De ce câinii le place să se hrănească?

De ce câinii le place să se hrănească

Una dintre cele mai îndrăznețe calități ale câinilor care le pune capul și umerii deasupra celorlalte alegeri de animale de companie pentru mulți oameni, este aproape obsesiv nevoia lor de a vă înghiți de multe ori pe parcursul zilei. Dogul tău este dragostea ta cuddling?

Când spunem "cuddling", ar trebui să subliniem că nu înseamnă "îmbrățișare" care este inițiată în mod normal de către dvs. proprietarul. Vrem să înțelegem când sare pe canapea de lângă dvs. și alegeți să vă confruntați. Ați dat vreodată mult gândiți de ce câinele tău îi place să se hrănească atât de mult?

În următorul post, care vom privi și ce înseamnă.

Câinii se bucură și au nevoie de cuddling pentru că ei primesc căldură din ea

Când te uiți la definiția cuvântului, înghesuie, de fapt, oferă o explicație cu privire la motivul pentru care le place să facă atât de mult. Cuddling în dicționar este definit ca fiind actul de a ține pe cineva apropiat în brațe ca o modalitate de a arăta afecțiunea sau iubirea.

Începe să facă mult mai mult sens acum, nu-i așa? În plus, există beneficii fizice interne reale pe care câinii câștigă de la cuddling. Ați văzut cățelușii care se învârte reciproc înainte? Adorabil, nu-i așa? Dar este mult mai mult decât atât ca să stați de fapt cald, temperatură înțelept. Când oamenii trebuie să-și ridice temperatura, am pus niște haine mai multe sau am o pătură și o înfășoară în jurul nostru. Cu toate acestea, câinii evident nu au acel lux.

În legătură cu o postare: Pături de câine

O altă parte a motive de căldură și afecțiune pentru că este că face parte din domesticirea câinelui. Când oamenii au lucrat mai întâi cu câini și păstrați-i ca tovarăși, Ei au servit scopul de a ne ajuta să vânăm și să ne alertăm și să ne protejăm de pericol. Cu toate acestea, oamenii și tovarășii lor canini s-au ajutat și unul pe altul, păstrând un alt cald. Există de fapt o frază pe care ați auzit-o înainte, "o noapte de câine", care de fapt provine din nopți extrem de reci, care însemna că oamenii se vor înghiți cu 3 dintre câinii lor pentru a le împiedica să moară de hipotermie.

Deci, în toate simțurile cuvântului, cuddling este folosit pentru a obține căldură.

Câini ca cuddling, deoarece le arată afecțiune

Cuddling, totuși, așa cum suntem siguri că îți dai seama, este mai mult decât la temperatură. Ne-am atins pe scurt mai sus, dar cuddling este o modalitate excelentă de a arăta afecțiunea. Aceasta este o modalitate esențială de a întări legătura pe care o aveți cu câinele dvs. - împărtășind o cuddle.

De fapt, au fost efectuate cercetări care au demonstrat că câinii trebuie să se lege cu proprietarii lor mai mult decât alte animale fac.

O scurtă privire științifică la câinii cuddling

Știința din spatele lui cuddling este mai degrabă fascinantă. Cuddling poate fi o modalitate incredibil de eficientă de a ameliora stresul. Doar petrecând câteva minute vorbind și mângâind câinele dvs. a fost dovedit a crește nivelul de oxitocină atât la proprietarii umani cât și la câini înșiși.

Ce este oxitocina? Oxitocina este un hormon deseori numit "hormonul de dragoste, din cauza asociației sale cu încredere și legare în societate. Au fost, de asemenea, noi dovezi care sugerează că interacțiunile dintre câini și proprietarii lor pot avea aceleași răspunsuri hormonale benefice că sugarii și mamele au.

Ceva care are un efect profund asupra proprietarilor și câinii lor este privirea reciprocă. În timpul studiului, proprietarul și duo-urile câinelui care au petrecut cel mai mult timp privit unul la altul în ochii lor, proprietarii au avut o creștere a nivelurilor de oxitocină de 300%, în timp ce câinii au experimentat o creștere de 130%.

Sa sugerat că domesticirea este posibilă din cauza legăturii profunde pe care oamenii le pot avea cu câini. În teorie, acest lucru se datorează faptului că câinii sălbatici care au fost legați de oameni, au făcut-o pentru că au primit protecție și îngrijire de la oameni. Care ar putea însemna, de asemenea, că a fost implicat cuddling.

În legătură cu o postare: Suplimente de calmare pentru câini

De ce unele rase ca o cuddling mai mult decât altele

Dacă aveți prieteni cu câini, ei pot avea o experiență diferită cu câinii lor și cu atitudinea lor față de cuddling. Se pare că există unele rase de câine care se bucură de cuddling mai mult decât altele și multe dintre acestea sunt conectate la genetică. În timp ce unii au fost crescuți să fie mai robust, mai puțin afectuos și independent; altele sunt crescute pentru a fi foarte afectuoase și aproape de proprietarii lor.

Fotografie de câine

Yorkshire Terriers, Pomeranii și câinii maltezi au fost totuși crescuți pentru a acționa ca câini de lapte pentru proprietarii lor. Câinii de la distanță au temperamentul și dimensiunea potrivită pentru ședința într-un tur al proprietarului uman.

Cu toate acestea, genetica este doar o mică parte din ea. Unele rase de câini și câini individuali par să fie mai interesați să arate dragostea și afecțiunea decât altele. Există unele care nu se înghesuie niciodată, dacă în orice moment.

Câinii sunt unici ca oamenii, iar unii nu respectă trăsăturile rasei sau speciilor pe care le fac alți indivizi. Deși câinii sunt întotdeauna considerați a fi mai afectuați sau cuddly decât pisicile, nu fiecare câine este același. Suntem siguri că știți despre mulți oameni care iubesc o cocă bună, în timp ce există și alții care nu fac și îi face să se simtă incomod. Acesta este exact cum este și cu câinii.

De ce câinii care iubesc cuddling o fac mai puțin în timpul verii

Un alt factor care intră în joc cu faptul dacă câinele dvs. îi place să se prăbușească sau nu, este vremea și climatul. Mulți câini, din nou într-un mod similar cu oamenii americani, nu se bucură de cuddling când este fierbinte. Câinii au de fapt mai mare Temperaturile corporale interne decât oamenii, deci este nevoie de mult mai mult să se răcească.

După cum v-ați imagina, cuddling creează o mulțime de căldură, așa că atunci când clima este în sus câinele dvs. probabil că nu va vrea să se hrănească. Nu este nimic personal, la fel ca partenerul sau cel mai bun prieten, ar putea să nu aprecieze o înghițire în căldura de vară când tot ce vor să facă este să se răcească și să se răcească.

În legătură cu o postare: Plăcuțele de răcire pentru câini

Surse:

  1. Câini ca îmbrățișări?, Clubul american Kennel
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii le place să se hrănească?