10 Moduri de a ridica câinele

Dacă sunteți un părinte de câine, știți că lupta este reală când vine vorba de a lua iubitul nostru câine`s poop. Este o sarcină îngrozitoare, dar ignorați-o sau lăsându-l așa cum ar însemna invitarea germenilor și a poluanților. Cum ar fi sau urăsc, fiecare părinte de câine trebuie să meargă la curățare după afacerea câinelui lor.

Este vorba de timpul ca fiecare câine părinte maestru arta de a ridica în mod corespunzător câinele. Din fericire, există unele moduri foarte bune, inovatoare de a scoate câinele de scoop.

1. Câine pooper scooper

Dacă vă simțiți grea și nu vă simțiți ca să fiți prea personali cu Poopul sau dacă aveți dificultăți de îndoire, atunci câine pooper scooper este doar pentru tine. Veți găsi la orice magazin de animale de companie. Cu scooperul Pooper în mână, tot ce trebuie să faceți este să strângeți mânerele și să scoateți poopul. După ce ați terminat, depuneți-l într-un loc potrivit.

Pro: Nu trebuie să intri în contact cu poopul.

Con: Va trebui să transportați câinele Pooper Scooper împreună cu dvs. la sesiunile de mers pe jos. În acord cu asta, trebuie, de asemenea, să aduceți pungi pentru a colecta deșeurile.

Proprietarul de curățare a câinelui cu Pooper Scooper

2. Pungi de poop

Știați? Aproximativ 40% dintre părinții câinilor nu iau poopul și aruncați-o în locul desemnat. Deci, asigurați-vă că sunteți în 60% și aruncați poopul într-un loc potrivit. Pentru a reduce problemele de a ridica deșeurile, cum arată ideea de a folosi un sac biodegradabil?

Este foarte simplu și ușor de utilizat. Trebuie doar să vă puneți mâinile în sac ca și cum ați purta o mănușă și ridicați câinele. Întoarceți sacul în afară, astfel încât poopul să intre în geantă și să-l legă în sus.

În legătură cu o postare: Cele mai bune pungi de câine

Acum, iată un motiv pentru care vă sugerăm să utilizați pungi biodegradabile. Este ecologic și nu va aluneca pe poop printr-o gaură.

Pro: Ușor de utilizat și nu va provoca nici o mizerie.

Con: Un pic cam scump decât pungi de plastic obișnuite.

3. Pungi de câine cu câine

Acestea sunt și pungi de câine, dar singura diferență este că îl puteți spăla prin toaletă. Cu toate acestea, dacă alegeți această metodă, există două lucruri esențiale pe care trebuie să le luați în considerare:

  • Asigurați-vă că este legal în statul dvs
  • Asigurați-vă că sacul de plutire cu fluturaș îndeplinește criteriile din zona dvs. în ceea ce privește ființa potrivită

Sigur că nu doriți să continuați să creați o problemă de siguranță prin spălarea câinelui într-o zonă umană și, astfel, răsfățați-vă toaleta.

Pro: Scoateți în siguranță mirosul, germenii și bacteriile.

Con: Cumpărarea acestor pungi de poep ar putea fi costisitoare.

Femeia care deține sacul de gunoi

4. Tavă de praf de manevră scurtă cu o rake

Dulapurile de praf sunt echipamente destul de standard și ieftine pe care le-ați avea cu siguranță la curtea din față sau din spate. Probabil că ar putea avea chiar o rake pentru a rake poopul în tigaie. Dacă le aveți de fapt în curte, scoateți poopul cu tigaia și rake manual și aruncați-o la bin.

Cu toate acestea, un câine pooper scooper este o opțiune mai bună decât asta. Dar dacă nu doriți să cheltuiți individual pe un scooper Pooper, utilizați acest echipament pentru a curăța mizeria. Cel puțin, ceva mai bun decât nimic.

Pro: Free-free.

Con: Este limitat numai la grădina dvs.; Nu puteți purta echipamentul greu atunci când vă plimbați câinele.

5. Face uz de ziare

Dacă încercați să salvați pământul și sunteți în totalitate împotriva unor pungi de plastic, iată o soluție excelentă pentru dvs. presă. Suntem siguri că aveți cel puțin o zi de ziare de o lună stivuite la tine acasă. Reciclați-le!

Înfășurați câinele cu capul strâns într-un ziar și aruncați-l într-un loc potrivit. Asigurați-vă că nu aruncați-o în coșul de hârtie, deoarece poate provoca miros teribil în împrejurimi, provocând să deranjeze vecinii.

