Este bully american un pitbull?

Este bully american un pitbull?

Nu putem aminti de câte ori ne-a întrebat pe cineva pe noi și # 8216;Este Bully american A Pitbull?"Nu este surprinzător faptul că societatea la mare vrea să știe mai multe despre bully-ul american. Este pe cale să devină una dintre cele mai populare rase de câine din ultimii ani. Vorbind despre rasele de câine, știi că Clubul american Kennel acționează ca un organism de conducere pentru a determina rasele de câini în SUA? În acest moment, vă întrebați probabil ce are legătură cu dilema americană de bully bully?

Permiteți-ne să explicăm. În primul rând, confuzia despre dacă un bully american este un pitbull este parțial legată de numele rasei. Din acest motiv, oamenii au tendința de a se confunda cu privire la trăsăturile fizice ale agresorilor și despre ceea ce ar trebui să pară de fapt. Dar nu este nevoie să vă îngrijorați pentru că suntem să vă rupem pentru voi și să vă oferim cu toate cunoștințele pe care le căutați. Deci, fără a mai fi ado, să începem.

Deci, este bully american un pitbull?

Bully american nu este un pitbull, În ciuda faptului că are asemănări în numele și genetica sa. Termenii Pitbull, de fapt, se referă la un tip de câine, inclusiv 4 rase, dar poate fi, de asemenea, folosit ca o abreviere pentru rasa americană Pitbull Terrier.

Cele patru rase principale sub Pitbull-tip Umbrela include:

  1. American Pitbull Terrier
  2. Staffordshire Bull Terrier
  3. Bully american
  4. American Staffordshire Terrier
Diferite rase de câini pitbulli
Infographic: Prezentare generală a diferitelor rase ale câinilor Pitbull.

Deci, deși bully american este un tip de pitbull, nu este adevăratul terrier american Pit Bull Terrier. Cu toate acestea, înainte de a acoperi ceva, este timpul pentru o lecție de istorie scurtă. Cuvântul & # 8216; Pit Bull` vine din anii 1800, când insulele britanice au participat la un joc gory numit Bull Baiting. Poveste lungă scurtă, sportul a implicat un taur neajutorat legat de o miză de fier și o grămadă de câini furioși. Ceea ce rezultat din acest aranjament a fost un spectacol de tip gladiator, destinat divertismentului public; nu exact lucrurile de vise.

Punctul din spatele povestii este că inițial, câinii folosiți în sport au fost Bulldogii englezi, care au fost mai târziu crescute cu terrii. De unde provine termenul de taur de pit. Înseamnă un tip "de câine, care este o cruce între un buldog și un terrier. În calitate de Genealogie Doggy nu a fost exact o știință înapoi în acea zi, Grupul Pit-Bull de câini include o mulțime de rase. Rasele din categoria Pitbull includ - Terrierul Staffordshire, Terrierul Staffordshire Bull, American Pitbull Terrier și Bully American.

De ce oamenii confundă bullierii americani pentru că au fost simpli. Rasa americană bully este un amestec de terrieri americani Staffordshire și terrier american Pitbull, ambele fiind rase de pitbull. Aceasta înseamnă că, deși bulverul american nu este un pitbull, ea împărtășește încă gene similare. Dar, nu face nici o greșeală, bully american nu este un pitbull, în ciuda unor asemănări.

American Bully vs Pitbull: o comparație

Cu toții suntem de acord că situația la îndemână poate fi destul de confuză. Cu toate acestea, comparația noastră americană VS Pitbull vă va ajuta să spuneți cu ușurință cele două.

diferențele dintre Amstaff, Pitbull și Bully
Bully american este Bulier, mai puțin terrier decât personalul AM și APBT.

Construi

Una dintre cele mai ușoare căi de a spune un bătăuș american în afară de un pitbull este prin compararea clădirilor lor. Deși diferite rase de pitbull pot avea apariții drastic diferite, vom încerca să facem o comparație generalizată aici.

Rasele Pitbull au de obicei un piept larg, iar construirea lor generală este musculară și largă. Coastele lor continuă spre spate, oferindu-le un aspect alungit și atractiv. De asemenea, un corp al lui Pitbull tinde să înclină spre spate, iar pieptul său din față este la nivel cu umerii. Un pitbull adult poate cântări până la 70 de kilograme și poate măsura 20 de centimetri la umeri.

Pe de altă parte, American Bullies sunt mult mai biblioteci în aparență. Bullies au un piept profund cu nervuri bine definite. Cuferele lor nu se extind dincolo de punctele lor de umăr, iar spatele lor pare destul de larg. Dar marca comercială a unui bully american este capul său de blocare mare și picioarele scurte. Bullierii adulți pot cântări până la 120 de kilograme și pot măsura între 17 și 20 de centimetri la greabăn.

Origine

Am atins deja acest subiect un pic la început, dar de data aceasta ne vom concentra doar pe ceea ce separă cele două rase.

Noi stim aia Pitbulls au provenit din insulele engleze, în anii 1800, Prin reproducerea vechii buldogi englezi și terrier englez. Creșerii implicați în sportul de bull-momeală au încercat să producă o rasă care avea puterea unui buldog, iar tenacitatea unui terrier - luptător perfect.

Acum, Bully american a fost creat decenii mai târziu. În acest caz, crescătorii căutau să creeze un partener canin, spre deosebire de oricare altul. Americanii au fost inițial o încrucișată între terrierul american Pitbull și terrierul american Staffordshire.

