Dog business q & a: manuel și maria de la lasso

Top Sfaturi pentru câini - Dog Business Q & A: Manuel și Maria de la LassoCititorii fericiți de vineri! Sper că săptămâna ta a fost la fel de productivă ca a mea. Ați avut o șansă să citiți coloana de săptămâna trecută În cazul în care câinele dvs. mănâncă oameni alimente? În această săptămână am avut ocazia să schimbe uneltele și să am o sesiune de întrebări și răspunsuri cu Manuel și Maria de la LASOU. Compania lor creează accesorii unice și originale, de înaltă calitate pentru animalele de companie.

După cum puteți vedea din fotografii, acestea nu sunt gulerele dvs. medii, leashes sau hamuri. Aceste accesorii frumoase de canin manual vorbesc pentru ei înșiși. Ei sunt diferit de orice altceva pe rafturile magazinului de animale de companie și tocmai am trebuit să știu de unde a venit ideea, cum au început compania lor și cum este să vă dețineți propria afacere de companie.

Puteți să ne dați un fundal mic despre dvs. și cum ați venit cu ideea pentru Lasso?

Suntem Manuel și Maria, frate și sora de pe frumoasa insulă din Puerto Rico. După ce am crescut lângă ocean, am iubit întotdeauna totul legat de ea, iar lucrările de frânghie joacă un rol mare în stilul nostru de viață. Decorațiile de frânghie, cum ar fi umerasele de plante și fructe, sculpturile mobile și bijuterii, au fost întotdeauna prezente în casa noastră. Bineînțeles, a fost doar o chestiune de timp înainte să ne extindem dragostea de această ambarcațiune la animalele noastre de companie.

Maria: Primul guler de lasso a fost făcut dintr-o bucată de coardă pe care nu am putut să o folosesc pentru decorațiuni regulate, deoarece era prea scurtă și groasă. Sora mea a salvat recent primul ei câine, Gaia, la plajă câteva luni înapoi, și m-am gândit că un guler de frânghie ar arăta frumos pe ea. Așa că am continuat să taie un inel "o" dintr-o geantă veche de a mea și am splicat bucata de rasă de frânghie la ea. Am bătut niște noduri la capete și asta a fost primul nostru lasso. Apoi am făcut un altul pentru câinele fratelui meu, Kyra. Nu numai că a iubit-o, a reușit să facă îmbunătățiri. Când unii dintre prietenii noștri au început să ceară gulere pentru câinii lor, fratele meu și cu mine am văzut imediat o oportunitate. Din păcate, ideea de a face o afacere din ea a început să ia formular și prin încercare și eroarea Lasso sa născut.

Dog Business Q & A: Manuel și Maria de la Lasso

Ce te-a atras în industria animalelor de companie?

Am intrat în industria animalelor de companie accidental. Am iubit întotdeauna câinii și fiecare dintre noi am salvat unul. Cu toate acestea, nu ne-am gândit niciodată la industria animalelor de companie ca o oportunitate profesională până când am început să creăm Lasso.

Cum a început afacerea și cum a crescut?

Am început la nivel local, cu prietenii și membrii familiei fiind primii noștri clienți și testere de produse. De acolo, am deschis primul nostru magazin pe Etsy la sfârșitul anului 2013. Pentru că am avut foarte puțină competiție la acea vreme, am început să obținem urmașii și admiratorii care s-au transformat în clienți. În acel moment am început, de asemenea, un cont social media pe Instagram și am obținut rapid un lucru care sa transformat și în clienți și care au, până în prezent, clienții noștri cei mai loiali noștri. Am creat propriul site web în 2014, iar creșterea a continuat să fie uimitoare. Este o experiență din care am învățat foarte mult și de la care continuăm să învățăm zi de zi.

Producătorii Lasso Produse câine. Ce calități importante au produsele dvs. care le fac să iasă în evidență de concurența dvs?