Pro: Reciclarea ziarelor vechi este o idee minunată. Plus, se descompune mai repede decât plasticul.

Con: Ar putea fi un pic dezordonat, deoarece nu puteți sigila complet ziarele. În unele cazuri, este posibil să aveți nevoie să faceți o procedură cu o lopată sau o scooper.

Câinele Shar Pei cu ziare

6. Gadgeturi pentru ridicarea câinelui

Power Picker este un instrument fantastic! Este un dispozitiv atât de inteligent care aspiră poopul într-o pungă atașată la ea. Desigur, motorul este alimentat de baterii reîncărcabile, iar afișajul LED vă ajută în timpul nopții. Mașina suge grămada pentru dvs. și apoi o eliberează la discreția dvs.

Această soluție foarte nouă este un salvator. Acest lucru este valabil pentru cei dintre voi care au mai multe pui și este aproape imposibil să ridicați fiecare dintre ei de la sol de cel puțin 2 - de 3 ori pe zi. Du-te la acea extra mile și obține această mașină pentru a face lucrurile mai ușor pentru tine.

Pro: Nu aveți nevoie să vă îndoiți sau să atingeți poopul. Mașina face toate lucrările.

Con: Trebuie să curățați mașina în mod regulat.

7. Tăvi de gunoi

Deși acest lucru este mai mult pentru pisici, părinții câinilor care locuiesc în apartamente pot lua în considerare această opțiune. Asta pentru că, dacă trăiți cel puțin 20 de etaje în sus, nu ar fi posibil să vă luați câinele în afara de 2 ori pe zi. Sau chiar mai rău, dacă prietenul tău blană suferă de o burtă supărată, este posibil să trebuiască să-ți petreci cea mai mare parte a timpului afară (dacă nu vrei să-ți spargi apartamentul).

Deci, faceți o zonă desemnată pentru câinele dvs. și puneți o tavă de gunoi acolo. Antrenează-ți puii să folosească tava când trebuie să se elibereze. În consecință, trebuie să curățați și tava în mod regulat.

Pro: Convenabil atunci când nu vă puteți lua câinele în aer liber.

Con: Tava trebuie să fie curățată în mod regulat și dezinfectată și.

tavă pentru un câine

8. Înghețați câinele

Nu l-au înghețat literalmente în frigider! Puteți pulveriza aerosoli cum ar fi înghețarea catelului. Acest lucru va întări poopul și vă va face mai ușor să o luați.

Pro: Reduce orice miros fault. Este mai util când catelul dvs. are scaunul liber.

Con: Trebuie să fie cuplat cu o altă soluție cum ar fi pungi de câine cu câine sau câine scooper.

9. Pune-l într-o stradă

În multe părți ale lumii, Streetlamps sunt alimentate de nimic altceva decât câinele. Aceasta este o idee atât de mare de reciclare! Deși sună ca un plan nebun, dacă ați auzit că statul dvs. face acest lucru, faceți o încercare! Este atât de meritat.

Deci, câinele Poop creează gaz metan care împrăștie stradala. Acest lucru este destul de simplu. Tot ce trebuie să faceți este să puneți sacul de poop în lampă și să transformați un mâner. Mașina va face munca. Se va descompune microorganismele și va crea gazul necesar pentru a alimenta lumina. Este incredibil!

Pro: Creează o sursă alternativă de combustibil pentru stradala.

Con: Dacă statul dvs. nu are acest sistem, este posibil să nu puteți utiliza această facilitate.

Vă rugăm să curățați deșeurile

10. Apelați un specialist în curățenie la domiciliu

Acest lucru pare a fi un plan ideal pentru cei care sunt locuitori de apartamente. Câinele tău s-ar fi putut urca în jurul colțurilor apartamentului tău și nici măcar nu vei avea o idee. Prin urmare, sunați la companiile de eliminare a deșeurilor de câini, care oferă aceste servicii de curățenie persoanelor pentru a menține mediul curat. Înscrieți-vă cu una dintre acele companii și vă vor trimite un curățitor la domiciliu în momentul în care le-ați specificat. Ei vor face tot curățarea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic.

Pro: Nu trebuie să faci nimic.

Con: Scump pentru a ține pasul cu astfel de servicii.

