Dynastia întunecată k9 kong - fiul lui "hulk & # 8221;

Dynastia întunecată K9 Kong - fiul lui

Faimosul Pitbull, Hulk, va lăsa o moștenire puternică în urmă. Hulk este cel mai mare pitbull de pe planetă, dar care se poate schimba în curând ca fiul său, regele DDK9 Kong, va fi chiar mai mare. Acest lucru este nebun dacă vă gândiți la asta. La doar un an, Kong este deja de 150 kg. Dynasty Dark K9 este canisa pe care Kong-ul îl cheamă acasă. Deși nu este singurul descendent super mare al lui Hulk, un behemoth de 175 lbs dacă vă amintiți, Regele Kong-ului DDK9 este pe cale să devină singurul care atrage toate globul de ochi.

Acum, Dynasty Dark K9 este specializată în reproducerea câinilor mari de pitbulli. Dar câinii mari de pitbulli sunt obișnuiți, ceea ce îi face atât de atrăgătoare și scumpe? Totul are de-a face cu antrenamentul dinastiei întunecate. Dinastia întunecată nu numai că produce câini mari, dar De asemenea, canisa dă fiecărui câine Instruire de protecție. Această formare adaugă la valoarea puiilor, deoarece pot fi utilizați ca câini de protecție.

Hulks fiul regelui Kong
Kong ar putea să-și bată înregistrarea tatălui său pentru că a fost cel mai mare pitbull de pe planetă!

Dynasty Dark K9s

Marlon Grennan deține Dynasty Dark K9s. Marlon și canisa lui au crescut la faima datorită faimosului Pitbull din lume pe care îl cunosc acum ca Hulk. Și a fost doar o chestiune de timp de când canisa a prins ochii fanilor din întreaga lume. Azi, Dynasty Dynasty K9S este cunoscută pentru puii giganți care primesc o pregătire adecvată pentru a efectua locuri de muncă de protecție.

Operarea unei afaceri care nu numai că produce câini alfa, dar se antrenează pentru a fi câinii de lucru face dinastia întunecată K9s o canisa cu adevărat unică. Acesta este motivul pentru care majoritatea puii lor sunt super scumpe chiar la o vârstă foarte fragedă atunci când nu se poate aștepta ca catelul să fie bine pregătit pentru securitate. De fapt, Marlon reamintește o vreme când a avut ocazia să-l vândă pe Hulk pentru o jumătate de milion, dar a negat.

Allurea și anticiparea cu privire la DDK9S vor crește doar pe măsură ce regele Kong devine un alfa de dimensiuni complete gata să treacă în pantofii tatălui său.

DDK9 King Kong

Kong Kong-ul DDK9 este setat să fie cel mai mare pitbull din lume. Un descendent direct al monstrosității pe care îl numim Hulk, Kong-ul are 2 ani pe măsură ce scriem acest articol în 2020. Chiar dacă el este doar 2, el se apropie deja de greutatea tatălui său, în picioare în prezent la 160 lbs. În prezent, regele Kong cântărește mai puțin decât tatăl său, el are încă 2 ani de creștere stânga. Cine este de a spune că nu va fi primele 200 de lbs pitbull?

Greutatea este, de asemenea, în cazul în care începe controversa. Vedeți terrierii americani Pitbull pot cântări 30-85 de lire sterline. Acest lucru este în contrast puternic cu Kong și Hulk, care cântăresc atât peste 150 de kilograme. Și din cauza acestui contrast puternic, mulți oameni susțin că Hulkul și Kong-ul sunt o cruce. În timp ce nu a fost confirmat de proprietarul său, Hulk este considerat o cruce între un terrier american Pitbull și un buldog american.

Încrucișarea poate introduce mai multe complicații pe termen lung. Dar, pe măsură ce lucrurile stau acum, Kong este un pui sănătos care are un temperament ușor în interiorul casei. De fapt, el iubește să se joace cu copii și este, în general, un câine de casă destul de sigur.

