Cum să-ți antrenezi câinele să meargă în afara lesa

Cum să-ți antrenezi câinele să meargă în afara lesa

Majoritatea câinilor iubesc să alerge fără o leșie, dar lăsând câinele dvs. să aibă acest nivel de libertate vine cu riscuri. Ei ar putea intra într-o situație periculoasă sau ar putea provoca o neplăcere altor persoane. Aventurile lor le-ar putea duce departe de tine și pot fi pierdute sau chiar furate. Cel mai bine este să permiteți doar câinelui dvs. să se exercite fără o lecție într-o zonă închisă. Chiar și atunci, ei trebuie să fie instruiți corect. Aici am pornit cum să-ți antrenim câinele pentru a pleca de pe lesa, astfel încât să puteți exercita în siguranță.

Instruirea de bază de catelus

Off Formarea Leash pentru un pui trebuie să înceapă cu comenzile de bază. Acesta este modul în care câștigi controlul asupra catelului dvs. - care este vital pentru siguranța lor și pentru dvs. Veți învăța câinele dvs. pentru a rămâne aproape de dvs., în timp ce se află liber sau cel puțin se vor întoarce la dvs. cât mai curând posibil. Aceasta se numește rechemare fiabilă.

Există diverse metode de formare pentru a vă învăța un comportament bun. Majoritatea proprietarilor încep de la câini prin învățarea unui puști să stea și să se deplaseze la mersul pe o lesa, "Stai", "lăsați-l" și apoi lucrați spre o amintire fiabilă.

Lesa de antrenament de ascultare

Pentru a vă învăța câinele, este mai bine să utilizați o sesiune de antrenament mai scurtă, dar repetați-o frecvent. Pentru a preda pe jos de mers pe jos, verificați gama largă de leashes de înaltă calitate cu toate caracteristicile de care aveți nevoie. Dacă aveți mai mult de un câine, puteți investi în multi câini Leașuri pentru a păstra toate pooches sub control. Puteți chiar să vă învățați câinele să alerge alături de bicicleta dvs. folosind a Leba de biciclete pentru câini.

Principiul pentru toate acestea este același. Câinele tău învață să-și păstreze ochii pe tine și să se concentreze asupra a ceea ce faci, indiferent de distragerile.

Odată ce ați învățat câinele să meargă pe o lesa, puteți începe să vă retrageți. Puteți face acest lucru folosind o lecție mai lungă și, treptat, permițând câinelui dvs. să vă îndepărteze mai departe de dvs. O lesa de câine retractabilă este ideală pentru această etapă a antrenamentului de leș. Utilizați o comandă pentru a vă apela câinele să se întoarcă și când câinele dvs. răspunde, recompensați-le cu un tratament gustos.

În cele din urmă, puteți încerca această leșie, dar într-o zonă închisă, cum ar fi grădina sau curtea dvs. Sunați-vă câinele și recompensați-le când se întorc. Încercați să faceți distracția sesiunii de antrenament și interesante. Ta Limbajul corpului câinelui vă va spune dacă se plictisesc!

Când antrenezi un câine, ar trebui să utilizați doar formarea de armare prin recompensarea unui comportament bun. Un gustos Dog tratat va fi cea mai bună armare pozitivă în ceea ce privește câinele dvs. Nu pedepsiți niciodată un comportament rău, deoarece pupul dvs. nu va înțelege ce au făcut greșit.

Beneficiile sesiunilor de instruire a lesa

Poate fi foarte util să aveți un câine adult care să poată fi lăsat pe lesa atunci când vă aflați într-un parc de câine sau în altă zonă. Învățați câinele dvs. să vă întoarceți la dvs. este o modalitate utilă de a le păstra în siguranță. Dacă nu puteți folosi o lecție din anumite motive, veți avea în continuare sub control.

Când faceți jogging, de exemplu, este util să aveți câinele dvs. care să funcționeze alături de dvs. fără o leșie. Cu toate acestea, dacă acest lucru nu este posibil, ați putea folosi a hands-free dog leash Ca o alternativa.

Când un câine este de pe lesa, ei sunt capabili să joace într-un mod pe care nu-l pot face atunci când sunt lângă tine. Îi place să joace liber cu alți câini și să aducă bile și bastoane pe care le-ai aruncat pentru ei. Aceste abilități sunt esențiale dacă doriți ca câinele dvs. să concureze în studiile de agilitate.

Câinii care ajung să exploreze pe lesa, tind să dezvolte mai multă încredere deoarece au șansa de a-și folosi abilitățile de rezolvare a problemelor și de a învăța cum să interacționeze politicos cu alți câini și oameni. Ei au posibilitatea de a mirosi și de a explora unde au fost alți câini și acest lucru oferă o mulțime de stimulare.

Poate că principalul avantaj este că câinele tău ajunge să acopere mai multe kilometri decât tine! Pe măsură ce rulează înapoi și înapoi de bilete și bastoane, se poartă și acoperă mai multă distanță decât tu! Acest lucru le permite să ardă o mulțime de energie înainte de a merge acasă pentru un pui de somn. S-ar putea chiar să vă puteți așeza pe o bancă de parc și să le urmăriți să se distreze cu prietenii lor cu pooch.

În legătură cu o postare: Bile de câine și Tunelul de agilitate pentru câini

Omul de mers pe jos câinele său în pădure în picioare pe spate de către soarele care se ridică la o strălucire caldă și o umbre lungi

Riscurile exercițiilor de leșie

Odată ce decideți să lăsați câinele dvs. să rătăcească fără o leșie, vor fi în mod inevitabil riscuri. Este important să înțelegeți ce se poate întâmpla atunci când un câine are acest nivel de libertate.

