Un ghid al unui începător pentru ringing cu câini

Un începător

Călătorind și bucurându-se de vasta țării nu trebuie să însemne să-ți părăsească tovarășul tău cu picioarele. Cu puțină planificare și câteva accesorii, câinele dvs. vă poate bucura de aventurile și vă poate ajuta să construiți amintiri care vor dura o viață. Nu există prea multe lucruri care vă oferă același sentiment de libertate și aventură ca deținerea unui RV. Abilitatea de a renunța la tot și de a călători la un moment dat. Pentru a explora din drumul singur sau cu prietenii. Cel puțin acesta este visul. Odată ce aveți responsabilități, cum ar fi locurile de muncă, copiii și animalele de companie, lucrurile pot fi puțin mai complexe. Cu toate acestea, asta nu înseamnă ca scopul libertății drumului deschis. Încă vă puteți bucura că nopțile târzii s-au așezat sub stele în mijlocul nicăieri sau ascultând valurile accidente peste plajă, în timp ce soarele se ridică. În acest articol, explorăm modul în care Ringwing cu câinii se poate face în siguranță, astfel încât să vă puteți bucura în continuare de tot ce are de oferit drumul deschis.

Cuplu în Van se bucură de grătar

Planificarea și pregătirea

Există un element de planificare pentru fiecare călătorie, dar când vă aflați cu câini, planificarea devine și mai importantă. În primul rând, ați putea dori să luați în considerare avantajele și dezavantajele adăugării unui camper Doggie la petrecerea dvs. Nu toți câinii se bucură de timp pe drum și nu toate parcurile RV sunt prietenoase câinilor. Acest lucru ar putea afecta în cazul în care mergeți și cât timp petreceți campingul. Ei tip și cantitatea de planificare pe care trebuie să o faceți va depinde foarte mult de locul în care mergeți și cât timp. Dacă este doar câteva zile, atunci ar putea implica doar asigurați-vă că aveți suficientă mâncare, bolurile, așternutul, pungile de deșeuri și lesa lor. Dacă intenționați o călătorie mai lungă, atunci este posibil să aveți nevoie să includeți peria, Crăciun de câine, și Protecția solară pentru câini. De asemenea, ar trebui să verificați dacă lor Vaccinări sunt actualizate, că aveți suficiente medicamente dacă este necesar și că cunoașteți numerele și locațiile medicilor veterinari pe traseul dvs. sau noua destinație.

Actualizați informațiile despre companie

Indiferent de cât timp stați departe de casă, este vital ca informațiile câinelui dvs. să fie actualizate. Asigurați-vă că sunt cioplite sau sunt potrivite Id etichete pe gulerele lor și că datele de contact sunt corecte. De asemenea, asigurați-vă că aveți o copie a informațiilor câinelui dvs. despre dvs. atunci când efectuați călătoria cu RV cu câini. În cazul în care cel mai rău se întâmplă, iar câinele dvs. își alunecă leșia sau șuruburile din ușa RV, acest lucru vă va ajuta să le găsiți sau să le recuperați dacă sunt găsiți de altcineva. Nu doare niciodată să vă asigurați că aveți o fotografie de până acum a puilor dvs. Este mult mai ușor să arătați o fotografie oamenilor decât este de a încerca să descrieți câinele dvs. și ceea ce le face diferiți de alții din aceeași rasă.

Du-te pentru o fugă de practică

Cât de bine călătorește câinele tău? Prietenul tău blană merge într-un vehicul în mod regulat sau va fi pe drum să fie o experiență cu totul nouă pentru ei? Ați considerat siguranța Pet RV ca parte a configurației dvs? Dacă au o experiență limitată de călătorie sau nu sunteți sigur că RV este prietenos cu animalele de companie, apoi începerea aventurii dvs. cu o călătorie pe parcursul lunii ar putea fi puțin prea mult pentru ei. Începeți mici cu o călătorie scurtă. Încercați o excursie de o zi la un loc de frumusețe locală cu familia. Dacă acest lucru este bine, încercați o excursie peste noapte și să lucrați de acolo. Amintiți-vă că câinii pot suferi de boală de mișcare, deci dacă sunt noi pentru a călători într-un vehicul, trebuie să fiți pregătiți pentru această posibilitate. Nu toți câinii sunt potriviți pentru viață într-un RV. Dacă câinele dvs. este un barcător constant sau este inconfortabil în jurul altor persoane sau alți câini, ei vor găsi să trăiască în parcurile RV provocatoare. Socializarea câinelui dvs. este o necesitate înainte de a le lua în considerare luați-le într-o călătorie. Odată ce ați ajuns la destinația dvs., le familiarizați cu împrejurimile lor și le introduceți la vecinii voștri.

