Diferențele în teritoriul masculin și de sex feminin

Diferențele în teritoriul masculin și de sex feminin

Pit Bull Terrier este un câine care este adesea greșit înțeles de oameni. Ei au fost cunoscuți să afișeze agresiune față de oameni și alte animale și, prin urmare, au obținut o reputație proastă care înseamnă că dacă o fac vreodată la un centru de salvare sau un kilogram de câine, ele sunt adesea câinii care sunt lăsați neajuns ca oameni sunt prea atenți pericolele care ar putea minți în a le lua acasă.

Aceasta este o rușine mare ca un taur de pit, când a fost dat dragostea și antrenamentul potrivit, ca fiecare alt catelus al oricărei rase acolo, poate fi o adăugare fantastică la orice casă. Mai jos, ne uităm la caracteristicile și trăsăturile care le pot face o rasă plăcută în plus față de diferențele importante dintre terrierul de parti de sex feminin și terrier. Aceste diferențe pot fi cruciale pentru a ști înainte de a cumpăra una dintre rase, deoarece se potrivește o familie sau o gospodărie mai mult decât altele. De asemenea, ne uităm la istoria taurilor de groapă, astfel încât să putem înțelege mai multă înțelegere a caracterului lor și de ce sunt atât de des folosite și manipulate pentru nevoile umane.

În legătură cu o postare: Puppies Pitbull de vânzare

Feminin Pitbull Terrier

ISTORIA TERRIERULUI PITULUI

În trecut, taurii de pit au fost doar crescuți în scopul luptelor câinilor, astfel încât oamenii să poată paria pe jocuri și să facă bani. Acest lucru a însemnat că câinii care au fost crescuți erau cei care au avut succes în ring și au avut succes în inel pe care trebuiau să fie cei mai agresivi și puternici, dar important niciodată să se retragă. Este trist să spun, dar câinii care au fost cel mai apreciați de oameni au fost câinii care au fost cel mai probabil să renunțe niciodată în timp ce lupta împotriva unui alt câine - punându-se astfel în pericol și a suferit un prejudiciu în acest proces. Această abilitate de a continua a fost o trăsătură care a fost, prin urmare, crescută și a trecut la următoarea generație care a dus la terrieri groaznic, care ar afișa în mod constant agresiune dacă ar fi provocată sau încurajată.

Caracteristici comune ale teritorilor Pit Bull

Înainte de a învăța ce diferențele dintre un terrier de bull masculin și un terrier de bull de sex feminin sunt, este bine să știți care sunt trăsăturile lor comune de caractere, dacă sunteți interesat să cumpărați un taur Pit pentru casa dvs., puteți face o informare pe deplin informată decizie.

În ceea ce privește temperamentul, groapă terorieră de taur, Deoarece toți iubitorii Pitbull vă vor spune cu plăcere, au niște trăsături fantastice, precum și admirabile. De exemplu, nu este neobișnuit ca terrierii Pit Bull să fie curajoși, curajoși și protecția pachetului lor, precum și incredibil de încrezători. Uneori pot fi încăpățânați care se pot manifesta ca tenacitate. Este probabil acest lucru curajos și încrezător că unii potențiali proprietari profită de a crea un câine agresiv fie pentru luptele de câine, fie pur și simplu pentru protecție.

După cum sa menționat, taurii de pit au o mare tenacitate datorită exemplelor anterioare ale rasei utilizate pentru procreare dacă au afișat o astfel de trăsătură. A fost venerată într-un taur de pit, deoarece ar putea fi cuplat cu jocuri pentru câine. Cu toate acestea, trăsătura îi poate face dificilă distragerea și pot fi metafora literale de a fi ca un câine cu un os uneori. În timp ce acest lucru poate face un caracter interesant și puternic, poate fi, de asemenea, folosit în mod util în ceea ce privește devenirea unui câine în serviciile de salvare. Terrierii Pitbull, în timp ce cunoscuți ca fiind agresivi, fac de fapt câini de căutare și salvare fantastică, având în vedere "niciodată natură" și corpuri puternice.

