Pierderea interesului pentru instruirea câinelui? Iată cum să rămâneți motivați

Pierderea interesului pentru instruirea câinelui

Instruirea câinelui dvs. este unul dintre acele lucruri care trebuie făcute, dar poate începe să se transforme într-un pic de o corvoadă, mai ales dacă câinele dvs. nu este prea rapid la absorbție.

Este important să rămâi cu ea, deși ca un câine bine pregătit face viața mult mai ușoară pe termen lung. Din elementele de bază ale Instruirea de toaletă astfel încât să nu vii acasă la nici o mizerie neplăcută de mirositoare la comenzile mai complicate cum ar fi răsturnarea, formarea poate dura timp, dar în cele din urmă va însemna că puteți avea încredere în câinele dvs. să se comporte în orice moment. Acest lucru vă va îmbunătăți relația cu câinele dvs. fără ca procesul real de instruire a pooch-ului dvs., deoarece veți cheltui unul câte unul cu ei, pe care fiecare câine îl va iubi.

Cu toate acestea, este atât de ușor să vă plictisiți să vă antrenați câinele și să începeți să pierdeți interesul în încercarea de a-și îmbunătăți reacțiile la comenzile dvs. Aici, ne uităm la modalități de a rămâne motivat atunci când vă antrenați Pooch - un cățeluș sau altfel - astfel încât să aflați cu nerăbdare să petrecem acest timp de calitate împreună, spre deosebire de faptul că a resentimentat-o ​​și câștigând foarte puțin de la ea. Ele sunt sfaturi simple care sunt ușor de implementat, dar pot avea un impact enorm asupra rezultatelor pe care le vedeți.

câine care se uită la proprietarul său

Încercați să instruiți puțin și de multe ori, nu toate sau nimic

Poate fi atât de tentant să mergeți la viteză maximă când începeți să vă antrenați câinele. În timp ce intențiile sunt bune, acest lucru poate însemna că atât dvs., cât și câinele dvs. ardeți excepțional rapid și pierdeți interesul în formare foarte curând.

În schimb, încercați să practici cu câinele dvs. încet la început și să începeți cu o parte din pregătirea mai ușoară pe care doriți să le stăpânească. Pentru că unii vor însemna să devii instruiți de toaletă, pentru alții, ar putea însemna doar să se comporte pe plumb. Pentru antrenamentul de toaletă, tot ce trebuie să faceți este să vă luați câinele în afara la fiecare jumătate de oră până la o oră și când se întorc în a le da un doggie tratați sau laudă. Acesta este tot ceea ce este necesar la început.

Odată ce se obișnuiesc cu dvs. care îi răsplătesc cu mâncare, laudă sau jucării pentru câini, ei vor începe să vă vadă ca fiind cel mai interesant lucru pe care îl cunosc și vor începe în mod natural să vă mulțumească. Acest lucru va face ca restul antrenamentului să fie mai ușor și mai plăcut - deci dacă sunteți deja demotivat cu formare, încercați să vă dezbrăcați sesiunile de practică înapoi la elementele de bază. Câinii sunt creaturi strălucitoare, dar nu sunt Albert Einsteins. Este important să le tratăm ca atare și să-și urmărească formarea la capacitatea lor și atenția. Aceasta înseamnă practicarea cu ei puțin și de multe ori - doar 10 minute aici și acolo în fiecare zi poate face un impact imens.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

Găsiți un joc pe care-l place amândoi

Suntem cu toții mai probabil să facem ceva în mod regulat dacă ne bucurăm de ea. Având în vedere acest lucru, încercați să folosiți jocuri în formarea dvs. pe care amândoi vă bucurați. Dacă câinele tău îi place să urmărească lucrurile, el sau ea se va bucura probabil a Joc de pret. Fetch poate ajuta la învățarea comenzii "veniți aici", precum și consolidarea câinelui dvs. că sunteți cel mai distractiv de joc de pe planetă, aruncând în mod constant o minge pentru ei.

Această noțiune, de a fi cea mai distractivă, este importantă pentru ei să înțeleagă așa cum le face mult mai probabil să vă asculte în viitor. Dacă nu cred că ești distractiv, probabil că sunt mai interesați să continue ceea ce făceau în primul rând sau să găsească răutate în altă parte.

