Dog masina de boală: simptome și metode de prevenire

Dog Simptome de boală și metode de prevenire

Cei mai mulți dintre noi cunosc sentimentul teribil de boală auto. Quasiness care se bazează în groapa stomacului până când ești prea bolnav să vorbești chiar de teama de a fi bolnav. Uitându-se pe fereastra mașinii, dorește cu disperare că călătoria ar fi terminată. Dacă devine prea rău, ați putea să vă adresați puterii de a pleda: "Opriți mașina, am nevoie de un aer" sau cu cuvinte în acest sens. Dar, ați luat în considerare vreodată dacă câinele dvs. ar putea avea aceeași experiență? Câinii nu pot vorbi dacă sunt pe punctul de a arunca în sus, așa cum puteți spune și ce puteți face despre asta?

câine bolnav în mașină

Pot câinii să primească mașina bolnavă?

Da, ei pot! Nu este ceva ce ne gândim adesea, dar animalele pot suferi de boală de mișcare, la fel ca oamenii. Puii sunt deosebit de susceptibili, iar mulți proprietari au avut experiența neplăcută de a-și lua noul pui în veterinar sau chiar într-o aventură distractivă, numai pentru ca ei să facă o mizerie în mașină.

Ca oamenii, câinii și puii primesc o mașină bolnavă din cauza problemelor legate de structura urechii și echilibrul, deoarece creierul lor se luptă să interpreteze semnalele trimise la aceasta. Motivul pentru care copiii și puii sunt mai susceptibili de a obține o mașină bolnavă este că urechile lor se dezvoltă încă, ceea ce poate fi înrăutățit de dimensiunea lor mai mică. Din fericire, acest lucru se îmbunătățește pe măsură ce îmbătrânesc și mulți câini adulți cresc pur și simplu din boala mașinii.

Boala reală de mișcare poate fi adesea doar cauza inițială a bolii mașinii la câini, totuși. Mulți câini care continuă să se lupte cu călătorii în timp ce cresc pot suferi din alt motiv.

Boala cu masina condiționată

Este posibil ca câinele dvs. să sufere din cauza propriei lor asociații între călătoriile și boala automată, sau amintirile neplăcute, mai degrabă decât datorită unui efect biologic real. În cazul în care oricare dintre simptomele pe care le subliniem mai jos vă împiedică în mod regulat câinele în timpul călătoriilor auto, în special dacă sunt un câine adult, merită să luăm în considerare dacă cel mai bun prieten al tău a fost condiționat accidental să se simtă bolnav în mașină.

Condiționarea se poate întâmpla în două moduri. Experimentarea bolii de mașină ca un cățeluș poate provoca un câine pentru adulți să se conecteze să fie bolnav cu mașina, ceea ce îi determină să arunce sau să demonstreze alte simptome de boală auto ori de câte ori călătoresc cu mașina. De asemenea, este posibil ca, dacă utilizați în cea mai mare parte mașini pentru a vă transporta animalul de companie în locuri negative, cum ar fi VET, boala mașinii dvs. de câine ar putea fi mai mult legată de anxietate.

Dacă credeți că este cazul, cu atât mai devreme vă ridicați, cu atât mai bine. Este foarte posibil să vă antrenați câinele din boală de mișcare condiționată, astfel încât să învățați despre simptome este importantă pentru toți proprietarii de câini.

Cum să spui dacă câinele tău este o mașină bolnavă

S-ar putea să credeți că câinele dvs. este bine în mașină doar pentru că nu au aruncat niciodată, sau cel puțin nu au aruncat de când erau un pui. Dar acest lucru nu poate fi adevărat. Mulți câini prezintă alte simptome, dar suferă la fel de mult.

Aveți grijă de aceste simptome atunci când vă aduceți câinele în mașină pentru a vedea dacă sunt unul dintre cei mai mulți câini care suferă de boală auto:

Știți cel mai bine animalul dvs. de companie, deci aveți grijă de orice comportament neobișnuit. Dacă animalul dvs. de companie pare în orice suferință sau disconfort, merită să citiți următoarele sfaturi, chiar dacă nu sunt bolnavi fizic.

Confort

În timp ce având un catelus este o experiență semnificativă, este adesea o provocare dezordonată; și niciodată nu este niciodată mai adevărat decât atunci când vă vom vărsa în spatele mașinii. Deci, cum puteți face câinele mai confortabil în mașină pentru a evita această situație dificilă?