În media

Într-o lume plină de aficionadă de câine, prezența unui Pitbull de 175 lbs nu a trecut neobservată. Hulk a luat cantități nebunești de publicitate din acest motiv și că atenția sa strecurat bine la Kong. Din ziarele la canalele TV, toată lumea a acoperit acești câini giganți și povestea lor. Această publicitate era tot ce avea nevoie de Marlon Grennan pentru canisa lui, Dynasul întunecat K9s, pentru a deveni un succes.

Acoperirea inițială deoparte, DDK9S sunt încă în știri datorită modului în care afacerea sa poziționat. În 2018, DDK9 și proprietarii săi au devenit frontul și centrul unei serii TV digitale; Dielastia de caine. Spectacolul urmează cronicile lui Hulk, viețile proprietarilor săi și afacerile generale ale canisei. Această serie a fost un succes masiv pe YouTube Grinzând peste 150 de milioane de vizionări!

Pentru a păstra lumina reflectoarelor, Marlon și soția lui Lisa Grennan operează și populară Instagram și Facebook Pagini. Cu apariții media, interviuri și un spectacol de televiziune întreg, nu este de mirare că Dynasty Dark K9s este o canisa celebră. Iar prețurile catelusilor lor reflectă acest lucru destul de bine.

Temperamentul DDK9 Kong

Terrierii americani Pitbulli sunt cunoscuți ca fiind inteligent, Energetic și câini curioși care sunt, de asemenea, prietenosi familiei. Indiferent dacă credeți că puii DDK9S sunt pură sau nu, rămâne faptul că Kong, la sfârșitul zilei, are sânge pitbull. Așa că ar trebui să aibă toate aceste calități. Deși el este neaprogic mare, Kong este încă un pitbull la inimă. Din videoclipurile postate de seria Web Dynasty Dark, putem vedea că este inofensiv. Chiar și Marlon Grennan, în vârstă de 3 ani, se joacă cu el și îi dă fripturii. Kong iubește atenția la fel de mult ca orice alt câine. El atârnă în jurul membrilor familiei, iubește să se hrănească și să se joace. Pentru o rasă care este notorie pentru comportamentul său agresiv, acest tip de comportament afectiv poate fi puțin neașteptat.

Dar nu trebuie să confundați acest lucru cu agresiunea nemiloasă care face parte din moștenirea lui Kong. La domiciliu, Kong poate fi un puști iubitor, dar când este afară pe o datorie de protecție sau doar după instinctele sale naturale, Kong este un câine periculos. Pe un episod din dinastia câinelui, seria Web despre DDK9, câinele de vârf al canisei, asul Pitbull, a fost atacat de Kong și Razer. Deși aceste 3 pui aparțin aceleiași canisi, animalele urmau instinctul lor natural de luptă împotriva unei femei. Din păcate, Ace a suferit leziuni muritoare și a murit.

Aceasta este o realitate tristă a acestei afaceri. Indiferent cât de mult vrem ca acești puii giganți să fie câini de familie, rămâne faptul că rămâne scopul lor principal este protecția. Formarea merge doar până acum în formarea comportamentului. Este imposibil să suprimă instinctele naturale ale acestor câini. Pe scurt, Kong-ul este blând cu copiii și arată foarte liniștit în interiorul casei. Dar l-au pus lângă un câine și ar putea deveni prea agresiv.

DDK9 îmbrăcăminte și unelte

Marlon Grennan este un om de afaceri inteligent. Pentru a valorifica popularitatea lui Hulk și Kong, el a înființat o afacere considerabil vastă în jurul canisei sale. De la câinii de protecție suprapusă la haine, DDK9 vinde totul. Și pentru a-și împinge eforturile la nivelul următor, Canisa DDK9 a creat un magazin online care vinde îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii.

În plus față de îmbrăcăminte, DDK9 vinde și unelte de antrenament. Vânzarea uneltelor de formare este destul de relevantă pentru programul de instruire a protecției pentru câini. Ei vând tot felul de unelte de antrenament, cum ar fi costume de protecție a mușcăturii, hamuri și leashes. În afară de vânzarea de pui și sponsorizări, îmbrăcămintea și uneltele de antrenament sunt cele mai mari întreprinderi pe care le operează DDK9. Recent, au început să vândă CBD.