În plus, veți obține mult mai mult din ea dacă câinele dvs. se bucură de antrenamentul pe care îl faceți cu el sau cu ea. Aceasta înseamnă că aveți mai multe șanse să faceți pregătirea în mod regulat, ceea ce are efectul de blocare a antrenamentului însuși fiind mult mai eficient și de succes. Este, prin urmare, o situație câștigătoare, pur și simplu jucând un joc cu câinele pe care l-ați bucurat în mod activ.

Omul joacă Frisbee cu câinele lui

Schimba-ți plimbări

Plimbarea cu câinele dvs. este un loc bun pentru a vă începe pregătirea. Pentru a vă menține interesul câinelui (și propriul dvs.), schimbați unde vă plimbați atât de des.

Mersul pe jos și de pe plumb este o abilitate importantă pentru câinele dvs. de a stăpâni, deoarece va forma partea principală a exercițiului lor. Dacă câinele dvs. nu poate merge pe plumb în mod corespunzător, acesta va împiedica dorința și dorința de a le duce chiar în afara, deoarece poate fi destul de stresantă dacă acestea trag în mod constant pe plumb sau lătrat la trecători. În plus, dacă nu puteți avea încredere în câinele dvs. să vă întoarceți la dvs. când sunați, veți deveni din ce în ce mai probabil să vă luați câinele pentru o plimbare.

În legătură cu o postare: Câini leagă

Aceasta este o rușine mare ca a câine mers pe jos ar trebui să fie plăcută atât pentru câine, cât și pentru proprietar, deoarece este benefic pentru toți pentru a ajunge în afara și exercitarea. Se șterge capul, dar și petrecerea timpului de calitate cu pooch-ul dvs. ar trebui să vă satisfacă și pentru dvs. Schimbarea în cazul în care luați câinele dvs. vă va ajuta să vă mențineți interesul și să faceți o plimbare câinilor să se simtă mai puțin ca o corvoadă - mai ales în acele zile în care este rece și gri afară.

Setați obiective realizabile

Cei mai mulți dintre noi începe să-și pregătească câinele prin scufundări direct, fără a gândi cu adevărat la ceea ce vrem să realizăm până la sfârșitul acesteia. Este ușor, prin urmare, să devenim descurajați de rezultate, deoarece nu ne-am stabilit un sistem de măsurare bun pentru cât de departe am venit cu câinii noștri de unde am început.

O mare parte a acestui sfat este să ne amintim să stabilească obiective care sunt realizabile. Te-ai stabilit pentru dezamăgire dacă intenționezi de la început pentru ca catelusul tău de 12 săptămâni să se rostogolească și să meargă la călcâi fără plumb, în ​​doar patru săptămâni de timp. Reduceți așteptările dvs. și stabiliți obiective realiste.

În plus, prin menținerea obiectivelor realizabile, este posibil să continuați să mergeți cu antrenamentul dvs. și să rămâneți motivați, dacă atingeți efectiv aceste obiective. Dacă le faceți din punct de vedere nerealist, veți deveni în mod natural dezvăluiri și mai puțin probabil să adere la un regim de antrenament cu pooch-ul dvs.

Lipirea cu aceeași recompensă

Doar ca și cum ai găsi un joc pe care câinele tău se bucură, este esențial să găsești o formă de recompensă pe care o bucură și să răspundă pozitiv la. Dacă nu, formarea pe care o întreprindeți va fi considerabil mai puțin eficientă și de succes. Recompensa trebuie să fie ceva ce sunt dispuși să facă ceva pentru a primi din nou și din nou. Pentru majoritatea câinilor, aceasta va însemna o formă de hrană, dar nu toți câinii sunt LED-uri alimentare. În aceste cazuri, jucării sau laudă de la dvs. pot fi uneori utile.

Omul joacă captura cu câinele lui

Repetând un joc pe care nu le place

Cum ar fi găsirea unui joc pe care îi place, un lucru pe care mulți proprietari îl pot face vinovat de repetarea unei metode de antrenament sau a unui joc pe care câinii lor pur și simplu nu răspund bine. Frustrarea că acest lucru va cauza proprietarilor este mare și este un declanșator mare pentru demotivărie și descurajând o continuare a formării.

Nu este întotdeauna evident că un câine nu-i place o formă de antrenament, deoarece nu are același mijloc evident pe care îl facem ca oamenii. Cu toate acestea, semne precum păstrarea ochilor evitați de la dvs. sau dintr-o dată găsirea unei întârzieri de iarbă extrem de interesantă pentru a sniff de-a lungul vremurilor, sunt toate modalitățile pe care le putem ridica la dezinteresul de la puii noștri.

