Pitbull mastiff mix: fapte de rasă și temperament

Pitbull Mastiff Mix: Fapte de rasă și temperament

Pitbull Mastiff este un câine mare care pare, de asemenea, greu pentru străini. Dar, în realitate, este un blând și Rasa prietenoasă care are un nivel ridicat de instinct de protecție. De fapt, această combinație de blândețe și loialitate feroce este ceea ce face ca aceste animale de companie să fie atât de îndrăzneț de proprietarii de câini.

Istoria Mastifului Pitbull

După cum sugerează și numele, acest câine este un amestec între Pitbull și rasele câinilor Mastiff. Puii au trecut prin creșterea încrucișată a acestor două rase se numește Mastiff Pitbull și tinde să aibă trăsăturile ambelor părinți. Să facem un pas înapoi în istorie pentru a afla despre aceste două rase de câini unice.

Bullmastif

Cine sunt părinții?

Pitbulls au fost crescuți inițial pentru sporturile de sânge. În vremurile medievale, a fost obișnuit să-i pună pe acești câini împotriva celuilalt pentru a vedea câștigătorul într-o luptă cu adevărat curling. Pe lângă astfel de sporturi, Pitbulls au fost ridicate și pentru bătăi urși. Mulți ani de adaptare la aceste activități au făcut Pitbulls curajos, feroce și chiar agresive.

Pitbulls

În același timp, Pitbulls nu își mușcă niciodată manipultanții, ceea ce înseamnă că nu există aproape puțină posibilitate ca Pitbulls să muște oamenii. De-a lungul timpului, Pitbulls a ajuns să fie folosit în jocurile de vânătoare și ca a păzi și ferma. Ca urmare a tuturor acestor activități, Pitbulls astăzi sunt o rasă mare, loială, afectuoasă și curajoasă, care protejează în mod feroced familia la care aparțin.

În legătură cu o postare: Puppies Pitbull de vânzare

Mastiff

Mastifful este bine construit Câini mari care se găsește destul de mult peste tot în lume. Ca și pitbull, este folosit și pentru sporturile de sânge, vânătoarea, păzind casa și chiar ca un câine de război, uneori. Deși această rasă a fost populară în Anglia în anii 1800, cele două războaie mondiale au șters complet această rasă din Anglia. Mai târziu, au fost reînviate din cauza prezenței căței care au migrat în Canada, împreună cu proprietarii săi în timpul războiului.

Când aceste două rase bine cunoscute sunt combinate împreună, primim mastifful Pitbull care au trăsăturile ambelor părinți. Deci, sunt înalte, bine construite, Câini loiali, curajos și sunt cei mai buni gardieni din lume.

Temperament

Dacă credeți că maritiful Pitbull este feroce și câine agresiv, Datorită adaptărilor făcute de părinți și predecesorii lor, veți fi complet surprinși. De fapt, acești câini sunt altceva decât agresiv, având în vedere lupta și istoria de vânătoare a ambelor părinți.

Aceste Câinii sunt foarte inteligenți și vigilente, din nou două trăsături pe care le-au imbibat din istoria părintească. Dar aceste calități fac doar câinele ideal pentru păstrarea casei și a familiei. Ei pot înțelege gândul dvs. doar prin privirea la tine și știu cum să-și modifice comportamentul, pe baza stării tale.

Un alt aspect unic al acestei rase este că are o mulțime de energie, ceea ce înseamnă că membrii familiei pot juca în mod activ cu ea tot timpul. Acesta este câinele ideal pentru în aer liber. Poate merge pe drumuri lungi, drumeții sau plimbări cu dvs. și poate fi un partener plăcut.

În același timp, acești câini au nevoie de o companie constantă. Nu le lăsa niciodată în pace pentru perioade lungi de timp, așa cum vor începe suferind de anxietate de separare. Dacă faceți acest lucru frecvent, le poate face rău și le poate afecta chiar și din punct de vedere mental și emoțional.

Acest Câinele este bun cu copiii, Deși este necesară o anumită cantitate de supraveghere în timpul etapelor inițiale. De asemenea, acești câini tind să fie puțin agresivi în timp ce joacă, astfel încât este posibil să nu fie ideal pentru a vă lăsa copiii cu câinele fără supraveghere.

Nu păstrați niciodată alte animale sau animale de companie în apropierea acestui câine, deoarece instinctul de bază de vânătoare al lui Pitbull Mastiff se poate dovedi a fi dăunător acestor alte creaturi. De fapt, nici măcar nu este o idee bună să ai un alt câine lângă un mastiff Pitbull, deoarece acest lucru ar putea duce la războaie violente.

Din păcate, acest instinct se desfășoară în sângele acestor câini, astfel încât acestea pot fi destul de greu de socializat cu non-om. Probabil, această lipsă de încredere a fost necesară înapoi pentru războaiele de câine de sânge, dar, din păcate, că trădarea continuă să rămână chiar acum. Acesta este motivul pentru care acești câini sunt ideali ca singurul animal de companie al familiei, având un alt câine sau animal de companie nu este o idee atât de bună.

