Giveaway: monitor de temperatură nimble rv (valoare de 200+ $)

Ne apropiem rapid de cele mai fierbinți luni a anului, și este important să vă asigurați că animalele dvs. de companie rămâne în siguranță în căldură. În fiecare an, se pare că sunt mai multe cazuri de animale de companie rănite sau ucise în mod serios atunci când sunt lăsate într-un vehicul blocat într-o zi fierbinte de vară. Căldura într-un vehicul în timpul lunilor de vară poate deveni extremă într-o chestiune de minute.

Pe partea flip, frigul de iarnă poate, de asemenea, să-și ia amploarea pe un animal de companie care este blocat în interiorul unui vehicul. Noul Monitor de temperatură nimble a fost conceput pentru a preveni aceste tipuri de accidente să rănească animalele de companie și oferim un proprietar norocos de animale de companie șansa de a câștiga unul gratuit!

Un studiu efectuat de Biroul Louisiana de Sănătate Publică urmărit temperatura în interiorul unui minivan gri deschis, precum și un sedan întunecat parcat într-o zi fierbinte, dar parțial tulbure. Cercetarea a constatat că temperatura în ambele vehicule a depășit 125oF în 20 de minute!

Unii proprietari de animale de companie cred că, dacă sparge ferestrele din vehicul, acesta va permite o briză și menține temperatura în jos. Cu toate acestea, studiul a fost menționat mai sus a testat această teorie și a constatat că crăparea tuturor ferestrelor avea un efect foarte mic asupra temperaturii din interiorul vehiculului sau a timpului la care a luat temperatura să crească.

La temperaturi atât de ridicate, Cursa de căldură poate seta după doar câteva minute. Mai rău, ședința în căldură extremă timp de doar 20 de minute ar putea să-ți omoare câinele! În timp ce nu ar trebui să vă lăsați niciodată animalul într-un vehicul singuri (indiferent de vreme), monitorul de temperatură nimble a fost creat pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să urmărească temperatura în RV, mașina sau alt vehicul atunci când câinele lor este lăsat înăuntru.

Cum să introduceți Giveaway

Monitor de temperatură Nimble RV PETSAFCETYPentru a intra în acest Givedaway gratuit pentru a câștiga un monitor de temperatură Nimble RV PetSafety, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va introduce automat pentru a câștiga acest monitor de temperatură și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 15 iulie 2019!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Monitor de temperatură nimbleDispozitivul de monitorizare a temperaturii nimble este destul de mic. Este un pătrat de 6 "și este de aproximativ 1". Ea face foarte ușor să plasați în orice vehicul fără a prelua o mulțime de spațiu.

Dispozitivul vine, de asemenea, cu un suport care se lipeste de perete, făcându-l simplu să-l atașeze oriunde doriți. Monitorul de temperatură Nimble se conectează la o aplicație gratuită pentru dispozitivele Android și IOS. Monitorizează temperatura în interiorul vehiculului în timp real și vă anunță când este necesar.

Monitor de temperatură nimblePuteți adăuga până la 5 membri ai familiei la aplicație, astfel încât toată lumea poate folosi același dispozitiv pentru a vă îngriji poochia dvs. Aplicația este foarte simplă de utilizat. Puteți seta limitele de temperatură, atât ridicate cât și scăzute. Când temperatura din vehiculul dvs. devine prea caldă sau prea rece, veți primi o notificare pe telefonul smartphone sau tabletă pentru a vă informa că animalul dvs. de companie are nevoie imediată.

Monitorul are o baterie reîncărcabilă și un GPS. Dacă animalul dvs. de companie călătoresc cu altcineva, puteți vedea exact unde sunt și monitorizează temperatura în interiorul vehiculului în orice moment. Sperăm că nu vei avea nevoie niciodată de ea, dar acest lucru ar putea fi, de asemenea, un instrument excelent dacă vehiculul tău este vreodată furat!

Monitor de temperatură nimbleDispozitivul Monitorului PET Nimble rulează semnalul celular, deci nu aveți nevoie de WiFi pentru a obține notificări de temperatură. Toate noile dispozitive tehnologice vin cu o etichetă de preț abrupt, iar acest monitor de temperatură nu este o excepție. Dispozitivul se vinde pentru 199 dolari pe Amazon chiar acum, dar aceasta este sansa ta de a castiga unul gratuit!

Acest Giveway include monitorul de temperatură nimble, dar veți fi responsabil pentru plata taxei de serviciu lunar pentru a le menține activ.

Din fericire, prietenii noștri de la RV Petsaftey ne-au trimis aceste coduri de cupon pentru cititorii noștri. Pentru a obține 60 de dolari cu un abonament anual, utilizați codul TDT60 la checkout. Pentru a obține 40 de dolari cu un abonament lunar, utilizați codul TDT40.

Puteți opri abonamentul oricând fără penalizare, dar costă 5 $ pentru a închide și alta de 5 $ pentru a începe din nou. Aceasta este taxa de pornire / oprire a rețelei celulare, deci nu este setată de RV Petsafety.

Revizuire completă: K9 Sport Sack Dog Backpacks Review

Cum să introduceți Giveaway

Monitor de temperatură nimblePentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

A face acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru un monitor de temperatură Nimble Nimble RV. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: monitor de temperatură nimble rv (valoare de 200+ $)