Ringul de luptă pentru câini suspectat în denver

Ringul de luptă pentru câini suspectat în Denver

În prima săptămână a lunii martie, un amestec de la Pitbull de doi ani, numit Bubba, a fost găsit abandonat și rănit grav. Un bun samaritean a chemat să raporteze că au găsit câinele înfășurat într-o pătură în dimineața devreme din 5 martie. Un echipaj de salvare a răspuns rapid și nu au putut să creadă ceea ce au găsit.

Ofițerii de control al animalelor au judecat că rănile caninei au fost în concordanță cu luptele cu câine. Ei au spus că Bubba a fost acoperită de răni proaspete, precum și de scabs. Aceasta a însemnat că rănile sale au fost suferite într-o perioadă lungă de timp.

Echipa care inițial a depus raportul pentru câine a indicat că a susținut răni severe picioarelor, urechilor și capului. În multe cazuri, ca câinii nu supraviețuiesc suficient de mult pentru a primi ajutorul de care au nevoie.

LEGATE DE: Setul de prim ajutor pentru câini: cele mai importante elemente esențiale

Acum, mai mult de două săptămâni după ce a avut loc incidentul, pooch-ul salvat se recuperează de la primele două intervenții chirurgicale pe cap. Avea un dinte infectat, fixat, precum și o intervenție chirurgicală reconstructivă pe față.

Rănile cu urechile sale erau atât de grave încât ambii au trebuit să fie îndepărtate. O altă operație va fi efectuată pentru a stabili daunele rămase în viitorul apropiat. Sunt multi Câinii de salvare cu povesti uimitoare, Și fericirea acestei povestiri ale acestui câine se termină bine.

Ringul de luptă pentru câini suspectat în Denver

Oficialii de salvare au adus câinele la un adăpost local pentru asistență. Personalul a realizat rapid natura sa dulce și ia dat porecla bubba g. L-au descris ca pe un animal de docil și iubitor. Piturile de pit sunt adesea nedrept generalizat ca fiind periculos, dar Bubba nu se potrivește cu această descriere.

Din păcate, ofițerii de aplicare a legii cred că Bubba a fost folosit ca ceea ce este cunoscut ca un câine de momeală. Câinii de momeală sunt mai mulți canini supusi care sunt folosiți pentru câinii de luptă real pentru a practica.

Ofițerii caută încă persoanele implicate în acest caz, iar preocupările au fost ridicate ca să existe inele active de luptă pentru câini localizați în Denver. Luptele de câine a devenit un subiect fierbinte în ultimii ani și multe agenții sunt de lucru pentru a vă asigura că nu este o practică continuă in Statele Unite.

LEGATE DE: Cum să vă instruiți în mod corespunzător pitbull folosind armarea pozitivă

Se crede că Bubba va face o recuperare deplină după următoarea sa intervenție chirurgicală și, în cele din urmă, el va putea fi plasat pentru adopție. În Colorado, luptele de câine este considerată o taxă de cruzime a animalelor de crimă și este pedepsită cu 1.000- 100.000 de dolari în amenzi și / sau șase luni până la șase ani de închisoare.

Există o recompensă de până la 6.000 de dolari pentru informații care conduc la arestarea în cazul lui Bubba. Au fost primite mai multe sfaturi și toate sunt investigate în mod activ în acest moment.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ringul de luptă pentru câini suspectat în denver