Instruirea câinelui dvs. Pentru a opri lătratul: ce trebuie să știți

Instruirea câinelui dvs. pentru a opri lătratul

Barking este un comportament complet normal pentru toți canini. O mică coajă aici și este de așteptat să se aștepte de la toți câinii de companie, ca prin lătratul tovarășilor, exprimă ceea ce doresc și gândesc și simt în prezent. Dar există un astfel de lucru ca un fel de lătrat excesiv, și am auzit cu toții că mergem după o casă și auzind câinele în interiorul explodării în lătratul puternic, agresiv, este enervant și ușor terifiant pentru persoana care mergea, dar vă puteți imagina ce este ca și pentru proprietarul acelui câine? Având un animal de companie care latră cu voce tare la fiecare persoană care merge în casă poate fi inducerea durerilor de cap. Dacă sunteți acel proprietar - vă simțim. Poate fi cu adevărat greu să-ți antrenezi câinele pentru a lăca mai puțin. Din fericire, știm un truc sau două care vă pot ajuta să vă învățați animalul cum să se comporte mai politicos.

De ce câinii latră?

Pentru a afla cum să-ți înveți câinele să scadă mai puțin sau să oprească complet la lătrat, cu excepția cazului în care situația o solicită (să zicem, cineva care se rupe în casa ta!), trebuie să înțelegeți de ce câini latră în primul rând. Evident, toți câinii sunt diferiți și pot lătra din diferite motive, dar următoarele sunt cele mai frecvente:

  • Barking teritorial

Nu este un secret că câinii, ca majoritatea animalelor, sunt creaturi teritoriale. De obicei, ei nu-i plac atunci când o persoană sau un animal pe care nu le cunosc intră pe teritoriul lor, indiferent dacă este o casă, un apartament - sau chiar o stradă întreagă. Uneori, un câine nu va lăuda nu pentru el însuși, ci pentru proprietarul sau familia sa - dacă percep o persoană ca periculoasă, vor lăuda non-stop pentru a vă avertiza (apropo, persoana nu poate fi periculoasă în nici un fel Cale, câinele tău nu poate doar ca ei!).

Teritorial Barking arată și sună agresiv - de obicei, este un șir continuu de scoarțe la un pas inferior decât de obicei. Poziția unui câine va reflecta și acest lucru, deoarece coada va fi de obicei ridicată în timp ce urechile vor fi în sus și înainte.

  • ALARMAT BARKING

Câinii sunt animale de ambalare și când se alarmează de ceva sau de cineva, îi place să-și lașeze să-și alerteze "pachetul" că se întâmplă ceva suspicios. Acest lucru poate fi ceva pe care îl percep ca fiind periculos, amenințător sau doar curios. Acest lucru se poate întâmpla literalmente oriunde, nu doar pe teritoriul lor.

Acest tip de lătrat este cea mai comună formă de lătrat și, de obicei, se întâmplă în șiruri rapide - două până la patru laturi cu pauze scurte între ele.

  • Lătrat singură

Câinii sunt animale sociale care au nevoie de interacțiune regulată fie cu familia lor umană, fie cu alte animale de companie. Canini lăsați singuri pentru perioade lungi de timp pot deveni foarte singuri, și, ca rezultat, va lăcata sau va urca să-și exprime nefericirea. Vorbind de câini nefericiți, există un astfel de lucru ca Anxietatea de separare la câini, care este un comportament frenetic și adesea perturbativ asociat cu separarea câinilor de la proprietarii lor. Acești câini pot coaja neîncetat, urât, salivă, pantalon și ritm, iar unii pot încerca să distrugă chiar elementele din casă și să urineze în interiorul casei când proprietarii lor pleacă.

Această formă de latrare (singurătate) se întâmplă în șiruri lungi, cu pauze deliberat între fiecare coajă.

  • Atenție-căutarea latrării

Dacă prietenul tău blană latră în timp ce te uiți la tine, este foarte probabil că încearcă să te ceară să faci ceva. Poate că vrea să mănânce, să bea apă, să facă o plimbare, să joace sau să petreacă ceva timp cu tine. În timp ce acest lucru poate părea similar cu lătratul singuratic, este diferit într-un fel, deoarece un câine care caută atenție va distruge, de obicei, îngrozitor.

Acest tip de lătratire se întâmplă în câteva scoarțe ascuțite, scurte și poate suna ceva de genul "Harrr-Ruff!".

