De ce câinii își coboară cozile?

De ce câinii își închid poveștile

Cu toții ne place să vedem un câine care își cântă coada - în principal, așa cum ni sa spus că un câine care își cântă coada înseamnă că sunt fericiți. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul și așa, în acest articol, ne uităm la toate motivele pentru care un câine își bate coada. Ea face ca un interesant citit, deoarece dispune de mitul pe care toți câinii care leagă cozile lor sunt câini prietenoși și în siguranță să se apropie.

Investigăm cum să citiți situația în care vă aflați pentru a vă ajuta să determinați cel mai bine ce ar putea spune exact un câine cu coada lui. Acest lucru se datorează gamei largi de emoții pe care un câine îl poate afișa printr-o coadă. Având în vedere acest lucru, când vine vorba de a imagina cum un câine se simte că privim la coada lor, trebuie să ținem cont de situația de-a lungul restului a ceea ce corpul lor încearcă să ne transmită.

câine fericit

Când câinii încep să-și înceapă coada?

Câinii nu încep să-și rămână cozile de îndată ce se naște. În schimb, puii vor începe să-și rămână cozile atunci când sunt de aproximativ trei, poate patru, săptămâni. Varianța provine din ceea ce este câinele dvs. Cum o coadă este, de asemenea, subiectivă la rasă.

Motivul pentru care încep să-și închidă coada în primul rând este că coada este o reacție instinctivă pentru câini. Ce este minunat despre asta, în timp ce nu este o știință exactă, este coada lor să ofere proprietarilor cu o idee bună despre modul în care se simt în acel moment în timp. Coada, în ciuda diferențelor de formă, mărime și manieră în funcție de rasă, este, de asemenea, o modalitate prin care câinii comunică între ei - mai ales atunci când au fost expuși la alți câini și socializați de la o vârstă fragedă.

Din acest motiv, este întotdeauna o idee bună să vă socializați câinele cât mai curând posibil după ei Vaccinări. Aceasta poate face diferența în capacitatea lor de a citi situații viitoare în care sunt implicați câinii.

Ceea ce un câine se simte - după coada sa

După cum sa menționat anterior, o coadă de vânătoare nu este semnul imediat al unui câine fericit. În timp ce poate indica cu siguranță că câinele dvs. este, de fapt, foarte fericit, există alte semnificații în spatele câinelui. Toate variațiile de mai jos sunt bune să aibă în vedere, mai ales când sunteți proprietar de câine, deoarece vă poate ajuta să controlați comportamentul câinelui dvs. - indiferent de circumstanțe.

  • Ce înseamnă o coadă de măturat?

Văzând un câine cu coada lui sau coada la o înălțime naturală la corpul lor (așa că nu este ridicată sau ascunsă între picioarele lor), în general, va însemna că câinele dvs. nu este doar fericit, ci și conținutul cu situația actuală.

  • Ce înseamnă o coadă de elicopter?

Proprietarii câinilor vor vedea cel mai probabil această mișcare (în cazul în care coada se mișcă rapid în mișcări circulare) în momentul în care ea sau ea trecă în ușă. Câinii păstrează de obicei această mișcare de coadă atunci când sunt cei mai emoționați și încântați să vadă oameni pe care îi cunosc și chiar câini pe care îi cunosc bine.

  • Ce înseamnă o coadă în mijlocul dreptului?

În timp ce nu întotdeauna cazul, a fost arătat într-un număr mare de circumstanțe pe care un câine îl învârte în dreapta, atât de ușor, înseamnă că recunosc o persoană sau un alt câine care se apropie de el sau ea.

  • Ce este coada câinelui meu ascuns sub medie?

Este întotdeauna trist pentru a vedea un câine cu o coadă ascunsă, chiar dacă este ușor. Înseamnă că a câinele este anxios sau subliniat din anumite motive și încearcă să-și comunice atitudinea supusă. Ei doresc să transmită altora că nici o amenințare nu va veni de la ei. O prelungire a acestui lucru este atunci când coada câinelui este ferm ținută între picioarele lui. Aceasta înseamnă că sunt extrem de anxioși și doresc să se protejeze împotriva unui pericol pe care îl percep în situația imediată.

  • Ce are un câine care deține o coadă ridicată și medie?

Acest lucru, mai des decât nu, va însemna că un câine nu este doar excitat, ci și de asemenea. Acest lucru nu este întotdeauna cazul însă și va depinde în mare măsură de rasa ca câinele este la fel de bine ca și personalitatea.

  • Ce mănâncă câinele meu sau coada de la o parte la mijloc?

Acest lucru este destul de interesant de coadă și nu poate fi văzut întotdeauna la toți câinii. Cu toate acestea, pentru unii poate însemna că au luat un miros pe care doresc să-l concentreze mai mult. S-ar putea să fi descoperit ceva ce sunt extrem de interesați - ca o jucărie veche sau ceva care este ascuns în Hedgerow. În esență, gândindu-și coada ca aceasta înseamnă că se gândesc foarte mult la ceva.

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării pentru câini

Fiți conștienți de aceste semne în limba corpului unui câine

Ca proprietar de câine, unul dintre cele mai bune modalități de care vă puteți adresa nevoilor câinelui dvs. este prin faptul că le puteți interpreta limbajul trupului. Coada este o parte imensă a acestui lucru, dar amintiți-vă că câinele dvs. este stresat dacă se uită departe de dvs. sau lingeau în mod repetat buzele lor. În plus, dacă sunt căscându-se foarte mult sau, în general, prezintă doar un comportament care este nehracteristic pentru ei, ceva va fi bugging. Fie să le dați spațiu atunci când acest lucru se întâmplă sau le eliminați din situația care le provoacă anxietate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii își coboară cozile?