Pitski (pitbull husky mix): fapte de rasă și temperament

Pitski (Pitbull Husky Mix) - Fapte de rasă și temperament

Unul este deseori descris ca un câine foarte feroce, în timp ce celălalt este adesea asemănătoare cu un lup. Unul este adesea greșit înțeles, dar este de fapt unul dintre cele mai afectuoase, cele mai loiale, cele mai obediente și mai prietenoase de pe planetă. Cealaltă este și foarte prietenoasă. Când creați o cruce de Terrier Pit Bull și Husky Siberian, sunteți obligat să obțineți un amestec foarte interesant - foarte loial familiei sale, un prieten pentru toată lumea, și un câine iubitor și afectuos mare. Phidski este aici pentru a vă farmec cu loialitatea neconstitabilă și cu o prietenie foarte infecțioasă.

Istoria amestecului Pitbull-Husky

Nimeni nu poate fi absolut sigur de originea exactă a lui Pitbull Husky Crossbreed. Un lucru este sigur: Pitski nu este o nouă rasă de designer.

HUSKY PITBULL MIX

O revizuire a literaturii a evidențiat o serie de observații discutabile. De exemplu, toată lumea știe că Pitski este o combinație de un American Pit Bull Terrier și un husky siberian. Cu toate acestea, am constatat, de asemenea, că unii designeri de câini traversează un pitbull cu un huskan din Alaskan. Aici se află întrebarea.

Potrivit AKC, Alaskan Husky nu este de fapt o rasă de câine, ci mai degrabă o clasificare a câinelui care se referă la cei care lucrează ca câini de sanie eficienți. În timp ce Alaska Husky are multe asemănări izbitoare cu Husky Siberian, este mult mai slab și este în mod special crescută pentru cursele de câine sanie, precum și pentru a-și îndeplini alte sarcini pe care oamenii din nord așteaptă de la câinii lor.

Pentru ca acesta să fie considerat un pitch sau un amestec husky Pitbull, este imperativ ca părinții să fie un terrier american Pit Bull și un husky Siberian. Aceasta este singura modalitate prin care puteți face într-un fel estimări mai exacte cu privire la modul în care se vor dovedi piturile dvs., având în vedere că 50% din acesta va veni din Pitbull, în timp ce cealaltă jumătate va veni de la Husky Siberian.

Dacă obțineți un pitsky care este o combinație de un taur american Pit și un Husky Alaskan, sunteți doar garantat 50% Pit Bull. În ceea ce privește celelalte 50%, ar trebui să identificați ce rase specifice sunt prezente în Husky din Alaska care a fost utilizat în încrucișarea. Amintiți-vă, Alaskan Husky nu este o rasă de câine.

Cine sunt părinții?

Lucrul trist despre Crossbreds este că nu există o modalitate necorespunzătoare de 100% pentru a determina cum se va întoarce catelul. Se poate face doar ipoteze bazate pe caracteristicile părinților lui Pitski. Din păcate, dacă unul dintre părinții lui Pitski nu este, de asemenea, pură, atunci cu atât mai mult va fi dificil să preziceți modul în care Pitski va crește. În timp ce priviți la caracteristicile părinților pot ajuta, știți că acest lucru va fi aplicabil numai pentru câinii de rasă de rasă.

American Pit Bull Terrier

Unul dintre cei mai neînțeleși câini de toate timpurile, American Pit Bull Terrier a fost întotdeauna descris în mass-media ca un câine vicios, super-agresiv și foarte rău, care nu face decât să atace oamenii și alte animale de companie. Dimpotrivă, este una dintre cele mai multe Câini loiali Puteți găsi vreodată. Doar cereți Cesar Milan, Rachael Ray, Jennifer Aniston, Jessica Alba și o grămadă de Hollywood A-Listers Ce gândesc despre taurii lor iubite.

Afectuos și foarte prietenos, Pit Bull este un animal iubitor care nu se teme niciodată să-și arate dragostea și angajamentul față de cei care îi dau amestecul corect de instruire, socializare și afecțiune. Este puternic voit și foarte curajos, trăsături pe care o greșeală o greșeală agresivitate. Este foarte inteligent și câine foarte ascultător, prea, permițându-le să fie ușor instruiți. Ele pot fi puțin încăpățânate, dar în mâinile unui lider de ambalare ferm și capabil, Pit Bull nu va falsifica niciodată ca membru loial al pachetului. Fii atent, totuși. În spatele feței serioase a unui pitbull este o natură foarte clownish.