Temperament

Acum, să vorbim despre modul în care rasele Pitbull și bully american diferă în temperament. Pitbulls pot face tovarăși de familie buni, în ciuda atenției negative pe care le primesc. Dar există o captură. Pitbulls pot avea un tip de agresiune instinctivă din cauza genealogiei lor, acest lucru este destinat animalelor.

in orice caz, Această agresiune poate fi redusă destul de ușor cu atent Instruire și legătura profundă. Adesea, oamenii doresc să cumpere pitbulli din cauza construirii lor puternice și presupuse reputație. Din păcate, mulți proprietari nu au nici o idee despre cum să se ocupe de Pitbulls. Cu o pregătire bună, ei sunt câini foarte loiali și inteligenți.

Pe de altă parte, Americanii de agresori sunt blândi prin natura lor. Ei pot arăta cu siguranță amenințărea uneori din cauza construirii lor, dar sunt câini foarte luminoși și prietenoși. Bullies sunt, de asemenea, câini de familie mari și sunt imensi răbdători cu copii și străini. Punctul este că câinii au calități unice. Dar este proprietarul care decide cum să ridice câinele și cum se comportă.

Utilizare

Pitbulls au o mare istorie - unele dintre care le-am evidențiat deja. Imigranții din insulele britanice au adus-o cu ei în America. Și în acele vremuri, Pitbulls a devenit câini de frontieră.

Pitbulls au fost obișnuiți turmă și gardă șezlonguri. Să nu mai vorbim, ei au acționat chiar ca niște nannies "pentru copii când familiile au continuat la fermă. Ei sunt inteligenți, de încredere și protejați față de familiile lor. Pitbulls pot face câini de protecție foarte bună și tovarăși de familie și sunt câini cu adevărat spectaculoși.

Pe de altă parte, Americanii au o dispoziție blândă în ciuda aspectului lor. ei Faceți câini de familie excelenți din cauza loialității lor intense. Bullies au o personalitate de ieșire și distractivă și sunt, de asemenea, foarte toleranți. Cea mai bună parte este că puii americani bully sunt extrem de adorabili. Dar acest lucru nu-i împiedică să fie câini de gardă mare ca adulți. Construcția lor feroce este suficientă pentru a opri majoritatea infractoarelor de la intrarea în incintă. Plus că sunt ușor de îngrijorat și de îngrijire.

American Bully vs Pitbull - Întrebări frecvente

Înainte de a pleca, nu uitați să vă uitați la răspunsurile noastre pentru câteva întrebări populare despre rasa americană bully.

Bătălia americană este considerată o rasă agresivă?

Mulți oameni cred că bully american și pitbulls sunt toate agresive, totuși, acești câini pot fi câini de familie dulci. Unii oameni acuză bătăușul american de a fi un câine periculos și vicios. Acest lucru este în mare parte din cauza legăturii lor cu Pitbulls și construirea lor masivă. Majoritatea experților câinilor sunt de acord că bully american este o încrucișată a pitbullului. Dar acest lucru nu înseamnă că bully american este o rasă agresivă. Va surprinde să aflați că Pitbulls nu are câini brutali fie.

Cu ani în urmă, crescătorii au folosit Pitbulls în lupte pentru câini. Dar asta a avut mai mult de-a face cu organizatorii luptelor care fac bani, mai degrabă decât natura lui Pitbull. Câinii trebuie să fie instruiți intens pentru a deveni luptători agresivi. Da, Pitbulls au o tenacitate naturală, dar sunt, de asemenea, renumiți pentru îngrijirea copiilor. Cu toate acestea, presa ignoră adesea acest fapt.

Acum, din fericire, mulți crescători (și proprietari) se luptă împotriva acestui tratament nedrept al rasei americane de bully. În afară de asta, mulți Cluburi de kennel de asemenea, campania împotriva legislației specifice de rasă (BSL).

Americanii de agresivi nu sunt agresivi
American Bullies sunt dulci și minunați pentru familii!

Cine este mai bun între Pitbull și Bully American?

Toate acestea depind de ceea ce căutați. Pitbulls fac câini de lucru excelenți, în timp ce bulverul american este un câine de familie excelent.

Americanii de agresori sunt în greutate și au mai multă putere, dar Pitbull are o istorie a jocului. Crescătorii înapoi în acea zi s-ar îmbunătăți în determinarea pitbullului și rasa selectivă să dezvolte trăsături de dorință.

Ideea este că nu este o întrebare despre care câinele ar câștiga sau care este mai bine. Atât bully-ul american, cât și pitbulls sunt câini excepționali. Ei merită dragoste și afecțiune.

Sunt buldogul american și buldogul american la fel?

Americanul Bully și American Buldog sunt rase diferite. Cu toate acestea, ele par a fi strâns legate, deoarece experții cred că unele rase de buldog au fost de asemenea utilizate în crearea bully-ului american. Cu aceasta a spus, ambele sunt rase distincte pe care Clubul American Kennel recunoaște cu standardele lor separate de rasă.

Ce rase de câine sunt numite pitbulls?

Cuvantul Pitbull a fost aplicată pentru prima dată la încrucișarea buldogilor englezi și ai teritoriului englez. Acum, termenul Pitbull se referă la unul dintre următoarele; Bully american, Staffordshire Bull Terrier, terrierul american Pitbull, și terrierul american Staffordshire. Faimosul terrier american Pit Bull este adesea numit și un Pitbull. Știm că este un pic confuz. Amintiți-vă, termenul Pitbull nu se referă în mod necesar la A & # 8220; mai degrabă A & # 8220; de câini.

În concluzie, bully american este un tip de pitbull, dar nu este rasa Pitbull. Totul poate fi destul de confuz, dar sperăm că am ajutat la clarificarea lucrurilor și răspunsul la orice întrebare pe care ați avut-o.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este bully american un pitbull?