Unicitate. În afară de gulerele noastre de stil obișnuit și leashes, toate celelalte modele, cum ar fi Cruiser, Galley sau Skipper, sunt design și creații unice de Lasso. În plus, acestea sunt complet colorate personalizabile cu peste 1.500 de combinații de culori posibile. Nu avem produse în stoc, deoarece toate sunt realizate manual, cu o mare atenție la detalii și funcționalități pentru a satisface fiecare dintre cerințele clienților noștri. Folosim frânghia de bumbac de înaltă calitate, precum și o frânghie reciclată de înaltă calitate pentru produsele noastre. Spre deosebire de materialele tradiționale utilizate pentru accesoriile de câini comercial, frânghiile noastre au avantajul de a fi ușor, flexibil și moale pe mâini și haină, ultra-rezistent, 100% ecologic, biodegradabil și reciclabil. Nu numai acest lucru, ci pentru amenajările pe care le folosim alamă solidă, care are calități foarte rezistente și proprietăți anti-corozive. Acest lucru îl face ideal pentru produsele noastre de lungă durată. Deoarece fiecare element este realizat manual, acordăm o atenție deosebită detaliilor pentru a vă asigura că fiecare pas îndeplinește standardele noastre de calitate.

Care a fost cea mai mare provocare în începerea propriei afaceri? Cum rămâne cu cea mai mare recompensă?

Maria: Pentru mine, cea mai mare provocare a încercat să echilibreze ceea ce m-am întâlnit în acel moment în viața mea, încercând să încep o afacere pe partea laterală. Întotdeauna am visat să am ceva de la mine. Cred că este spiritul antreprenorial care se desfășoară în familie, dar nu mi-am imaginat cât de greu ar putea fi uneori. Fiind un angajator este dur, dar sacrificiul nu vine fără recompensă și Lasso ma adus în acel loc în care am visat mereu să fiu.

Manuel: Pentru mine, cea mai mare provocare a fost găsirea timpului o nouă afacere de la dvs., menținând în același timp un stil de viață echilibrat și sănătos. În momentul în care am început, eram pe punctul de a avea întâi-născut cu prietena mea frumoasă și, de asemenea, o parte foarte importantă a echipei Lasso, Gabriela. Am avut și un loc de muncă cu normă întreagă, ceea ce mi-a însemnat și Mari s-au strecurat pentru timp liber pentru a ține pasul cu cerințele crescânde de la Lasso.

Cea mai mare recompensă pentru mine este satisfacția de a face ceva ce-mi place de zi cu zi și de a putea face acest lucru cu cei dragi de partea mea. Nu am ratat un minut al vieții fiului meu; el are propriul său spațiu în sediul Lasso.

Lasso are un număr de angajați. Care este cea mai mare provocare în Foss & # 8221;?

Cea mai mare provocare a ființei "șefului" ar trebui să păstreze motivația care mergea cu echipa, făcându-i să vrea să apară și să facă parte din companie, menținând în același timp un mediu plăcut.

Care au fost unele dintre eșecurile tale și ce ai învățat de la ei? (fie ca antreprenor, fie ca societate Lasso?)

N-aș spune că am avut eșecuri ca Lasso, deoarece fiecare situație pe care am trecut-o ca o companie ne-a condus într-un loc mai bun. Ca antreprenori am aflat că nu există nici un ghid clar despre cum să construim o afacere. Bazele sunt acolo, dar trebuie să vă provocați prin faptul că sunteți creativi și modelați-i să se aplice propriului stil și valori.

Știm că proprietarii de afaceri poartă multe pălării. Ce arată o zi tipică pentru tine? Care sunt unele dintre numeroasele locuri de muncă pe care le faceți și cum echilibrați totul?