Este o idee bună să învățați să vă diferențieți diferitele tipuri de lătraze, așa că puteți ști cum să Calmează câinele. De exemplu, predarea unui câine cu separarea de anxietate pentru a coaja mai puțin nu va funcționa până când voi doi ajungeți la rădăcina problemei și fixați-o. Dar formarea unui câine prea protector pentru a lătra mai puțin? Poveste complet diferită și una mult, mult mai probabil să aibă un rezultat pozitiv.

Împiedicați lătratul în puii

Dacă aveți un cățeluș care prezintă deja semne de latrare excesivă, este înțelept să începeți să lucrați la această problemă cât mai curând posibil. Formarea unui câine pentru a scala mai puțin este întotdeauna mai ușor în timp ce este tânăr - chiar mai bine, când este doar un catelus mic.

  • Utilizați tratamentul

Armarea pozitivă funcționează pe toți câinii. Dacă catelul tău latră ca nebun, încercați să-l învățați să fie liniștiți și apoi să-i dați un tratament de fiecare dată când ascultă. Începeți prin a-l învăța să vorbească / comenzi liniștite - va dura ceva timp, uneori mai mult decât v-ați dori, dar merită să învățați un câine aceste comenzi de bază în timp ce este foarte tânăr. De fiecare dată când catelul dvs. ascultă și se oprește la blocarea comenzii dvs., dați-i un tratament (asigurați-vă că cumpărați niște cele de bună calitate!).

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

  • Stai calm

De obicei, câinii nu răspund bine la voci tare, furioase, așa că încercați să rămâneți calm și să vorbiți încet când vorbiți cu catelul dvs., chiar dacă lătratul ei te face agitat. Dacă catelul dvs. păstrează lătrat fără nici un motiv aparent, probabil că este supărat / speriat sau chiar prea încântat, așa că încercați să o ușurați să se relaxeze. Apoi, încercați să tratați Trick - comenzi de vorbire / silențioase urmate de tratamente atunci când sunt efectuate cu succes să lucreze cel mai bine atunci când catelul este relaxat.

Opriți lătratul la câinii adulți

Deci, prevenirea este întotdeauna mai bună decât un tratament, sau în acest caz, formarea unui câine pentru adulți pentru a nu mai face lucrurile pe care le-a învățat să le facă. Dar ce să faceți dacă aveți o canină adultă care leagă non-stop? Este prea târziu în unele cazuri? Absolut nu - aproape toți câinii (cu excepția celor cu tulburări neurologice) pot fi instruiți să scadă mai puțin. Țineți minte că am spus Mai puțin, nu Opriți lătratul complet - La urma urmei, nu ți-ar plăcea dacă cineva care găsește vocea ta enervantă te-a făcut să nu mai vorbești complet, ai vrea?

Deci, cum poți Antrenează un câine adult pentru a opri lătratul din motive greșite? Există câteva tehnici de formare diferite și trucuri simple care vă pot ajuta. Acoperim totul detaliat mai jos, deci asigurați-vă că ați citit totul - alegeți o tehnică sau o combinație de câteva lucruri pe care credeți că le-ar funcționa bine pe companionul dvs. blând și începe să-l pregătească astăzi.

  • Îndepărtați motivația

Adesea, un câine va face o anumită activitate, cum ar fi lătratul, pentru că ea primește o recompensă pentru el. Încercați să vă dați seama ce poochează-ți poochul de la lătrat și apoi eliminați-l. Dacă, în trecut, ați recompensa "câinele dvs. spunând" o fată bună "când a lat la oameni, obiecte, situații sau orice altceva, asigurați-vă că încetați să spuneți asta. Dacă te-ai oprit deja, dar pooch-ul tău continuă sărituri, să încerce să asocieze spunând că a învățat să-i placă cu altceva - ceva ce găsești pozitiv.

De exemplu: Învățați-vă câinele vorbesc / comanda liniștită, și de fiecare dată când se oprește la centimetru, spuneți "o fată bună" (sau indiferent de ce vă spuneți în mod normal) și să o dați un tratament. Una dintre cele mai bune Metodele de instruire este de a utiliza tratamentele împreună cu cuvinte / cuvinte pozitive pentru a consolida un comportament bun. Bineînțeles, pentru ca acest lucru să lucreze, câinele dvs. ar trebui să înțeleagă deja comanda vorbirea / liniștea și dacă nu - ne încurajăm foarte mult să o învățați. Sigur, poate dura ceva timp pentru ca un câine adult să învețe un truc nou, dar se liniștește, acest lucru va fi un timp bine petrecut.

