în mod constant labele lor, deoarece câinii sunt foarte sensibili la manipularea labei, dar se vor obișnui cu ea dacă se face frecvent. În acest fel, veți pune bazele adecvate pentru examinări ușoare VET până când câinele devine adult.

În timp ce îngrijirea, fiți în căutarea unor erupții cutanate, răni și indicii de infecții cum ar fi sensibilitatea, roșeața sau inflamația în gură, piele, ochi și nas. Toate aceste examene DIY vă vor face ușor pentru a vedea orice probleme potențiale de sănătate în timp.

Cât de mult a Costul cățelului Pitbull?

Puppies Pitbull de vânzare costă destul de multă sumă. Bugetul dvs. pentru achiziționarea unui terrier american Pit Bull ar trebui să fie cuprins între 3.700 $ la 10.000 $. Unele dintre ele costă chiar mai mari. Costul mediu înregistrat pentru toate puiul Pitbull vândute este de 1.100 de dolari.

Puppy terrier Pitbull

Este A Puppy Pitbull dreapta pentru tine?

Atât pitbullurile adulte, cât și puii Pitbull trebuie să fie incluși în lista de Câini loiali Așa cum sunt super-devotați și adoptarea unui Pitbull este asemănător cu obținerea unui prieten pentru viață - câinele va sta mereu prin tine prin gros și subțire. În timp ce nu vor face niciodată câini de gardă mare, nu se știe că ia poziția unui privitor atunci când familia lor este amenințată - ei interced imediat.

Din cauza iubirii lor înnăscute pentru oameni, Pitbull nu discriminează deloc, chiar dacă se întâlnește cu cineva pentru prima dată. Dispatul lor pentru alți canini nu este extins la oameni, deoarece câinele este cel mai fericit în compania oamenilor. Starea lor constantă fericită este evidentă în ei coada de coadă, Și câinele știe să se sărute, pe care îl face de multe ori.

Mai mult, Pitbull Puii iubesc să se hrănească. Chiar și atunci când sunt instruiți să fie foarte atletici, acea parte sedentară a câinelui va fi în continuare reținută și nu este ciudată să o văd îmbrățișări și sărutări. Familiile care trăiesc cu un pitbull vor atesta faptul că câinele lor este întotdeauna cu ei, pe măsură ce îi păstrează cald în pat, chiar și pe canapea, unde va presupune rapid o poziție preferată în poala ta. Important pentru a observa că majoritatea pisților nu își dau seama că dimensiunea lor mare îi face inadecvate ca câini!

În plus, numărul unu motiv pentru care regula căpiesele Pitbull este zâmbetul lor. Câinele este unul dintre puținele canini care pot pune de fapt fapsimile unui zâmbet, ceea ce le face grozav pentru sănătatea noastră mintală. Astfel, oricând vă aflați că aveți o zi proastă, o singură privire asupra limbii dvs. de lolling a prietenului tău, zâmbet mare și zestul lor infecțios pentru viață vă va fi fixat în cel mai scurt timp. Acest lucru subliniază motivul pentru care sunt atât de mari ca câini de terapie!

De asemenea, merită remarcat faptul că puii americani Pit Bull nu poate prospera în case unde sunt susceptibile de a primi puțină atenție; Astfel, ei nu pot avea dreptate pentru astfel de familii. Ei pot avea dreptate doar pentru oamenii care sunt capabili și dispuși să-i socializeze și să-i antreneze din etapa catelului. În acest fel, câinele va fi capabil să depășească această înclinație naturală față de sassiness și obstabilitate, care, atunci când este combinată cu forța, face ca puiul să fie greu de manevrat. Trebuie să vă stabiliți ca lider de pachete de la un stadiu incipient, dacă nu aveți timp și înclinație, puii americani Pitbull nu sunt cu siguranță potrivit pentru dvs. Este bine să vă amintiți acest lucru ori de câte ori vedeți cățelușul Pitbull de vânzare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppies pitbull de vânzare