Cum să curățați câinele de la iarbă

Dacă aveți o curte în care vă luați câinele pentru plimbări, șansele sunt și ei s-au dus în iarbă și tufișuri. Cea mai bună modalitate de a curăța câinele de la curtea ta este de a lăsa să se usuce și să meargă pentru o preluare săptămânală.

Sigur că trebuie să-ți taie iarba la fiecare câteva săptămâni doar pentru a întâlni niște patch-uri care sunt decolorate de poop. Deci, curățați-l doar atunci când îl găsiți în timp ce cosit.

În afară de asta, dacă poopul este umed sau curbat pe iarbă, iată ce puteți face:

  • Așteptați ca poop să se usuce și să-l ridice cu un scooper sau o lopată
  • Coagula diaree prin stropirea nisipului, a gunoiului sau a murdăriei. În acest fel, poopul va deveni clumpier, făcându-l mai ușor să-l ridice
  • Înghețați diareea pulverizator până când se întărește. Această metodă a arătat rezultate incoerente pentru diferite situații
  • Spray diaree cu un furtun pentru a se separa și a-l mișca. Sprayați-l și mutați-l în patul de grădină din apropiere și așteptați până când devine greu și uscat, astfel încât să îl puteți scoate cu o lopată

În plus, cosi și taie iarba în grădina ta la fiecare 1 - 2 săptămâni. Această încercare ar trebui să facă curtea dvs. curată și proaspătă.

Femeie care adună câine Poo

Cum să curățați câinele în casă

În timp ce curățarea câinelui de la iarbă vă cere să așteptați până când se usucă, în cazul curățării unor astfel de accidente la domiciliu, trebuie să acționați imediat; Înțeles, trebuie să spălați și să curățați imediat ce îl vedeți.

Gândiți-vă la ceea ce aveți în casa voastră. Covoare, canapele, tapițerie, mese, scaune și așa mai departe. Nu ați vrea ca poop să stea pe suprafețe pentru mai mult timp și dezinfectant casa ta. Prin urmare, curățați-l în timp ce este încă umed! În unele cazuri, poopul sau urina pot lăsa o pată, ceea ce ar putea deveni un coșmar pentru a scăpa de.

Există o serie de produse disponibile pe piață pentru a vă curăța POOP-ul câinelui dvs. de la casa dvs. Am enumerat câteva căi de mai jos, de asemenea. Puteți să încercați fiecare încercare și să vedeți ce funcționează cel mai bine pentru dvs.

  • Dacă poopul este solid, ridicați-l folosind pungi de poop, ziare sau chiar o hârtie de țesut
  • Dacă poopul este umed, lăsați-l pentru o perioadă de timp, astfel încât să se usuce. După aceea, scoateți-l
  • Nu uitați să aplicați enzimei mai curat în zonele în care câinele dvs. a urcat. Aceasta este de a elimina mirosurile sau orice alte pete rele.

Întotdeauna recomandăm utilizarea unui deodorizator de enzime pentru a curăța deșeurile câinelui. Cu toate acestea, ați știut că câinele Poop și Urina conțin o cantitate mare de proteine? Diferitele tipuri de bacterii sunt atrase de acest lucru și îl consumă ca fiind alimentele lor. Bacteriile sunt ceea ce creează mirosul puternic în timpul procesului de digestie. Enzimele de curățare au microorganisme care lucrează pentru a mânca proteinele. Eliminarea proteinei înseamnă îndepărtarea bacteriilor și, prin urmare, mirosul.

Postări asemănatoare: Pet Odor neutralizant și Cel mai bun coș de gunoi pentru câini

Cuvintele finale

Câinele dvs. de companie este, fără îndoială, cel mai bun prieten al tău, dar nu sunt prieteni cu covorul tău. Indiferent cât de bine intenționează câinele dvs. poate fi, el ar putea uneori să se potrivească pe covor, canapea, curtea și în altă parte. Accidentele se pot întâmpla și nu este nevoie să creați o agitație despre asta.

Fiind un părinte de câine, acesta este ceva ce trebuie să vă ocupați zilnic. La fel de mult pe cât urcăm pe Pet Poop, știți că are agenți patogeni dăunători care pot provoca boli la om. Nu este niciodată bine să lăsați câinele Poop deschis. Trebuie să acționați pe ea.

Sperăm că pașii menționați mai sus vă vor ajuta să vă curățați eficient câinele. Și dacă am ratat ceva, spuneți-ne astfel încât să îl putem adăuga la lista noastră și să ajutăm și pe alții!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Moduri de a ridica câinele