Această tehnică funcționează destul de mult pentru toți barbitorii.

Bacsis: nu recompensați câinele dvs. în timp ce latră, numai atunci când ascultă și rămâne liniștită.

  • Desensitizați câinele dvs. la stimul

Dacă câinii tăi la câini, pisici și anumite obiecte, desensibilizându-l la acel animal sau un obiect poate funcționa foarte bine. Treptat, puneți-vă pooch-ul obișnuit la ceea ce îi provoacă în lătrat. Cuvântul cheie aici este treptat - începeți să-i arătați subiectul de departe încet, dar în mod consecvent. Din nou, câinele trăiește și cum ar fi magia aici, așa că nu vă fie frică să le folosiți ori de câte ori câinele dvs. vă ascultă.

De exemplu: Dacă poarta dvs. de companie la câini, aveți un prieten și câinele lui stau suficient de departe, astfel încât poooch-ul dvs. abia le poate vedea. Ca prietenul tău și câinele lui se apropie (încet!), începeți să vă hrăniți câinele. Amintiți-vă, nu dați niciodată un tratament în timp ce câinele se latră - numai înainte de a începe la lătrat, sau după ce devine liniștit (utilizați comanda liniștită). Apoi, pe măsură ce prietenul tău se îndepărtează și începe să dispară din vedere, opriți hrănirea. Acest lucru poate dura câteva zile sau chiar câteva săptămâni pentru a lucra - dar dacă sunteți consecvenți în abordarea dvs., câinele dvs. ar trebui să devină desensibil destul de repede.

Această metodă funcționează cel mai bine pentru barbitorii teritoriali și alarmați.

  • Ignorați lătratul

Când câinele dvs. explodează în lătrat puternic, ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să stați acolo și să-l ignorați, corect? Ei bine, uneori este înțelept că faci doar asta. Câini de căutare a atenției va bloca adesea pentru nici un motiv aparent, ci pentru a obține un fel de recunoaștere de la dvs. Acest lucru se leagă în metoda "Eliminare motivație" - dacă motivația câinelui dvs. pentru lătrat este să obțineți o recunoaștere de la dvs., indiferent dacă se ridică din canapea și să vină la el sau să vorbească cu el, încercând să-l calmeze, ce vrei Pentru a face este să eliminați această motivație. Câinii de căutare a atenției sunt similare cu copiii care cauzează tantrum. Ei vor încerca tot posibilul pentru a-și face calea prin a fi tare, încăpățânat și pushy. Luați puterea de la latrarea cererii de companie, ignorându-l.

De exemplu: dacă poochează-ți latră la tine cu o agendă, întoarce-te de la el și ignorați-i pe șarpele lui. Dacă continuă să lovească, continuați să ignorați. El poate să-și latră, pentru că vrea să joace sau pentru că vrea să-i aducă mingea care se rostogolește sub pat - nu contează dacă este latrarea atenției. Ceea ce contează, totuși, nu renunți decât să rămâneți liniștiți și să așteptați ca el să înceteze la lătrat. Apoi, și numai atunci poți să te joci cu el sau să-i ia mingea sau orice a avut în minte. Acest lucru funcționează ca tratează munca - recompensează un comportament bun și ignorați cel rău.

De ce câinii latră

Această tehnică funcționează cel mai bine pentru latrarea sau jocul de căutare a atenției și la lătratul frustrarii.

  • Exercițiu, exercițiu, exercițiu

Câinii sunt jucăuși, Animale active care au nevoie de o mulțime de exerciții fizice Pentru a fi sănătos, fericit și da, liniștit. Mulți câini care latră excesiv de lătrat pentru că sunt pur și simplu plictisit din mintea lor - au nevoie frecvent și în mod regulat. Ai fi surprins de numărul de câini care ar putea fi liniștiți dacă au avut doar un exercițiu suficient. Desigur, acest lucru depinde de rasa și personalitatea poochei dvs. (de exemplu, a Ciobănesc german are nevoie de mult, mult mai multă activitate fizică decât, spun, un buldog), deoarece unele canini sunt pur și simplu mai energice și mai pline de viață decât altele.

Câinii obosiți sunt mai puțin alertă decât de obicei, și, ca rezultat, mai puțin în starea de spirit pentru a coaja la fiecare lucru care îi atrage atenția. Deci, luați timp pentru a vă purta prietenul tău blană în fiecare zi (sau cel puțin o zi în fiecare zi dacă ești foarte ocupat) cu o plimbare frumoasă, lungă sau mai bună, o jogging. De asemenea, încorporați un joc de remorcare sau aduceți-l și stimulați creierul cu jocuri mintale, cum ar fi "Găsiți jucăria".

