Top 10 câini hipoalergenici

Top 10 câini hipoalergenici

Unii oameni ar fi fericit câini proprii dar sunt destul de nefericite pentru a fi alergic la ei. Acest lucru poate fi, evident, foarte devastator pentru oamenii care iubesc animalele și cel mai bun prieten al omului în special. Cu toate acestea, cu atât de mulți iubitori de câini care suferă de alergii la caninii lor preferați, crescătorii de câini au dezvoltat rase de-a lungul anilor, cu scopul specific al acestora fiind potrivit pentru alergie suferă de alergie.

Deși termenul hipo-alergenic este adesea abuziv și plasat alături de termenul "100%", nu există câini acolo care să poată satisface de fapt această afirmație. Cu toate acestea, există multe care sunt aproape de a fi complet hipo-alergen și dacă vă întrebați ce rase de câini au această calitate particulară, nu mai e nimic.

Am pus împreună o listă a ceea ce considerăm că sunt cele mai bune rase de câine hipo-alergenic.

Kerry Blue Terrier

Inițial crescute în republică, dacă Irlanda să controleze Virmin, cum ar fi Hare, Vitters, Foxes, Badgers, iepuri și șobolani; Acești terori au continuat să fie utilizați ca câini de lucru cu oi și bovine și câini de gardă. Ei au devenit, de asemenea, Animale de companie însoțitoare la mulți oameni și unul a câștigat chiar și show-ul de câine Crufers în anul 2000. Kerry Blue Terriers nu sunt doar câini interesant și frumos, dar și ei Nu vărsați multă blană. Acest lucru le face ideale pentru familii și indivizi care caută un câine bun care nu va declanșa alergii.

În legătură cu o postare: Cele mai bune purificatoare de aer pentru animale de companie

Kerry Blue Terrier

Afgan Hound

O rasă care a fost inițial și în mod special pentru a obține aspectul uimitor al unei haine groase matasoase și a urechilor lungi pentru a trăi în climatul rece din regiunea muntoasă din Afganistan, Hounds afgane, sunt pur și simplu dulciuri de vedere minunate, cu o haină lungă care curge și este uimitor Rulați-vă mâinile. Ei arata de fapt ca ar putea fi o rasa de imbracaminte grele. Cu toate acestea, aspectul poate fi înșelător, în timp ce ei au vărsat foarte puțin.

Afgan Hound

Gigant schnauzer

Nu este doar rase mai mici, care sunt mai puțin susceptibile de a fi cizme, deoarece există unele rase mai mari cu calități hipo-alergenice. Cum ar fi schnauzers giganți, de exemplu. În primul rând, în Germania, în secolul al XVII-lea, schnauzers giganți au fost folosiți ca lucru Câini în ferme pentru păstrarea proprietății și de a conduce bovine și alte animale. Ei au haine wirt care nu numai că aruncă o cantitate minimă, dar sunt foarte rezistente la intemperii. Schnauzers giganți sunt, de asemenea, cunoscuți pentru energia lor fără limite și sete pentru aventură, așa că se potrivesc familiilor și indivizilor care caută un câine foarte activ pentru a lua pe plimbări lungi și să joace jocuri cu.

gigant schnauzer

Chineză crescută

Cât de drăguți sunt acești mici critters? Din motive evidente, ele sunt o alegere populară cu oameni care suferă de alergii care caută un compromis care înseamnă că pot deține un câine fără a declanșa o reacție. În principal pentru că au foarte puțin păr. Așa cum sugerează și numele, Câini chinezi crescuți provin din China. Există chiar soiuri acoperite de această rasă, cunoscute sub numele de pulbere, care se nasc în același gunoi ca fără păr și nu au vărsat deloc blănuri.

Dog chinez crested

Terrier de grâu de grâu

Aceste tipuri frumoase sunt numite după faptul că au haine deosebit de moi care arată mult mai mult ca părul decât blana. De asemenea, cunoscut sub numele de terrierul de grâu moale irlandez, așa cum provin din Irlanda. Ei au un strat asemănător cu aspectul terorilor Kerry Blue Terries și sunt perfecți pentru familiile, deoarece sunt câini buni cu o dispoziție prietenoasă.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru vărsare

Terrier de grâu de grâu

Câine de apă portugheză

O rasă care provine în mod evident din Portugalia - regiunea Algarve să fie precisă, care au fost în principal instruiți să conducă peștii în plasele proprietarului pescarilor, recuperând ambele plase sparte și a pierdut, și să acționeze ca un curier între nave sau nave și țărm. Deși erau deja cunoscuți ca câini atrăgători, câinii de apă portugheză au câștigat timp suplimentar de presă atunci când unul dintre cei mai puternici și importanți bărbați din lume aleg unul dintre ei ca câine prezidențial oficial. Vă puteți aminti Barack Obama și familia lui a preluat proprietatea unui câine de apă portugheză și nu este greu de văzut de ce, cu calitățile lor hipo-alergene și personalitate distractivă.

Câine de apă portugheză

Labradoodle

Labradoodle este a corcitură. Nu, zgâriați - rasa mixtă. Labradoodles au fost de fapt concepute pentru prima dată în scopul reproducerii unui câine care ar fi potrivit pentru persoanele care suferă de alergii și a început mișcarea câinilor de designer. Ele sunt un amestec atractiv de puderi standard și labradori.

Bichon Frise

Traducerea numelui acestei reproducere a câinilor de companie nu ar trebui să fie deosebit de surprinzătoare, când considerați cum sunt utilizate în mod normal, deoarece numele este englez înseamnă "câine curly Lap". Este foarte greu să te uiți la a Bichon Frise și nu a văzut "awww", nu crezi tu? Acesta este doar unul dintre motivele aceste lucruri câini mici sunt alegerea perfectă pentru familiile cu copii și cei fără cine caută a caine mic cu o personalitate mare. După cum sa menționat, ele sunt deosebit de renumite pentru a fi câini de mână și de mână, datorită temperamentului lor blând și dimensiunii foarte compacte. Un alt motiv pentru care sunt atât de populare, este că, pentru că ei au vărsat foarte puțin, sunt foarte hipo-alergeni.

Bichon Frize Dog

Malteză

După cum sugerează și numele, acești câini mici uimiți sunt numiți după țara europeană Malta și provin din acea parte a lumii. Maltezi sunt câini mici și complet albi care, ca și alții menționați pe această listă, au haine care seamănă cu părul mai mult decât blană. Astfel încât, împreună cu personalitatea lor atractivă și dimensiunea compactă, faptul că acestea sunt în special hipo-alergenic le-a făcut o rasă foarte populară pentru cei care suferă de alergii.

Ați putea dori, de asemenea: Hrană pentru câini pentru malteză

câine maltez

Pudel

Probabil că ați ghicit cum am apărut lista noastră. Pudele sunt una dintre cele mai bune alese de rasă pură pentru persoanele care suferă de alergie. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui câine mai mare sau unul mai mic, Poodles sunt o opțiune excelentă, deoarece soiurile de dimensiuni standard și marimea jucăriilor din această rasă aruncă o cantitate minimă de haina lor. În plus față de acest mare beneficiu, ele sunt cunoscute ca fiind foarte inteligente și, prin urmare, Ușor de antrenat și o mare adăugire a unei familii.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru pude

Poodle Dog

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Perii pentru păstorii germani
Foarfece de subțiere pentru câini
Câine de șaibă de câine
Șervețele de câine
Parfumuri și Köln pentru câini
Șampon uscat pentru câini
Dog Dental Spray
Instrumente de demarare pentru câini
Șampone de câine medicinale
Câine de îngrijire a câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 câini hipoalergenici