Desigur, îi face ca câinii ideali să se reproducă și pentru actul atrocic al luptătorului ilegal. Dar asta nu înseamnă că atunci când orice taur de pit se naște instinctul lor natural este de a lupta sau de a arăta agresiune față de oameni. Concepția greșită a teritoriilor de bull Pit Bull care este agresivă este greșită în acest fel. Ca și cu fiecare rasă de câine acolo, când taurii de pit sunt socializați de la o vârstă fragedă și instruiți în mod corespunzător pentru a învăța ceea ce este un comportament permis și ceea ce nu este, ei pot deveni o companie bună care interacționează cu ușurință cu alți câini, animale și oameni.

Deci, este o rușine minunată dacă acest lucru nu se întâmplă ca taurii de carieră, sunt, de asemenea, câini naturali care doresc să se joace cu proprietarii lor și sunt blânde în jurul copiilor. Acest lucru este în jos la naturile lor devotate, precum și de a avea informații care le face să-și dea seama de nevoia de a fi atent în jurul copiilor și a copiilor. Ele sunt ușor de antrenat datorită dorinței lor de a vă mulțumi unui proprietar și pot fi foarte amuzante uneori și cu naturile lor jucăușă.

Bull Terrier Puppy

Diferențele în teritorii de sex feminin și de sex masculin

Acum, că știi ce este probabil un terrier de taur de pit să se comporte ca în ceea ce privește temperamentul și caracterul, este bine să știți cum diferă cele două sexe.

Și există cu siguranță câteva diferențe, cum ar fi în toate speciile de rase de câini, între feminin și masculin Pit Bull Terrier. Ele sunt enumerate mai jos, dar sunt larg de-a face cu temperamentul, dimensiunea, organele sexuale și structura osoasă. În ceea ce privește structura osoasă, diferențele sunt în mare parte văzute în fața lor.

Temperament

Când a fost adus într-o casă plină de iubire, îngrijire și atenție, taurii de pit sunt de fapt incredibil de bune cu copiii datorită dispoziției lor naturale. Agresiunea care este adesea legată de rasă este de fapt văzută doar atunci când un bărbat neutilizat vine peste un alt câine - în special de acel câine este un alt bărbat neutilizat. Proprietarii care au văzut exemple de această agresiune la câinii lor de sex masculin ar trebui să investigheze neutering terrierul lor de bull. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, dacă taurul de masculin a arătat agresiune față de oameni. Ar trebui să se sublinieze că agresiunea față de oameni este extrem de rară și doar într-adevăr a arătat vreodată când Pit Bull Terrier a fost încurajată să se comporte în așa fel încât a suferit neglijență și violență la domiciliu.

mărimea

Așa cum este comun cu multe femele dintr-o specie, taurii de sex feminin sunt cei mai mici dintre terrierul de sex masculin și de sex feminin. Acest lucru este în raport cu înălțimea, cât și greutatea, dar important cu un astfel de câine, și masa musculară. Tot ceea ce se spune, femeia este adesea văzută să aibă o spate care este mai lungă decât un buld de sex masculin.

În medie, terrierul de bull Pit Bull poate cântări ceva de la 35 de lire sterline la un imens de 60 de lire sterline. Femeia este mult mai ușoară, cu cel mai mic exemplu al rasei cântărind în jur de 30 de kilograme, dar cu capacitatea de a cântări până la aproximativ 50 de ani.

În ceea ce privește rasele pure și ceea ce este necesar pentru cei care reprezintă rasa la spectacole, judecătorii ca să vadă taurii de groapă să aibă proporția corectă de greutate la înălțime. Ei pot cântări la fel de mult ca 50 de lire sterline, dar dacă sunt prea scurți, ei nu vor fi considerați un prim exemplu al unui terrier de pit. Acest lucru se datorează faptului că taurii ideale de groapă nu sunt menite să fie prea ciudați sau ghemuiți.

Structura osoasa

O diferență uriașă și vizibilă între terrierii de sex masculin și de sex feminin este structura osoasă pe care o putem vedea în capetele și fețele lor. Dacă taurii de pit sunt introduși vreodată într-un spectacol, trebuie să aibă ceea ce este considerat necesar ca șefii de sex feminin și de sex masculin să fie în alergare pentru câștig. Dacă nu, ei nu sunt considerați o reprezentare adevărată a rasei.

