Cum să sprijiniți un prieten a cărui pisică moare

Nu există o mare cantitate de diferență de la mângâierea unui prieten peste pierderea unei pisici decât pentru pierderea unui membru al familiei umane. După cum probabil știți, majoritatea dintre noi considerăm pisicile noastre ca membri ai familiei.

Când un om este bolnav terminal sau a murit, oamenii fac adesea greșeala de a spune: "Dați-mi voie să știu dacă există ceva ce pot face pentru a vă ajuta."În timp ce acest lucru poate oferi un grad mic de confort, este rar acționat de către destinatar care poate fi ezitant să iasă și să solicite modalități specifice de a ajuta.

În cazul unui animal de companie care mori, ați putea canapea ofertele dvs. în mod special pentru a satisface nevoile prietenului dvs.:

  • Baby-Sit Alte animale de companie: S-ar putea să întrebați dacă ați putea avea grijă Alte animale de companie, Deci, prietenul tău ar putea petrece mai mult timp cu animalul de companie. S-ar putea să se simtă vinovat pentru ignorarea altor animale, deoarece pisica ei bolnavă necesită atât de mult din timpul ei. Sau ea poate aprecia mai mult timp de calitate cu pisica ei bolnavă.
  • Oferta de a face cumpărături: Este obișnuit ca cămară să crească în aceste circumstanțe, pentru că nu există timp pentru cumpărături, sau pentru că îngrijitorul este reticent să lase pisica acasă singură pentru mult timp. Dacă prietenul tău este timid despre a vă oferi o listă de cumpărături, oferta de a avea grijă de pisică în timp ce ea face comisioane.
  • Aduceți o masă gătită la domiciliu: Este posibil ca prietenul tău să ia timp să-și pregătească propriile mese, pentru că se concentrează pe îngrijirea animalelor de companie. Cu excepția cazului în care dvs. și prietenul dvs. vizitați în mod regulat, apelați mai întâi pentru a vedea când este convenabil să renunțați la alimente.
  • "Pot să vă conduc la clinica Vet?": Dacă animalul de companie este încă în viață, dar foarte aproape de capăt, ați putea întreba dacă el / ea ar dori să vină pentru sprijin atunci când vine timpul. Probabil că nu va fi potrivit să conducă în siguranță și va aprecia confortul și umărul să plângă. Nu voi uita niciodată bunătatea vecinului meu în a ne conduce când trebuia să iau astaultima excursie la veterinar cu moartea mea de moarte.

Vorbește cu prietenul tău despre pisica ei

Cel mai important dintre toate, vorbește cu prietenul tău. De multe ori, oamenii se țin în tot felul de temeri, mânie și vinovăție că poate că nu fac suficient pentru animalele de companie. Sau dacă animalul de companie a murit recent, că nu au făcut suficient. Uneori, tot ce trebuie să faceți este să ascultați și să dați asigurări că el / ea a fost un părinte bun de companie și a făcut tot ce poate fi făcut. Dacă ar fi trebuit să ia decizia de a eutaniza, va fi, fără îndoială, sentimente de vinovăție asupra asta. Această decizie este cea mai bună decizie, cea mai iubitoare și altruistă, oricare dintre noi va trebui să facă pentru un animal iubit, pentru că o facem pentru animale de companie, nu pentru noi înșine. Puteți folosi acele cuvinte exacte dacă doriți. De asemenea, spuneți-i prietenului dvs. că este bine să plângi, apoi face ceea ce vine în mod natural, dacă lacrimile încep să curgă. În interiorul fiecărei circumstanțe, faceți ceea ce puteți pentru a vă concentra o conversație asupra tuturor amintirilor bune din jurul acelui animal de companie.

În cele din urmă, după ce pisica a trecut, este posibil să doriți să vă onorați memoria cu un cadou memorial. Prietenul tău poate aprecia "donații în memorie" la caritatea mea preferată de pisici, pe care am primit-o după pierderea pisicilor mele. Dacă aveți talente în artă, un memorial iubitor ar fi o poezie specială, o pictură, desen sau o fotografie încadrată ar fi un dar grijuliu. Un prieten al meu a compus un cântec memorial dedicat lui Shannon când a murit și a adus amândouă zâmbete, lacrimi și amintiri fericite. (Încă mai face.)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să sprijiniți un prieten a cărui pisică moare