Cum să tăiați în mod corespunzător unghiile câinelui

Câini Clippers de unghii

Proprietarii câinilor găsesc tăierea unghiilor câinelui o experiență dificilă și eventual traumatică pentru ambele. Dacă au făcut ceva greșit, ei ar putea face ca câinele lor să se sperie de procedură. În mod normal, câinii nu ar avea nevoie de ea dacă au suficient exercițiul toată ziua și alergând pe diferite suprafețe va păstra unghiile scurte. Cu toate acestea, multe pooches care trăiesc în oraș pot să nu ajungă suficient, atât de lungi de la picioare sunt normale.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine banda de alergare

Care sunt consecințele toenalelor lungi?

Pentru animalul dvs. de companie, având toanalei lungi vor duce la picioare dureroase. Când aceste unghii ating o suprafață tare ca trotuarul, va provoca unghii să se împingă înapoi în patul de unghii. Acesta va provoca apoi o presiune asupra articulațiilor degetului piciorului sau o va face să se răsucească în partea laterală. În cele din urmă, degetele de la picioare sunt dureroase sau mai rău, artritice. Ați observat acest lucru, deoarece câinele dvs. va fi agitat ori de câte ori atingeți laba.

În legătură cu o postare: Cele mai bune suplimente comune de câine

unghiile de tăiere câine

Există consecințe mai rele ale unghiilor lungi. Animalele ca pooch-ul tău vor simți gravitatea prin picioarele lor. Unghiile de pe picioare le dau informații despre unde sunt, de asemenea.

Timp de milioane de ani, câinii s-au mutat suficient pentru a menține unghiile scurte, iar toenailurile vor atinge doar podeaua când urcă un deal. Deci, ori de câte ori simt unghiile care ating pământul, ei vor interpreta că ca fiind pe un deal și vor schimba postura lor. Această postură va pune suficientă presiune asupra mușchilor și articulațiilor, în special pe picioarele din spate. În mod surprinzător, când tăiați unghiile câinelui, acesta va ușura presiunea asupra unui picior dureros din spate.

Ce trebuie să tăiați unghiile câinelui

Când doriți să tăiați unghiile animalului dvs., veți avea nevoie de a unghieră. Există destule tipuri de acolo, în funcție de cât de mare este câinele dvs. Un clipper stil de ghilotină este cel mai simplu de utilizat și este perfect pentru rasele mici. Pe de altă parte, stilul cleștelor sunt mai bune pentru pooches mai mari. În cele din urmă, există și cippers de tip foarfece.

Cel mai bine este să aveți unele tratamente cu dvs., astfel încât câinele dvs. va fi mai liniștit și nu se va mișca. Dați-vă animalul unul după fiecare cui, deci obține și o conexiune pozitivă la tăierea unghiilor.

Doar în cazul în care ați tăiat unghia prea scurtă și veți vedea o sângerare, ar trebui să aveți niște pulbere stipică sau pulbere de coagulare. De asemenea, puteți utiliza soda de copt sau amidon de porumb în același scop.

Folosind Clippers de unghii pentru câini

Dacă este prima dată, ar trebui să faceți timp pentru a studia cum să îl utilizați înainte de a reduce de fapt unghiile animalului. Poti Cereți un groomer câine Pentru a vă arăta cum să faceți acest lucru sau să-l urmăriți, faceți-l înainte de a vă încerca.

Când sunteți gata, asigurați-vă că ați testa mai întâi mașinile de tăiat pentru a vedea dacă lamele funcționează bine. Încercați cum să prindeți mașinile de tăiere și să vă purtați labele câinelui și să vă separați degetele de la picioare.

Cum să tăiați câinele

Un truc bun este de a obține pooch-ul dvs. folosit pentru a vedea mașinile de tăiere a unghiilor fără a tăia cuiele. Puteți încerca să puneți mașina de tăiere aproape de labe și cu unghiile. Când nu se rătăcește, laudă-o și dă-i un tratament. Faceți acest lucru de aproximativ 10 ori. A doua zi, faceți același lucru, dar stoarceți Clippers pentru a vă face animalul utilizat la sunet. Nu uitați să vă lăudați câinele și să-i dați un tratament. În acest fel, când ați tăiat în cele din urmă unghiile, nu va fi ceva nou și înfricoșător.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

Tăierea unghiilor câinelui

La început, este normal ca câinele dvs. să fie nervos. Dacă da, încercați să tăiați câteva la început și să faceți ceilalți o altă zi.

Țineți patul animalului dvs. ferm, dar și ușor. Tăiați ușor unghia la un unghi de 45 de grade, îndepărtând puțin bucăți la un moment dat. Asigurați-vă că ați tăiat numai până când puteți vedea ceva alb în interiorul unghiei și un mic punct negru în mijloc. Pentru a evita tăierea prea mult, asigurați-vă că vă tăiați doar puțin la un moment dat. În cazul în care ați tăiat accidental prea mult, utilizați pulberea de coagulare pentru a opri orice sângerare.

În funcție de rasa câinelui dvs., ar trebui să vă tăiați unghiile animalului între un moment de o săptămână la o singură dată pe lună. Mai mult, dacă animalul dvs. de companie este destul de activ, ați putea observa că toenalele nu sunt atât de lungi și poate că nu veți avea nici măcar să tăiați cât de des.

Cu un pic de practică, puteți fi un expert în tăierea toenailurilor câinelui. Până atunci, știi că nu este nevoie să subliniezi deloc despre asta.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să tăiați în mod corespunzător unghiile câinelui