15 Rase de câine cu cea mai puternică mușcătură

De la natura lor prietenoasă la loialitatea lor, există motive nesfârșite pentru care câinii sunt una dintre cele mai iubite animale de casă din lume. Dar, în spatele tuturor acelei afecțiuni și companie, există încă ceva de vânător în cele mai multe rase de câine. Acest lucru devine foarte clar când te uiți la cât de mult mușcă se află într-adevăr în spatele coastei câinelui tău.

Majoritatea câinilor împachetează o mușcătură destul de puternică, care este mult mai puternică decât ați putea aștepta. În timp ce este incredibil de rare că câinii trebuie să folosească de fapt unul dintre cele mai bune mecanisme defensive, este încă la îndemână să știi exact ce fel de putere poate dezlănțui. Deci, cum măsurați mușcătura din spatele coastei?

Cum este calculată o rezistență a mușcăturii câinelui?

Forța de mușcătură este măsurată în "kilograme pe pătrat", care este scurtată la unitatea de măsură "psi". Într-un inch pătrat de o lire, aceasta este cantitatea de presiune care se aplică. Măsurarea nu este exclusivă pentru rezistența mușcării câinilor, este utilizată pentru a măsura totul de la presiunea într-o anvelopă de biciclete la presiunea la nivelul mării atmosferice.

După cum vă așteptați, în cea mai mare parte, cu cât câinele este mai mare, cu atât mai mare mușcătura. Puterea unei mușcături provine de la dimensiunea corpului unui câine, mărimea craniului și ce fel de formă de maxilar au. În funcție de tipul de material pe care îl mușcă, presiunea pe care un câine îl poate exercita se poate schimba considerabil. Cu toate acestea, ceea ce este cu adevărat surprinzător pentru cel mai mult, este exact ce fel de variație există între puterea mușcăturii la câinii unei mărimi relativ similare.

Este timpul să aruncați o privire la câinii cei mai inflamanți din pachet, cei 15 cu cea mai puternică mușcătură, clasată de la cea mai mică la cea mai mare:

Doberman - 228 psi

Doberman Pinscher pe fundalul copacilor de toamnă

În primul rând, și cel mai mic dintre primii 15 ani este Doberman cu o putere de mușcătură de 228 psi. Acest câine uimitor este foarte inteligent, incredibil de afectuos și face pentru un minunat animal de companie. Ei sunt foarte rapizi de a învăța lucruri noi, dar au nevoie de o socializare considerabilă pentru a vă obișnui cu alți câini și devin confortabil în jurul unor noi oameni.

Dobermans nu sunt cei mai energici ai câinilor, dar au nevoie de exerciții regulate și să se joace, făcându-le însoțitori ideali în casele active. În ciuda stratului lor scurt, ele sunt foarte predispuse la vărsare și pot fi destul de sensibili la câini.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Duberrmans

Boxer - 230 psi

roșu german boxer câine în aer liber

În al doilea rând pe lista noastră, cu o rezistență la mușcătura de 230 psi, este boxerul. În timp ce împachetați o rezistență considerabilă de mușcătură, boxerii pot fi una dintre cele mai frumoase rase de câine cu pregătirea corectă. În ciuda faptului că este destul de impunător, sunt prietenoși, afectuosi și sunt adăugiri minunate față de orice gospodărie, fiind deosebit de mare cu copiii.

Boxerii sunt o rasă de câine extrem de energică, favorizând exerciții foarte intense cu o mulțime de joc incluse. Natura lor jucăușă, combinată cu dorința lor de a se adapta oamenilor și câinilor noi, le face un mare tovarăș care este foarte ușor de antrenat.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru boxeri

Pitbull - 235 psi

Terrierii merg pe apă la apusul soareluiPitbulls sunt o rasă de câine destul de notorie, bine-cunoscută aparent pentru toate motivele greșite. În ciuda numelui rău, rasa de câine a luat-o, pot fi un prietenos, loial și Piesa de câine jucăușă, Efectuarea tovarășilor ideali pentru copii și adulți - dar numai atunci când sunt instruiți corect!

Cu o putere de mușcătură de 235 psi, nu este prea surprinzător faptul că se gândesc în mod obișnuit, și crescând ca și bătăi de câini. Cu o pregătire corectă și socializare, ei fac adăugiri frumoase la familie, sunt foarte ușor de antrenat și nu au nevoie de multă îngrijire.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Pitbulls

Shepherd german - 238 psi

Ciobănesc germanPăstoriștii germani sunt clasicul caine de paza, o rasă de câini extrem de populară și iubită și o parte a majorității forțelor de poliție. Cu o mușcătură care vine la 238 psi, ei pot face un adversar intimidant, mai ales că sunt foarte inteligenți și ușor de antrenat. Abilitățile lor sunt utilizate în poliție, armată și ca Ghidul câinilor, făcându-le una dintre cele mai bune rase de câine de lucru.

