5 Sfaturi despre cum să aibă grijă de un pitbull

Cum să ai grijă de un taur de pit

În ciuda numeroaselor conotații negative din jurul pitbullurilor, ele pot fi un tip fantastic de câine; iubitor, loial și incredibil de energic. Ei pot face animale de companie minunate de familie sau tovarăși loiali - ruperea complet a stereotipului.

De la prietenul prietenos American Pit Bull Terrier, La terrierul de taur încăpățânat, dar afectuos, există multe de iubit despre toate tipurile de rase de pitbull. Dacă ați adoptat recent un Pitbull, aveți un catelus Pitbull sau aveți în vedere obținerea unuia, atunci este important să știți cum să vă îngrijiți corect acest câine unic.

Pitbull Dog ședinței pe gazon

Ca și în cazul oricărei rase de câine, îngrijirea corectă, formarea și sprijinul; este nevoie de toate pentru a ajuta orice câine care se potrivește în casa dvs. și pentru a deveni o adevărată parte a familiei. Pentru a vă ajuta să valorificați energia nesfârșită a unui Pitbull, și într-adevăr să le integrați în casa dvs., am pus împreună 5 sfaturi de top pentru cum să aveți grijă de un pitbull. Dacă vă dați pitbull, mediul potrivit pentru a prospera, recompensa va fi un câine sănătos, fericit și iubitor.

În legătură cu o postare: Puppies Pitbull de vânzare

Introduceți-vă pitbull la alți câini și oameni

Socializarea este o mare parte a deținerii oricărui câine și este esențial dacă doriți să evitați problemele majore în linie. Poate fi ușor pentru că pitba dvs. să devină izolată și să reacționeze prost la oameni și la alți câini, dacă nu sunt prezentați în mod corespunzător. Acest lucru este întotdeauna cel mai bine făcut ca un catelus, dar dacă ați adoptat un câine mai în vârstă, este la fel de important să vă asigurați că sunt socializați.

Cheia cu socializare eficientă este controlul - trebuie să stați în control în orice moment. Pitbull dvs. ar trebui să rămână pe un plumb și de partea dvs., astfel încât să vă puteți îndepărta întotdeauna câinele și cu ușurință dintr-o situație.

Poate ajuta la începerea socializării cu acei oameni în care puteți avea încredere și că știți că Pitbull va fi în mod regulat în viitor. Aceasta ar putea fi familia, prietenii sau vecinii. Începeți lent, și introduceți-vă pitbull la câțiva oameni la un moment dat, oferindu-le șansa de a se obișnui cu alții.

Fiți răbdători cu Pitbull dvs. și dați-le șanse ample de a vă obișnui cu experiențele noi în timpul propriului lor timp. Dacă credeți că Pitbull este gata, atunci clasele de socializare mai mici cu alți câini pot fi un mare beneficiu. Mediul este controlat și nu există atât de multe lucruri, deoarece ar exista locuri ca parcul, unde există o mulțime de mirosuri noi, oameni și câini.

Casa de tren Pitbull

Toți câinii trebuie să fie instruiți în casă dacă doriți să creați un mediu de origine în care există limite și unde toată lumea poate trăi confortabil - inclusiv Pitbull! Aceasta include învățarea în cazul în care este baia, ceea ce aparține câinelui dvs. și ce nu este cu siguranță, iar unde este permis Pitbull să plece. Dacă nu vrei Câinele tău pe pat sau canapea, atunci este important să puneți în considerare acest lucru din prima zi. Acest lucru nu numai că dă consistența câinilor, ci îi împiedică să se confundeze.

Pentru Instruirea de toaletă, Este esențial să rămâneți în partea de sus a situației și să vă lăsați câinele înainte să întrebați. La început, timpul de toaletă ar trebui să se concentreze pe a merge la toaletă, deci evitați să jucați cu câinele dvs. sau distragându-le când le scoateți. Instruirea câinelui dvs. pentru a merge la toaletă în locul potrivit este un timp de testare pentru chiar și proprietarul câinelui cel mai pacient, dar dacă rămâneți consecvent, persevere și fiți răbdători, atunci munca dvs. grea va plăti.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cărți de formare câine

Utilizați numai tehnici de formare pozitivă

Îngrijirea unui câine poate fi frustrant, dar nu ar trebui să lăsați niciodată nici o furie care se scurge când vă antrenezi Pitbull. Ca o rasă, pitbulls sunt foarte atmosunați la antrenament, dar pot fi incredibil de încăpățânați. Fiecare experiență de antrenament ar trebui să fie pozitivă și dacă câinele dvs. nu face ceea ce doriți, atunci faceți o pauză și încercați din nou mai târziu.

Armarea pozitivă ar trebui să fie dată atunci când câinele dvs. face ceea ce trebuie, aceasta ar putea fi sub forma unei jucăriile preferate, trata, sau un pic de timp de joc. Când vă învățați câinele, comenzile de bază, aveți răbdare și vă distrați - dacă nu vă bucurați de experiența, atunci, probabil, pitbull nu este.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

Luați în considerare cursul de formare avansată

Majoritatea Pitbulls sunt foarte dornici de a învăța lucruri noi și sunt o rasă excelentă dacă doriți să încercați formarea avansată. Acest lucru va ajuta la arderea o parte din excesul de energie și Păstrați câinele să se plictisească și frustrat. Chiar și câteva jocuri distractive, sau poate chiar un curs de formare o dată pe săptămână, va face minuni pentru concentrarea câinelui tău.

Câinele Brown Pitbull se joacă cu mingea

Pitbull extrem de energic ar putea beneficia de o clasă avansată în ascultare și sau mai rapidă a agilității. Acestea pot fi distractive toate și ajută la construirea de încredere și iubire a legăturii între câine și proprietar.

Creați o dietă personalizată pentru Pitbull

Cele mai multe pitbulli se dezvoltă pe o dietă care constă dintr-un conținut ridicat de proteine ​​și un conținut foarte scăzut de cereale. În timp ce unii câini sunt mai fericiți și mai capabili să conțină conținut mai mare de cereale, este în mod normal cel mai bun pentru Pitbull energetic. Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să evitați alergiile comune pe care Pitbulls le au cu substanțe cum ar fi porumbul și cartofii.

Cu toate acestea, fiecare câine este puțin diferit, deci este important să găsiți o dietă care funcționează pentru câinele dvs., păstrându-i fericiți și sănătoși. Depinde de tine și programul tău, indiferent dacă ești hrăniți câinele o dată sau de două ori pe zi - Asigurați-vă că ați împărțit în mod egal mesele dacă optați de două ori.

Pitbulls sunt o rasă de câine extrem de plină de satisfacții care au ca parte a familiei tale, dar au nevoie de timpul tău și de grija ta dacă vor fi vreodată câine minunate pe care sunt capabile să fie. Doar o mică răbdare și încurajare, vă va da pitbull mediul de care trebuie să prospere.

Având în vedere acest lucru, vă rugăm să vă asigurați că verificați revizuirea celor mai bune alimente pentru câini pentru Pitbulls.

Postări asemănatoare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Pitbulls și Cel mai bun hrană pentru câini fără cereale

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Sfaturi despre cum să aibă grijă de un pitbull