Tipuri de pitbulls: învățați diferențele lor

Tipuri de Pitbull

Unii oameni preferă câini mari și voluminici, cum ar fi Wolfhound irlandez și St. Bernard. Aceste Câini giganți par să fie înfricoșătoare, dar surprinzător, moale la inimă și aglomerată. Alți iubitori de câini aleg Prietenii mici și drăguți canini că pot purta în jur, cum ar fi regele Charles Spaniel, Yorkshire Terrier, și aproape clasic Chihuahua. Totuși, sunt cei care îi plac Lean și Câini musculoși Acest lucru poate fi mai bine să se potrivească stilului lor de viață activ. Exemple de astfel de rase includ Pinchers Doberman și, bineînțeles, la îndemână și cunoscuți pe scară largă Tauri de pit.

Aspect și temperament sunt factorii obișnuiți utilizați la selectarea câinilor de companie. Acest lucru are sens numai pentru că aceste creaturi cu patru picioare vor fi cel mai bun prieten al tău atâta timp cât timpul permite. Cu toate acestea, un factor decisiv care se ridică în importanță în aceste zile este funcționalitatea. Câinii sunt acum aleși pentru valoarea lor practică și adaptabilitatea la stilul de viață al proprietarului; Pit tauri sunt exemplele perfecte. Pit tauri nu doar alergați și afișați cutețea toată ziua; Ei servesc maeștrii lor. Ei rămân angajați în ciuda posibilelor pericole prezente într-o situație. Au fost luptători naturali, la urma urmei.

Are acest sunet fascinant pentru tine? Așteptați până când auziți multe tipuri diferite de tauri de pituri pe care le puteți alege.

În legătură cu o postare: Puppies Pitbull de vânzare

Tipuri de pitbull

Originare din Anglia, taurii de pit sunt cele distinctive și Câini musculoși - Caracteristici care au rezultat evident din încrucișarea terorilor și buldogilor. În general, în ceea ce privește caracteristicile fizice, au corpuri robuste și capete largi. Potrivit Clubului Kennel United sau UKC, taurii Pit nu sunt doar musculari și agili, ci și curajoși și devotați. În anii 1800, perioada în care baiajul sau luptele de câine a fost populară în Europa, taurii de pituri erau la linia de față. Ei erau războinici, luptând pentru stăpânii lor în detrimentul propriilor lor vieți.

Întreținerea înțeleaptă, straturile lor sunt relativ ușor de susținut. Iubitorii practici de animale de companie vor iubi cu siguranță păstrarea taurului de pit. Să nu mai vorbim de faptul că în ceea ce privește calitățile mentale și sociale, taurii de pit sunt inteligenți, serios, ascultător, sociabil și rapid. Ei pot fi instruiți să desfășoare activități la domiciliu sau la locul de muncă, cum ar fi păzitorul turmelor sau vizionarea proprietății tale.

Deși taurii de pit au caracteristici comune, fiecare tip are, de asemenea, unele calități unice. Potrivit lui PetsWorld, există cel puțin 25 de tipuri cunoscute de taur de pit, inclusiv ciocolată Pit Bull, popularul Blue Nosed Pit Bull, Bull Gât Bull, Bull Black, Pit Bull, Pit Bull, Gator Pit Bull, Brindle Pit Bull, Grey Line Pit Bull, Generația Blue Blue, Bull Bull, Blue Pit Bull, Blue Faul Pit Bull,. Unele dintre ele sunt numite după caracteristicile fizice definitorii ale câinelui, cum ar fi albastru-noss, gâtul dur și taurii tri-colorate. Deși lista este relativ lungă, printre cele mai populare și comune tipuri de tauri de pit sunt următoarele:

Staffordshire Bull Terrier

Numit după un loc în Anglia, Terrierul Staffordshire Bull a fost crescat pentru prima dată de minerii englezi de cărbune care au avut nevoie de câini de lucru rapid, ușor și fiabil. Minele de cărbune, sunt suficiente de spus, nu sunt potrivite pentru canini voluminoase și blană. În medie, Terrierii Staffordshire Bull sunt de aproximativ 24 la 38 de lire sterline în greutate și 14 până la 16 inci în înălțime. Din cauza înclinării lor naturale spre muncă, acești câini sunt perfecți pentru indivizi sau familii care trăiesc un stil de viață activ. Sunt și dulci și loiali. Copiii pot juca cu siguranță și rulează comisioane cu un terrier de personal Staffordshire.