Breaking Leash Leash

Prima problemă este că ați încălcat legea. Unele zone au legi de leșie care vă interzice să vă permiteți câinele să rătăcească fără nici o lecție decât dacă vă aflați într-un parc de câine desemnat. Verificați acest lucru înainte de dezlănțuirea pooch-ului în orice locație, deoarece amenzile pot fi considerabile.

Pradă o off lesa

Este o pooch una dintre rasele cu o unitate de pradă mare? Dacă da, mici mamifere și alte distracții similare pot fi o problemă reală pentru dvs! Veverițele, iepurii și chiar pisicile s-ar putea dovedi a fi o ispită irezistibilă pentru poochia ta. Pe măsură ce îi dau Chase, ar putea ajunge la o distanță mare de tine. Terriers, Greyhounds și Spaniels se pot învia din partea dvs. atunci când văd o creatură mică, rapidă în mișcare. Cu toate acestea, unii câini vor urmări, de asemenea, joggers și chiar mașini!

Furt de câine

Câinii sunt văzuți ca proprietăți extrem de dezirabile (și portabile) și, din păcate, ratele furtului de câini sunt în creștere. Ridicatele pedigree și rasele populare Cross costă o mulțime de bani. Hoții de câine le vinde imediat sau folosesc câini de sex feminin pentru a rasa intensiv. Unii proprietari au primit chiar cereri de răscumpărare.

Agresivitatea altor câini sau oameni

Din păcate, câțiva câini își folosesc libertatea de a fi agresivi față de alți câini sau la oameni. Aceasta este o problemă pe care va trebui să o abordați cu un expert de comportament animal și este posibil să aveți nevoie să vorbiți cu VET dvs. Dacă comportamentul nu poate fi rezolvat, nu veți putea lăsa câinele dvs. de pe lesa în orice zone publice.

Aflați cum să Socializați un câine agresiv.

Bolțând în frică

Chiar și acei câini care sunt foarte buni la ieșirea din lesa pot deveni foarte înspăimântați de zgomote bruște, cum ar fi focurile de artificii sau tunete. Acest lucru le poate determina să funcționeze mult de la proprietarul lor și să le recupereze că poate fi dificil. Dacă pooch-ul dvs. este foarte nervos, puteți decide că este prea riscant să le lăsați de pe conducere decât dacă vă aflați într-o zonă închisă.

Pregătirea pentru a merge pe lesa

Înainte de a lăsa puii de pe leșie, asigurați-vă că au o Zgarda pentru caini cu o etichetă care conține toate detaliile dvs. de contact. De asemenea, puteți dori să le obțineți microcipped În cazul în care gulerul este îndepărtat accidental.

Când se găsește câinele dvs., ele pot fi dus la un centru de salvare sau de salvare care are un scaner. Asigurați-vă că detaliile dvs. deținute de compania Microchip sunt actualizate.

Ați putea dori, de asemenea: ID-uri de câine

Handshake între femeie și catelus destul de mare cinci - lucrul în echipă între câinele de fată

Mai multe despre formarea câinilor de pe lesa

Odată ce știi cum să antrenezi un câine de pe lesa, nu este sfârșitul povestirii. Câinele dvs. trebuie să învețe că există valoare în ele care stau aproape de tine. Învățați câinele dvs. să verificați în mod constant unde vă aflați în loc de tine trebuie să-i căutați. Pentru această formare, puteți utiliza tratamente și laudă și poate doriți să utilizați a Câine de antrenament de câine.

Odată ce ați făcut acest lucru într-o zonă liniștită, încercați undeva care are multe distrageri.

Off câine de mers pe jos de câine este pur și simplu nu este posibil dacă câinele tău nu a fost învățat comanda de rechemare de urgență. Acesta este un pas vital pentru a instrui un câine de pe lesa. Comanda "aspect" este, de asemenea, foarte valoroasă. Când vă poruncești câinele să vă privească, ar trebui să facă acest lucru, indiferent de ce altceva se întâmplă.

Scoateți mesajul pentru instruirea câinelui dvs. de pe lesa

Rularea în jur fără nici o lesă este distractivă pentru câini. Cu toate acestea, ei trebuie să fie instruiți să rămână în apropierea dvs. sau, cel puțin, să vă întoarceți cât mai curând posibil, indiferent de distragerile. Puteți să vă învățați controlul vocii companionului canin de la o vârstă fragedă, re-impusă cu un tratat alimentar. Acest lucru nu face nici un timp de leșie mai sigur pentru tine amândoi. Instruirea se va deplasa apoi pentru a vă aminti și comanda "Aspect", astfel încât atenția câinelui dvs. este întotdeauna pe tine și nu pe alte distrageri. Un tratament gustos și o mulțime de laudă este întotdeauna cea mai bună abordare. Nu vă pedepsiți niciodată câinele. Acest lucru îi va face chiar mai puțin probabil să vă întoarcă în viitor.

Nu uitați că partenerul dvs. cu patru picioare trebuie să poarte un guler ori de câte ori sunt în public - chiar dacă sunt pe o leșie. Gulerul trebuie să conțină o etichetă cu detaliile dvs. de contact actualizate. De asemenea, le puteți obține micro-ciopped doar pentru a vă asigura.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele să meargă în afara lesa