Dacă aveți deja alte animale de companie, va trebui să le introduceți încet la această rasă pentru a evita atacurile.

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

  • Îngrijire

Această rasă de câine necesită o mulțime de exerciții pentru sănătate bună. Deoarece au un nivel ridicat de energie, ia-i în aer liber și se joacă cu ei adesea. Astfel de activități sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a se lega cu câinele dvs. și de a crea un sentiment de încredere în ea.

  • Probleme de sanatate

Problemele de sănătate sunt inerente în fiecare ființă vie, iar această rasă de câine nu este diferită. O mulțime de probleme cu care se confruntă mastifful Pitbull este ereditară și este mai evidentă în timpul vârstei de vârstă decât în ​​timpul anilor mai tineri. Uneori, problemele de sănătate apar și prin neglijare.

Iată o listă a problemelor de sănătate comune pentru această rasă de câini.

  • Obezitate

Mastifii din Pitbull sunt consumatori mari, deoarece sunt predispuși genetic la mese mari pentru a obține puterea necesară pentru activitățile lor fizice.

Cu toate acestea, dacă nu oferiți suficiente activități suficiente, atunci posibilitatea de obezitate este destul de mare. Kilogramele se vor grăbi fără activitate și înainte de a ști, câinele ar fi obez.

O modalitate de a evita această problemă este de a da o mulțime de exerciții pentru câinele dvs, și prin ea, la tine și pentru tine! În același timp, evitați să depășiți câinele.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru pierderea în greutate

  • Tumorile

Ca și oamenii, câinii pot obține și tumori și, eventual Chiar și cancerul. Ea apare mai ales în timpul vârstei înaintate, dar posibilitatea de a contracta tumori la începutul vieții nu poate fi exclusă complet.

Din păcate, nu puteți face nimic atunci când câinele dvs. devine tumori, cu excepția furnizării unui tratament medical bun și o mulțime de dragoste. De cele mai multe ori, tumorile și cancerele sunt tratate prin imunoterapie, iar în cel mai rău caz, le puteți lua pentru chimioterapie.

  • Insuficiență renală

Insuficiența renală este o altă boală comună care va ciuma rasa Mastiff Pitbull. Deși ar putea afecta și alți câini, șansele pentru această rasă să aibă eșecuri de rinichi sunt mai mari din cauza predispoziției lor genetice.

Puppy Mastiff Pitbull

Aportul alimentelor toxice de mai mulți ani, boli dentare, hrănirea alimentelor răsfățate sau stricate și unele medicamente pot provoca toxicitate pentru a se construi în rinichi. Când filtrele nu pot să le trimită, aceste toxine intră în sânge și provoacă boli grave, inclusiv moartea chiar.

Ca proprietar de animale de companie, este important să vă asigurați că vă alimentați mereu alimente bune și sănătoase câinelui dvs. și nu dați medicamente inutile pentru a evita astfel de probleme de rinichi.

  • Boli de piele

O altă boală comună care ar putea afecta mizfitul dvs. Pitbull în orice moment este infecțiile și bolile cutanate. Se estimează că mai mult de 160 de afecțiuni medicale diferite afectează această rasă de câini. Unele dintre acestea sunt vindecabile, dar altele nu sunt. De asemenea, unele dintre ele pot fi ușoare, în timp ce altele sunt mai grave și durează mult timp să se vindece.

Cele mai frecvente probleme pe care le vei face vor fi infecții și mâncărime pe pliurile pielii. Alergiile, rănile și hainele plictisitoare sunt alte probleme pe care le veți vedea la acești câini.

  • Boli cardiovasculare

Mărimea și obiceiurile alimentare pot determina apariția bolilor cardiovasculare. În general, trei tipuri de boli cardiovasculare afectează acești câini și sunt, miocardic, valvular și vieworm. Dintre aceste trei, primele două sunt incurabile, în timp ce puteți atenua a treia intervenție medicală și medicamente adecvate la momentul potrivit.

Pe lângă aceste condiții comune, câinele dvs. poate, de asemenea, să experimenteze alte afecțiuni, cum ar fi balonarea, indigestia, displazie de șold și altele.

Dacă vedeți disconfort în câinele dvs., este mai bine să o duceți la medicul veterinar imediat.

  • Alimente

O dietă sănătoasă și echilibrată este esențială pentru ca mastiful dvs. Pitbull să rămână sănătos și puternic pentru o lungă perioadă de timp.

În general, această rasă de câine este un consumator bun și în medie, necesită mai multe alimente decât alte rase. De obicei, au nevoie de aproximativ 4.5 până la 6 cești de hrană pentru câini zilnic. Le puteți răspândi peste două până la trei mese, de asemenea.

Puteți servi trei tipuri de alimente la câinele dvs.

  • Alimente pentru câini brut

Alimente de câini de înaltă calitate sunt cea mai bună dietă posibilă, deoarece acesta este ceea ce câinele dvs. este folosit în timpul zilelor sale de vânătoare. Deși acești câini sunt domesticiți și docile acum, preferințele lor alimentare cu greu schimbă.

