10 Cele mai bune rase de câine pentru copii

Cele mai bune rase de câine pentru copii

În mâinile unui proprietar responsabil, orice rasă de câine poate fi potrivită pentru copii, atâta timp cât li se acordă îngrijirea, atenția și pregătirea de care au nevoie. Cu toate acestea, este greu de argumentat faptul că unele rase de câine sunt mult mai ușor de introdus într-o casă cu copii decât alții.

Rasa de câine dreaptă pentru o familie poate să nu fie rasa de câine potrivită pentru altul. La alegerea oricărui animal de companie, ar trebui întotdeauna să factați dacă mediul dvs. de acasă va fi potrivit pentru ei, nu doar invers. Toate acestea încep cu învățarea a ceea ce ar trebui să căutați într-o rasă de câini pentru copii.

Ce ar trebui să căutați într-o rasă de câini pentru copii?

Nici două rase de câine nu sunt la fel. Unii câini sunt mult mai energici decât alții, anumite rase sunt predispuse la probleme mai târziu în viață, și nu toți câinii vor fi bucuroși să-și împărtășească casa cu alte animale. Există trei factori mari pe care ar trebui să-l priviți înainte de a se stabili pe orice rasă de câini;

  • Dimensiunea câinelui
  • Temperamentul câinelui
  • Cantitatea de energie pe care o are câinele

Înainte de a adopta orice câine, indiferent de rasă, este important să petreceți mai întâi timpul cu câinele. Numai prin întâlnirea și interacțiunea cu câinele, veți putea să judecați dacă are temperat temperamentul și energia potrivită pentru familia dvs.

În timp ce există nenumărate piese minunate de câini care fac animale de companie remarcabile, aici sunt primele 10 pick-uri pentru rasele de câine care sunt minunate cu copii:

Setter irlandez

Setter irlandez
Setters irlandez sunt o rasă frumoasă de câine, cunoscută pentru natura lor prietenoasă și partea răutăcioasă. Inițial, o rasă de câini de lucru, utilizată în primul rând ca Gundogs, au câștigat peste inimile multor animale de companie de familie foarte populare. Rasa de câine este fantastică cu copiii, cu o natură incredibil de energică și jucăușă, care le face o alegere de top pentru gospodăriile extrem de energice.

Este nevoie de o mulțime de exerciții fizice pentru a păstra divertismentele irlandeze, precum și o mulțime de companii, deoarece nu le place să fie singure. În timp ce pot fi foarte îndrăzneți și destul de înfricoșători, sunt mai mult decât bucuroși să salute alți oameni în casă, devenind prieteni rapizi cu oricine se întâlnesc.

Terrier de taur

Taur terrier ceață

Când vă gândiți la rasele de câine de top pentru copii, Terrierul de taur nu ar fi prima rasă care va veni la mințile majorității oamenilor. Cu toate acestea, această rasă de câine extrem de energică și iubitoare face ca un animal de companie strălucit de familie. Un partener fantastic pentru copii și adulți deopotrivă, taurul Terrier în mod normal nu deranjează un pic cam dur și tambur, care este minunat pentru familiile cu copii care se obișnuiesc să aibă un prieten cu patru picioare în jur.

Târrierii de taur sunt cunoscuți pentru intelectul lor, acestea Câinii sunt ușor de antrenat și nu foarte predispus la lătrat sau de urlă. Ei iubesc exercițiile fizice și cu natura lor energetică, ele sunt cele mai potrivite familiilor care trăiesc un stil de viață activ și care pot oferi o mulțime de spațiu de jucat.

Labrador

Labrador

Spre deosebire de Terrierul de taur, Labrador este probabil cea mai cunoscută dintre rasele de câini pentru copii. Un incredibil câine loial, Un Retriever de Aur este un tovarăș pentru viață, iubind compania altora și formând legături strânse cu familia sa. Rasa este foarte prietenoasă, cu o natură pacientului care este mare pentru copiii mai mici.

După cum sugerează numele rasei, retrieverul de aur iubește timpul de joc și, în special, de recuperare a jocurilor. Câine extrem de inteligentă excelează la urmărire și sniffing, bucurându-se de jocuri de preluare și cele mai multe forme de exercițiu. Rasa este, în general, cunoscută a fi foarte ascultătoare, ușor de antrenat și incredibil de jucăuș. Retrieverul de aur este o alegere excelentă pentru copiii mai tineri și mai în vârstă.

Newfoundland

Newfoundland

Dacă căutați o rasă de câini mai mare, atunci a Newfoundland este una dintre cele mai populare rase pentru copii. Sunt cei mai cunoscuți pentru natura lor prietenoasă, pacientului și natură, iar în timp ce pot fi pe partea superioară a raselor de câine, sunt una dintre cele mai blânde rase ale câinelui. Natura lor de protecție și afectuoasă îi face minunate pentru copiii mai mici.

Newfoundlands preferă să fie cu familia lor decât în ​​afară, deci este cu siguranță o rasă pentru cei care sunt dispuși să-și petreacă o mulțime de timp cu câinele lor. Ei sunt energici, dar foarte orientați spre sarcini, deci este ușor să vă antrenați și să exersați o nouă. Dimensiunea lor mare înseamnă că este nevoie de o mulțime de spațiu, iar haina lor groasă și lungă înseamnă că va trebui să țineți pasul cu cerințele de îngrijire sporite pe care o are o nouăfoundland.

