Cum să faci mușchii tăi din 3 pași

Cum să faci mușchii tăi din 3 pași

Structura musculară bine definită pe un Pitbull nu numai afișează frumusețea și capacitățile fizice ale câinelui, dar arată și nivelul de responsabilitate al proprietarului și efortul pe care îl iau pentru a-și menține sănătatea generală a câinelui și bunăstarea. Dezvoltarea musculară în Pitbull poate fi realizată în 3 pași foarte simpli. Dar, înainte de a începe, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare.

Ești suficient de puternic?

Dezvoltarea unui bun ton muscular în Pitbull le face mai puternici și nu sunt exact câini slabi pentru a începe. Înainte de a începe să construiți mușchiul câinelui, gândiți-vă dacă sunteți suficient de puternic pentru a vă controla eficient câinele? Nu este vorba doar de puterea voastră fizică, ci și puterea dvs. mentală. Câinele dvs. trebuie să vă vadă ca lider de pachete și să vă respectați comenzile. Dacă nu sunteți sigur, găsiți un Școala de ascultare cu un instructor care are experiență de a lucra cu Pitbulls și proprietarii lor.

Pitbull

Este pregătirea câinii dvs?

Peste proprietarii entuziaști pot provoca o deteriorare a câinelui lor ca pe cei leneși. Peste Exercitarea câinilor tineri poate provoca daune permanente mușchilor și articulațiilor. Instruirea intensă a oricărui tip ar trebui să aștepte până când câinele dvs. are cel puțin un an, și chiar apoi, amintiți-vă că au nevoie de mult timp să se joace, să se odihnească și să fie familia dvs. de companie.

Femelele care au avut așternut ar trebui, de asemenea, să li se acorde timp să se recupereze și să înceapă formarea musculară până când au terminat să-și hrănească puii. De asemenea, în timp ce este posibil să obțineți un mușchi frumos definit pe o pitbull feminin, ei nu devin destul de definiți ca bărbați. Aplicați bunul simț pentru a vă întoarce la instruire dacă câinele dvs. suferă o vătămare și discutați despre planurile dvs. cu un medic veterinar dacă nu sunteți sigur de orice aspect al îngrijirii câinelui dvs.

În legătură cu o postare: Puppies Pitbull de vânzare

Cei trei pași

Dacă tu și câinele tău sunt gata să înceapă să construiască musculare și să arate cu adevărat de cele mai bune rezultate pe care această rasă le oferă, atunci există trei pași simpli de urmat:

Dieta adecvată și regimul de hrănire

Este important să obțineți dieta câinelui dvs. chiar înainte de a începe orice formare fizică de condiționare cu ei. Pentru a construi nevoie de mușchiul Pitbull, o dietă bogată în proteine ​​constând din 40% proteină, 40% carbohidrați și 20% grăsimi. Trebuie să surprindeți o mâncare de câine de calitate și să completați acest lucru cu alte surse de proteine, cum ar fi puiul și peștele. De asemenea, puteți adăuga suplimente alimentare care sunt recomandate pentru Pitbulls. Citiți ghidul nostru pe Cel mai bun hrană pentru câini pentru Pitbulls Pentru a vedea cele mai bune mărci.

Hrăniți câinele dvs. 6 mese mici pe zi pentru a încuraja o stare de construcție a mușchilor anabolizanți. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată de alimente enumerate pe liniile directoare de alimentare. Amintiți-vă că doriți să construiți mușchiul nu creșteți aportul de calorii. Pentru cele mai bune rezultate, urmați un model similar cu cel aflat mai jos.

  • Mâncare 1 - 9:00 AM - 1/4 din recomandarea alimentelor zilnice cu suplimente alimentare Dacă utilizați.
  • Mâncare 2 - 12:00 PM - 1 bucată de pui fiert sau pește fiert, aproximativ 16 oz în greutate.
  • Mâncare 3 - 2:00 PM - 1/4 din suma zilnică recomandată de alimente.
  • Mâncare 4 - 4:00 - 1/2 bucată de pui fiert sau pește, aproximativ 10 oz. în greutate.
  • Masa 5 - 18:00 - 1/4 din recomandarea alimentelor zilnice cu suplimente alimentare Dacă utilizați.
  • Mâncare 6 - 9:00 PM - 1/4 din suma recomandată de alimente pentru această zi.

Exercițiu

Exercitarea este a doua etapă a planului de construcție a mușchilor. Efectuarea de activități cum ar fi tragere în greutate, folosind poli de primăvară și degajarea dealurilor încurajează mușchii să crească mai puternică. Ele sunt, de asemenea, activități că acest lucru și alte rase, se bucură într-adevăr, așa că nu o vor vedea ca lucru, doar jucați. Este esențial să fi introdus planul de dietă înainte de antrenament. Dacă nu executați riscul de a deteriora mușchii câinelui. Alte activități pe care le puteți introduce includ sanțele de greutate și o vestă de greutate.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine banda de alergare

Cardio

Când construiți mușchi, doriți să vă concentrați pe o explozie scurtă de cardio de intensitate ridicată, mai degrabă decât plimbări lungi. Sprints, alergând pe dealuri Pentru perioade scurte sau pentru a rula înoparte / pași sunt activități excelente. Cardio ar trebui să fie întreprinsă timp de 10-15 minute pe zi. De-a lungul timpului puteți mări intensitatea antrenamentului cu adăugarea unui vesta de greutate.

Câine musculară

Urmând acești trei pași și sfaturile care le-au precedat vor face ca Pitbull să fie musculos în cel mai scurt timp și să vă asigurați că vă bucurați și de procesul. Nu fiți tentați să săriți pe oricare dintre pași sau să începeți pregătirea cu introducerea primei dietă. Acest lucru ar putea fi periculos pentru sănătatea și bunăstarea câinelui tău.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cărți de formare câine

Surse:

  1. Pitbulls: Tot ce trebuie să știți, Cei mai buni prieteni pentru animale
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci mușchii tăi din 3 pași