Pitbull a fost produsul de reproducere a unui buldog vechi englez cu un terrier englez vechi pentru a veni cu un câine care are atleticismul și puterea buldogului și jocul și flexibilitatea terrierului. Ei au fost în mod special crescuți în scopul bătăiilor de urs și bătăi de taur care au fost descoperite oficial în Marea Britanie în 1835. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat crescătorii de la Pitbull să folosească câinele în evenimente de sânge clandestină, continuând să intre bine în părțile timpurii ale celor 20 de ania secol.

Deoarece originea pitbull era mai mult ca un câine de luptă, mulți indivizi se uită la ei ca fiind foarte agresivi. Ceea ce nu reușesc să înțeleagă este că câinele este de fapt foarte stabil și foarte rezistent. Este, de asemenea, foarte prietenos cu oamenii. Câinele este folosit ca a câine de companie, un câine de terapie, a câine de serviciu, și chiar A caine de paza. Îi place să se joace cu copii și adulți deopotrivă. De fapt, pitbulls absolut ură rămân singuri. Se dezvoltă asupra interacțiunii sociale. Ei iubesc unele cuddling, chiar dacă dimensiunea lor nu o va permite.

Pitbulls poate fi o rasă rezistentă, dar sunt vulnerabili la alergii, displazie de șold, mange demodectic și chiar hipotiroidism. Ca atare, este imperativ ca crescătorii de pituri să țină cont de sănătatea părintelui Pitbull.

În medie, un Pitbull poate crește până la 85 de lire sterline și aproximativ 17 până la 21 de centimetri. Se știe că durează până la 16 ani.

În legătură cu o postare: Puppies Pitbull de vânzare

pitbull husky amestec

Siberian Husky

Numit șobolani siberiani de către oamenii din Nome, Alaska din cauza dimensiunii lor mai mici, comparativ cu malamutul bulkier, Husky Siberian este foarte câine antic care ar fi putut să străduiască încă 8.000 de ani în urmă. Cercetătorii cred că Husky a fost crescută de oamenii Chukchi din Siberia, în special pentru a trage sanie peste terenul cu zăpadă dur.

Cunoscut pentru personalitatea sa de ieșire, dar blândă, Husky este foarte prietenoasă în jurul copiilor și-au petrecut cea mai mare parte a timpului în interior cu familia când nu este în afara sanilor de tragere. Este unul dintre descendenții direcți ai lupului Taymyr, un subspecii marelui lup gri al lumii nordice. Este foarte apreciată pentru viteza, agilitatea, rezistența și reziliența că este preferată față de malamute atunci când vine vorba de curse pe terenul de zăpadă.

De altfel, Husky Siberian este bine cunoscut pentru rezistența că un statut de bronz este de fapt construit în Parcul Central al orașului din New York, onorând Husky Siberian, care a condus echipa de câini de sanie pentru a livra ser difterie peste 600 de mile pe terenuri trecetate, Arctic Blizzards, și gheață brută de la Nenana la Nome în Alaska în februarie 1925. Prin decenii, Husky a fost însoțitorul venerabil al multor exploratori în medii FRIGID, cum ar fi Arctica și Antarctica. Nimeni nu poate pune la îndoială dedicarea acestor câini.

Siberian Husky este afectuos și fericit. Este un câine de lucru și, ca atare, iubește provocarea de a lucra pentru ceva. Ea scapă foarte mult, totuși, și are tendința de a lătra. Este inteligent, dar își poate arăta încăpățânarea față de cineva pe care îl percepe nu merită adevărata sa putere.

Hip displazia rămâne o cauză majoră de îngrijorare în rândul huskies siberiană, în ciuda faptului că este capabil să trăiască până la 15 ani. Aceste 20 de lire sterline la 23.Câinii de 5 inchi sunt, de asemenea, predispuși la distrofia corneană, cataractă, și atrofia retină progresivă care poate duce la pierderea permanentă a viziunii.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru Huskies

Idei sumare

Chiar dacă reușiți să obțineți un Pitbull Purebled și un Husky Siberian Purebred la Mate, nu există încă nici o garanție că caracteristicile pe care le veți vedea în Pitski vor fi aceleași cu ceea ce au alte piese. Acesta este un fapt trist al vieții despre hibrizi sau crossbreri pe care potențialii proprietari de câini trebuie să învețe să le accepte. Cu toate acestea, iată ce știm despre Pitsky.

