11 Lucruri pe care le-am învățat de la a fi proprietar de câine

Câinele îi place să se hrănească lângă tine

Ai ridicat o mulțime de perspective despre viață când ești în compania câinilor. Ei fac mari profesori de dragoste, recunoștință, compasiune și trăiesc în acest moment. Deci, aici sunt 11 lucruri Proprietatea câinilor poate învăța iubitorii de animale de companie:

1. Nu este atât de mult o proprietate, deoarece este o relație

Control & # 8221; este de obicei asociată cu proprietatea și în timp ce acest lucru se poate aplica Disciplina de câine, Ceea ce proprietarii au într-adevăr este o relație reciproc avantajoasă cu câinele mai mult decât orice altceva. Câinele dvs. deține și # 8221; în același mod pe care le dețineți. Aveți un atașament și o legătură puternică care este greu de rupt.

2. Câinii de rutină de valoare

Zilele leneș de lounging pe pat sau de dormit sunt mult timp dus dacă sunteți proprietar de câine. Trebuie să stați pe urmele rutinelor când aveți un câine. Dacă animalul dvs. de companie este folosit la plimbările de dimineață, trebuie să uitați că loviți butonul de amânare, chiar dacă este o duminică. El va părea neliniști dacă este timpul pentru cină și nu ați început să vă pregătiți masa. Câinii vă învață să rămâneți la o rutină, care într-adevăr vă ajută atunci când aveți întotdeauna un program ambalat.

3. Câinii sunt optimiștii veșnici

Câinii sunt ușor de mulțumit și distrați. Un băț de la curte le va lăsa să-și piardă cozile atât de fericit. O plimbare cu tine în mașină le va da o astfel de emoție, indiferent dacă mergeți la parc, o scurtă călătorie - prin sau veterinar. Acest lucru îi învață pe proprietarii de animale de companie să aprecieze chiar și lucrurile mici din viață. Și când vă simțiți în jos și albastru, tot ce trebuie să faceți pentru a vă ridica este să vă uitați la câine care să-și rămână coada la tine. Sunt optimiștii veșnici!

Câine mănâncă bastoane - de ce și ce să facă

4. Câinii sunt despre iertarea și în mișcare

Privind doar în acei ochi, se poate topi orice furie pe care ai putea avea după ce au învățat că au rupt o vază în camera de zi sau ți-au purtat pantoful. Câinii par să arate trist și îmi pare rău cu ochii câinelui lor pentru a provoca simpatia umană, pentru a-și comunica sentimentele și a căuta atenție, potrivit experților din Centrul de cogniție pentru câini. Câinii îi învață pe oameni că unele lucruri nu merită să fie supărat în special dacă este un comportament de căutare a atenției. Voi întâlniți mult acest comportament și învățați să o lăsați să plece, datorită câinelui vostru.

5. Câinii acordă importanță somnului

Este ușor să dormi dacă ești prea ocupat cu munca, obligațiile, viața socială și familia. Dar câinii vă învață să vă dați să dormiți și să vă odihniți când o fac timp de 16 până la 20 de ore în fiecare zi. Trebuie să-i mulțumesc câinelui tău, de asemenea pentru creșterea la nivelul energiei și productivității, deoarece ați învățat să îmbrățișați somnul și să vă odihniți.

6. Câinii sunt întotdeauna în avans și nu își vor acoperi sentimentele

Este uimitor cum aceste creaturi de blană cu patru picioare pot fi atât de directe despre sentimentele lor atunci când nu pot comunica folosind cuvintele. Câinii vă vor informa întotdeauna ce vor. Ei nu vor sugera la ea și nu vor fi niciodată subtili despre asta. Cu toate acestea, ei nu vă vor închide sau nu se vor deplasa în jurul casei dacă nu reușiți să citiți indicii. Câinii ne învață că ajută să fie direct și cu adevărat spun ce vreți să spuneți, unde contează cel mai mult.

7. Câinii trăiesc întotdeauna în prezent

Aceste pooches nu locuiesc niciodată în trecut și nu vă faceți griji cu privire la viitor. Câinii trăiesc în acest moment, trăiesc cu mulțumire și nu au regrete. Lucrurile pe care le se preocupă sunt limitate la alimente și apă, pauze de baie, joacă și somn. Oameni, pe de altă parte, multitask, rețea și participă la o mulțime de lucruri. Oamenii nu par să se oprească, astfel încât stresul să-și consume viața. Acest lucru explică, probabil, de ce câinii pot fi pozitivi tot timpul. A studiu de la Harvard a arătat că cei care trăiesc în acest moment sunt de fapt mai fericiți.

8. Apa este hrană

Observați vreodată cum câinii știu instinctiv dacă ar trebui să bea apă? Ei vor opri de obicei ceea ce fac și vor merge la castronul de apă. Acest obicei este un memento bun pentru ca restul nostru să rămânem hidratați, deoarece corpul are nevoie de apă pentru hrană. Când ești prea ocupat în rasa de șobolan de viață, un lucru simplu ca apa de băut poate fi trecut cu vederea, dar câinii nu uită niciodată această nevoie de bază.

9. Câinii dețin complimentele

Câinii nu sunt timizi când oamenii le spun că sunt drăguți și adorabili. Ei vor accepta fericit complimente. Ei nu sunt niciodată incomod despre obținerea de laudă. Oamenii au încă să învețe cum să nu deflectați laudele pe care le primesc de la alții. De ce nu putem spune în mod obișnuit și # 8220; și pur și simplu recunoașteți realizările noastre și cele mai bune trăsături în felul în care alții îl văd? In conformitate cu Jurnalul de Psihologie Experimentală, Oamenii sunt uneori conectați pentru a vedea acceptarea complimentelor ca un complex superior. Spre deosebire de câini, facem lucrurile atât de complicate, nu noi?

10. Ei au cele mai bune abilități de ascultare

Nu este doar sentimentul lor sporit de auzul care le face ascultători buni. Când înveți comenzile câinilor, Ei plătesc o atenție deosebită și ascultă. Puteți vedea că urechile lor ridicate și alertă. Când vă evacuați despre viață, stau cu răbdare, vă uitați la dvs. cu empatie și ascultați-vă zgârieturile. Ce mai sunt mai multe, nu vă vor judeca că vă arătați frustrarea. Ei știu doar că te simți rău și ai nevoie de cineva care să te audă.

11. Dragostea depășește totul

Există o mulțime de povestiri online despre câini care au devenit agresivi Datorită abuzului, neglijării și abandonului. Dar acești câini se transformă în suflete blânde atunci când au arătat dragoste de îngrijitorii lor în reabilitare. Acest lucru ne învață că dragostea cu adevărat depășește totul și astfel de povești părăsesc oamenii ca ochii de fiecare dată cu bucurie. Povestirile de transformare și de salvare nu îmbătrânesc niciodată, nu-i așa?

Pot câinii oglindă expresii umane

Concluzie

Cu adevărat, Oamenii pot învăța mulți de la câini. În unele cazuri, ei au chiar standarde mai înalte decât bărbații când vine vorba de a iubi viața necondiționată și trăind la maxim. Ar trebui să fim atât de norocoși să avem câini în viața noastră!

Citiți următorul: Primele mele 10 sfaturi de proprietar de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 11 Lucruri pe care le-am învățat de la a fi proprietar de câine