În legătură cu o postare: Mâncare pentru câini pentru păstorii germani

Afinitatea lor pentru o viață activă înseamnă că deținerea unui păstor german vine cu unele cerințe de exerciții grave. Sunt extrem de energici și incredibil de jucători, cu energie care nu pare să se termine niciodată. Rasa este prietenoasă, afectuoasă, inteligentă și ușor de antrenament, deși socializarea este adesea necesară pentru a le face pe alți câini la o vârstă fragedă.

În legătură cu o postare: Cele mai bune perii pentru păstorii germani

American Bulldog - 305 psi

Buldog american de câine alb pe un fundal de parcul de toamnă

În ciuda faptului că are o putere de mușcătură de 305 psi, buldogul american este o rasă de câine foarte sensibilă și foarte afectuoasă. Ei fac ca animalele de familie mari, cu copii tineri și bătrâni deopotrivă și răspund foarte bine la instruire. O construie de câine, care este destul de agilă, buldogul american are cerințe relativ scăzute de îngrijire, datorită stratului său scurt ... dar sunt cunoscute de Drool!

Pentru a păstra un buldog american de distracție, este necesară o mulțime de exerciții și jocuri, de preferință exerciții fizice care sunt foarte intense. Rasa este minunată în jurul familiei sale, dar are nevoie de o socializare semnificativă pentru a se potrivi cu alți câini și oameni noi.

Rottweiler - 328 psi

Portret de câine Rottweiler Purebred în grădină

Alături de Shepard german, Rottweiler este o altă rasă de câine recunoscută ca un câine de protecție, dar cu o rezistență semnificativ mai mare a mușcăturii la 328 psi. Ele sunt utilizate în forța militară și de poliție datorită inteligenței lor ridicate, ușurinței de antrenament și modalității calme. Natura bună și pusă înapoi le face, de asemenea, bine atinați la viața de familie, cu sau fără copii.

Această rasă de câine uimitoare este potrivită familiilor active, unde poate obține o mulțime de exerciții și poate dezlănțui partea foarte jucăușă. Un Rottweiler iubește compania și, în timp ce prietenos față de oameni noi, se poate lupta cu prezența altor câini.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru Rottweilers

Leonberger - 399 psi

Portret adorabil al tânărului sănătos și fericit tânăr Leonberger în pădure

Un Leonberger este un gigant blând, în ciuda unei forțe de mușcătură înregistrată la un impresionant 399 psi. Rasa este un amestec de Mari Pyrenees, Newfoundland, și Saint Bernard și este unul dintre cele mai mari rase de câine. Dacă aveți camera în casa dvs. pentru acest câine prietenos mare, atunci veți fi surprins la cât de sensibil și afectuos este rasa poate fi. Ei fac bine cu alți câini, dar lupta cu întâlnirea cu oameni noi.

Rasa vine cu cerințe intense de exerciții, nevoi de îngrijire și necesită o mulțime de antrenament, dar fac pentru un companion fantastic loial - în special în temperaturi mai reci!

Dogo Argentino - 500 psi

câine argentinian care merge pe

Primul dintre numeroasele mastiffs pentru a face lista, Dogo Argentino înregistrează o rezistență la mușcătura de 500 psi. Acest lucru este considerabil mai mare decât Leonberger, dar încă o cale lungă de pe locul de top câine. Cunoscut pentru abilitățile de vânătoare de joc, Dogo Argentino are o presiune excepțională și un nivel ridicat de energie. Cu toate acestea, nu este la fel de jucăuș ca și alte rase.

Dogo Argentino nu este cel mai simplu câine de a se antrena, în ciuda faptului că este destul de inteligent, dar poate fi foarte afectuos membrilor familiei. Socializarea este crucială atunci când se ridică un Dogo Argentino, atât cu alți câini, cât și cu oamenii.

Dogo Canario - 540 psi

Dogo Canario

Un alt membru al familiei Mastiff, Dogo Canario este o rasă veche de câine, o dată obișnuia să lupte în războaie. În ciuda unei naturi ușor agresive, ele se pot potrivi bine în casele active în care li se dă o mulțime de exerciții fizice.

Puterea lor puternică de mușcătură de 540 psi este potrivită cu un temperament puternic, ceea ce înseamnă că este nevoie de un proprietar de câine cu experiență pentru a aduce cele mai bune din această rasă de câine. De la o vârstă fragedă, un Dogo Canario are nevoie de socializare și poate fi prietenos și afectuos atunci când este ridicat alături de copii sau alte animale de companie.

English Mastiff - 552 psi

Portretul unui câine mastiff în în aer liber

Mastiful englez, cu o putere de mușcătură de 552 psi, este o altă rasă mare, dar iubitoare de câine. O rasă de câine incredibil de blândă, care se ocupă bine de copii și adulți, mastifful englez este o rasă afectivă, dar energetică.

