10 Lucruri pe care oamenii le pun pe câinii lor în pericol

10 lucruri pe care oamenii le pun pe câinii lor în pericol

Deținerea unui câine este o mare responsabilitate. Viața prietenului tău de blană este în mâinile tale. Deci, este treaba dvs. să vă asigurați că câinele dvs. este fericit, sigur și sănătos. În timp ce nu ne-am răni niciodată câinii în mod intenționat, există câteva lucruri pe care le facem care prezintă pericol pentru prietenii noștri. Uneori facem aceste lucruri pentru că lipsesc informațiile, în timp ce alteori se datorează faptului că ne apropiem de practici și nevoi sigure specifice. Ești vinovat de oricare dintre aceste acțiuni?

1. Motoarele nesigure de mașini

Toți trebuie să ne transportăm pe puii noștri o dată într-o vreme. S-ar putea să le luăm cumpărături, să vedem un veterinar sau să le egalizăm doar pentru o plimbare. Majoritatea câinilor jiggle cu bucurie în timp ce intră în vehicul. Călărit în mașina cu puștiul tău nu este doar o oportunitate pentru tine să-ți petreci timpul cu ea, dar este, de asemenea, un tratament pentru ei. Din păcate, nu reușim să facem aceste plimbări în siguranță pentru ei.

Când suferiți în mașină, primul pas este închiderea ferestrei. Ar trebui să fie suficient de mare astfel încât animalul dvs. de companie să nu poată sări din ea. E în regulă ca puii tăi să-și scape nasul. La urma urmei, permițându-i să se bucure de mirosurile plutitoare în vânt, îi ajută să-și sporească simțul mirosului.

În legătură cu o postare: Cele mai bune centuri de siguranță pentru câini

Călătorie nesigură cu câine

Cei mai mulți câini, cum ar fi așezat în zonele din scaunul din față, deoarece doresc să fie aproape de omul lor preferat și își pot lipi nasul. Pe măsură ce câinele dvs. se bucură de mirosuri, ar putea prinde un miros care îi va face să vrea să sară din fereastră. Deci, al doilea pas este de a vă curea prietenul tău blană. Un pui nelimitat într-un animal de companie în mișcare este întotdeauna potențial pentru pericol. Imaginați-vă ce ar întâmpla dacă ar trebui să faceți o oprire bruscă; câinele ar putea fi rapid aruncat din parbriz.

Postări asemănatoare: Cele mai bune scaune pentru câini și Cele mai bune capace de mașini de câine

Acum că puiul tău stă pe scaunul din față cu tine, este important să-ți păstrezi mâinile de pe el. Al doilea în care ești tentat să-l bați este suficient pentru a provoca un accident fatal. Acest lucru se datorează faptului că veți privi departe de drum. Asigurați-vă că utilizați animalul dvs. de companie va împiedica, de asemenea, să vă atingă în ture; o acțiune care ar putea distrage cu ușurință conducerea.

În legătură cu o postare: Cele mai bune hamuri de câine

2. Nu utilizați echipamentul potrivit

Având echipamentul adecvat pentru a vă menține puiul în siguranță nu este atât de simplu. Colierele sunt specifice în timp ce leagăle sunt evaluate pentru greutăți specifice. De exemplu, a Pitbull trebuie să aibă un guler diferit de la a Ogar din cauza forma și dimensiunea capului lor. Cu toate acestea, leashes și gulere nu sunt singurul echipament pe care un proprietar al câinelui ar trebui să fie preocupat de.

În legătură cu o postare: Cele mai bune gulere de câine

Dacă locuiți într-o stare care este adesea prea caldă sau prea rece, ar trebui să investiți în încălțămintea potrivită pentru câinele dvs. Gheață, sare pentru topirea zăpezii și trotuare calde poate deteriora labe de prietenul tău canin.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cizme de câine

Nu utilizați echipamentul potrivit pentru câini

Proprietarii de animale de companie trebuie, de asemenea, să fie atenți la bolurile alimentare pe care le folosesc pentru câinii lor. Bowlurile din plastic ar putea sparge și le șterge substanțele chimice în apă și alimente. Dacă dețineți a Copoi sau a Labrador, probabil ați cumpărat un castron care îi va împiedica să mănânce prea repede. Astfel de containere au obstacole care ar putea dăuna animalului dvs. de companie. Toate aceste aspecte ar trebui să fie de preocupare de vârf la achiziționarea de echipamente pentru animalul dvs. de companie. Amintiți-vă să faceți cercetarea înainte de a cumpăra.