Deși aceasta nu este o tehnică de antrenament per se, ea funcționează pe toți barbitorii.

  • Tratamente pe bază de feromoni

Tratamentele pe bază de feromoni pot ajuta la calm și de-stres câinele dvs., care este util dacă aveți un barker stresat la mâini. Câinii care sunt trist, singuri sau doar stresați din anumite motive pot beneficia foarte mult de astfel de tratamente.

Deci, cum funcționează acest lucru? Dispozitive cum ar fi difuzoarele plug-in folosesc feromoni, un tip de comunicare chimică între câini (și alte specii) care au un efect calmant asupra animalelor de companie stresate. Practic, aceste substanțe chimice calmante imită feromoni de câini naturali și ajută la ameliorarea animalelor de companie stresate. Ele sunt deosebit de utile dacă aveți un câine care suferă de anxietate de separare, deși lucrează la orice tip de stres. Acest tratament vine în mai multe forme, inclusiv difuzoare de plug-in, spray-uri, șervețele și, probabil, cele mai laminoare. Dacă cumpărați un spray, utilizați-l de fiecare dată când câinele dvs. stresat începe la lătrat.

Această metodă de formare este cea mai potrivită pentru barbitorii de frică și / sau de dispărure de separare.

Utilizați coliere de coajă

În cele din urmă, dacă aveți într-adevăr, într-adevăr câine încăpățânat care nu se va opri la lătrat indiferent de ce și cât de greu încercați, utilizați a Câine guler de coajă. Există diferite tipuri de gulere de coajă pe piață, inclusiv:

  • Coliere statice de coajă: Foarte versatil, aceste coliere lucrează prin trimiterea de impulsuri scurte de statice la câine atunci când senzorii săi detectează lătrat. Unele gulere statice premium, de asemenea, trimit avertismente de tonuri întrerupte sau vibrații. Ele vin în toate tipurile de tipuri și dimensiuni, deci este ușor să găsești cea potrivită pentru pooch-ul tău.
  • Coliere de coajă de vibrații: Ca și gulerele statice, acești gulere au și senzori care pot detecta când câinele începe la lătrat. Ei trimit impulsuri de vibrație întrerupătoare atunci când începe lătratul, care forțează câinele să se oprească. Intensitatea pulsului poate fi prealabilă astfel încât să o puteți scădea sau să o faceți mai mare, în funcție de comportamentul animalului dvs. de companie.
  • Pulverizați gulere de coajă: aceste gulere sunt cele mai noi din grămadă, iar unii pot argumenta cel mai blând al tuturor. Senzorii mici construiți în guler detectează când un câine începe la lătrat, apoi inițierea livrării unei izbucniri mici de spray (apă parfumată) lângă un boot al unui câine. Sprayul este sigur pentru animale și oameni și este ecologic.
  • Coliere cu coajă ultrasunete: Folosind sunete ridicate care sunt inaccesibile oamenilor, dar audibile la câini, aceste gulere întrerupe lătratul și calm câinele în jos. Pe lângă sunete, unele gulere cu ultrasunete folosesc, de asemenea, vibrații ca stimulent adăugat.
  • Coliere de coajă de șoc: În cele din urmă, există coliere de șoc care vă pot ajuta să vă antrenați câinele pentru a opri lătratul. Cu toate acestea, acestea sunt dispozitive grave pe care le considerăm că ar trebui să fie utilizate numai de către instructorii canini cu experiență sau de manipulatori de câini. Aceste gulere pot fi extrem de eficiente, dar ar trebui să fie folosite numai ca ultimă soluție - adică, ar trebui să încercați mai întâi fiecare tehnică de instruire pe care o puteți gândi înainte de a recurge la Folosind un guler de șoc. Deci, cum funcționează aceste lucruri? În mod similar cu gulerele descrise mai sus, aceste dispozitive au senzori care pot detecta lătratul, iar când o fac, inițiază administrarea șocului. Bineînțeles, gulerele de șoc aprobate oferă șocuri care sunt suficient de ușoare pentru a fi în siguranță (nu pot afecta fizic câinele), dar sunt suficient de puternice pentru a-l opri la lătrat. Multe astfel de gulere utilizează, de asemenea, vibrații și / sau sunete ca avertismente înainte de livrarea unui șoc real.

latrat de caine

Sfaturi și trucuri utile pentru a face ca câinele să înceteze la lătrat

Acum că am acoperit unele dintre cele mai importante și eficiente tehnici de instruire pentru controlul de coajă, este timpul să ne concentrăm asupra unor sfaturi și trucuri suplimentare suplimentare. Utilizați acestea în plus față de una sau două tehnici principale de antrenament și sunteți destul de garantat că aveți un câine calman care latră mai puțin.

