Amestecurile rottweiler - rottie cross rases care vă vor câștiga inima

Amestecurile Rottweiler - Rottie Cross Rases care vă vor câștiga inima

Rottweilerele sunt unele dintre cele mai căutate animale de companie acolo, fiind sensibile, inteligent și foarte protector față de pachetul lor și acasă. Cu toate acestea, pentru unii, ei pot fi puțin prea mult pentru a se ocupa. Introduceți amestecul Rottie. Rottweiler Mix Puppies Ține toate trăsăturile cele mai bune ale părinților lor, cu beneficiul suplimentar de a include câteva trăsături frumoase de rasă de la alți câini.

Indiferent dacă sunteți în căutarea câinilor care arată ca niște roți sau pur și simplu doresc un puști cu un amestec bun de origine, aceste opțiuni de amestec Rottweiler sunt alegeri superbe pentru dvs. Uitați-vă la alegerile noastre de top din Rottie amestecați puii și citiți mai departe pentru a descoperi noul animal de companie și cât de bine se potrivesc în casa dvs.

Rottweiler-Labrador (LABROTTIE)

Prima noastră alegere în Rottweiler Mix Puppies este labrottie. Aceste tăieturi mici se vor sfârși ca câini care arată ca niște rottoși, dar au beneficiile suplimentare care vin cu deținerea unui a Labrador. Ușor de antrenat și niciodată văzut departe de proprietarul lor, Labrottie este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unui câine ușor în jurul marginilor.

În ceea ce privește aspectul, acești tipi vor deține adesea greutatea și poziția liniei lor de rottweiler, în timp ce țin de urechile mai mari și nasul mai lung al labradorului.

Rottweiler Mastiff (Mastweiler)

Mastifful este una dintre cele mai vechi rase din lume, cu rădăcinile lor îndreptându-se spre perioade antice. Dacă vă place natura în vrac și de protecție a ambelor rase, dar doriți o perspectivă mai sănătoasă decât o pedigree, atunci mixul de mastiff Rottweiler este probabil să fie cea mai bună rasă pentru dvs.

Acești tipi sunt probabil să arate ca un mastiff de buler, cu coloranți similare și marcarea la Rottweiler și a mușchiului adăugat al mastifului. Fiți conștienți de faptul că acestea sunt rase foarte protective și, prin urmare, vor avea nevoie de o mână fermă în formare.

Rottweiler Golden Retriever (Golden Rottie)

O altă alegere mare în câinii de familie este Rottweiler Labrador amesteca. Păstrarea naturii protectoare a rotweilerului în timp ce adăugarea în natura iubitoare și bună a retrieverului de aur înseamnă că veți avea un câine ideal pentru viața de familie.

Ei au tendința de a lua în mod natural privirea cu dischetă din partea Retrieverului, păstrând în același timp colorarea de la Rottweiler. Acest lucru vă oferă un câine unic care este un pic mai leneș decât părinții lor Rottweiler - făcându-i mai ușor să se ocupe de energie.

Rottweiler German Shepherd (Germană Rottie)

O alegere excelentă în Opțiunile Mix Rottie este Rottie germană. Cu beneficiile de a fi foarte ușor de antrenat, dar blând natural, Ciobănesc german este o opțiune fantastică pentru trecerea cu orice rasă. Cu ambele rase fiind foarte puternice și loiale, nu veți reuși să găsiți un mare partener în aceste Rottweiler amestecați puii de rasă.

În ceea ce privește aspectul, ambele rase au o gamă de marcare și negru de marcare, deci este probabil să rămână la fel. Cu toate acestea, Rottie germană este probabil să fie mai înaltă și mai puțin voluminoasă decât alte rase Rottie Mix - și să fie un pufier mic, de asemenea.

Rottweiler Border Collie (Borderweiler)

Dogul de frontieră Collie se află pe fân în toamnă

Există puține rase care sunt mai inteligente, mai elegante și mai loiale decât collie de frontieră. Combinați acest lucru cu determinarea acerbă a Rottweilerului și veți găsi un câine atât energic, cât și loial la o greșeală. Acești tipi au nevoie cu siguranță de o mulțime de formare, deși acest lucru ar trebui să vină cu ușurință la acest amestec Rottie, dar rezultatul este un câine care va asculta fiecare comandă și nu vă părăsi niciodată.