În legătură cu o postare: Cele mai bune casti de câine

3. Mers fără o lesa

Povestiri oribile despre modul în care câinii au intrat în pericol pentru că nu aveau o leșie sunt comune. Cineva ar întreba: "Nu a fost antrenat câinele? Nu înțelege câinele să vină? Ce s-a întâmplat?"Chiar și câinii cei mai instruiți sunt victime ale pericolelor mers fără o lesa.

mers pe jos un câine fără o leșie

Nu poți spune când să te aștepți la ceva obișnuit, cum ar fi atunci când câinele tău șurub în mijlocul traficului. Nu știți când câinele tău bine pregătit va decide să se prăbușească pe pământ sau să-l ling și pe deșeurile unui alt câine. Există mai multe pericole acolo, cum ar fi paraziți nocivi și pericole de sufocare. Cea mai bună modalitate de a vă menține în siguranță prietenul canin pune o leșie pe el astfel încât să îl puteți trage de la potențialele riscuri.

Ați putea dori, de asemenea: Câini leagă

Nu uitați să urmați legile de leșie

Mai multe state au legi și cerințe lesa de câine. Legile sunt cunoscute ca "alergând la statute mari."Deoarece regulile nu sunt uniforme în toate statele, este recomandabil să obțineți cu legile din statul dvs. și să le urmați ori de câte ori sunteți în afara prietenului dvs. de companie.

4. Lăsând substanțele chimice

Curățitorii de uz casnic sunt umplute cu substanțe chimice dăunătoare pentru câine, dar au mirosuri dulci care atrag câini. Dacă prietenul tău canin primește mâna pe mașina de spălat vase preferată, ei ar putea fi ușor otrăviți prin înghițirea substanței chimice.

Lăsând substanțele chimice din câine

Antigelul este deosebit de periculos în timpul sezonului rece, deoarece ar putea să se scurgă sau să se scurgă pe pământ în puddles, care câine poate linge. Alte substanțe chimice de uz casnic care conțin substanțe chimice periculoase, cum ar fi stick-uri strălucitoare și potpourri lichide, pot fi dăunătoare. Toate aceste elemente care urmează să fie ținute la îndemână. Când curățați suprafețele, lăsați-i să se usuce mai întâi înainte de a permite ca câinele să intre în cameră. Acest lucru se datorează faptului că câinii linge tot ce este pe labele lor.

5. Dă-ți câinele Rawhide Chews

Deși chews Rawhide sunt un câine preferat tratează, ele nu sunt sigure. S-ar putea să fi fost spus că chews de crud au dreptate pentru câinele tău, dar dezavantajele sunt severe și există alternative sănătoase.

Cum sunt făcute câinele lui Rawhide?

Ei provin din miezul interior al unui cal sau de vacă. În timpul fabricării lor, pieile sunt colectate, curățate și tăiate sau tăiate. Ele sunt apoi presate în piese compacte care sunt folosite ca câine tratează. Unii producători combină RawHide cu aromă ficat, pui sau carne de vită pentru a face mai atrăgătoare pentru câini.

Care sunt beneficiile lui Rawhide?

Este un instinct de câine de a mesteca, iar Rawhides oferă tocmai acea. Mestecarea face fălcile câinelui puternice, respirația proaspătă și dinții curate.

Ați putea dori, de asemenea: Rawhide pentru câini

Ce riscuri sunt riscurile asociate cu câinele de câine Rawhide?