Ținând cont de acest lucru, femelele ar trebui să aibă capete mai înguste, cu ochii care sunt mai largi separați și, uneori, mai greu de văzut, blănurile lor în jurul gurii lor ar trebui să fie mai stricte decât în ​​comparație cu un bărbat. Aceasta este o caracteristică grea pentru a vedea, dar atunci când aveți două rate ale unui exemplu de sex masculin și feminin al speciilor de lângă celălalt, este mult mai ușor de observat.

În ciuda nevoii de a avea un cap mai mare decât o femeie, nici taurul bărbat sau pielea de sex feminin nu ar trebui să aibă un cap prea mare pentru corpurile lor. Nu ar trebui să arate nenatural în nici un fel.

Estrus și comportamentul de marcare

Ca toate rasele de câine, una dintre principalele diferențe dintre teritoriul de sex masculin și de sex feminin este modul în care corpul feminin intră în căldură la fiecare atât de des în timpul anului. În general, taurii feminin nominați de sex feminin vor sângera la fiecare șase luni în timpul perioadei numite Estrus. Ele sunt, de asemenea, mai predispuse la a fi neliniștit în acest timp, precum și având nevoie de a merge la toaletă pentru a urina mai mult.

Acest timp al estrului este necesar ca atunci când un taur de piatră poate să se potrivească cu un alt bărbat. Dacă nu doriți să respirați terrierii de taur Pit și aveți o femeie, uneori este văzută a fi o idee bună să vă uitați că câinele dvs. este spayed ca Estrus poate fi altfel un timp stresant pentru orice proprietar. Nu numai că este nepractic să ai un câine care sângerează în jurul casei dvs., dar (și mai critic) vor fi susceptibile de a atenua atenția câinelui de sex masculin atunci când sunt pe plimbări. Acest lucru poate duce la o mare problemă, indiferent dacă femeia ta este pe un plumb sau nu. O atenție deosebită pentru câinele masculin poate fi iritantă în insistența lor, cel mai bine și periculoasă, în cel mai rău caz în cât de puternică poate fi atenția.

În ceea ce privește taurii masculi neutilizați, modul în care acestea se diferențiază cu adevărat de terrierii de sex feminin este nevoia lor constantă de a marca prin urinare pentru a delimina teritoriul lor. De asemenea, comportamentul lor, ca și în cazul câinilor unificați de sex masculin, poate fi mai mare decât bărbații netered. În principiu, de îndată ce un bărbat Câinele este netered, el va fi mai ușor de antrenat, precum și marcajul de oprire.

Linia de jos

În timp ce terrierii Pit Bull îl fac adesea pe listele de rasă interzise, ​​acest lucru nu este datorită faptului că acestea sunt în mod natural agresive - fie că sunt bărbați sau femei. De fapt, datorită oamenilor implicați în creșterea câinilor că sunt interzise în multe țări. Este oamenii, nu câinii, care creează câini de la Pit Bull care sunt violenți și agresivi prin încurajarea că foarte violență. Și a fost prin alegere și reproducere selectivă de către oameni, că trăsătura lor încăpățânată a devenit una dintre cele mai frecvente caracteristici care și-au făcut capacitatea de a deveni și mai rău luptători agresivi.

Este o mare rușine, deoarece ei pot fi caini minunați să aibă într-o casă care este iubitoare și îngrijitoare. Având în vedere, groazii de bull (în țări care sunt permise legal) pot fi cele mai fantastice animale de companie. Proprietarii potențiali ar trebui să-și amintească bogăția lor de caracteristici comune îndrăznețe ca fiind bune cu copiii, fiind inteligenți și având naturi jucăușoase care le fac adăugări ideale cu orice gospodărie. În timp ce îngrijirea evidentă și pacienții ar trebui să fie luați în cazul adoptării unui terrier Pit Bull, care are o istorie necunoscută, aceasta nu înseamnă că comportamentul lor negativ învățat nu poate fi înlocuit cu comportament majoritatea proprietarilor cumpărați proactiv un câine pentru companie și dragoste necondiționată.

Acestea sunt două lucruri pe care fiecare terrier Pit Bull este mai mult decât capabil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diferențele în teritoriul masculin și de sex feminin