  • Phostul mediu poate sta la fel de înalt ca 24 de centimetri sau până la 19 inci, deși nu este neobișnuit să vezi câini care au măsurători bine în afara acestei game.
  • Pitskies pot cântări oriunde între 30 de lire sterline și 70 de lire sterline. Variabilitatea este în mare măsură dependentă de genele părinților sunt mai dominante atunci când vine vorba de codarea greutății câinelui. Pitbulls sunt Stocier și mai greu, în timp ce Huskies sunt, în general, mai slabe și mai ușoare cu câteva kilograme.
  • Părintele au părinți interesanți. Unul este cu părul scurt, în timp ce celălalt are haina dublă densă. Puteți să vă imaginați că cine părinții săi are o genă mai dominantă când vine vorba de haina lui Pitski. Dacă este acoperit cu scurt timp, atunci este de la părintele lui Pitbull. Dacă este cu părul lung și dublu acoperit, atunci se așteaptă de la părintele husky.
  • Ambii părinți ai Pitski sunt câini extrem de energici. Aştepta O mulțime de exerciții de câine; În caz contrar, veți întâlni o mulțime de probleme comportamentale din cauza plictiselii.
  • Pietrele urăște rămase singure. Dacă intenționați să obțineți unul, asigurați-vă că aveți destul timp să interacționați cu acesta și să-i acordați atenție. Dacă nu, atunci fiți pregătiți pentru consecințe.

Mixul Pitsky

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Înainte de a aduce acasă un pitski, asigurați-vă că înțelegeți câteva lucruri de bază despre ele:

  • Instruire

Părinții lui Pitski sunt ambele rase inteligente. Cu toate acestea, nu presupuneți că câinele dvs. deja știe ce vreți. Toate aspectele de la vânătoare la Potty antrenament câinele tău și formarea de bază a ascultării și totul între ele ar trebui să fie pornite de îndată ce primești piturile la casa ta. Pe o notă pozitivă, Pitski este foarte rapid să învețe mai ales dacă sunteți familiarizați cu elementele de bază ale formării câinilor, cum ar fi aplicarea principiilor de formare bazate pe recompense, cum ar fi armarea pozitivă.

Luați notă că husky-ul Siberian din Pitski poate copleși pitbull înăuntru. Ceea ce înseamnă acest lucru în mod esențial este că veți avea un câine care este cu siguranță încăpățânat să învețe. Nu ne-am greșit. Husky este inteligent. Doar vrea să știe dacă sunteți pe deplin capabil să fiți liderul său de pachete. Fermitatea și consistența sunt cheile atunci când atrăgătoare la husky în pitski; În caz contrar, veți fi mai bine cu un profesionist dresor de câini.

  • Hrănire

Pitskies sunt Hounds foarte activi. Îi place să joace și să-și exercite. Ele pot fi clasificate ca mijloc Câini mari și, ca atare, ar trebui să li se adreseze cantitatea potrivită de calorii care sunt adecvate nivelului lor de greutate și activitate. Au nevoie de proteine ​​de înaltă calitate ca ingredient principal în hrana lor de câine - proteine ​​animale, nu proteine ​​de plante. Acest lucru ar trebui să vă ajute să vă asigurați că mușchii lor sunt bine construiți.

În legătură cu o postare: Mâncare de câini cu proteine ​​ridicată

Ați putea dori, de asemenea, să luați seama de predispozițiile de sănătate ale părinților lor. Atât Husky, cât și Pitbull sunt predispuși la displazia șoldului. Oferind hrana pentru câini de pe pitsky care vine cu glucozamină și chondroitină ar trebui să fie de ajutor. Alergiile sunt, de asemenea, caracteristice de pitbulls, astfel încât să doriți să începeți Pitski pe o dietă de ingredient limitat înainte de a adăuga ingrediente noi după câteva luni sau cam asa ceva.

  • Exercițiu

Pitski are o construcție mai mult sau mai puțin musculară, datorită faptului că părinții săi sunt ambii câini de lucru. Acestea fiind spuse, piturile necesită cel puțin o oră de mers pe jos sau 30 de minute de exerciții intense în plus față de 15 minute de stimulare mentală. Acestea sunt esențiale pentru Împiedicați plictiseala caninei care este una dintre cauzele principale ale multor Probleme comportamentale la câini.

Dacă nu vă veți exercita pe Pitski, să fiți pregătiți cu o serie de probleme comportamentale care să nu mai vorbim de obezitate și complicațiile sale însoțitoare de sănătate.

  • Socializare

În timp ce este adevărat că atât Pitbull, cât și Husky sunt în mod natural prietenos cu oamenii, ei trebuie să fie introduși în diferite tipuri de indivizi, atât tineri cât și bătrâni, astfel încât ei vor avea o idee despre ceea ce înseamnă să fii un câine social bine rotund. Parcurile de câine și activitățile locale de câine oferă cea mai bună șansă pentru ca Pitski să se amestece cu alți câini, precum și alți oameni, deși invitații invitați la cină nu ar face rău și.

