Amestecuri husky - 4 rase mixte husky

Amestecuri Husky - 4 rase mixte husky

Huskies sunt o rasă foarte iubită și energică de câine. Ei vin în mod tradițional din regiunile nordice cum ar fi Siberia și sunt adesea utilizate în rasele de sanie. Huskies sunt cunoscute pentru frumusețea lor izbitoare, care se caracterizează prin marcajul lor complicat facial, straturile de lux grosime (care sunt construite pentru a le menține calde în cele mai tari luni) și piercing-ul lor ochi albaștrii. Cu toate acestea, în timp ce sunt frumoase să se uite, ele sunt, de asemenea câini care au nevoie de o mare atenție și prosperă exercițiu și activitate. Ele sunt extrem de energice și au nevoie de o mulțime de TLC. Cu proprietarii potriviți vor înflori. Huskies sunt în mod tradițional siberian sau Samoyed, Cu toate acestea, în ultimii ani, rasele Husky Cross au devenit o populare populară. Rasele încrucișate sunt adesea considerate a fi mai puternice, deoarece acestea întruchipează cele mai bune caracteristici ale ambelor rase. Puii de amestec husky sunt de obicei jucăuș, rezistent și extrem de izbitoare. Să aruncăm o privire la unii dintre cei mai frumoși hibrizi husky. În timp ce crescătorii sunt populari, merită să vă uitați la adăpostul local dacă sunteți pe vânătoare pentru un amestec superb husky. De multe ori oamenii achiziționează Huskies și nu realizează atenția și munca pe care o cer. Acești puii îi sunt dat în mod trist și mulți petrec mai mulți ani în adăposturi. Contactarea organizațiilor de salvare specifice rasei este, de asemenea, o idee mare dacă doriți să dați o casă husky o casă pentru totdeauna și găsiți puii de law-Foct.

Shepsky (un hibrid tastic, între un husky și un păstor german)

Shepsky

Dacă sunteți vorba despre animale adorabile, ați ajuns la locul potrivit. Shepsky este un hibrid superb între a Ciobănesc german și un husky și este un pui care este obligat să încânte. Acești pui vor fi de dimensiuni medii și sunt astfel potrivite în spații cu o zonă în aer liber sau cel puțin unde pot obține plimbări ample. Ele sunt energice, iubitoare de distracție și vor fi un membru popular al familiei. Ei adoră fiind confruntați și prosperă pe afecțiune și distracție. Ele sunt, de asemenea, în general bune cu alți câini și vor apărea astfel dacă aveți deja puii. Acest amestec husky este cu adevărat o selecție superbă și se va potrivi unei familii energetice care își poate potrivi nivelele de energie. Ei cântăresc între 45 și 85 de kilograme și sunt în jur de 20 până la 25 de centimetri în înălțime. Aspectul lor este caracterizat de hainele lor groase și superbe, nasul lung și ochii izbitoare. Ele sunt mai întunecate decât Huskies convenționale, dar se laudă cu aceleași cududiness și caracteristici frumoase izbitoare.

Alussy (un hibrid uimitor între un malamut din Alaskan)

Alusii

Acești puii sunt mari, îndrăzneți și cu adevărat izbitoare. Ele sunt un amestec uimitor între Siberian Husky și maltautul din Alaska și, prin urmare, sunt o alegere nobilă care este construită pentru a rezista chiar și cea mai rece dintre temperaturi. Aspectul lor de lup de lupi este demn de remarcat și sunt cunoscuți pentru inteligența lor și cu o lovitură încăpățânată. Ei prosperă pe consistență și se vor face bine cu proprietarii care sunt răbdători, consecvenți și calme. Cântărind între 65 și 100 de lire sterline, aceștia sunt câini mari și vor avea nevoie de proprietari care se pot ocupa de puterea lor. Ele sunt bile fără margini de energie și vor avea nevoie de o mulțime de plimbări și stimulente legate de exerciții fizice. Aceste dragări de ieșire sunt cu adevărat o minune pentru a vedea și sunt obligați să aducă iubirea și vibrația vieții tale. Ca întotdeauna, verificați adăposturile locale pentru a vedea dacă au hibrizi husky.

Siberpoo (o cruce dragă între un husky și un pudel)

Siberpoo

Următorul este Siberpoo. Acest hibrid husky adorabil este un amestec între o husky și a Pudel. Această selecție interesantă se mândrește cu marcajele complicate ale Husky, dar adesea întruchipează stratul de curlier al pudezii. Este astfel o privire unică de a privi și o rasă cu adevărat izbitoare. Poodle sunt hipoalergenic prin natura lor și aceasta este astfel o alegere mare pentru cei care iubesc Huskies, dar au alergii. Acest lucru se datorează faptului că ei nu vărsăm și astfel, nu va trebui să vă ocupați de încărcături de păr peste tot. Crediții au început să traverseze podele cu alte rase în anii 1980, iar acest hibrid particular combină natura iubitoare și prietenoasă a pudezii cu inteligența și energia husky. Acestea vor fi cele mai potrivite familiilor care cunosc rasa Husky și în casele unde vor obține o mulțime de exerciții zilnice. Ei se dezvoltă pe stimularea mintală, atenția și jocul și vor fi sloturi minunate la o familie care cunoaște bine rasa.

Pisky (o cruce uimitoare între un terrier pitbull și o husky)

Pisky

Nu în ultimul rând pe lista noastră uimitoare de hibrizi Husky este uimitorul Pitsky. Dacă vă placeți rasele de putere ca Pitbull Terrier, Dar doriți ca frumusețea uimitoare a husky, atunci acest hibrid ar putea fi doar alegerea perfectă pentru tine. Acești puii sunt foarte loiali și trăiesc pentru a vă mulțumi proprietarii lor. Ei vor aduce o abundență de iubire și fericire în casa ta, dar ca toți hibrizii husci, necesită o mare exercițiu. Aceste POOCHES sunt cele mai potrivite proprietarilor care cunosc ambele rase bine și nu sunt ideale pentru primii proprietari. În ciuda faptului că sunt o rasă de designer, puteți găsi de multe ori acest amestec superb în adăposturile animalelor. Mulți optează pentru a achiziționa un pitski fără a face cercetarea corespunzătoare și, mai târziu, realizați că acestea sunt o rasă care necesită o mare atenție de cunoștințe și îngrijire specifică. Această rasă va aduce dragoste, loialitate și distracție în orice casă. Culorile lor variază de la alb și maro până la brindle și gri, iar dimensiunea lor poate varia între mediu și mare. Ele sunt de obicei Bine cu copiii (dar, întotdeauna supravegheat ca cu orice câine) și uneori poate juca dur cu alte pooches. Înainte de a aduce o casă nouă de casă, introduceți întotdeauna ceilalți câini pe teritoriul neutru.

În legătură cu o postare: Puppies Pitbull de vânzare

Astfel, amestecurile hibride husky sunt o alegere populară. Ei vor aduce loialitate, frumusețe, și o mare dragoste în casa ta și te va uimi cu aspectul lor izbitor de frumos. Cu toate acestea, au nevoie de o mare exercițiu și energie și vor fi cele mai potrivite pentru familiile active în care vor obține câteva plimbări pe zi!

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Pungi de dormit pentru câini
Tunelul de agilitate pentru câini
Bowluri de câine de alimentare lentă
Transportator de animale de companie aprobat de companie aeriană
Câine plutește pentru piscină
Cutii de jucărie pentru câini
Rampoane cu barca de câine
Prosoape de uscare pentru câini
Capete de capăt de cauciuc
Câine teepee paturi

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Amestecuri husky - 4 rase mixte husky