Formarea unui mastiff englezesc poate fi dificil, deoarece câinele este extrem de puternic; care cuplate cu dimensiunea sa, poate fi o provocare destul de o provocare. Este nevoie de o mulțime de spațiu pentru ca mastiful englez să ruleze și să se joace, iar o atenție deosebită este necesară pentru a vă asigura că câinele nu se plictisește, mental sau fizic.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru mastiffs

Dogue de Bordeaux - 556 psi

Puppy de dogue de bordeaux care prezintă în aer liber

Puternic și suspect, Dogue de Bordeaux este o rasă de câine interesantă, cu o rezistență mare de mușcătură de 556 psi. Sunt foarte afectuosi, dar numai cu oamenii pe care îi cunosc, prezentând în mod normal suspiciune instantanee față de orice alt câine sau om.

În ciuda dimensiunii lor și a unității de înaltă pradă, Dogue de Bordeaux sunt considerați în general câini destul de leneși, nici fiind prea jucători sau care necesită prea mult în calea exercițiilor fizice. Un lucru mare de a privi cu această rasă unică de câine este drooling. Ceea ce Dogue de Bordeaux nu are în energie, aceasta face în drool!

Tosa inu - 556 psi

Tosa inu

Potrivirea câinelui de Bordeaux la 556 psi, este Tosu Inu, o rasă de câine japoneză. Tosu inu este un amestec de buldog, Marele Dane, și Mastiff, și este destul de considerabil în dimensiune, așa cum v-ar aștepta ca acesta să fie să se potrivească cu rezistența mușcăturii.

O pregătire atentă este necesară pentru a integra un Tosu inu în viața de familie și, dacă nu sunt socializate devreme, există riscul ca ei să devină agresivi. Când sunt instruiți în mod corespunzător, ele sunt minunate cu copiii și adulții, arătând afecțiune față de cei pe care îi pasă.

Cane Corso - 700 psi

Cane Corso

Primul dintre primii 3 cei mai puternici câini, și cu un salt substanțial în puterea mușcăturii la 700 psi, este Cane Corso. O rasă veche de câine, trenul Corso a fost inițial folosit ca a caine de vanatoare Pentru animalele mai mari ... uitați fazanii și gândiți-vă! Rasa foarte mare de câine poate fi surprinzător de afectuoasă, atât la om, cât și pentru câini, dar are nevoie de antrenament pentru a se obișnui cu străinii.

Casa de trestie este extrem de inteligentă, ușor de antrenament și are un nivel ridicat de energie. Ei au nevoie de o mulțime de exerciții care să rămână distrați, dar nu sunt predispuse la multă joacă, făcând plimbări lungi esențiale pentru păstrarea acestei rase de câine fericit.

Bandog - 730 psi

Closeup de un bandog japonez Tosa inu în verde

O rasă de câine care nu este în mare măsură bine cunoscută, dar acel împachetează o pumn, rasa de bandă este o cruce între un buldog și un mastiff. Un banog este puternic și incredibil de curajos, dovedind a fi unul dintre cele mai multe rasele loiale de câine.

Pentru o pregătire adecvată a acestei rase de câine puternice și potențial periculoase, un asertiv și la fel de puternic, dacă nu mai puternic, proprietarul este necesar. În ciuda cerințelor intense de formare, bandogul este altfel foarte ușor de îngrijorat, cu foarte puțin în calea îndeplinirii cerințelor de îngrijire.

Kangal - 743 psi

Kangal Shepherd Dog Sitting pe iarbă pășune în satul de fundal Guardian câine alb haină negru nas și urechi Shepherd Anatolian Sivas Kangal Turcia țară în aer liber

Venind la numărul unu este Kangal, cu o rezistență remarcabilă de mușcătură de 743 psi, mai mult de 3X mai puternică decât Doberman! Kangal este o rasă de câine turcească că, după cum ți-ai imagina, sunt foarte protective și defensive ale poporului pe care îl consideră familia lor. Trebuie să aveți o voință foarte puternică de a prelua provocarea de a ridica un Kangal, deoarece devenind liderul pachetului este esențial.

În mod surprinzător, cu pregătirea corectă, un Kangal face un animal de familie bun și este mare în jurul copiilor. Dacă puteți curba natura teritorială a unui Kangal cu pregătirea corectă și socializarea, veți fi răsplătiți cu un însoțitor frumos și incredibil de puternic.

Ce alte câini se situează foarte mult pentru rezistența mușcăturii?

De la animalele familiale comune și foarte populare, la unele dintre cele mai cunoscute și mai puțin cunoscute rase de câine, există o combinație excepțională de câini printre lista de top 15 de rase de câine cu cea mai puternică mușcătură. Cu toate acestea, există câteva runners foarte notabile, cum ar fi una dintre armate și Poliția câinilor de top, Belgia Malinois cu o rezistență la mușcătura de 195 psi, iar chow-ul incredibil de blană cu un PSI de 220.

Fiecare dintre câinii care au făcut lista noastră poate avea o mușcătură substanțială, dar nu înseamnă că nu pot face animale minunate iubitoare, loiale și afectuoase. În timp ce unii câini pot avea o mușcătură mai mare decât coaja, antrenamentul adecvat ar trebui să fie în continuare o parte vitală a creșterii oricărei rase de câine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Rase de câine cu cea mai puternică mușcătură