  • Iritarea digestivă - niste Câinii sunt alergici sau sensibil la Rawhide și alte componente incluse în timpul fabricării lor. Acest lucru ar putea provoca probleme digestive cum ar fi diareea.
  • Contaminare - La fel jucăriile de animale de companie, Chews Rawhide conține câteodată un număr mic de substanțe toxice. Ar putea, de asemenea, să transporte bacterii ca e. coli și salmonella, la fel ca în cazul alimentelor umane.
  • Choking - Dacă animalul dvs. de companie înghite o bucată masivă de Rawhide, s-ar putea bloca în esofag și în alte regiuni ale sistemului digestiv. În funcție de locația și dimensiunea sa, un veterinar ar putea reuși să elimine piesele cu ușurință prin gât. Cu toate acestea, în cazuri severe, este necesară o intervenție chirurgicală abdominală.

Care sunt alternativele la tratarea câinilor Rawhide?

  • Bâzâi bully - Deși sunt mai costisitoare decât Rawhide, ele sunt o opțiune sigură pentru câinele dvs. Singurul dezavantaj este mirosul lor, dar se poate face cu siguranță.
  • Morcovi - Chiar dacă nu dispun de puterea de durată pentru a-ți satisface câinele, sunt o gustare sănătoasă, în special pentru câinii supraponderali. Asigurați-vă că cumpărați cele de dimensiuni complete, deoarece morcovii mici pot prezenta ca pericole de sufocare.
  • Oase brute - Evitați oasele gătite de când ar putea provoca havoc digestiv pentru animalul dvs. de companie. Să le supravegheze când mănâncă oasele, astfel încât să le oprești în cazul în care încearcă să mestece bucățile mari.

Ați putea dori, de asemenea: Bully bastoane pentru câini și Bonele de câine

câine mănâncă alimente crude

6. Eșecul de vaccinare

Vaccinările împiedică câinii să contracteze diferite boli. Deși bolile de câine sunt acum rare, totuși trebuie să vă luați câinele la veterinar vaccinare. Vaccinurile sunt cele mai eficiente atunci când fiecare membru al unei populații le are.

Ce vaccinuri ar trebui să primească câinele dvs?

  • Vaccinuri de bază sunt cruciale pentru toți câinii. Acestea includ distemper, rabie, parvovirus și hepatită canină.
  • Vaccinuri non-core sunt date conform riscului de expunere al câinelui. Acestea includ Bordetella Bronchiseptica, Leptospira Bacterie și Borrelia Burgdorferi.

Cum să determinați frecvența și calendarul vaccinurilor

  • Pentru pui: Atâta timp cât mama are un sistem imunitar sănătos, un cățeluș va primi anticorpii necesari de la mamă în timp ce alăptează. Primul vaccin este dat la 6 până la 8 săptămâni după naștere. VET va administra un vaccin la fiecare 3 până la 4 săptămâni. Doza finală trebuie administrată la vârsta de 16 săptămâni.
  • Câini adulți: În funcție de riscul de expunere și de reședința dvs., un câine pentru adulți poate primi un vaccin în fiecare an. Alte vaccinuri pot fi date după fiecare trei ani sau mai mult.

vaccinați un câine

7. Relaxați-vă pe medicina de bifare și de purici

niste câini de prieteni uitați să administrezi Bifați și purici medicament. Majoritatea oamenilor presupun că temperaturile extreme de răceală ucid majoritatea dăunătorilor, astfel încât nu reușesc să urmeze medicamentele de rutină și de rutină din timpul sezonului rece. Este esențial să înțelegem că o infestare se poate întâmpla în orice moment al anului, astfel încât să rămâneți vigilenți.

  • Sfaturi pentru a vă proteja familia și animalul de pe căpușe și purici
  • Acoperiți cutile de nisip pentru a evita contaminarea fecală
  • Spălați-vă mâinile în mod corespunzător după contactul cu un animal
  • Ridica deșeurile de câine din curte frecvent, în special în locurile în care animalele de companie și copiii se joacă
  • Luați câinele dvs. să fie testat frecvent, cel puțin o dată pe an, la veterinarul dvs
  • Nu permiteți copiilor dvs. să pună murdărie în gură

În legătură cu o postare: Cel mai bun bifați repellent pentru câini

câine

8. Nu ridicați poopul

Nu presupuneți niciodată că câinele se îndepărtează pentru că nu este. Lăsând poopul în jurul compusului și sperând că un îngrășământ bun poate părea cea mai bună cale de ieșire, dar s-ar putea să se întoarcă la tine. Nu numai că poopul răspândește bacterii dăunătoare, dar atrage dăunători, cum ar fi șoarecii, care răspândesc mai departe bacteriile.