Rottweiler Husky (Rottsky)

Portret de Husky Siberian în toamnă

Ținând aspectul inconfundabil al urechilor înclinate și a ochilor ascuțiți, Husky este cu siguranță una dintre Cei mai frumoși câini Ai putea vreodată să te întâlnești. Combinați acest lucru cu Rottweilerul și puteți scoate o atingere a pufinei, dar, în schimb, veți primi un catelus de rasă de rasă loiali și dulce-nat-natural, care vă va iubi fără sfârșit.

Rottweiler Poodle (Rottle)

Cu pudel având Blana hipoalergenă, Această rasă de amestec este ideală pentru cei cu alergii care ar putea dori totuși un câine mai mare care se poate ocupa de ei înșiși. Aceste Puii sunt foarte loiali și dornici să vă rog, în timp ce sunteți incredibil de ușor să vă mulțumiți atât părinților.

În ceea ce privește aspectul, rotinul va avea întotdeauna blana bine curbată a părintelui Poodle, dar va fi un pic mai mare decât pudele pure. Sunt o alegere excelentă pentru familii, fiind atât de inteligente cât și iubitoare, în timp ce sunt încă foarte jucăuș.

Rottweiler Boxer (Boxweiler)

Boxer Dog

Un boxweiler va fi cu siguranță un câine care arată ca un rotweiler, deși colorarea poate fi diferită de un rotweiler de pâine pură. Vor avea aceleași urechi, nas și chiar poziția vor fi foarte asemănătoare, deși picioarele pot fi puțin mai lungi decât rotații pură.

Acești câini vor fi loiali, iubiți și un pic de scânteie strălucitoare, cu toate acestea, natura zdrobită a boxerului poate ajunge uneori la fructificare, astfel încât o mulțime de formare este necesară pentru a păstra aceste pui de rasă Rottweiler Mix în verificare.

Rottweiler Bassett Hound (Rottweiler Hound)

Basset Hound pe o plajă

Combinând o rasă care a fost proiectată să devină bovine cu o rasă care a fost creată pentru a mirosi animalele coborâte și obțineți un amestec Rottweiler Hound care aproape că cere să-și folosească creierul. Astfel, aveți un catelus de rasă Rottweiler Mix care vrea cu disperare să călătorească cu proprietarul lor și să lucreze cu ei - făcând acest lucru minunat câine să aducă cu tine la slujba ta.

Aceste pui de amestec Rottie tind să fie mult mai mici în înălțime decât alte opțiuni din lista noastră, făcându-le un pic mai potrivit pentru spațiile mai mici. Acestea fiind spuse, acestea sunt atât rase foarte sensibile, cât nu ar face bine să-și petreacă o mulțime de timp singur.

Rottweiler Pitbull (Rottbull)

Extrem de puternic și foarte protector, amestecul Rottweiler Pitbull are o energie foarte mare și o mulțime de mușchi pentru a porni. Acești câini se dezvoltă în cazul în care există locuri de muncă pentru a întreprinde, fie că este de păzire, sniffing sau instruire generală - trebuie să fie întotdeauna ocupați. Fără acest lucru, ei se vor plictisi rapid și vor deveni distructive.

În legătură cu o postare: Puppies Pitbull de vânzare

Acționând ca un pic de un card sălbatic, aceste crossbreds pot fi înlăturate și preferă să-și petreacă timpul singur sau pot avea o personalitate mai energică care dorește atenția. Cea mai bună modalitate de a ghici această personalitate este pur și simplu să se întâlnească cu părinții și să încerce să-și evalueze personalitățile, mai întâi.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Umbrele pentru câini
Câine ochelari de soare și ochelari de protecție
Rucsacuri pentru câini
Bile de câine
Puppy Harness
Frisbee pentru câini
Mașini automate de preluare
Costuri de câine în interior
Jacket de viață pentru câini
Jucării interactive pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Amestecurile rottweiler - rottie cross rases care vă vor câștiga inima