Taxele de 20.000 de dolari percepute pentru hulk, cel mai mare pitbull din lume

Taxele de 20.000 de dolari percepute pentru Hulk, cel mai mare pitbull din lume

Hulk pare să fi fost crescută ca o cascadorie de publicitate și o mașină de fabricare a banilor. Da, este Cel mai mare pitbull din lume iar crescătorii au prezentat-o ​​în mai multe videoclipuri, cu accent pe aspectul și dimensiunea ei enormă. De ce nu, la urma urmei? Ei bine, există mai mult la poveste.

Site-ul lor are, de asemenea, o secțiune video, fiecare care subliniază cât de periculoși și morți sunt acești câini. Există multe de spus despre felul de clientelă pe care o cultivă, iar combustibilul pe care îl oferă avocați de taur anti-pit, dar ei contribuie, de asemenea, la câmpul "Designer Dog" & # 8230;

Site-ul de salvare a animalelor

Peste partea de sus și inutilă

Încărcarea a 20.000 de dolari ca o taxă de știft este incredibilă, în special pentru un câine care nu se potrivește cu precizie la niciun standard de rasă și pur și simplu intră în "# 8220;cea mai mare rasă de taur din lume& # 8221; Apellația făcută. Crescătorii sunt renumiți în lumea întreagă pentru a reproduce câinii de designer care fac apel la & # 8220 mari.& # 8221; Câinii lor sunt uriași și ei devin din ce în ce mai enorme. Hulk cântărește 175 de lire sterline și vine de la părinți mari, dar aceștia sunt cei norocoși.

Aceste videoclipuri, acești câini unici nu pot să se potrivească gustului tuturor, dar care îi pasă, la urma urmei? ASPCA Cares. Promovarea acestor câini îi face să fie hype și la modă, este urmată de o creștere a cererii și, la scurt timp, o creștere a eutanasiilor. Statistici furnizate de ASPCA sugerează că mai mult de 1.2 milioane de câini sunt eutanasiați în fiecare an; și fără surprindere că majoritatea, 800.000 de a fi precise, sunt considerate tauri de pit.

Dark Dynasty K9 `Clasa =
Hulk, care prezintă, lângă Dynasty Dark K9 Intrarea

Armarea negativă este folosită foarte mult în metodele de antrenament K9 Dynasty K9, par să utilizeze, de multe ori, gulere de șocuri de câine și coliere de vârf. Aceste tipuri de coliere sunt dezbătute în mai multe țări și o interdicție este pe masă.

Când luptele de câine se întâlnește cu creșterea câinilor

Nu știm dacă Dynasty Dark K9 promovează luptele cu câini, dar cu siguranță, majoritatea luptătorilor de câini utilizează tehnici de formare similare pentru a ridica câinii de pete, gata să moară pentru titlul lor "# 8220;.& # 8221;

Afacerea de lupte pentru câini (dacă putem numi acest lucru) generează venituri din jocuri de noroc, Taxe de studii, și taxele de admitere. Luptele de top se spune că au potentiale de 100.000 de dolari (USD) și, evident, atrage o mulțime de crimă organizată care se bucură de acest sport de câine ilegal. CNN, de asemenea stabilit Într-un articol din 2013 că mai mult de 100.000 de persoane sunt angajate în luptele de câine pe o bază neprofesională.

Nu este o surpriză faptul că câinii de reproducere care sunt potriviți pentru competițiile de combatere a câinilor la nivel înalt fac apel la unii. Cine altcineva decât un miliardar obsedat de pitbull sau, mai probabil, un profesionist în lupte de câine ar face buzunar 20.000 de dolari pentru a obține un copil hulk? Crescătorii pot deveni în mod voluntar sau involuntar, parte dintr-o parte apropiată a creșterii câinilor, care este într-adevăr fructuoasă, dar destul de dezgustătoare și rușinoasă.

Hulk, din Dynasty Dark K9, Pitbull
Un alt câine din Dynasty Dark K9 - Captură ecran
">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Taxele de 20.000 de dolari percepute pentru hulk, cel mai mare pitbull din lume