Cand tu ridica poop, Nu veți face doar dreptate în mediul înconjurător, ci și corectitudinea câinelui dvs. Poop poate spune multe despre sănătatea animalului tău. Prin urmare, proprietarii de animale de companie pot monitoriza deșeurile câinelui în timp și pot observa orice variații, deoarece ar putea însemna că câinele este rău.

Ați putea dori, de asemenea: Câine de pungi de câine

Fecalele de câine sunt purtători obișnuiți ai acestor boli:

  • Corona
  • Viermii de viermi
  • Viermii rotunzi
  • Tapeworms
  • Hookworms
  • Giardiasis
  • Campylobacterioza
  • Parvo
  • Salmonelloza

În legătură cu o postare: Cei mai buni de muncitori pentru câini

nu ridicați-l pe poop după un câine

9. Lăsându-le sub supravegherea noilor oameni

Dacă ale tale Câinele este prietenos, Este probabil să fie confortabil în jurul noilor animale și oameni. Acesta nu este un lucru rău, dar se poate dovedi tragic dacă nu cunoașteți acești oameni. Când vă lăsați câinele cu o persoană, acestea nu sunt obișnuite, le dă o nouă experiență și le-ar putea face anxietate.

Copiii nu sunt familiarizați cu manipularea animalelor, iar câinele tău ar putea ieși din frică. Ca atare, un câine bine comportat ar putea începe o luptă. Acesta este motivul pentru care proprietarii de câini sunt sfătuiți să nu-și părăsească animalele de companie nesupravegheate cu străini. Asigurați-vă că păstrați un ochi pe câinele dvs. când vă aflați în zonele publice. Tot ce este nevoie este un moment de ședere nesupravegheată pentru a fi probleme de a veni.

câine cu copii

10. Oferindu-le prea multă alimente

Dacă câinele dvs. este tipul curios care îi place să mănânce lucruri care se află pe masă și în jurul casei, ia prudență, deoarece unele alimente umane sunt toxice pentru câini. Nu lăsați niciodată aceste alimente în jurul câinelui vostru.

  • Ciocolată și cofeină

Aceste produse conțin o substanță chimică cunoscută sub numele de metilxantine. Când sunt ingerate de câini, substanța chimică poate provoca hiperactivitate, vărsături, gâfâind, ritmul inimii anormale, Convulsii, sete excesive, tremor și chiar moarte. Ciocolata neagră este mai dăunătoare decât ciocolata albă.

  • Alcool

Sub nici o circumstanță nu ar trebui dați alcool câinele dvs. Când dai o băutură alcoolică câinelui tău, ar putea duce la diaree, dificultăți în respirație, comă, coordonare redusă, tremor, depresie sistem nervos central și în cazuri grave moarte.

  • Stafide și struguri

Deși nu este încă evident ce substanțe în struguri și stafide provoacă probleme la câini, fructele sunt un pericol cunoscut. Acestea ar putea provoca insuficiență renală.

  • Avocado

Ar putea provoca umflături în regiunea capului și a gâtului.

  • Lapte și lactate

Câinii nu au cantități considerabile de lactază, care este enzima care digerează lactoza în lapte și alte produse alimentare pe bază de lactate.

câine mănâncă om

Prin urmare, luarea de lapte poate să le facă să aibă o supărare digestivă sau diaree.

Aceste ierburi și legume pot provoca iritații gastrointestinale și pot deteriora celulele roșii din sânge. Câinii sunt, de obicei, la riscuri atunci când consumă cantități mari de acestea.

Alte alimente umane care sunt dăunătoare câinilor includ sare, unt de arahide, alimente grase și oase de pui.

Surse:

  1. Jennifer Aldrich, 5 greșeli comune de mers pe jos care sunt dăunătoare pentru animalul dvs. de companie, Case mai bune și grădini
  2. Animale de companie în vehicule, Asociația medicală veterinară americană
  3. Alimente câinele dvs. nu ar trebui să mănânce niciodată, WebMD
">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Lucruri pe care oamenii le pun pe câinii lor în pericol