Dalmatian

Dalmadian DogDalmații pot fi animale minunate de familie și sunt adesea bine primite de copii datorită rolului lor principal în filmul popular pentru copii, 101 Dalmatieni. Dimensiunea medie câinele este incredibil de prietenos și extrem de energic, atât de multă exercițiu va fi necesară pentru a păstra un dalmatian distanțat.

Partea mai moale și mai afectivă a dalmației înseamnă, de asemenea, că veți avea o mulțime de companie în seara, deoarece majoritatea dalmației preferă compania. Ușor de antrenat, inteligent și afectuos față de familia lor, un dalmant este o alegere excelentă de rasă de câine pentru familiile active cu copii.

Labrador Retriever

La fel ca omologul său de aur, Labrador Retriever este una dintre cele mai adaptabile rase de câine pentru viața de familie și o alegere incredibil de populară pentru gospodăriile cu copii. Retriverii labrador sunt foarte buni, prietenoși și răbdători. Ei iubesc să fie afectuos și să primească cu ușurință atenția altor câini și vizitatori.

Adesea folosit ca lucru câini de serviciu, ele sunt foarte inteligente și foarte harnice, făcându-le una dintre cele mai ușoare rase de câine pentru a se antrena. Pentru copiii tineri și jucăuși, sunt o rasă minunată de câine pentru a alege, dar au nevoie de o mulțime de cameră pentru a alerga și a cheltui toate acele energie în exces.

Beagle

Beagle Dog

Ca rasă mai mică de câine, Beagles sunt o mare varietate de rasa de caine pentru copiii mai tineri si mai mari, precum si adulti. Sunt distractive, jucăuș, dragoste pentru a explora, o alegere perfectă pentru copiii activi și curioși care au nevoie de un companion care să poată ține pasul cu ei. Beagles au un temperament mare și se pot adapta cu ușurință la majoritatea situațiilor.

Veți avea puțină problemă cu vizitatorii primiți cu un beagle, ei iubesc atenția de la noi oameni și câini deopotrivă și sunt cunoscuți pentru calmul lor. Dacă intenționați să adoptați o beagle, atunci va trebui să lăsați deoparte timp de formare, deoarece în timp ce rasa de câine este inteligentă, nu sunt cea mai ușoară să se antreneze și să aibă o prey foarte mare.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru beagles

Collie

Collie Dog

Collies sunt una dintre cele mai blânde rase de câine, foarte afectuoase și foarte ușor de iubit. Inițial folosit ca un câine pentru herding, ei încă păstrează o mulțime de acest instinct, ceea ce probabil se va afișa destul de devreme. Sunt minunați cu copii mai mici și destul de protejați familia lor. Rasa este în mare parte previzibilă și sunt în mod normal foarte bine comportate în majoritatea situațiilor.

Îi place să fie jucăuși uneori și sunt destul de ușor de antrenat, în ciuda faptului că au încăpățânat ocazional. Rasa are nevoie de exerciții regulate, dar cerințele nu sunt la fel de intense ca multe alte rase. Timpul salvat cu exerciții fizice este mai mult decât alcătuit în îngrijire, deși ca stratul lung al unui collie are nevoie de periaj regulat.

În legătură cu o postare: Mâncare pentru câini pentru coloanele de frontieră

Vechi English Sheepdog

Vechi English Sheepdog

O altă rasă fantastică pentru copiii cu o mulțime de îngrijire necesară, vechea economie engleză este un câine mare iubitor cu o natură foarte afectuoasă. Vechiul English Sheepdog este prietenos și energic, iubind nimic mai mult decât să joace. În mod normal, ei ajung bine cu alți câini și vizitatori, dar sunt mult mai afectuos față de familia lor.

Dacă copiii dvs. au o cantitate suficientă de energie, atunci natura jucăușă a vechii piei engleze vor fi potrivite. Rasa este inteligentă, dar nu cea mai ușoară să se antreneze. Acestea nu sunt, în general, cunoscute pentru lătrat, și, dacă sunt exercitate în mod regulat, nu au nevoie de expansiuni mari de spațiu de curte, în ciuda dimensiunii lor.

Repere mixte

Câine de rasă mixtă

Câini de rasă mixtă, sau mutts, fac la fel de minunat de un animal de companie de familie ca câini de rasă pură. Ele pot fi la fel de afectuoase, iubitoare și blânde, combinând multe dintre cele mai bune comportamente și temperamente ale câinilor de rasă pură împreună. Mediu la mare Câini de rasă mixtă, În special, faceți ca animalele de companie fantastice, dar la fel ca și cu orice rasă de câine, trebuie să vă asigurați că vă întâlniți și să vă interacționați cu câinele și să judecați temperamentul pentru dvs.

Când alegeți o rasă de câini pentru familia dvs., luați întotdeauna notă de limbajul corpului câinelui, și dă-i șansa să vină la tine. În timp ce puteți avea o rasă setată în minte sau o viziune a câinelui ideal, nu numărați nimic până când nu vă întâlniți cu câinele în persoană.

În multe cazuri, cea mai neașteptată rasă de câine, sau rasă mixtă, este câinele care se conectează cu dvs. și cu familia dvs. cel mai mult. La sfârșitul zilei, alegerea unui câine este vorba despre formarea unei conexiuni. Nu știi niciodată, puteți să vă adoptați să adoptați o beagle și să ajungeți la o nouă formă!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune rase de câine pentru copii