  • Blocați vizualizarea câinelui

Dacă puiul tău este destul de teritorial și îi place să lage ori de câte ori vede un străin care mergea, este o idee bună să o blochezi pe fereastră (sau oriunde vede străinii care trec). Prin tăierea expunerii la atracțiile, sunetele sau mirosurile care o incite, o veți liniști și veți opri lătratul excesiv. Închideți blind-urile sau, mai bine, instalați un film temporar de confidențialitate. Puneți-o deasupra liniei de vedere a animalului de companie și apoi, odată ce se obișnuia cu ea și pare mai puțin interesată să privească fereastra, începe încet să o coboare în jos - inch cu inch. După câteva zile sau câteva săptămâni, prietenul tău blond ar trebui să se obișnuiască să vadă străini fără a exploda în lătrat puternic.

Acest truc este de ajutor pentru barbitorii teritoriali și de alarmă.

  • Utilizați jucării interactive pentru câini

Mulți câini, dar mai ales plictisit, singuri și căutări de atenție, pot beneficia foarte mult de a avea ceva de făcut atunci când familia lor umană părăsește casa. Ocupat sau Jucării interactive sunt perfecte pentru acești canini. Lucruri cum ar fi jucăriile din cauciuc greu, Jucării puzzle pentru câini și jucăriile de distribuire a tratamentului pot păstra pooch-ul dvs. angajat, distrați și suficient de ocupați pentru a uita să coacă. De exemplu, dacă animalul dvs. de companie scapă de fiecare ori de câte ori începeți să vorbiți pe telefonul dvs., aruncați-i o jucărie ca aceasta data viitoare când faceți apeluri.

Ați putea dori, de asemenea: Mașini automate de preluare

Acest lucru este util pentru barbitorii care caută atenție, câini singuratic și plictisit.

  • Utilizați mașini de zgomot alb

Dacă pooch-ul tău este Jumpy și destul de teritorial, probabil că latră la fiecare lucru care pare a fi obișnuit. "Zgomot ciudat de mașină? O coajă mai bună pentru a-mi avertiza părintele uman. Voci necunoscute vorbind în afara apartamentului? Mai bine mârâie și coajă pentru a le spune cine locuiește aici."Acest lucru este destul de mult cum cred toți câinii teritoriali, astfel încât poate fi greu să-i antrenezi să scadă mai puțin ca totul neobișnuit este văzut ca o amenințare. Pentru a ajuta câinele dvs. să se relaxeze puțin, puteți încerca să utilizați zgomotul mașinii albe - un dispozitiv ca acesta face un sunet constant, neschimbat care poate camufla zgomotele exterioare. Este o modalitate ușoară și simplă de a acoperi vocile / zgomotele incidentale și, ca rezultat, faceți animalul dvs. un pic mai relaxat.

Acest truc funcționează cel mai bine pentru barbitorii teritoriali și de alarmă, deși poate, de asemenea, să ajute să sublinieze și canini.

Sfat final: Amintiți-vă că formarea unui câine are nevoie de timp, răbdare și consistență. La urma urmei, chiar oamenii au nevoie de ceva timp pentru a învăța o nouă abilitate și câini și nu sunt diferite în acest mod. Dacă prietenul tău canin a fost un barker excesiv pentru o lungă perioadă de timp, va dura mai mult pentru a-i învăța noile căi decât ar fi dacă ar fi doar un catelus care prezintă semne de lătrat excesiv.

Deci, luați-vă timpul și vă faceți griji cu răbdare - fiți blânzi, dar fermi cu animalul dvs. de companie când îl pregătiți să scadă mai puțin. Încercați o metodă de antrenament și dacă nu funcționează, încercați altul, și dacă acesta nu funcționează, încercați altul. Ca oamenii, câinii sunt diferiți și ce funcționează excelent pentru câinele prietenului dvs. poate să nu funcționeze pentru a ta. Experimentați, rămâneți concentrat și nu renunțați - nu este niciodată prea târziu Învățați un câine (vechi) un truc nou!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Instruirea câinelui dvs. Pentru a opri lătratul: ce trebuie să știți