Revizuire: barkinbuddy dog car cover

Luăm câinii noștri pentru plimbări în mașină destul de des. În timp ce îmi place să-i aduc pe aventuri, urăsc să-ți curăț mașina când ieșesc. Acesta este motivul pentru care vehiculele noastre sunt echipate cu scaune pentru mașini de câine pentru a menține murdăria, resturile și apa de la tapițerie. Am încercat Barkinbuddy Dog Car Cover Scaun Pentru a vedea cum a fost măsurată cu alte capace de locuri pe care le-am folosit în trecut.

Barkinbuddy Dog Car Cover ReviewNu toate capacele scaunelor auto sunt create în mod egal. Când faceți cumpărături pentru o mașină de acoperire a scaunelor auto ar trebui să fie prioritatea dvs. de top. Materialele ieftine nu se vor ocupa la labele de câini și ghearele. Dacă câinele dvs. este umed sau noroios, umiditatea se va înmuia chiar printr-un capac de mașină de calitate slabă în tapițerie.

Am comparat câinele Cabinetele scaunelor auto În trecut, și a aflat despre ce să caute în aceste elemente și ceea ce face o alegere potrivită. În comparație cu scaunul de mașini de câine anterioare pe care l-am testat, am fost surprins să văd câteva caracteristici unice pe Barkinbuddy Dog Car Cover Scaun. Cum a comparat cu alții am încercat? Aș recomanda-o? Vă dau toate detaliile experienței mele cu acest produs în următoarea recenzie.

Barkinbuddy Dog Car Cover Review

Barkinbuddy Dog Car Cover ScaunAcesta este un capac de scaun auto în stil hamac. După cum puteți vedea în revizuirea mea video, capacul scaunului de mașină pentru câini de la barkinbuddy se atașează la tetierele de pe scaunele din față și din spate pentru a forma un hamac în spate. Acest lucru nu numai că vă protejează scaunul, ci și vă menține câinele să săriți în scaunul din față.

În timp ce se pare destul de asemănătoare cu celelalte capace de mașini în stil Hammock, aceasta are câteva caracteristici unice care o fac să iasă în evidență. Funcția mea preferată este clapeta laterală mărită care protejează părțile laterale ale dvs Scaune auto Când câinele tău urcă. Există fermoare care, de asemenea, transformă aceste clape în panouri laterale pentru a vă proteja ușile mașinii de a fi zgâriate.

Barkinbuddy Dog Car Cover ReviewBarkinbuddy spune că acest capac de scaun se va potrivi cu orice mașină, camion sau SUV.

Majoritatea capacelor scaunelor mașinilor de câine vin într-o varietate de dimensiuni sau sunt concepute pentru a se potrivi anumitor vehicule. Barkinbuddy a proiectat acest capac pentru a fi suficient de mare pentru a se potrivi cu orice vehicul. Măsoară 54 și # 8243; pe scaun și clapele laterale adaugă un supliment 15 și # 8243; pe fiecare parte.

Deși acest lucru este un beneficiu evident, poate fi, de asemenea, un dezavantaj dacă aveți un vehicul mic. Capacul scaunului mașinii de la barkinbuddy se potrivește bine în mașina noastră de dimensiune completă. Se potrivește chiar mai bine în SUV-ul nostru mare.

Dacă aveți un vehicul mic, poate exista un pic de supraîncărcare pe ambele părți ale capacului scaunului mașinii. Puteți plânge excesul de sub sau să-l îmbogăți, dar s-ar putea dovedi a fi mai mult de un hassle decât să cumpere un capac de scaun care se potrivește modelului dvs. de mașină.

Acest capac de scaun este impermeabil, ceea ce este absolut trebuie să aibă o caracteristică Când faceți cumpărături pentru un produs ca acesta. Chiar dacă câinele dvs. nu înoată, el va intra într-o băltoacă sau va merge prin iarbă umedă din când în când. Este necesar să aveți un capac de scaun auto care nu va permite apa să se înmoaie în tapițerie.

Clasat: 8 cele mai bune scaune de mașină acoperă pentru câini pentru a vă proteja tapițeria mașinii

Barkinbuddy Dog Car Cover ReviewDe asemenea, îmi place acest lucru, acest capac are un suport anti-alunecare. Acest lucru împiedică acoperirea capacului scaunului de la barkinbuddy pentru a aluneca în timp ce conduceți. Vă păstrează scaunele curate și beneficiază de animalele de companie instabile de la căderea sau răniți atunci când luați un colț ascuțit.

O altă caracteristică unică pe care capacul scaunului mașinii de la barkinbuddy are un fermoar în centrul capacului scaunului. După cum demonstrează în revizuirea video de mai sus, acest lucru vă permite să vă pliați jumătate din capacul scaunului. Folosesc această funcție tot timpul!

Când avem o persoană care călătorește pe scaunul din spate cu unul dintre câinii noștri, pot să-i îndoiesc jumătate din capacul scaunului, astfel încât persoana nu trebuie să stea pe părul și părul câinelui. Cu alte capace de scaune, a trebuit să aleg să am acoperis sau să nu existe nici o întregă. Acum, putem avea ambele căi când este necesar.

Barkinbuddy Dog Car Cover ScaunO altă caracteristică trebuie, în opinia mea, este că un capac de scaun este ușor de curățat. Capacul scaunului mașinii de la barkinbuddy este lavabil, și puteți, de asemenea, o ștergeți cu o cârpă umedă pentru curățarea rapidă.

În fotografia de mai sus, puteți vedea cele două buzunare atașate la acest capac de scaun. Ele sunt ideale pentru păstrarea leșiei dvs. de câini, jucăriile, tratează etc. & # 8230; Într-un loc convenabil, care este ușor accesibil. Acest capac de scaun vine, de asemenea, cu 2 tetiere protectori, a Centura de siguranță Doggy și un castron de călătorie (toate pe care le puteți vedea în recenzia mea video în partea de sus a acestui articol).

Puteți cumpăra capacul scaunului de mașină de la barkinbuddy pentru 32 de dolari.99 pe Amazon chiar acum. Comparativ cu alte produse similare, acesta este un preț foarte accesibil. Am fost surprins să văd că vinde un preț comparabil, deoarece oferă mai multe caracteristici decât orice produs similar pe care l-am încercat. Din acest motiv, aș recomanda absolut acest capac de mașină altor proprietari de animale de companie.

Citiți următorul: Cele 3 hamuri de câine testate de accident pentru mașini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: barkinbuddy dog car cover