Puteți opta pentru alimente naturale sănătoase și chiar organice, în funcție de ceea ce este cel mai convenabil pentru dvs. și pentru câinele dvs. Deoarece acest produs alimentar nu este gătit și nu se adaugă niciun conservant, acesta tinde să fie ridicat în substanțe nutritive și minerale. Deși există întotdeauna posibilitatea infecțiilor bacteriene, în special de la fire, cum ar fi e.coli și salmonella, de obicei nu se întâmplă niciodată dacă nu vă ocupați de mâncarea rău.

  • Alimente de casă

Acestea sunt alimente care sunt gătite acasă folosind ingredientele disponibile la îndemână. Avantajul evident cu aceste alimente este că puteți da mai multă varietate câinelui dvs. sau asta este ceea ce ați putea dori să credeți, pentru că în realitate, gustul câinelui nu sunt la fel de dezvoltate ca oamenii.

Aceasta înseamnă că puteți găti o varietate de bucătării pentru câinele dvs., dar este posibil ca acesta să nu poată spune diferența. Asta a spus: Ce vrei să-ți dai câinele este de până la tine, dar trebuie să fie sănătos și nutritiv.

Un alt aspect important pentru a ține minte este curățenia. Pregătiți-vă pe o suprafață curată cu vase spălate pentru a evita infecțiile din bacterii și alte microorganisme.

  • Dog alimente

Probabil, cel mai simplu mod de a da câinilor dvs. o masă sănătoasă și sănătoasă este să opteze pentru Premium Dog Alimente care sunt disponibile pe piață.

Acesta conține toate substanțele nutritive esențiale pentru câinele dvs. și este într-o formă care poate fi digerată cu ușurință. Este, de asemenea, ușor pentru dvs., deoarece nu există nici o gătire sau curățare implicată pentru dvs.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru mastiffs

Pitbull - Mastif-Mix

Tipul exact de alimente pe care le dați depinde de confortul dvs. și de preferințele câinelui. Indiferent de tipul de alimente pe care îl alegeți, asigurați-vă că este sănătos și furnizează toate substanțele nutritive esențiale pentru câinele dvs. De asemenea, asigurați-vă că se face pe o suprafață curată.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru mâncătorii pretențioși

  • Instruire

Formarea unui mastiff Pitbull necesită timp, efort și răbdare. Din moment ce acest câine are trăsături de conducere și o personalitate puternică, este important să fiți fermi și să vă asigurați că câinele vă ascultă. Este ca cum veți trata un copil adamant și veți învăța disciplina. Va trebui să vă ocupați de câinele în același mod.

Dar asta nu înseamnă că ar trebui să fii fizic cu câinele. Tot ce aveți nevoie este fermitatea și ar trebui să nu arate nici un fel de slăbiciune sau ezitare. Datorită instinctelor naturale ale rasei, va încerca să preia controlul asupra oricărei situații și nu ar trebui să o permiteți niciodată. De fapt, ar trebui să fiți întotdeauna în control în timpul întregii sesiuni de antrenament pentru a vă asigura că câinele dvs. este un animal de companie bine pregătit și bine disciplinat.

Este mai ușor să antrenezi un catelus decât un câine adult, deoarece multe calități și personalitate nu sunt setate atunci când câinele este tânăr.

Ați putea dori, de asemenea: Cărți de formare pentru câini

Păstrați aceste aspecte în minte și instruiți câinele dvs. cu o mulțime de dragoste, răbdare și fermitate.

Pe scurt, un Mastiff Pitbull este o rasă unică care vine de la doi părinți - Pitbull și Mastiff. Deoarece ambii părinți sunt bine construiți și puternici, această încrucișată, de asemenea, tinde să fie puternică și are niveluri ridicate de energie. La fel ca părinții săi, este curajos, feroce, loiali și face pentru un mare partener. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune rase pentru a vă proteja casa, deoarece acesta este ceea ce face câinele de multe secole înainte ca rolul său să se schimbe ca însoțitor.

Temperamentul acestor câini este ușor diferit de alte rase. Ei nu preferă să socializeze cu nimeni altcineva, cu excepția oamenilor și a tinerii pentru tine când nu sunteți în jur. Formarea lor poate fi greu având în vedere natura lor puternică și dominantă, dar nu există nimic care nu poate fi realizat cu dragoste și răbdare.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru pitbulls & Tipuri de pitbulls

Surse:

  1. Paula Fitzimmons, Mastiff, Petmd
  2. 9 fapte despre tauri de pit care te vor face să mergi "hmm.", A găsit animale

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Bretele de genunchi de câine
Protecția solară pentru câini
Dog Pill Shooter
Bandaj lichid pentru câini
Ulei de somon pentru câini
Câini termometre
Dog Flea Placi
Dușuri de îndepărtare a câinelui
Ulei de cânepă CBD pentru câini
Ceara de protecție la labe pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pitbull mastiff mix: fapte de rasă și temperament