Pentru majoritatea câinilor, cel mai eficient și mai simplu, soluția este de a lucra la efectuarea călătoriilor auto mai plăcute și mai confortabile pentru ei. Iată patru modalități simple și simple pe care le puteți face cel mai bun prieten la doar un pic mai confortabil:

  • Asigurați-vă că se confruntă cu înainte

Un fel ca câinii și oamenii, pot deveni mașini bolnavi se datorează vizualelor confuze cu care se confruntă cu faptul că creierul devine confuz, dacă se mișcă sau nu. Pentru a limita această confuzie, trebuie să vă asigurați că câinele vă este orientat înainte. Acest lucru ar putea părea dificil, dar unii proprietari au descoperit că plasarea câinelui într-o cutie îi poate ajuta să rămână în față. Dacă nu credeți că o cutie va ajuta, este posibil să investiți într-o câine centură de siguranță. Acestea sunt special concepute pentru a păstra un câine în poziție.

În legătură cu o postare: Cea mai bună crăpătură de câini

  • Păstrați fluxul de aer și oxigen

Presiunea aerului în mașini este adesea o altă cauză a bolii de mașină, precum și o lipsă de oxigen. Acesta este de multe ori de ce câinii ar putea căsca când se simt rău. În timp ce este posibil să nu doriți să aveți ferestrele complet deschise în timp ce câinele dvs. este în mașină, nu doriți ca ei să se spele la un semn de oprire, la urma urmei, crăparea ferestrelor deschise cu câteva centimetri va ajuta în mod serios animalul dvs. de companie să se simtă mai bine.

  • Controla alimentele lor

Există două trucuri importante care vă vor ajuta câinele să supraviețuiască călătoriilor cu mașina. În primul rând, trebuie să limitați ceea ce mănâncă înainte de călătorie. Evident, nu ar trebui să vă flițați câinele, dar dacă vă planificați cu atenție mesele, astfel încât ei să nu mănânce în ore înainte de a călători, stomacul lor nu se va simți ca fiind queasy în timpul călătoriei. Nu limitați aportul de apă, totuși, deoarece nu doriți să riscați deshidratarea, iar apa ajută adesea la soluționarea stomacurilor queashice. Al doilea truc care poate ajuta disconfortul lor este să le dea o fasole de jeleu sau un alt tratat mic, zahar, chiar înainte de călătorie.

canin bolnav în mașină

Formatorii de câini au raportat că un mic pic de zahăr poate reduce sentimentele de greață. Este important să vă amintiți că ciocolata și xilitolul sunt toxice pentru câini, astfel încât să verificați întotdeauna ingredientele a tot ceea ce vă dați câinelui.

Ați putea dori, de asemenea: Sticlă de apă de câine

  • Asigurați-vă că pot vedea

Deși este util să le aibă restrânsă și să se confrunte cu înainte, fiind capabili să vadă în afara este, de asemenea, importantă deoarece mișcarea senzației în timp ce văzu numai obiectele staționare poate confunda creierul. Acesta este un alt motiv pentru care puii și alții câini mici au mai multe șanse să se simtă boală de mișcare. Ar putea fi tentant să plasați câinele pe scaunul din față, astfel încât ei să aibă cea mai bună vedere. Cu toate acestea, acest lucru poate fi periculos pentru câinele dvs. și pentru dvs. Câinele dvs. vă poate distrage atenția în timp ce conduceți; mai ales dacă se simt bolnavi și doresc să fie mângâiate. Airbagurile sunt, de asemenea, extrem de periculoase pentru câini. În timp ce ei sprijină oamenii, ei pot, din păcate, să zdrobească sau să sufle câini.

Multe dintre aceste trucuri sunt destul de intuitive dacă vă gândiți la modul în care puteți ajuta oamenii care suferă de boală auto. Dar, din păcate, uneori ar putea să nu fie suficienți. Acest lucru este deosebit de adevărat dacă câinele dvs. se simte rău din cauza condiționării sau anxietății.

Condiții de întărire

După cum sa discutat, unii câini se luptă cu boala auto datorită asociațiilor lor negative între mașini și anxietate sau boală. Dacă este cazul, nu este important doar să vă faceți câinele confortabil, dar trebuie să le recondiționați în a vă bucura de călătorie.

Există o serie de moduri pe care le puteți face acest lucru și, ca întotdeauna, știți că câinele dvs. îi place și nu vă place cel mai bine, așa că nu vă fie frică să fiți inventivi și să le motivați folosind propriile lor tratamente speciale. Iată câteva idei promițătoare pentru a începe:

