De ce micro pitbull queen califia nu merită 75.000 de dolari

De ce Micro Pitbull Queen Califia nu merită 75.000 de dolari

A lovit din nou - stabilirea prețurilor non-sensibile a unui suprahipat Câine de tip pitbull. Când sa întâmplat pentru prima oară Hulk, se presupune că cel mai mare pitbull din lume, A fost puțin distractiv. Aici, este opusul. Se spune că Queen Califia este cel mai mic pitbull din lume și este în valoare de 75.000 de dolari în funcție de propriul ei crescător, John Truitt, 30, din California, care rulează Colecțiile.

Acum, nu suntem copii noi înșine: Regina Califia nu merită 75.000 de dolari, și pentru că crescătorul ei spune că nu o face un preț de piață.

Este cu siguranta a bine executat PR Stunt de la acest crescător de bătăi, dar este nu este suficient pentru a păcăli oamenii în cercurile de reproducere a câinelui. În videoclipul (de mai jos), John spune că celelalte cățelușe sunt în mod obișnuit vândute pentru 20.000 de dolari. Și eu pun la îndoială asta. Este alta Exemplu de reproducere extremă Pur și simplu pentru prețuri extreme.

Sănătatea și genetica sunt medii

Câinii lui Ioan nu sunt cunoscuți a fi super-sănătoși, sau fiară de sănătate sau orice ar adăuga atât de multe zerouri la etichetele lor de preț. Nu mă credeți? Urmăriți Videoclipul Oficial al lui Barcroft a evidențiat de 75.000 de dolari de $ 75.000 de câini Queen și ascultă respirația ei. Și apoi, du-te ceas orice video a unui adevărat pitbull și ascultați respirația. Da, respirația queen Califia este încurcată. Și când îți rupi sănătatea câinelui tău, nu-i quară prețul ei.

Unii spun că câinele este un amestec între a Buldog francez și a Pitbull. Poate ca da, poate ca nu. Nu este cu adevărat punctul, deoarece indiferent de amestec, nu vă ruinezi sănătatea propriului câine în scopuri de marketing. Și pentru că este o practică obișnuită în câteva alte rase, nu-l face bine să o reproducă pentru câinii tăi.

Citiți mai multe despre Cum crescătorii de bătăi își ucide rasa proprie, incet dar sigur.

Atât de clar, Ioan nu-i prețuează câinii săi atât de cheltuți datorită verificărilor și proiecțiilor aprofundate. Genetic, pitbuldele sale par a fi medii. Nu au venit de la Pedigree incredibile și linii de sânge. Din nou, puteți păcăli cumpărători străini cu numele dvs. de marketing nonsens, dar nu veți păcăli comunitatea bully.

Atât de clar, Queen Califia nu merită 75.000 de dolari pentru înregistrarea sa de sănătate sau genetica. De fapt, ea nu ar trebui chiar să fie crescută Având în vedere problema ei de respirație (și probabil câțiva mai mulți care sunt ascunși.)

"I`m Tryna Mergeți în jos și # 8230; în jos ca un #legend în fiecare noapte îl rog pe Dumnezeu pentru binecuvântarea și # 8230; că voi coborî și # 8221; @Queencalifia_ ? Cc: @Abimael_ag_soto #tollectibulls #BullybreeDambassador #Theamericanbullydream #keepitbullythelifestyle #inqueencalifiawetrust #dontbullymyed #bullilyeds

Un post împărțit de Regina C. (@Quencalifia_)

Marketingul social media este medie

Conturile sociale ale lui Ioan și cele pentru canisa lui, Colecțiile, sunt atât îngrijorați scăzut în ceea ce privește adepții și implicarea. Mai ales dacă le comparați cu crescătorii lui Hulk sau chiar și alte crescători americani de bully sau pitbulli.

Acest videoclip și Buzz nemeritate în jurul valorii de el va stimula cu siguranță că Ioan sunt urmând pe social media, dar care va muri în câteva zile sau săptămâni în cel mai bun caz. Sunt convins că va încerca să valorifice acest hype și poate face unele decizii de afaceri inteligente. Asta ar fi bine pentru el, rău pentru regina lui nesănătoasă din Califia (a început deja un cont Instagram doar pentru ea și pentru ea & # 8230;)

Regina Califia nu este în valoare de 75.000 de dolari pentru uriașul său uriaș, deoarece numerele sunt patetice conform zilelor noastre, 23 februarie 2017:

American Bully Creștere
Verificați-vă Ghidul american bully Pentru proprietari și crescători.

Poate că regina Califia este o cățea de campion reputat?

Nu, ea nu este o cățea de campion reputat.

De ce este regina Califia în valoare de 75.000 de dolari?

Adevărul este că nu merită 75.000 de dolari. Știu că o mulțime de părinți care spun că copiii lor sunt cei mai frumoși din lume și știm cu toții, nu sunt. Ioan este amelioratorul Reginei Califia și a spus că a primit mai multe oferte, iar cel mai mare ofertant a fost gata să scoată 75.000 de dolari.

Primul gând este că nu avem nicio dovadă a acestor oferte și chiar mai puțin din ofertantul cel mai mare ipotetic. Acum, să spunem că Ioan vorbește cu bună-credință și a primit de fapt o astfel de ofertă. Fata lui nu a fost vândută la acest preț, potențialul cumpărător a spus că va plăti atât de mult, dar nu a făcut-o niciodată. O mulțime de cumpărători rahat în mod constant doar pentru a obține atenția crescătorului sau pentru a se hrăni. Dacă vreau să fiu un baler mare în lumea bully, aș lăsa cu bucurie și alți crescători să răspândească cuvântul că sunt bogat murdar (dar nu au cumpărat de fapt niciun câine pentru mai mult de 1.000 de dolari.)

Punctul este că toată lumea poate face numere în sus și le poate justifica cu o încărcătură de cumpărători ipotetici nonsens și oferte false. Dar dacă o faceți, cel puțin aveți ceva în urmă pentru a vă sprijini: Social Media următoare, înregistrări de sănătate dovedite, genetică de top, arată rezultate sau ceva tangibil.

Nu veniți în fața unei camere cu un fel de model aspirant, luându-vă câinele pentru o fotografie de fotografiere, arătând cât de rău este respirația ei și apoi spunând că merită aproape 100.000 de dolari. Tu faci un nebun din tine și, de asemenea Pierde toată credibilitatea în lumea bully pentru că hype-ul nu va dura mult timp.

Poate că sunt total greșit și regina Califia ar putea fi vândută 75.000 de dolari sau chiar mai mult în viitor; Dar ar fi o rușine pentru că pentru mine și specialiștii din comunitatea bully, Eticheta de preț Queen Califia are două sau trei zero prea multe.

Citiți despre pachetul nostru american de bully aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce micro pitbull queen califia nu merită 75.000 de dolari