  • Îngrijirea

În funcție de tipul de strat pe care site-ul dvs. îl poate avea, veți avea nevoie de periaj zilnic dacă stratul este lung și dens sau o periaj săptămânal dacă este în general scurt. Periajul dinților câinelui ar trebui să se facă în fiecare zi; cel puțin o dată pe săptămână, dacă nu este posibil. Tăierea or tăierea unghiilor ar trebui să fie făcut după cum este necesar. Dacă auziți ghearele care se învârte pe podea de fiecare dată când câinele dvs. merge, de obicei este un semn bun că este în sus pentru tăierea unghiilor. Curățarea urechilor se poate face de două ori pe lună, în timp ce scăldatul se poate face în fiecare lună dacă este un strat lung sau la fiecare două luni dacă este un strat scurt.

Ați putea dori, de asemenea: Câine de îngrijire a câinelui Clippers

  • Sănătate

Phostul poate avea părinți foarte rezistenți, dar acest lucru nu este un bilet automat la o viață fără boală. Acest crossbreed este, de asemenea, predispus la o serie de condiții de sănătate, cum ar fi părinții săi, iar acestea pot include displazie de șold, hipotiroidism, mange demodectic, alergii, probleme oculare și probleme cardiace. Este adesea imperativ ca părinții lui Pitski să fie liberi de oricare dintre aceste condiții pentru a garanta o încrucișare mai sănătoasă.

Pitski este un câine mare pentru cei care au următoarele caracteristici:

  • Familiile cu copii care au cel puțin 6 ani
  • Persoanele care conduc un stil de viață activ
  • Oameni care pot dedica cel puțin o oră de exercițiu în fiecare zi și 15 minute de stimulare mentală
  • Persoanele care nu vă deranjează să se antreneze și să socializeze puiul Pitsky devreme
  • Oameni care se pot angaja să furnizeze hrană pentru câini de înaltă calitate
  • Oamenii care își pot îngriji animalul în mod regulat
  • Părinții de companie care nu vor niciodată lăsați câinele lor singur în casa lor pentru mai mult de 6 ore la un moment dat

Amestecul Husky Pitbull nu este în general recomandat pentru cei care pot avea următoarele caracteristici:

  • Nu poate dedica 30 de minute de socializare, interacțiunea părinte-câine de companie zilnic
  • Trebuie să părăsească câinele singură mai mult de 6 ore la un moment dat
  • Ură exercită sau ieși în aer liber
  • Urăsc îngrijirea, tăierea unghiilor, periajul dinților și curățarea urechilor
  • Nu au nici o idee despre principiile de bază ale formării câinilor

HUSKY & PITBULL MIX

Temperament

Pitbull Husky Mix este un câine foarte loial. Instruiți-o bine și vă va iubi pentru tot restul vieții sale. Din păcate, loialitatea sa poate traversa cu ușurință limita de a fi supraprotectivă. Dacă simte că unul dintre membrii familiei sale este amenințat, nu va ezita să-și apere familia. Loialitatea sa este incontestabilă. Cu toate acestea, este necesară o pregătire timpurie pentru a vă învăța pe piturile dvs. diferența dintre loialitate și overprotectivitate.

Pitskies iubesc să joace în aer liber. Vino ploaie sau strălucește nu există nimic pe care ar fi mai degrabă să facă decât să se prăbușească afară. Instinctul prădător al Husky este foarte viu, deci dacă aveți animale de companie sau animale mici în curtea dvs., fiți avertizați. Socializarea timpurie pare să facă truc.

Dacă există o caracteristică care este mintea minții despre Pitsky, ar fi atașamentul său față de maestrul său uman. La fel de puternice și puternice ca și părinții lor, piturile se tem să rămână singuri. Poate intra într-un atac de anxietate dacă este lăsat pentru perioade lungi de timp. Ca atare, nu este într-adevăr un câine bun pentru cei care lucrează 8 ore pe zi fără altcineva în casă să însoțească piturile.

Pitbull HUSKY MIX este o încrucișată foarte interesantă a unui câine. Este loială și afectuoasă, foarte jucăușă și destul de inteligentă. Cu toate acestea, are nevoie de alimente de câine de înaltă calitate, socializare timpurie și formare, exerciții regulate și îngrijire și vizite regulate la VET.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pitski (pitbull husky mix): fapte de rasă și temperament