  • Luați o pauză de la utilizarea mașinii. Pentru a "reseta" opinia câinelui dvs. despre mașină, ar putea fi util să se abțină temporar de la utilizarea acestuia. Acest lucru trebuie doar să fie pentru câteva săptămâni, dar mai mult poate fi de ajutor.
  • Transferați una dintre jucăriile lor preferate într-o jucărie "numai pentru mașină". Jucați cu ei în mașină când nu se mișcă și nu intenționați să mergeți nicăieri. Puteți face același lucru cu tratamentele, deși asociațiile cu alimente nu pot fi ideale pentru prevenirea bolii. În cele din urmă, poate ajuta să încercați și să faceți mașina să se simtă ca orice altă cameră.
  • Începeți mici. După ce ați luat o pauză de la utilizarea mașinii și jucând în ea în timp ce staționar, nu începeți cu o vacanță de familie sau altă călătorie lungă. Începeți cu o mică călătorie în jurul cartierului dvs. și construiți-o de acolo.
  • Du-te undeva frumos. Mai degrabă decât veterinarul sau altă locație care ar putea provoca anxietate, ia-ți câinele pe mai multe călătorii în parc, casa prietenului lor și alte locuri ca câinele tău să se poată bucura.
  • Utilizați un vehicul diferit. Acest lucru ar putea fi puțin mai dificil. Majoritatea oamenilor nu au fondurile pentru a cumpăra o altă mașină, deoarece animalul lor de companie are asociații sărace cu mașina. Dar, pentru familiile cu două mașini, poate puteți trece la cealaltă mașină pentru un nou început.

Ați putea dori, de asemenea: Jucării pentru câini și Câine tratează

Sperăm că folosim aceste sfaturi și propriile trucuri și idei pe care le puteți convinge ca câinele să iubească mașina. Din păcate, ocazional chiar Câini mai în vârstă au o boală de mișcare autentică pe care nu o puteți vindeca complet cu confort și condiționare. Acest lucru se poate datora structurii urechilor lor sau dimensiunii lor mici, dar nu disperați! Există încă remedii naturale și medicale pe care le puteți întoarce.

Remedii naturale

La fel ca unele medicamente pot ajuta oamenii, există droguri și remedii care ar putea ajuta cel mai bun prieten al omului cu o boală de mișcare serioasă. Unele dintre ele sunt naturale, iar unele sunt mai medicale în natură, dar, sperăm, ar trebui să găsiți unul care vă ajută pe animalul dvs. de companie.

Remediile naturale sunt soluții ușoare și sigure pentru animalul dvs. de companie. Există o serie de alimente și ingrediente pe care internetul le sugerează că vă adaugi în coșul dvs. de cumpărături pentru a vă ajuta cu boala de mișcare, dar cea mai discutată despre câini este ghimbir.

Câteva cookie-uri de blocare a ghimbirului ar putea fi folosite împreună cu construirea de asociații pozitive cu mașini și călătorii, ucigând două păsări cu o singură piatră - deși merită observat că aceste cookie-uri pot pata blana de lumină în jurul gurii. De asemenea, puteți utiliza capsule de ghimbir din magazinele de alimente din domeniul sănătății. În general, puii mici și câinii care sunt sub 16 kilograme pot dura până la 250 miligrame de ghimbir. Puppurile și câinii mai mari pot avea până la 500 de miligrame.

Merită discutarea tratamentelor naturale cu medicul veterinar pentru a obține cele mai bune sfaturi pentru rasa și dimensiunea câinelui. Alte opțiuni pot fi preferabile, pe baza plăcilor personale ale câinelui dvs. Menta este o altă sugestie care este adesea discutată ca o opțiune. În timp ce multe dintre aceste sugestii ar putea ajuta pe oameni și câini, este important să ne amintim că multe remedii umane ar putea fi, de asemenea, otrăvitoare pentru câini. Verificați întotdeauna cu veterinarul înainte de a încerca ceva nou.

Abordarea medicală

În mod similar, unele medicamente de boală de mișcare pentru oameni pot fi sigure pentru caini să consume. Dar, doza nu poate fi potrivită și alte elemente din medicamente ar putea fi, de asemenea, dăunătoare. Aceasta înseamnă că este imperativ să întrebați medicul veterinar pentru sfaturi.

În general, veterinarul dvs. va sugera diferite medicamente pentru diferitele nevoi ale câinelui dvs.

  • Medicamentele pe bază de prescripție trebuie să vă oprească câinele de la vărsături și să le sedați
  • Medicamentele anti-greață ar trebui să vă ajute câinele să supraviețuiască sentimentelor de greață
  • Antihistaminice pot fi capabile să reducă sentimentul de boală de mișcare, care ar putea ajuta simptomele cum ar fi să-i drooling și să se sedeze

Unele opțiuni frecvent utilizate pe care VET-ul dvs. le poate sugera includ: dramamină, fenotiazină, care este, de asemenea, un sedativ sau maropitant, care are ca scop oprirea câinilor de la vărsături ca urmare a bolii de mișcare.

Trebuie să luați în considerare efectele secundare, cum ar fi somnolență și să fiți conștienți de faptul că, deoarece toți câinii sunt diferiți, mulți veterici vor lua o abordare "încercare și eroare" care poate fi perturbator sau provocator pentru câinele dvs. În cele din urmă, trebuie să decideți dacă câinele dvs. se luptă suficient pentru a justifica sedarea sau alte efecte secundare sau dacă boala mașinii dvs. este mai multă anxietate legată și ar putea fi rezolvată prin alte mijloace.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog masina de boală: simptome și metode de prevenire