Staffordshire Bull Terrier

American Staffordshire Terrier

Cântărind o medie de 60 până la 90 de lire sterline și în picioare în jur de 17 până la 19 inci înălțime, acești câini sunt cei mai înalți și mai heftiți dintre tipurile de tauri de pit. De asemenea, ei iubesc să lucreze, deși unitatea lor nu este la fel de intensă ca cea a Terrierului de la Staffordshire. După cum ați fi ghicit, americanii, care au dorit un câine de lucru al totală, sunt responsabili pentru reproducerea americanului Staffordshire Terrier.

American Staffordshire Terrier

American Pit Bull Terrier

Ai crede că American Pit Bull Terrier a fost propagat pentru a deveni câini de luptă? Da, au fost crescuți pentru lupte sângeroase. Agilitatea și robustețea, prin urmare, au fost printre calitățile primare considerate de americani pentru selectarea raselor de câine la împerechere împreună. Părinții acestui tip de taur sunt terrii americani și buldogi britanici.

Greutatea terrierului American Pit Bull se încadrează în mod obișnuit în intervalul de la 30 la 65 de lire sterline, iar înălțimea sa este între 15 și 21 de centimetri. Născut și ridicat ca luptători înainte, taurii americani de groapă sunt prudenți și observați, în special în jurul unor noi fețe. Ei fac supraveghetori responsabili. Având în vedere natura lor, viitorii proprietari de animale de companie americanilor sunt sfătuiți să înconjoare frecvent animalele lor cu ceilalți câini, animale și oameni din afara familiei Îmbunătățește agresiunea naturală.

American Pit Bull Terrier

Bully american

Se amestecă creșterea terrierului American Pit Bulldge cu buldogurile engleze rezultate la un nou tip de tauri de groapă numit bully american. Bullierii americani au moștenit, bineînțeles, instinctele de luptă și de conducerea de la părinții lor. Înălțimea sa medie rulează de la 16 la 20 de centimetri. Adesea, greutatea sa rămâne proporțională cu înălțimea sa. Deși apar feroce cu cranii lor largi și mușchii faciali izbitoare, agresorul american sunt prietenoși și afectuosi.

Bully american

American Bulldog

Printre tipurile populare de taur Pit sunt buldogii americani, adesea descriși ca câini de utilitate. Fizicul lor, la urma urmei, se potrivește unei game largi de sarcini pentru o pooch. Ele sunt încă musculare și puternice. Temperamentul lor le face, de asemenea, adecvați ca tovarășii de lucru. Ele sunt afectuoase și loiale, dar și asertive. Nu este surprinzător de ce există buldogi americani să fie instruiți să devină urmăriri sau vegheri în zilele noastre.

Deținând un taur Pet Pet, indiferent de tipul de tip, este ca și cum ați obține cele mai bune două lumi. Pit tauri sunt echilibrul perfect de curaj și afecțiune, loialitate și ferocitate și de practică și o adevărată tovărășie. Spre deosebire de alte rase de câine care necesită întreținere ridicată, taurii de pit sunt destul de opusul. Mai mult, ele vă oferă valoare prin protejarea proprietăților dvs., protejându-vă pe cei dragi și rulați comisioanele prietenoase pentru câini pentru dvs. Tot ce cer în schimb este îngrijirea și afecțiunea voastră. Cât de mare este asta pentru un câine de companie?

Ați putea dori, de asemenea, să citiți revizuirea noastră a Cel mai bun hrană pentru câini pentru Pitbulls.

American Bulldog

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tipuri de pitbulls: învățați diferențele lor