Nu vă recompensați

S-ar putea să sune o mică auto-servire, dar nu uitați să vă mândriți în ceea ce ați realizat ca proprietar al câinelui dvs. cu privire la formarea lor. Formarea unui câine este cu siguranță posibil, dar cu siguranță nu este ușor. Prin faptul că nu recunoașteți de unde ați ajuns de unde ați început, veți face o discuție, precum și creșterea șanselor de a deveni nemotivate pentru a continua.

Aceasta este o greșeală ușoară și obișnuită de a face și este un mod sigur de a dori să oprească orice regim pe care îl aveți în poziție. Aceasta este o mare rușine atât pentru dvs., cât și pentru câinele dvs., datorită faptului că probabil ați făcut mult mai multe progrese decât vă dați credit.

Acordați atenție dragului atenție

O modalitate bună de a menține puterea de antrenament este de a oferi câinelui tău timp suficient doar pentru a vă relaxa cu dvs. și pur și simplu bucurați-vă de companie. Câinii iubesc atenția acordate de ei de către proprietarii lor și, astfel, ei sunt de fapt mai probabil să fie receptivi la dvs. și la comenzile dvs. în timpul sesiunilor de antrenament. Acest lucru se datorează faptului că vor să vă mulțumească, veți fi crescut, deoarece vor fi și mai devotați persoanei care le face atât de fericiți.

În plus, este frumos să aveți timp de calitate cu câinele dvs. unde tot ce trebuie să faceți este să vă bucurați de căile lor nebune. Câinii au plăcut să fie mângâiați sau jucat în remorcher de război și vă veți bucura să vă vedeți reacția fericită.

Nu te gândi la asta ca pe o corvoadă

O modalitate mare de a rămâne motivată pentru a continua să mergeți cu pregătirea câinelui dvs. este să vă schimbați mentalitatea. Sună ca unul dintre acele lucruri simple de făcut, care poate fi mai dificil de implementat, dar într-adevăr poate face o mare diferență față de rezultatele pe care le vedeți.

Acest lucru este în jos la faptul că, dacă încetați să vă vedeți câinele ca pe ceva ce trebuie să faceți, spre deosebire de ceva ce doriți, veți face-o mult mai regulat și cu mult mai mult interes decât altfel. Eficacitatea și succesul general al antrenamentului vor fi, prin urmare, mult mai mare decât dacă vedeți formarea puilor dvs. ca un alt lucru pe care trebuie să-l faceți în lista dvs. de sarcini.

Doar încercați să vă relaxați și să vă bucurați de timp cu pooch-ul dvs!

Amintiți-vă scopul final

De multe ori este foarte ușor să uiți de ce faci antrenament în primul rând. Cu toate acestea, dacă ne amintim scopul final - un câine bine comportat care poate fi lăsat de pe conducere chiar și cel mai public și ocupat de locuri - rămâne foarte ușor să continuați să mergeți cu antrenamentul, chiar și atunci când merge prost.

Scopul final, prin urmare, devine principalul șofer care ne va ajuta să rămânem motivați să continuăm pregătirea câinelui nostru. Așadar, amintiți-vă că un câine bine pregătit vă va face viața mai ușoară pe termen lung și relațiile dvs. cu pooch-ul dvs. în cele din urmă mult mai plină de satisfacții pe măsură ce aveți încredere în ei să se comporte și să faceți așa cum li se spune mult mai mult.

Stau motivat să-ți antrenezi câinele

Toate aceste sfaturi sunt modificări ușoare și mici la ceea ce probabil faceți deja. Cu toate acestea, ele pot face un impact masiv asupra succesului general al regimului de antrenament și, ca rezultat, veți rămâne în mod natural motivat în încercarea de a vă face ca câinele să se comporte acolo.

În general, amintiți-vă că o relație cu un câine este una de comoara și că va fi cea mai unică legătură pe care o aveți cu aproape oricine altcineva. Instruirea câinelui dvs. este o modalitate de a spori acest lucru, astfel încât să începeți să deveniți demotivați, să respirați și să vă amintiți câinele dvs. are capacitatea de a vă iubi în cel mai bun călea plină de satisfacții. Odată ce ați avut în vedere acest lucru, instruirea va fi o briză totală.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pierderea interesului pentru instruirea câinelui? Iată cum să rămâneți motivați