Pentru oricine nu cunoștea, CBD este un ajutor în sus și venind pe care oamenii îl pretind tratează situațiile ca anxietate, depresie, și durerea articulară. În ansamblu, DDK9 a folosit mass-media socială și popularitatea sa la maxim. Ca rezultat, au mai multe companii de succes.

Marlon Grennan Un om de afaceri inteligent
Marlon va valorifica popularitatea lui Hulk și Kong.

DDK9 Kong - Întrebări frecvente

DDK9`s Kong este unul dintre acei câini care au fost învăluiți în mister. Ca rezultat, oamenii de pe Internet solicită tot felul de întrebări legate de Kong. Unele dintre ele au fost răspunsate mai jos.

Este ddk9 kong sănătos?

Deși proprietarul său, Marlon Grennan, spune că Kong este un puști sănătos, mulți oameni au preocupări legitime cu privire la sănătatea sa pe termen lung. Vedeți câinii de rasă pură sunt, în general, în sănătatea de vârf. O mare parte din acest lucru are de a face cu modul în care rasa a evoluat de-a lungul anilor. Și crescătorii jură de sănătatea lor. Prin atent Creșterea selectivă, Tulburări genetice care afectează generațiile trecute nu mai sunt prezente în generațiile actuale.

În consecință, acești câini sunt standardul de aur când vine vorba de sănătate. Dacă este adevărat sau nu este încă subiectul unui dezbatere în curs. Acum, pentru că mulți nu iau în considerare Kong să fie un câine de pâine (proprietarul său spune altfel) există preocupări cu privire la sănătatea sa.

Este kong mai mare decât hulk?

Kong nu este mai mare decât Hulk, dar se pare că va fi în viitor. În prezent, Kong cântărește 160 lbs care este încă 15 lbs mai puțin decât Ce cântărește Hulk. Dar aici ar trebui să remarcăm că Kong este doar un pui de 2 ani și are încă 2 ani de creștere stânga.

Deoarece lucrurile stau acum, Kong va depăși Hulk într-un an sau două și va deveni cel mai mare pitbull de pe planetă.

Când a murit Hulk câinele?

Contrar a ceea ce mulți oameni cred, Hulk este încă în viață și sănătos Începând cu data de 2020 mai. El încă se antrenează la canisa DDK9 și încă mai tară o mulțime de pui.

Deci, de ce oamenii cred că este mort? Oamenii confundă moartea lui Ace, un alt pup DDK9, cu Hulk. Ace a murit când alți doi câini DDK9 l-au atacat într-un concurs pentru o femeie. Poveste lungă scurtă, Hulk este încă în viață și produce mai multe gunoi.

Este kong câinele un pitbull?

Nu există nici o modalitate sigură de a spune, dar din aspectul ei, Kong nu este o pură. Când a fost întrebat dacă Hulk era o pură, Marlon Grennan, Proprietarul canisei DDK9, a declarat că da este și el poate dovedi că de testare ADN. Dar până în ziua de azi nu are. Acest lucru sugerează că Hulk nu este o pură. Mulți experți presupune că Hulk poate fi o cruce între un terrier american Pitbull și un buldog american.

Dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci DDK9`s Kong nu este un American Pitbull Terrier Din moment ce el este o coborâre a lui Hulk. Și pentru că nu putem spune sigur dacă Hulk este un pitbull sau nu totul devine confuz. Deci, la sfârșitul zilei, nu putem spune sigur.

Kong nu o pură
Mulți experți cred că Kong nu este un Pitbull Purebred.

Kong este cu adevărat o vedere de a privi. În timp este foarte probabil că va sparge dimensiunea pitbull și înregistrările în greutate și va depăși tatăl său Hulk.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dynastia întunecată k9 kong - fiul lui "hulk & # 8221;