Ați putea dori, de asemenea: Gard de câine portabil pentru RV

Vehicul de agrement

Păstrați-le în siguranță

Dacă călătoriți cu câinele dvs. într-o mașină, asigurați-vă că acestea sunt sigure și sigure pentru călătoria este probabil a doua natură pentru dvs. Cu toate acestea, o mulțime de oameni nu reușesc să ia acest pas atunci când vine vorba de Ring. Poate fi tentant să permiteți ca câinele să se rostogolească liber în RV în timp ce conduceți, dar acest lucru este foarte periculos. Dacă trebuie să vă opriți brusc, ar putea fi aruncați în ceva cu o forță considerabilă, ceea ce duce la orice număr de leziuni de impact. Dacă sunteți implicat într-un accident, atunci există riscul ca acestea să fugă, să se rănească sau chiar să provoace leziuni altora în RV. Câinii pot fi, de asemenea, o distragere a atenției atunci când conduceți. Dacă câinele dvs. decide să se rătăcească în fața în timp ce vă aflați în mișcare, acesta vă poate face să pierdeți concentrarea sau să vă concentrați de pe drum. Este mult mai bine să le asigurați la un loc în același mod în care ați căuta o călătorie cu mașina.

Nu uitați să luați pauze

Călătoria este obositoare, nu doar pentru tine, ci și pentru câinele tău. Prea lung stătea în aceeași poziție cu foarte puțină interacțiune, fără a rezulta într-o pooch foarte fericit. Planul de odihnă se rupe pe călătoria dvs. și să le dați timp să-și întindă picioarele. În funcție de locul în care vă opriți, luați-le pentru o plimbare sau Joacă Fetch pentru o vreme pentru a-și stimula mintea și a le purta puțin. Asigurați-vă că au acces la un castron de apă dulce și că au timp să se elibereze în timpul opririlor. Nu uitați să curățați după ei înainte de a porni din nou.

Cunoașteți regulile

Dacă intenționați să vă opriți la un parc RV sau la un tabără, asigurați-vă că cunoașteți regulile lor despre animalele de companie. Verificați că parcul este prietenos cu animalele și vă familiarizați cu ceea ce se așteaptă de la tine în timp ce sunteți acolo. Considerațiile de bază vor include dacă câinele dvs. trebuie să rămână închiși în timp ce vă aflați pe site și știind dacă le puteți lăsa singur în RV. Amintiți-vă că sunteți responsabil pentru comportamentul câinelui dvs. în timp ce sunteți parcați și încercați să fiți vecini buni. Nu lăsați câinele să-și hărțuiască alte campers. Dacă le lăsați în RV să aveți grijă de timpul petrecut și cât de mult cainele latra În timp ce ați plecat.

Urmăriți temperatura

Unul dintre cele mai importante sfaturi pentru rving cu câinii este de a monitoriza în mod regulat temperatura în interiorul RV chiar și în timpul vremii aparent ușoare. Interiorul motorului dvs. poate deveni foarte cald, foarte repede. În timp ce conduceți, puteți face față căldurii utilizând AC sau prin deschiderea ferestrelor. Dacă este încă prea caldă, faceți o pauză și găsiți o umbră pentru o vreme. Odată ce sunteți parcat, asigurați-vă că aveți un loc răcoros pentru ca câinele dvs. să vă relaxați și o mulțime de apă disponibilă. Amintiți-vă dacă sunteți inconfortabil în interiorul RV, atunci este cu siguranță prea fierbinte pentru câini.

Călătorii de vacanță de familie, călătoria de vacanță în motorhome

Fii Wildlife conștient

Câinii, prin însăși natura lor, sunt curioși. Acest lucru le poate obține într-o mulțime de probleme uneori. Când sunteți Ringing cu câini, șansele sunt veți întâlni o mulțime de faunei sălbatice. Păstrați câinele dvs. să fie lăsat dacă nu sunteți sigur în ceea ce privește modul în care acestea ar putea reacționa la animale pe care nu le folosesc. Dacă vizitați un parc național, asigurați-vă că este prietenos cu câinele, că urmați regulile de orientare și parcare cu privire la câinele dvs. și păstrați întotdeauna un ochi vigilent asupra lor. Amintiți-vă că nu este doar alte animale pe care trebuie să le cunoașteți. În funcție de locul în care sunteți căpușe, poate fi o problemă majoră. Ar trebui să verificați pielea și haina câinelui după orice excursie. Unele plante pot fi, de asemenea, toxice pentru câini, deci dacă nu sunteți sigur, nu lăsați câinele prea aproape și dacă ingerați ceva, obțineți sfaturi de la un medic veterinar cât mai curând posibil.

În legătură cu o postare: Crăciun de câine pentru paturile de camioane

Ringing cu câini poate fi o experiență plăcută și satisfăcătoare. Cu toate acestea, pentru a vă asigura că acest lucru rămâne adevărat, ar trebui să cunoașteți bine câinele și să călătoriți numai în zona lor de confort. Puteți mări întotdeauna durata călătoriilor dvs. în timp, deoarece acestea se obișnuiesc cu viața într-un RV. Urmând sfaturile pentru Rving în acest articol, vă puteți asigura că dvs. și câinii dvs. aveți un timp minunat și că câinele dvs. este dornic să meargă la următoarea călătorie.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un ghid al unui începător pentru ringing cu câini