Maria: Dacă aș fi răspuns la această întrebare cu un an, răspunsul ar fi fost ceva de genul: Treziți-vă la ora 6 dimineața și nu vă opriți până nu am dormit la ora 12 dimineața, deoarece acel ritm non-stop a inclus locul de muncă care a plătit facturile Plus Lasso în între. Acum că compania este mai bine stabilită, am reușit să renunț la locul de muncă anterior și să mă concentrez în întregime pe Lasso. Acum avem un birou, pe care îl numim Lasso HQ, unde lucrăm totul. Având un spațiu de lucru comun în comparație cu lucrul la diferitele noastre apartamente, permite eforturile noastre de a curge mai neted. Pentru că nu credem în filosofia de lucru-till-you-break, am reușit să organizăm programele noastre, astfel încât să avem suficient timp pentru hobby-urile și activitățile noastre personale. Acestea sunt grădinărit, surfing, freediving și luând excursii ocazionale în jurul insulei.

Manuel: În prezent o zi tipică pentru mine ar fi:

Mateo (fiul meu copilului meu) mă trezește între 5-6 dimineața pentru sticla de dimineață. L-am dus în camera noastră și l-am lăsat în pat cu mama lui. Apoi, în funcție de vreme și după un mare efort să nu vă întoarceți în pat, mă duc la o alergare, înot sau dacă există valuri, o sesiune de surf de dimineață. Apoi vine haosul de dimineață - pregătindu-se, micul dejun, și în cele din urmă la ușă (Gabi, Mateo, Kyra și cu mine) la Lasso HQ.

Acolo i răspund la e-mailuri, verifică noile comenzi, terminați comenzi, luați fotografii despre produs, editați fotografii, Brainstorm idei noi ... asigurați-vă că Lasso rulează rapid!

Apoi, toți ne întoarcem acasă devreme, uneori chiar oprim la plajă pentru o vreme.

Dog Business Q & A: Manuel și Maria de la Lasso

Aveți vreun plan de extindere a liniilor de produse sau a companiei dvs. în viitorul apropiat?

Planurile noastre pentru viitor includ cu siguranță extinderea liniei noastre de produse și oferind clienților noștri proiecte noi în fiecare moment și apoi. De asemenea, sperăm să putem intra în curând pe piața digitală cu unele idei cool pentru clienții noștri.

Ce sfat ați da cuiva care se gândește la începerea propriei afaceri de companie?

Maria: Sfatul meu pentru ei ar fi întotdeauna să-și amintească faptul că nu toți proprietarii de animale de companie sunt deopotrivă, făcându-l o piață dificilă de a viza. Păstrarea valorilor companiei dvs. în conformitate cu propriile dvs. valori vă va ajuta să obțineți o mai bună înțelegere a nevoilor și dorințelor clienților dvs.

Manuel: Sfatul meu, așa cum spun ei, este "plimbare plimbare". Dacă veți intra în afacerea de companie, aveți mai bine un animal de companie. Nu am fi început niciodată Lasso dacă nu am fi fost iubitori / proprietari de câini pe noi înșine. Am început sincer din cauza puii noștri și mai ales tot ceea ce facem este inspirat de ei.

Există altceva pe care doriți ca cititorii noștri să știe despre dvs., afacerea dvs., industria animalelor de companie sau câinii în general?

Afacerea noastră este fondată pe valori familiale și un stil de viață pe care l-am avut de când eram copii și nu ne-am schimba niciodată. Veți găsi în brandul nostru onestitate, muncă grea și o voință bună. Nu vrem doar să vindem, dorim să promovăm aceste valori și un stil de viață sănătos care implică dvs. și prietenii tăi blană.

lasouLasso produce accesorii originale, unice, manipulate și de înaltă calitate pentru animale de companie. Puteți verifica toate produsele pe care le oferă acest frate și sora site-ul lor. Dacă sunteți în căutarea unui accesoriu de înaltă calitate pentru câinele dvs. și vă bucurați de aspectul și stilul unic al produselor Lasso, vă încurajez foarte mult să le verificați! Manuel și Maria mi-au trimis o combinație de lesa / guler pentru a încerca cu boxerul meu Chloe și îmi place! Voi posta o revizuire a produsului în zilele următoare, deci asigurați-vă că rămâneți tuned la sfaturile de câine de top.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog business q & a: manuel și maria de la lasso